2014 Ağustos Anneleri ve Bebişleri

anladım cnm gece yatmadan önce veriyorum birde 4-5 saat sonra kalkıyor bir de o zmn veriyorum.
Maaşallah canım seninkide zayıf doğmuş iyi kilo almış ne güzel.sende yavaşdan kendi yaptığın meyve sularından ev yoğurdundan verebilirsin.veya yoğurtla meyveyi karıştırıp azar azar verebilirsin.

akşam kaçta yatırıorsunuz belli bi rutin oluşturdunuz mu kızlar benm saatler uymuo çoğu zaman keyiflerine göre hareket ediorzz

akşam kaçta yatırıorsunuz belli bi rutin oluşturdunuz mu kızlar benm saatler uymuo çoğu zaman keyiflerine göre hareket ediorzz
Rutin zamanla zaten oluşuyor canım ama arada uymadıklarıda keyiflerine göre hareket ettikleride olmuyor değil.eee padişahı bile koltuğundan kaldıran bebek değilmi?

Rutin zamanla zaten oluşuyor canım ama arada uymadıklarıda keyiflerine göre hareket ettikleride olmuyor değil.eee padişahı bile koltuğundan kaldıran bebek değilmi?
Bende uykusu geldiğinde uyutuyorum. Normalde 10 11 arası uyuyo. Daha erken uyusa bile gece uykusuna geçemiyo. Dalma problemi var oğlumun. :-( derin uykuya dalamıyo bi türlü. 9dan beri ayağımda kaç kere götürdüm beşiğe koydum uyandı geri aldım :-(

İnternetteki Uyku müziklerini denedinizmi.benimki gündüzleri kucakta gezinerek uyurdu ki bu çok yorucu oluyor,şimdi uyku müziklerini açıyorum beşiğindede sallıyorum öyle uyutuyorum çoğunlukla.gecede denenebilir.

Bide yatağı dışında uyutup,yatağına yatırmaya çalıştığınızda zaten derinde uyumadıysa uyanabiliyor çoğu zaman.beşiğinde uyuması onun için daha mantıklı.bence beşiğinde uyutmaya alıştırın.onda sallayın.tabi sallanıyorsa.

Beşiğimiz sallanıyo ama benim oğlum kabul etmiyo beşiği. Ayakta sallanarak uyuyo. Nasıl alıştırıcam beşiğe bilmiyorum yaaa :-((

Beşiğimiz sallanıyo ama benim oğlum kabul etmiyo beşiği. Ayakta sallanarak uyuyo. Nasıl alıştırıcam beşiğe bilmiyorum yaaa :-((
Valla benimkide aynıydı canım ben telefonumdan internetteki uyku müziklerini açtım,bir yandan salladım,bazen elini tuttum öyle böyle alıştırdım.o müzikler benim bile uykumu getiriyor bazen.en güzel bebek ninnileri diye giriyorum istersen bi dene.

Deniycem canm. İnş alışır çok yoruldum valla :-((

Deniycem canm. İnş alışır çok yoruldum valla :-((
Biliyorum canım valla çok yorucu,bide kilolu seninki maaşallah,inşaallah seninkide alışır.bazen bizde yine ayakta gezinerek uyuttuğumuz oluyor ama çoğunlukla beşikte hele gündüzleri bide tek başınaysan beşik çok rahat oluyor.

Eymet bugün hiç yazmadın canım.inşaallah ikizlerde bi sıkıntı yoktur.
dün hiç pc nn başına gecemedim canm oğlanlar çok az uyudu eymen hafften öksürüyo onu biraz sonra doktora götürcem biraz huysuzluğuda var bi bakalım ne dicek umarım ilaç falan vermez siz neler yaptınız valla uyku problem sabah 5 de bi baktım ikiside gözlerini açmış bakınıolar etrafa eymeni emzirdim uyudu mete bey 7 ye kadar gülüştü koklaştı benle şu an zombi gibiyim

Allah kolylık versin canım.diş çıkartırkende hafif öksürük,huysuzluk olurmuş diş çıkaracak olmasın?

henüz yokmuş öle bi durum öksürüğü için ilaç falan verdi kulaklarından korkuyordum bi şey yokmuş çok şükür ...
Geçmiş olsun canım.havalarda çok soğudu dikkat etmemiz lazım.Rabbim yavrularımızı korusun,sağlık versin inş..

benimki de beşikte uyumuyor hatta çoğu zaman ayakta bile uyumuyor battaniye de sallamak gerekiyor bir de tek basınayım artık tükendim ben mi beceremiyorum bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…