- Konu Sahibi BetulMuratErdem
-
slm kızlar.benım pc çöktü o yuzden baya bir süre gelemedim.biz cumartesi gideceğiz doktoraasında.bakalım ne diyecek.bizde de ağız suyu iyice fazlalaştı ve yüzü pütür pütür oldu oğlumun.bir de konak derdimiz başladı kafasındaKızlar bebişleriniz son bir ayda nekadar kilo aldı?biz bugün 5 aylık olduk.evde tarttım ama çok hassas değil.gram olarak iyi ölçemiyor az çıkarıyor.oğlumun görüntüde kilosu iyi ama fazla almamış bizim tartıya kalırsa.
okuduk zaten elim ayağıma dolaştı ne yapacağız bilemedik okumalarda cok cok iyi gelmiyordu birden aklıma kureyş suresi geldi anlamıda çok iyi değil ama işe yaradı kendimde korktum[/QUOT
bizde üzerlik diye bir bitki var.ben nazar deydiğinde onu tuttururum evın içinde kokusu cocugu rahatlatıyor.eğer eviniz sobalıysa sobanın üzerine koy değilse uzerıne kolanya dokup tabagın ıcınde yak.
Zeytinyağın içine bir çay kaşığı kabartma tozu koyup,banyo yaptırmadan yarım saat önce pamuk yardımıyla kafasına sür sonra yıka konaklar gider.birde ben canım mustelanın konak önleyici şampuanını kullanıyorum sende dene istersen.ağız suyu bizdede var normalmiş olması.ama belki seninki diş çıkaracak olabilir o pütürlük falan.slm kızlar.benım pc çöktü o yuzden baya bir süre gelemedim.biz cumartesi gideceğiz doktoraasında.bakalım ne diyecek.bizde de ağız suyu iyice fazlalaştı ve yüzü pütür pütür oldu oğlumun.bir de konak derdimiz başladı kafasında
zeytinyağını sürdüm yıne de gecmedı bırde kabartma tozuyla deneyeyım.sampuan acaba gecırır mı onu da alayım...Zeytinyağın içine bir çay kaşığı kabartma tozu koyup,banyo yaptırmadan yarım saat önce pamuk yardımıyla kafasına sür sonra yıka konaklar gider.birde ben canım mustelanın konak önleyici şampuanını kullanıyorum sende dene istersen.ağız suyu bizdede var normalmiş olması.ama belki seninki diş çıkaracak olabilir o pütürlük falan.
karışımı sürüp biraz beklettikten sonra bebek tarağıyla yavaşça tarayıp yıkarsan daha iyi sonuç elde edersin.mustela şampuan konak oluşumunu engellemek için daha iyi.olanları pek arındırmıyor.zeytinyağını sürdüm yıne de gecmedı bırde kabartma tozuyla deneyeyım.sampuan acaba gecırır
zeytin yağının içine bir çay kaşığı kadar kabartma toxunu koyduktan sinra ikisini iyice karıştır.zeytinyağını sürdüm yıne de gecmedı bırde kabartma tozuyla deneyeyım.sampuan acaba gecırır mı onu da alayım...
tesekkur ederım bırazdan deneyecegım...zeytin yağının içine bir çay kaşığı kadar kabartma toxunu koyduktan sinra ikisini iyice karıştır.
Hayır kullanmdım.yazışmalarda okumuştum zararlı diye nekadar doğru bilmem.doktora danışmak lazım.bir de dis kasinmasi icin krem kullaniyormusunuz?
İyiyiz canm çok şükür. Bu ara çok koşuşturmacalı geçiyo. Oğluşum 10 kilo olmuş boyuda 68 cm olmuş. Doktorumuz baya baya önden gidiyo ilerdede iri bi çocuk olucak zatıf olmasını bekleme dedi. Ek gıdayada başlama sakın sadece süt ver dedi. Kilosundan dolayı.Betül nezamandır sesin soluğun çıkmıyor inş..bi yaramazlık yoktur canım sende oğluşunda iyisinizdir.
Maşaallah canım bebişine.demekki sütün halen yetiyor canım. verme biraz daha bekle sende ozaman. Biz daha tartılmadık canım bende merak ediyorum.evde tarttım ama onada güvenmiyorum her defasında farklı çıkarıyor.önemli olan sağlıklı olmaları zaten.İyiyiz canm çok şükür. Bu ara çok koşuşturmacalı geçiyo. Oğluşum 10 kilo olmuş boyuda 68 cm olmuş. Doktorumuz baya baya önden gidiyo ilerdede iri bi çocuk olucak zatıf olmasını bekleme dedi. Ek gıdayada başlama sakın sadece süt ver dedi. Kilosundan dolayı.
