- 23 Aralık 2014
- 96
- 6
- 13
- 37
- Konu Sahibi BetulMuratErdem
-
aminnn pınarr aminnn ...Ay biraz önce izledim çok kötü oldum.Allahım sabır versin ailesine.Rabbim bizleri evlatlarımızla sınav etmesin.
Bişey soracağım canım ya.benim oģlanın çişi daha keskin kokmaya başladıda acaba diyorum kan ilacından mı?senin bebişlerin de öylemi?aminnn pınarr aminnn ...
aynen canım benimkilerin de öle galiba ilaçtan kakaları bile garip kokuoBişey soracağım canım ya.benim oģlanın çişi daha keskin kokmaya başladıda acaba diyorum kan ilacından mı?senin bebişlerin de öylemi?
Biraz rahatladım sağol ya.kakası zaten koyu renk ve kokulu onu anladım kan ilacından da çişide kötü kokunca biraz pipiriklendim işte.senin eymenin öksürüğü geçtimi?aynen canım benimkilerin de öle galiba ilaçtan kakaları bile garip kokuo
anladım canmm. eymenn öksürüğü azaldı epey ilacı yarın da vercem sonra kesicem cumartesi de kontrolumuz var genel bakalım inş geçer tamamen de huzursuz ya uykuya zor geçio mızlıo falan doktorumuza sölicem ne der bilmiorumBiraz rahatladım sağol ya.kakası zaten koyu renk ve kokulu onu anladım kan ilacından da çişide kötü kokunca biraz pipiriklendim işte.senin eymenin öksürüğü geçtimi?
Bebeklerin günü gününe uymuyor işte bazen diyosun tamam güzel uyuyor artık düzene girdik ertesi gün uyumuyor.bi gün huzurluysa bi gün mızmız napalım canları sağolsunda o bize yeteranladım canmm. eymenn öksürüğü azaldı epey ilacı yarın da vercem sonra kesicem cumartesi de kontrolumuz var genel bakalım inş geçer tamamen de huzursuz ya uykuya zor geçio mızlıo falan doktorumuza sölicem ne der bilmiorum
ben bi yeri mi acıo ki die düşünüorum ama kucağa alınca da susuyo gülüo hemen çapkınn :) benim oğluşlar bi haftadır geceleri kök söktürüolar bana valla bi standarta oturtmuştum değişti huyları ama gerçekten anneliğin doğasında var herhalde sabah onlarla hiç yorulmadan oynaşıorumm normalde uykusuzluğa tahammül edemezdim hiççBebeklerin günü gününe uymuyor işte bazen diyosun tamam güzel uyuyor artık düzene girdik ertesi gün uyumuyor.bi gün huzurluysa bi gün mızmız napalım canları sağolsunda o bize yeter
ben bi yeri mi acıo ki die düşünüorum ama kucağa alınca da susuyo gülüo hemen çapkınn :) benim oğluşlar bi haftadır geceleri kök söktürüolar bana valla bi standarta oturtmuştum değişti huyları ama gerçekten anneliğin doğasında var herhalde sabah onlarla hiç yorulmadan oynaşıorumm normalde uykusuzluğa tahammül edemezdim hiçç
Bizimkide ilgiye okadar alıştıki azıcık bi ilgilenme başka şeye dal hemen dudağını büküp ağlıyor.seninkininde bişeyi yoktur inş..sana öyleben bi yeri mi acıo ki die düşünüorum ama kucağa alınca da susuyo gülüo hemen çapkınn :) benim oğluşlar bi haftadır geceleri kök söktürüolar bana valla bi standarta oturtmuştum değişti huyları ama gerçekten anneliğin doğasında var herhalde sabah onlarla hiç yorulmadan oynaşıorumm normalde uykusuzluğa tahammül edemezdim hiçç
var ya şimdi ben yazacaktım aynen bugün benmde öle oldu eymen uyudu mete uyumadı mete uyudu eymen uyumadı kayınvalidemle kafayı yicektik nerdeyse ve şu an mete uyanık salıncağında kendi kendine konuşuor sırtım felaket ağrıdı benmde aşkları taşımaktan on kilo oldular nerdeyse o kadar zorlanıorm ki bende kaldırırken taşırkn anlatamam herhalde artık yemek bile yiyemicez yeni bi döneme girioruz :) A llah yardımcımız olsun bebeklerimizin canı sağolsun :)Şu saat oldu oğlum bugün yarım saatlik uykuyla duruyor ya.kahvaltıyı anca öğlen yapabildim ve az önce kucağımda oğlumla zar zor toplayabildim.heryer heryerde sinirlerim çok gerildi hiç birşey yapamadım bugünde ve akşam oluyor.ben mi yetişemiyorum günlerinmi bereketi yok anlayamadım.yinede oğlumun canı sağolsun osağlıklı olsunda.
