2014 Ağustos Anneleri ve Bebişleri

Kızlar bebişleriniz son bir ayda nekadar kilo aldı?biz bugün 5 aylık olduk.evde tarttım ama çok hassas değil.gram olarak iyi ölçemiyor az çıkarıyor.oğlumun görüntüde kilosu iyi ama fazla almamış bizim tartıya kalırsa.

slm kızlar.benım pc çöktü o yuzden baya bir süre gelemedim.biz cumartesi gideceğiz doktoraasında.bakalım ne diyecek.bizde de ağız suyu iyice fazlalaştı ve yüzü pütür pütür oldu oğlumun.bir de konak derdimiz başladı kafasında

Zeytinyağın içine bir çay kaşığı kabartma tozu koyup,banyo yaptırmadan yarım saat önce pamuk yardımıyla kafasına sür sonra yıka konaklar gider.birde ben canım mustelanın konak önleyici şampuanını kullanıyorum sende dene istersen.ağız suyu bizdede var normalmiş olması.ama belki seninki diş çıkaracak olabilir o pütürlük falan.

zeytinyağını sürdüm yıne de gecmedı bırde kabartma tozuyla deneyeyım.sampuan acaba gecırır mı onu da alayım...

zeytinyağını sürdüm yıne de gecmedı bırde kabartma tozuyla deneyeyım.sampuan acaba gecırır
karışımı sürüp biraz beklettikten sonra bebek tarağıyla yavaşça tarayıp yıkarsan daha iyi sonuç elde edersin.mustela şampuan konak oluşumunu engellemek için daha iyi.olanları pek arındırmıyor.

selam kızlarr şimdi geçmişi okudum konak bizde de vardı bebek yağıyla hallettık banyodan bi saat önce sürdük yumuşayınca taradım yavaşça banyodan sonra da tarayıp tamamen geçirdim ama 3 defa da falan geçti hemşire zeytinyağında asit var az da olsa onu sürme demişti bize ben de ilk öle yapmıştım çünkü mustela çok ii ama onu ben de tavsiye ederim ...salya sorunu biz dede var jel kullanmıorm bence gerek yok zaten kimyasal biz de bu cumartesi kontrolumuze gitcez bakalım kç kilo olmuşuz ...

Betül nezamandır sesin soluğun çıkmıyor inş..bi yaramazlık yoktur canım sende oğluşunda iyisinizdir.
İyiyiz canm çok şükür. Bu ara çok koşuşturmacalı geçiyo. Oğluşum 10 kilo olmuş boyuda 68 cm olmuş. Doktorumuz baya baya önden gidiyo ilerdede iri bi çocuk olucak zatıf olmasını bekleme dedi. Ek gıdayada başlama sakın sadece süt ver dedi. Kilosundan dolayı.

Maşaallah canım bebişine.demekki sütün halen yetiyor canım. verme biraz daha bekle sende ozaman. Biz daha tartılmadık canım bende merak ediyorum.evde tarttım ama onada güvenmiyorum her defasında farklı çıkarıyor.önemli olan sağlıklı olmaları zaten.

Aynen çok şükür yetiyo ve yarıyomuş. Çok zayıf olmadıktan sonra kilo fazla olmasada olur. Önemli olan sağlık tabi. Doktorlar ilk 6 ay sadece anne sütü ile beslenen bebeğin bağıklığının diğer bebeklere göre daha dirençli olduğunu söylüyo. Bakalım sütüm yeterse son 1 ay kaldı kilolu olduğu için ek gıda yasak zaten. Dişlerimiz kaşınıyo bi yandan bakalım ne zaman çıkıcak

Kızlar neyapıyorsunuz?nevar neyok?hafta sonunuz nasıl geçti.bu arada bebişleriniz tek tük bişeyler söylemeye başladımı?bizimki bişeyler söylüyor.insan çok mutlu oluyor.

tadı güzel canm görüntüsüne aldanma tatlı... benm oğlanlar seviolarda bende vermiorm bi haftadır ama eymen antibiyotik içio die ...kaşıkla veriorm direkt dört damla
bir kez daha denedim yine kustu bende vermedm ama yarın dr kontrolümüz var tekrar soracağım piyanolu oyun halısı almıştım şimdi onda oynuyoruz kucağımdan indiği için çok mutluyum o da mutlu :) kullanan varmı oyun halısı bununda bir sakıncası varmıdır ki

Ben iki aylıktan beri kullanıyorum bi sakınca görmüyorum,neden olsun ki.

ne biliyim paranoyak oldum herşeye ama şöyle ama böyle diyorlar ya maşallah bebişin iyiymiş benimki 5 aylık ancak 4 ayın sonuna doğru onlardan anlayarak oynamaya başladı
İlk zamanlar sadece bakınıyordu ama içinde duruyordu ışıklı müziği dikkatini çekiyordu,sonra kısa bir süre ara verdik sıkılır gibi oldu 3.ayından sonrada artık oyuncakları tutmaya vurmaya başladı,artık yine fazla durmuyor artık ezberledi heralde eğlenceli gelmiyor.ben asılı oyuncaklarını çıkarıp eline veriyorum.onlarda haklı hergün bal yiyen baldan usanır.ama zararlı olduğunu düşünmüyorum.daha faydalı olduğunu düşunüyorum.

ben farklı şekillerde yatırıyorum halıyı her şekilde kullanıyoruz henüz sıkılmadı o yüzden sanırım bazende kucağımda tutarken üstünden bakarak falan oynuyor ben de oyuncaklarını çıkarıp eline veriyorum işte klasik gel babası tel sarar parmak şıklatma gibi oyunları yapıyoruz farklı dokudaki sertlikteki malzemelerle dokunma duyusunu geliştirici oyunlar tabi en sevdiği gıdıklama öpme oyunları ve daha ne aklımıza gelirse çok hoşuna gidiyor ama sürekli yeni bir şeyler istiyor siz neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…