Aynen çok şükür yetiyo ve yarıyomuş. Çok zayıf olmadıktan sonra kilo fazla olmasada olur. Önemli olan sağlık tabi. Doktorlar ilk 6 ay sadece anne sütü ile beslenen bebeğin bağıklığının diğer bebeklere göre daha dirençli olduğunu söylüyo. Bakalım sütüm yeterse son 1 ay kaldıMaşaallah canım bebişine.demekki sütün halen yetiyor canım. verme biraz daha bekle sende ozaman. Biz daha tartılmadık canım bende merak ediyorum.evde tarttım ama onada güvenmiyorum her defasında farklı çıkarıyor.önemli olan sağlıklı olmaları zaten.
bir kez daha denedim yine kustu bende vermedm ama yarın dr kontrolümüz var tekrar soracağım piyanolu oyun halısı almıştım şimdi onda oynuyoruz kucağımdan indiği için çok mutluyum o da mutlu :) kullanan varmı oyun halısı bununda bir sakıncası varmıdır kitadı güzel canm görüntüsüne aldanma tatlı... benm oğlanlar seviolarda bende vermiorm bi haftadır ama eymen antibiyotik içio die ...kaşıkla veriorm direkt dört damla
Ben iki aylıktan beri kullanıyorum bi sakınca görmüyorum,neden olsun ki.bir kez daha denedim yine kustu bende vermedm ama yarın dr kontrolümüz var tekrar soracağım piyanolu oyun halısı almıştım şimdi onda oynuyoruz kucağımdan indiği için çok mutluyum o da mutlu :) kullanan varmı oyun halısı bununda bir sakıncası varmıdır ki
ne biliyim paranoyak oldum herşeye ama şöyle ama böyle diyorlar ya maşallah bebişin iyiymiş benimki 5 aylık ancak 4 ayın sonuna doğru onlardan anlayarak oynamaya başladıBen iki aylıktan beri kullanıyorum bi sakınca görmüyorum,neden olsun ki.
İlk zamanlar sadece bakınıyordu ama içinde duruyordu ışıklı müziği dikkatini çekiyordu,sonra kısa bir süre ara verdik sıkılır gibi oldu 3.ayından sonrada artık oyuncakları tutmaya vurmaya başladı,artık yine fazla durmuyor artık ezberledi heralde eğlenceli gelmiyor.ben asılı oyuncaklarını çıkarıp eline veriyorum.onlarda haklı hergün bal yiyen baldan usanır.ama zararlı olduğunu düşünmüyorum.daha faydalı olduğunu düşunüyorum.ne biliyim paranoyak oldum herşeye ama şöyle ama böyle diyorlar ya maşallah bebişin iyiymiş benimki 5 aylık ancak 4 ayın sonuna doğru onlardan anlayarak oynamaya başladı
ben farklı şekillerde yatırıyorum halıyı her şekilde kullanıyoruz henüz sıkılmadı o yüzden sanırım bazende kucağımda tutarken üstünden bakarak falan oynuyor ben de oyuncaklarını çıkarıp eline veriyorum işte klasik gel babası tel sarar parmak şıklatma gibi oyunları yapıyoruz farklı dokudaki sertlikteki malzemelerle dokunma duyusunu geliştirici oyunlar tabi en sevdiği gıdıklama öpme oyunları ve daha ne aklımıza gelirse çok hoşuna gidiyor ama sürekli yeni bir şeyler istiyor siz neler yapıyorsunuzİlk zamanlar sadece bakınıyordu ama içinde duruyordu ışıklı müziği dikkatini çekiyordu,sonra kısa bir süre ara verdik sıkılır gibi oldu 3.ayından sonrada artık oyuncakları tutmaya vurmaya başladı,artık yine fazla durmuyor artık ezberledi heralde eğlenceli gelmiyor.ben asılı oyuncaklarını çıkarıp eline veriyorum.onlarda haklı hergün bal yiyen baldan usanır.ama zararlı olduğunu düşünmüyorum.daha faydalı olduğunu düşunüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?