Bu bebekler hep birlikte anlaşıyorlarmı ne,aynen canım bugün kollarım koptu kucakta gezdirmekten.bide gece huy edindi birkaç gündür sabah ezanı vakti uyanıyor ondan sonra uyut uyuta bilirsen nasıl unutturacağım bilmem saat gibiler ya hiç şaşmıyorlar.artık mama sandelyesi kullanmak şart oldu.hiç olmazsa koyarız işleri öyle yaparız.var ya şimdi ben yazacaktım aynen bugün benmde öle oldu eymen uyudu mete uyumadı mete uyudu eymen uyumadı kayınvalidemle kafayı yicektik nerdeyse ve şu an mete uyanık salıncağında kendi kendine konuşuor sırtım felaket ağrıdı benmde aşkları taşımaktan on kilo oldular nerdeyse o kadar zorlanıorm ki bende kaldırırken taşırkn anlatamam herhalde artık yemek bile yiyemicez yeni bi döneme girioruz :) A llah yardımcımız olsun bebeklerimizin canı sağolsun :)
:) olabilir gerçekten ...daha şimdi yatırdık sallıorz eşimle uykuları akıo resmen ama hala mızır mızırlar...o uyanmalara hiç bi şey yapılamıo canm yada ben yapamadım bilemiorm benmkilerde bi ara öleydi sonra değiştiler yine farklılaşıolar gün gün ya ...ben almıştım mama sandalyesi hem de salıncak sıkılıolar ama ordada çok durmuolar oyuncakları asılı bizim resimimiz asılı ama en fazla 10 dakkaa belki senn ki sever ama belli olmazBu bebekler hep birlikte anlaşıyorlarmı ne,aynen canım bugün kollarım koptu kucakta gezdirmekten.bide gece huy edindi birkaç gündür sabah ezanı vakti uyanıyor ondan sonra uyut uyuta bilirsen nasıl unutturacağım bilmem saat gibiler ya hiç şaşmıyorlar.artık mama sandelyesi kullanmak şart oldu.hiç olmazsa koyarız işleri öyle yaparız.
Ilerki zamanlarda o salıncak daha çok işine yarıyacak canım şimdi daha küçükler biraz daha büyüsünler.sen oturtuyormusun artık bebişleri.bu arada ikimizden başkada yazan yok.betül nerdesin? bide yeni katılanlar vardı arkadaşlar nerelerdesiniz?hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor.:) olabilir gerçekten ...daha şimdi yatırdık sallıorz eşimle uykuları akıo resmen ama hala mızır mızırlar...o uyanmalara hiç bi şey yapılamıo canm yada ben yapamadım bilemiorm benmkilerde bi ara öleydi sonra değiştiler yine farklılaşıolar gün gün ya ...ben almıştım mama sandalyesi hem de salıncak sıkılıolar ama ordada çok durmuolar oyuncakları asılı bizim resimimiz asılı ama en fazla 10 dakkaa belki senn ki sever ama belli olmaz
fark etmez ya yarasada yaramasa da napalım ...yok oturtmuorum daha ayarını yatay yapıorm öle duruolar ama kucakta duruolar oturarak hakkaten bizden başka kimse yazışmıo çalışanlar falan var herhalde zaman bulamıolar ii gecelerr ...Ilerki zamanlarda o salıncak daha çok işine yarıyacak canım şimdi daha küçükler biraz daha büyüsünler.sen oturtuyormusun artık bebişleri.bu arada ikimizden başkada yazan yok.betül nerdesin? bide yeni katılanlar vardı arkadaşlar nerelerdesiniz?hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor.
okuduk zaten elim ayağıma dolaştı ne yapacağız bilemedik okumalarda cok cok iyi gelmiyordu birden aklıma kureyş suresi geldi anlamıda çok iyi değil ama işe yaradı kendimde korktumcanım benim ya nazar değmiştir gerçekten bi okusaydınız nazara karşı.
Canım ben böyle zamanlarda 11 er kere ayetel kürsi,fatiha,ihlas,felak,nas okuyorum.şifa Allahtan çok iyi geliyor.aklında bulunsun.okuduk zaten elim ayağıma dolaştı ne yapacağız bilemedik okumalarda cok cok iyi gelmiyordu birden aklıma kureyş suresi geldi anlamıda çok iyi değil ama işe yaradı kendimde korktum
Ben öyle kaşıkla veriyorum benimki şimdilik içiyor.bende iki gündür vermedim çok pışik oldu bide huzursuzluğu vardı acaba kan ilacındanmı diye düşündüm.birkaç gün daha vermeyip test edicem ona göre vercem.sen ozaman bide öyle ver sade dene bakalım.kızlar ben bu kan ilacını veremedim baktım damla kıpkırmızı çok iğrenç görünüyor öyle vermeye içim elvermedi dr meyve suyuyla ver demişti elma suyuyla verdim kustu ben de korktum siz nasıl veriyorsunuz
tadı güzel canm görüntüsüne aldanma tatlı... benm oğlanlar seviolarda bende vermiorm bi haftadır ama eymen antibiyotik içio die ...kaşıkla veriorm direkt dört damlakızlar ben bu kan ilacını veremedim baktım damla kıpkırmızı çok iğrenç görünüyor öyle vermeye içim elvermedi dr meyve suyuyla ver demişti elma suyuyla verdim kustu ben de korktum siz nasıl veriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?