2014 Ağustos Anneleri ve Bebişleri

ayyy demek ki benm de 8 vermem gerekiomuşş ii oldu sölediğin şekerimm :) hangi marka ile mayaladın benmkiler az buçuk hoşlandı gibi kemik gelişimleri için gerekli die verıorm ben 3_4 kaşık falan .bize doktor ve aile hemşiremiz elma havuç suyu kaşık mamaları ve yoğurt verebilirsin dedi onları veriormm şimdilik bebe bisküvisi vermedim doktorun mu dedi ver die muz falan da ağır olabilir kabız falan

Yok canım doktor demedi.kendim denedim.çok şükür suda verdiğim için bi sorun yaşamadım zaten az bişey eziyorum muzdan.geçen patatesle havuç haşlayıp sebze çorbası gibi yaptım o gaz yaptı.

Yok canım doktor demedi.kendim denedim.çok şükür suda verdiğim için bi sorun yaşamadım zaten az bişey eziyorum muzdan.geçen patatesle havuç haşlayıp sebze çorbası gibi yaptım o gaz yaptı.
anladım canımm bi şeyler yedirmek çok zevklii ama bi o kadar da zor hemen etkilenebiliolar

günaydın herkese bebişlerimizle güzel bi gün geçiririz hepimiz inşallahh ...kızlarrr ben acayip tatlıya dadandım yaaa eskiden hiç sevmezdimm şimdi tatlı olan her şeyi yiyorumm yaaa var mı benm gibi olannn göbişşş aldı başını gittii yaniiii ...bi de regl olmayan var mı ben olmuormm daha ...

Ben tatlıya zaten düşkündüm şimdi dahada düşkünüm.tatlı benim için olmazsa olmaz ama sütlü tatlı,çikolata,pasta vb.gibi şeyler şerbetli tatlılar değil.bende olmuyorum canım regl.

Ben tatlıya zaten düşkündüm şimdi dahada düşkünüm.tatlı benim için olmazsa olmaz ama sütlü tatlı,çikolata,pasta vb.gibi şeyler şerbetli tatlılar değil.bende olmuyorum canım regl.
aynen canm şerbetliler dışında her türlü tatlıya açığım şu an göbeğim küçülmüştü yeniden tavan yapmaya başladı demek belli bi zaman geçmesi gerekio regl için hala vücudumuz toparlamadı kendini herhalde ...

Emziren kadınların bazıları adet görmeye biliyor,hani sütün koruyor derler ya buyüzden ama yinede sütüm koruyor diye güvenmemek lazım

Hamileliğinde çok mu kilo aldın?bide ikiz olunca zor olmuştur heralde taşımak.
hamileliğimin başında 58 kiloydum boyum da 169cm şimdi 56 kiloyum 17 kilo aldım hamileliğim de ama ben de çok bi şey yoktu oğullarımm almıştı çok şükür göbeğim var şu an .çok zor oldu tabi taşımak karnım falan kocamandı benm son zamanlarda artık hep yattım zaten ama atlattık çok şükür hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…