- 23 Aralık 2014
- 96
- 6
- 13
- 37
- Konu Sahibi BetulMuratErdem
-
ayyy demek ki benm de 8 vermem gerekiomuşş ii oldu sölediğin şekerimm :) hangi marka ile mayaladın benmkiler az buçuk hoşlandı gibi kemik gelişimleri için gerekli die verıorm ben 3_4 kaşık falan .bize doktor ve aile hemşiremiz elma havuç suyu kaşık mamaları ve yoğurt verebilirsin dedi onları veriormm şimdilik bebe bisküvisi vermedim doktorun mu dedi ver die muz falan da ağır olabilir kabız falanCanım bizede doktor her kilo için bir damla demiş yani 8kiloysa 8 damla,9kiloysa 9 damla.biz günlük sütten mayaladık.ben bi kaç kere verdim ama gaz yaptı bende ondandır diye düşünüp kestim.zaten pek severek yemedi.ben az muzla 1 bebe bisküvisini anne sütüyle ezip veriyorum.bide bi kaç çay kaşığı su veriyorum ki kabız olmasın kolay yapsın diye.
Maşallah benim paşadan 5 gün büyükler19 ağustosta doğdular 65 ,66 cmler şu an benim aşklar da canm
Yok canım doktor demedi.kendim denedim.çok şükür suda verdiğim için bi sorun yaşamadım zaten az bişey eziyorum muzdan.geçen patatesle havuç haşlayıp sebze çorbası gibi yaptım o gaz yaptı.ayyy demek ki benm de 8 vermem gerekiomuşş ii oldu sölediğin şekerimm :) hangi marka ile mayaladın benmkiler az buçuk hoşlandı gibi kemik gelişimleri için gerekli die verıorm ben 3_4 kaşık falan .bize doktor ve aile hemşiremiz elma havuç suyu kaşık mamaları ve yoğurt verebilirsin dedi onları veriormm şimdilik bebe bisküvisi vermedim doktorun mu dedi ver die muz falan da ağır olabilir kabız falan
aslanlarımız büyüyoo :)Maşallah benim paşadan 5 gün büyükler
anladım canımm bi şeyler yedirmek çok zevklii ama bi o kadar da zor hemen etkilenebiliolarYok canım doktor demedi.kendim denedim.çok şükür suda verdiğim için bi sorun yaşamadım zaten az bişey eziyorum muzdan.geçen patatesle havuç haşlayıp sebze çorbası gibi yaptım o gaz yaptı.
santafer canım benmm kullandığımm doktorumuz 8 damla kullanın demiştiCanım senin kan ilacıda Ferrum mu?
Aynen canm. Bu arada sen nerdensin? Ben 23 yaşındaym ilk çocuğum ve istanblda yaşıyorum :)aslanlarımız büyüyoo :)
kastamonudayım ben canım 26 yaşındayım sınıf öğretmeniyim benm de ilk çocuklarımAynen canm. Bu arada sen nerdensin? Ben 23 yaşındaym ilk çocuğum ve istanblda yaşıyorum :)
Kaç kilo doğmuştu seninki canım.üstelik önemli olan sağlıklı olmaları.hareketlenince bu kiloları kalmıyor.benim oğlum çok hareketli kıpır kıpır.sizinkiler nasıl?masallahı var bebişlerinizin bnmki daha 6700
saol canım ama benmkiler aylarına göre kilolu doktorumuz bu aylarda en kilolu bebeğin 8 kilo olması gerektiğini sölemişti yani sennki normal istatiklere göre ...masallahı var bebişlerinizin bnmki daha 6700
Bende anaokulu öğretmeniyim canmkastamonudayım ben canım 26 yaşındayım sınıf öğretmeniyim benm de ilk çocuklarım
Ben tatlıya zaten düşkündüm şimdi dahada düşkünüm.tatlı benim için olmazsa olmaz ama sütlü tatlı,çikolata,pasta vb.gibi şeyler şerbetli tatlılar değil.bende olmuyorum canım regl.günaydın herkesebebişlerimizle güzel bi gün geçiririz hepimiz inşallahh ...kızlarrr ben acayip tatlıya dadandım yaaa eskiden hiç sevmezdimm şimdi tatlı olan her şeyi yiyorumm yaaa var mı benm gibi olannn göbişşş aldı başını gittii yaniiii ...bi de regl olmayan var mı ben olmuormm daha ...
aynen canm şerbetliler dışında her türlü tatlıya açığım şu an göbeğim küçülmüştü yeniden tavan yapmaya başladıBen tatlıya zaten düşkündüm şimdi dahada düşkünüm.tatlı benim için olmazsa olmaz ama sütlü tatlı,çikolata,pasta vb.gibi şeyler şerbetli tatlılar değil.bende olmuyorum canım regl.
Emziren kadınların bazıları adet görmeye biliyor,hani sütün koruyor derler ya buyüzden ama yinede sütüm koruyor diye güvenmemek lazımaynen canm şerbetliler dışında her türlü tatlıya açığım şu an göbeğim küçülmüştü yeniden tavan yapmaya başladıdemek belli bi zaman geçmesi gerekio regl için hala vücudumuz toparlamadı kendini herhalde ...
hamileliğimin başında 58 kiloydum boyum da 169cm şimdi 56 kiloyum 17 kilo aldım hamileliğim de ama ben de çok bi şey yoktu oğullarımm almıştı çok şükür göbeğim var şu an .çok zor oldu tabi taşımak karnım falan kocamandı benm son zamanlarda artık hep yattım zaten ama atlattık çok şükür hayırlısıylaHamileliğinde çok mu kilo aldın?bide ikiz olunca zor olmuştur heralde taşımak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?