2014 Ağustos Anneleri ve Bebişleri

benimki de beşikte uyumuyor hatta çoğu zaman ayakta bile uyumuyor battaniye de sallamak gerekiyor bir de tek basınayım artık tükendim ben mi beceremiyorum bu işi
Okudun mu bilmiyorum ama önceden dediğim gibi ben uyku müzikleriyle alıştırdım şu sözleri olmayan sadece müzikle canım.bi yandan salladım bazen elini tuttum,gözlerimi gözlerinden ayırmayıp kapatıp uyuyor gibi yaptım.öyle öyle uyudu sonunda şimdi alıştı.inşallah sizinkilerde alışır çünkü ayakta uyutmak çok yorucu.

Biz yaptırdık canım siz yaptırmadınızmı?
yaptırdık bizde 2. dozunu yaptırcaz bu haftasonu ya eşimin bi arkadaşı anlatmş aynı gün doğum yapmıştık o yaptrmmamş abd den gelen bi aşıymış ama orda aşı karnelerinde yazmıormşş falan filan eşim içimizde kalmasın yaptıralım dio 2. dozu ama needen abd de yapılmıo ki sinir oldum

Aman boş ver canım ya.o böyle diyor bu şöyle diyor dersek işin içinden çikamayız.artık yaptırmışız düşünme.iyi düşün iyi olsun.ona bakarsan bizim bu yediklerimize içtiklerimize göre yaşamamamız lazım.d vit içinde çok söylenti oldu.çoğu yurt dışından getirtti falan.valla bunları dinlersek kafayı yeriz.çocuklarımız Allaha emanet

Bide bizimki üç doz daha bir dozumuz daha vsr oda 6.syda yapılacak.

doğru sölüosun da işte soru işareti olmasından nefret ediorm aklımda yaptırdık zaten artık devamını da yaptırcaz mecbur ama bazı arkadaşlarımızda çokii olduğunu sölüo allahtan :)

okudum canım ya ama benimki önce kolik sancıları var diye sürekli ağlama krizlerine giriyordu şimdi de agladığında hemen müdahelle etmezsem ağlamasına bir dk izin versem ağlama krizine giriyor inan çocugumdan korkuyorum çok fena durumdayım

ben dayanamayıp geçen hafta resimlerini paylaştım veee nazar değdi yani ben öyle inanıyorum bebişim o gece çok bunaldı ağladı

ben dayanamayıp geçen hafta resimlerini paylaştım veee nazar değdi yani ben öyle inanıyorum bebişim o
ben dayanamayıp geçen hafta resimlerini paylaştım veee nazar değdi yani ben öyle inanıyorum bebişim o gece çok bunaldı ağladı
canım benim ya nazar değmiştir gerçekten bi okusaydınız nazara karşı.

Peki kolikliği geçtimi canım halen gaz sancısı oluyormu?acaba ağladığında hemen müdahale etmenize alıştıda biraz bakmadınızmı ondan mı krize giriyor.bizimkide ilgiye çok alışık çok kısa da olsa ilgilenilmedimi içli içli ağlıyor mesela.

biz dün emekleme çalışmalarına başladık kızlar daha anca sürünüo benim aşklar sizin aşklar ne alemde geçenlerde de bi küçük dilim mandalina suyu verdimmm sevdiler gibi kahvaltıdayken de domates suyu vermiştim minicik ağızlarına değdirdim tepkileri çok hoş oluo ya yüzleri şekilden şekle girioo aşklarımın dışarı çok soğuktu çocuklarla çıkamadık hafta sonu ben arkadaşlarımlaydım 2 saat kadar kaçamak yaptımm

Maaşallah Benimkide canım ha emekledi ha emekliyecek.ben emeklemesini istemiyordum ama benimki çok hareketli vede çok hırslı.yapamayınca çığlık atıyor hırsından.bende çıkmadım bu hafta sonu eşimin çok ısrarlarına rağmen.bi arkadaşımın çocuğu zatüree olmuş üzüldüm ve etkilendim oyüzden

Allahım şifa versin bia an önce iileşir inşallahh rabbim bebeklerimizi korusun ya hemen etkileniolar en küçük bi hava değişikliği etkilio küçüklerimizi şimdi kızkardeşim aradı haberlerde okumuş 5 aylık bi bebek balon yüzünden vefat etmiş balon patlayınca hava bciğerlerine dolmuş zannedersem bende salıncakalrına takmıştım seviolar die hemen çıkardım aman dikkat kızlar çok üzücü bi haber ama aklınızda olsun die paylaştım rabbim minik meleğin ailesine sabır versin ...

Ay biraz önce izledim çok kötü oldum.Allahım sabır versin ailesine.Rabbim bizleri evlatlarımızla sınav etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…