- Konu Sahibi BetulMuratErdem
-
Bende hamileliğimde 4-5 kilo aldım.doğumdan sonra eski kilomdan bile daha zyıftım.ama şimdi süt olsun diye yedikçe eski kiloma nerdeyse geldim.hamileliğimin başında 58 kiloydum boyum da 169cm şimdi 56 kiloyum 17 kilo aldım hamileliğim de ama ben de çok bi şey yoktu oğullarımm almıştı çok şükür göbeğim var şu an .çok zor oldu tabi taşımak karnım falan kocamandı benm son zamanlarda artık hep yattım zaten ama atlattık çok şükür hayırlısıyla
Günaydın canm. Bugün misafirim var hazırlık yapıyorum. Ben bi kere regl oldum. 10 gün önce falan temizlendim. Bende toplamda 13 kilo almıştım. Şimdi 3 kilo fazlam var. Tatlıyla aram yoktu hala yok.günaydın herkesebebişlerimizle güzel bi gün geçiririz hepimiz inşallahh ...kızlarrr ben acayip tatlıya dadandım yaaa eskiden hiç sevmezdimm şimdi tatlı olan her şeyi yiyorumm yaaa var mı benm gibi olannn göbişşş aldı başını gittii yaniiii ...bi de regl olmayan var mı ben olmuormm daha ...
Kolay gelsin canım hayırlı cumalar.Günaydın canm. Bugün misafirim var hazırlık yapıyorum. Ben bi kere regl oldum. 10 gün önce falan temizlendim. Bende toplamda 13 kilo almıştım. Şimdi 3 kilo fazlam var. Tatlıyla aram yoktu hala yok.
valla süpermişşş maşallahh aynen yaa süt olsun die gerçekten daha çok dikkat edilioo nese zaten bebklerle uğraşmaktan kilo alamıorz artık göbişlerde erir inşş :)Bende hamileliğimde 4-5 kilo aldım.doğumdan sonra eski kilomdan bile daha zyıftım.ama şimdi süt olsun diye yedikçe eski kiloma nerdeyse geldim.
kolay gelsin canım veririz daha ya fazlalıklarımızı taze anneleriz ne de olsa :) ben de de arada çok az gelio ama o regl mi bilmiorm 2_3 gün sürüo sonra bitio bi iki defa oldum eskisi gibi olmamıza var daha zannedersemm :)Günaydın canm. Bugün misafirim var hazırlık yapıyorum. Ben bi kere regl oldum. 10 gün önce falan temizlendim. Bende toplamda 13 kilo almıştım. Şimdi 3 kilo fazlam var. Tatlıyla aram yoktu hala yok.
kolay gelsin canım veririz daha ya fazlalıklarımızı taze anneleriz ne de olsa :) ben de de arada çok az gelio ama o regl mi bilmiorm 2_3 gün sürüo sonra bitio bi iki defa oldum eskisi gibi olmamıza var daha zannedersemm :)
benmmm acayip yorucuu yoğun ama eğlenceli geçti oğluşlarım karla tanıştı dağa çıkardık ormanda yürüyüş yaptırdıkkKızlar nerelerdesiniz napıyorsunuz.haftasonunuz nasıl geçti?bebişleriniz ne alemde?
