2014 Ağustos Anneleri ve Bebişleri

offf anca bakabildim yaaa aşklar büyüdükçe yoğunlukartıo kızlar ve 3 gündür uykusuzum gündüz de uyumayı beceremiorm bi türlü eymen paşa uyurken sürekli mırın kırın yaaa arada ağlıoo yine uyuyo kiraz çekirdeği torbası bile fayda etmio paşayı rahatlatmaya umarım eski haline döner bebeğimm siz de uykular tıkırında herhalde kızlar :) ben farklı olarak salıncaklarına eşimle olan resmimizi astım en baştan beri onunla konuşuo heyecanlanıolar oyuncaklarından daha çok seviolar bi deneyin siz de istersenz :)

Bunları bizde yapıyoruz canım.biz ayrıca kitap okuyoruz.masalın kahramanı o oluyor.şarkı söylüyoruz onun adıyla mesela ali babanın çiftliği değilde onun adıyla söylüyoruz.saklama çıkma.bi oyuncaģını örtünün altına daklayıp çıkartma yada benim yüzümü örtüp cee diye açma gibi.daha bi çok şey.

Benimkide 2-3 gündür aynıydı canım gece rahat uyumuyordu mız mız huzursuzdu.bende çok pipirikliyim çocuğun bi rahatsızlığımı var diye bugün doktorumuza götürdüm hastaneye Allaha binlerce şükür doktor gayet sağlıklı bişeyi yok annesi dedi.Rabbim herkesin evladını bağışlasın korusun inş..orada hasta bebekleri çocukları görünce üzüldüm.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.eymet seninkiler bu ay nekadar kilo almışlar canım.

amin kesinlikle öle cumartesi de bizimkilerin kontrolü vardı sölemeyi unuttum huzursuz die ama bi problemleri de yok anlamadım mete 10300 eymen 9800 kaç gr arttılar takip etmedim hiç kilomuz fazla yaaa biraz yürüyünce zayıflarlar inş ... rabbim kimseyi düşürmesin hastanelere hele bebeklerimizi hiç ...kiraz çekirdeği torbası artık avrupa da falan gaz sancılarını kesmek bebeği rahatlatmak için soğuk ve sıcak kullanılan süper bi buluş canm benm oğlanları acayip rahatlatıo araştır bi dene büyüyünce de düşmelerde falan kullanılıo ...

Allaha şükür bizim gaz sancımız yok canım maaşallah nazar değmesin.ama bebeği gazlı olanlar için iyiymiş.benimki bu ay yine az almış nedendir bilmem.yine sık emziriyorum azda olsa ek bişeyler veriyorum,görüntüde iyi ama kilo alması azaldı.ya çok hareketli kıpır kıpır ondan diye düşünüyorum.önemli olan sağlıklı olması kilo önemli değilde annelik işte .

sadece gaz sancısı için kullanılmıo karın ağrısı büyüdükleri zaman düşme sonucu şişmeler morartılar vs vs bi sürü şey için kullanılıo azalması lazım zaten kilo alımınn büyüdükçe eski kilo alımları olmaz zaten sağlıklı olsunlarda gerisi boş bence de ...

aklımızda bulunsun canım sağol.peki sizinkilerin kilo alımı neden azalmadı ki?doktor zaten kilosunu çok beğendi ayına ve boyuna göre.

Eymet canım siz bu kiraz çekirdekli torba veya yastık her neyse nereden aldınız.romatizmalara falanda iyi geliyormuş.

aklımızda bulunsun canım sağol.peki sizinkilerin kilo alımı neden azalmadı ki?doktor zaten kilosunu çok beğendi ayına ve boyuna göre.
bu sefer kilo ile ilgili bi şey demedi zaten doktor sadece beslenmeye dikkat fazla ek gıda verme dedi ben zaten sadece yoğurt elma falan veriorm benm sütüm yarıomuş doktor öle dedi çok sık emziriorm herhalde ondan bi de ...

Eymet canım siz bu kiraz çekirdekli torba veya yastık her neyse nereden aldınız.romatizmalara falanda iyi geliyormuş.
bana doktor bi arkadaşımdan hediye geldi ankarada o da baby dream die bi marka nette de vardı sanırım bi arkadaşım daha bakmıştı büyük marketlerde de vardır ...

bende kullanıyorum oyun halısını oğlum uzerınde cok mutlu bı sakıncası yokmus bız doktora da sorduk kas gelısımı ıcın ıyı dedı

Hanımlar nerelerdesiniz?bende yazmasam sayfaya yazacağınız yok valla.neler yapıyorsunuz?bebişler ne alemde?biz iyiyiz teyzeleri.kıpır kıpırız .bizde bi yaramazlık yok çok şükür.ek gıdalara devam iki öğün veriyorum.bide bizle masaya oturdumu bazı yediklerimizden tattırıyorum.bizde böyle.

Biz 1 hafta hastanede yattık. Bronşiolit olmuşuz. Şuan evdeyiz. Evde hava makinasıyla hava veriyoruz günde6 defa. Yarın kontrolümüz var

B
Geçmiş olsun canım ya.bu sıralar çok duyuyoruz valla.nasıl oldu canım bronşit.inş..iyi çıkar kontrolünüz.
birisinden kapmış virüsü. Üşütmedik çünkü biz. Bronşit demediler bronşiolit tanısı koyuldu canm. Bebeklrde görülen bronşit başlangıcıymış. 3 bebekten birinde varmış. 2 yaşında atlatıyomuş.

Anlıyorum canım çok geçmiş olsun tekrar.inş..iyi olur annesi merak etme.bizde hafta sonu şehir dışına çıkacağız bende tedirgin oluyorum.biryandanda bunaldık .neyapacağız bilmem.Rabbim yavrularımızı korusun herşeyden inş..amin.

maşallah bebişine bız ek gıdalara gecen ay başladık çok iştahla yıyıyor 2 tane dişimiz patladı bizim şuanda 6 aylık ama duzeltilmiş ayı 5 aylık oluyr

maşallah bebişine bız ek gıdalara gecen ay başladık çok iştahla yıyıyor 2 tane dişimiz patladı bizim şuanda 6 aylık ama duzeltilmiş ayı 5 aylık oluyr
Senin oğlun nezamzn doğmuştu canım.bende epeydir veriyorum kendimce bişeyler.sen neler veriyorsun yumurta sarısı veriyormusun başladınmı vermeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…