Bizim oyun halımız var canım onunla oynuyor bazen,yatağında dönencesi var,fisher price nin sesli ışıklı kitap gibi syfalı ondan var,çıngırak almıştım ama biraz ağır onuda bi yerine vurur diye vermiyorum daha hafif bişey alıcam bizdekiler bukadar galiba bende önerilere açığım.bu arada bizim buraya daha kar yağmadı sizin negüzelmiş.biraz uzun oldu ama bizde hafta sonu avm deydik benimki hiç huysuzluk yapmadı herzamanın tersine kucak istemedi etrafı seyretti bebek arabasında arada uyudu çok hoşuma gitti büyümüş oğlum.benmmm acayip yorucuu yoğun ama eğlenceli geçti oğluşlarım karla tanıştı dağa çıkardık ormanda yürüyüş yaptırdıkksonra avm ye gittikk ışıklara süslemelere nasıl bakıolar anlatamam :) oyuncak baktım ama hiç istediğim gibi bi şey bulamadımm var mı önerebileceğiniz bi şyler
anladım canm o saydıklarından var biz de de ama sanki farklı bi şeyler almalıyım gibi gelio aynalı bi şeyler baktım şimdi onlar dikkatlerini çekermiş bulamadım düzgün bi şey; ama ışıklı tef aldım bi de çalan telefon gibi ışıklı yine dikkatlerini çekti tuşlarına falan bastırmaya çalışıorm şimdi ama daha erken zorlanıolar sıkılıolar hemen :) her pazar doğa yürüyüşü yaptırmaya çalışıorz canm bu sefer karlıydı bi dikkatlerini çekti anlatamam büyüdüler tabiii :) akıllı bebeklerimiz bizi üzmezler :)Bizim oyun halımız var canım onunla oynuyor bazen,yatağında dönencesi var,fisher price nin sesli ışıklı kitap gibi syfalı ondan var,çıngırak almıştım ama biraz ağır onuda bi yerine vurur diye vermiyorum daha hafif bişey alıcam bizdekiler bukadar galiba bende önerilere açığım.bu arada bizim buraya daha kar yağmadı sizin negüzelmiş.biraz uzun oldu ama bizde hafta sonu avm deydik benimki hiç huysuzluk yapmadı herzamanın tersine kucak istemedi etrafı seyretti bebek arabasında arada uyudu çok hoşuma gitti büyümüş oğlum.
Ay yeanladım canm o saydıklarından var biz de de ama sanki farklı bi şeyler almalıyım gibi gelio aynalı bi şeyler baktım şimdi onlar dikkatlerini çekermiş bulamadım düzgün bi şey; ama ışıklı tef aldım bi de çalan telefon gibi ışıklı yine dikkatlerini çekti tuşlarına falan bastırmaya çalışıorm şimdi ama daha erken zorlanıolar sıkılıolar hemen :) her pazar doğa yürüyüşü yaptırmaya çalışıorz canm bu sefer karlıydı bi dikkatlerini çekti anlatamam büyüdüler tabiii :) akıllı bebeklerimiz bizi üzmezler :)
şimdilik pek ilgilenmiolar birbirleriyle sadece arada gülüşüolar birbirlerine bakıp :) saol canm ...bulursam yazarım tabiiAy ikiz bebekte ayrı bi tatldır ne güzel.hiç arkadaşa ihtiyaç duymazlar.eğer değişik bişey bulursan benide bilgilendir canım.
Fisher price nin yağmur ormanı hoppalası var çok hoşuma gitti ama erkek çocuklar için uygun olmaz diye düşündüm.kararsız kaldım sizce...erkek bebekler için yürüteç bile önerilmiyor kullanmayıda kesinlikle düşünmüyorum.şimdilik pek ilgilenmiolar birbirleriyle sadece arada gülüşüolar birbirlerine bakıp :) saol canm ...bulursam yazarım tabii
evet cannmm erkek çocukları için pek uygun deil dediğin gibi yürüteçle aynı kafa zatenn bence de düşünme ...Fisher price nin yağmur ormanı hoppalası var çok hoşuma gitti ama erkek çocuklar için uygun olmaz diye düşündüm.kararsız kaldım sizce...erkek bebekler için yürüteç bile önerilmiyor kullanmayıda kesinlikle düşünmüyorum.
Vallahi canım haklısın.benimkini zorla daha biraz önce uyuttum.daha yeni kahvaltı ediyorum.hhuhuhhuhuhu günaydın kızlar ne sessiz kalmış buralar ağustos annelerii napıosunuz yahuuuu
benimkileri de şimdi halası sallıo ben de ev toplama faslına geçıorm oğlanların ütüsü falan filan ...acayip salya akıtmaya başladı benimkiler özellikle eymen her gün bi sürü çamaşır yıkıorm yaaa bi de onları ütüle sennkinde de var mı salya akıtmaya başladı mı pınar ...Vallahi canım haklısın.benimkini zorla daha biraz önce uyuttum.daha yeni kahvaltı ediyorum.
Benim çoktandır var.mama önlüğü takıyorum görsen sırılsıklam oluyor.çok öpülmekten birde diş çıkartırken olurmuş diye biliyorum.benim eşim çok öper.benimkileri de şimdi halası sallıo ben de ev toplama faslına geçıorm oğlanların ütüsü falan filan ...acayip salya akıtmaya başladı benimkiler özellikle eymen her gün bi sürü çamaşır yıkıorm yaaa bi de onları ütüle sennkinde de var mı salya akıtmaya başladı mı pınar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?