- 23 Aralık 2014
- 96
- 6
- 13
- 37
- Konu Sahibi BetulMuratErdem
-
Bunları bizde yapıyoruz canım.biz ayrıca kitap okuyoruz.masalın kahramanı o oluyor.şarkı söylüyoruz onun adıyla mesela ali babanın çiftliği değilde onun adıyla söylüyoruz.saklama çıkma.bi oyuncaģını örtünün altına daklayıp çıkartma yada benim yüzümü örtüp cee diye açma gibi.daha bi çok şey.ben farklı şekillerde yatırıyorum halıyı her şekilde kullanıyoruz henüz sıkılmadı o yüzden sanırım bazende kucağımda tutarken üstünden bakarak falan oynuyor ben de oyuncaklarını çıkarıp eline veriyorum işte klasik gel babası tel sarar parmak şıklatma gibi oyunları yapıyoruz farklı dokudaki sertlikteki malzemelerle dokunma duyusunu geliştirici oyunlar tabi en sevdiği gıdıklama öpme oyunları ve daha ne aklımıza gelirse çok hoşuna gidiyor ama sürekli yeni bir şeyler istiyor siz neler yapıyorsunuz
Benimkide 2-3 gündür aynıydı canım gece rahat uyumuyordu mız mız huzursuzdu.bende çok pipirikliyim çocuğun bi rahatsızlığımı var diye bugün doktorumuza götürdüm hastaneye Allaha binlerce şükür doktor gayet sağlıklı bişeyi yok annesi dedi.Rabbim herkesin evladını bağışlasın korusun inş..orada hasta bebekleri çocukları görünce üzüldüm.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.eymet seninkiler bu ay nekadar kilo almışlar canım.offf anca bakabildim yaaa aşklar büyüdükçe yoğunlukartıo kızlar ve 3 gündür uykusuzum gündüz de uyumayı beceremiorm bi türlü eymen paşa uyurken sürekli mırın kırın yaaa arada ağlıoo yine uyuyo kiraz çekirdeği torbası bile fayda etmio paşayı rahatlatmaya umarım eski haline döner bebeğimm siz de uykular tıkırında herhalde kızlar :) ben farklı olarak salıncaklarına eşimle olan resmimizi astım en baştan beri onunla konuşuo heyecanlanıolar oyuncaklarından daha çok seviolar bi deneyin siz de istersenz :)
amin kesinlikle öle cumartesi de bizimkilerin kontrolü vardı sölemeyi unuttum huzursuz die ama bi problemleri de yok anlamadım mete 10300 eymen 9800 kaç gr arttılar takip etmedim hiç kilomuz fazla yaaa biraz yürüyünce zayıflarlar inş ... rabbim kimseyi düşürmesin hastanelere hele bebeklerimizi hiç ...kiraz çekirdeği torbası artık avrupa da falan gaz sancılarını kesmek bebeği rahatlatmak için soğuk ve sıcak kullanılan süper bi buluş canm benm oğlanları acayip rahatlatıo araştır bi dene büyüyünce de düşmelerde falan kullanılıo ...Benimkide 2-3 gündür aynıydı canım gece rahat uyumuyordu mız mız huzursuzdu.bende çok pipirikliyim çocuğun bi rahatsızlığımı var diye bugün doktorumuza götürdüm hastaneye Allaha binlerce şükür doktor gayet sağlıklı bişeyi yok annesi dedi.Rabbim herkesin evladını bağışlasın korusun inş..orada hasta bebekleri çocukları görünce üzüldüm.rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.eymet seninkiler bu ay nekadar kilo almışlar canım.
Allaha şükür bizim gaz sancımız yok canım maaşallah nazar değmesin.ama bebeği gazlı olanlar için iyiymiş.benimki bu ay yine az almış nedendir bilmem.yine sık emziriyorum azda olsa ek bişeyler veriyorum,görüntüde iyi ama kilo alması azaldı.ya çok hareketli kıpır kıpır ondan diye düşünüyorum.önemli olan sağlıklı olması kilo önemli değilde annelik işte .amin kesinlikle öle cumartesi de bizimkilerin kontrolü vardı sölemeyi unuttum huzursuz die ama bi problemleri de yok anlamadım mete 10300 eymen 9800 kaç gr arttılar takip etmedim hiç kilomuz fazla yaaa biraz yürüyünce zayıflarlar inş ... rabbim kimseyi düşürmesin hastanelere hele bebeklerimizi hiç ...kiraz çekirdeği torbası artık avrupa da falan gaz sancılarını kesmek bebeği rahatlatmak için soğuk ve sıcak kullanılan süper bi buluş canm benm oğlanları acayip rahatlatıo araştır bi dene büyüyünce de düşmelerde falan kullanılıo ...
sadece gaz sancısı için kullanılmıo karın ağrısı büyüdükleri zaman düşme sonucu şişmeler morartılar vs vs bi sürü şey için kullanılıo azalması lazım zaten kilo alımınn büyüdükçe eski kilo alımları olmaz zaten sağlıklı olsunlarda gerisi boş bence de ...Allaha şükür bizim gaz sancımız yok canım maaşallah nazar değmesin.ama bebeği gazlı olanlar için iyiymiş.benimki bu ay yine az almış nedendir bilmem.yine sık emziriyorum azda olsa ek bişeyler veriyorum,görüntüde iyi ama kilo alması azaldı.ya çok hareketli kıpır kıpır ondan diye düşünüyorum.önemli olan sağlıklı olması kilo önemli değilde annelik işte .
aklımızda bulunsun canım sağol.peki sizinkilerin kilo alımı neden azalmadı ki?doktor zaten kilosunu çok beğendi ayına ve boyuna göre.sadece gaz sancısı için kullanılmıo karın ağrısı büyüdükleri zaman düşme sonucu şişmeler morartılar vs vs bi sürü şey için kullanılıo azalması lazım zaten kilo alımınn büyüdükçe eski kilo alımları olmaz zaten sağlıklı olsunlarda gerisi boş bence de ...
bu sefer kilo ile ilgili bi şey demedi zaten doktor sadece beslenmeye dikkat fazla ek gıda verme dedi ben zaten sadece yoğurt elma falan veriorm benm sütüm yarıomuş doktor öle dedi çok sık emziriorm herhalde ondan bi de ...aklımızda bulunsun canım sağol.peki sizinkilerin kilo alımı neden azalmadı ki?doktor zaten kilosunu çok beğendi ayına ve boyuna göre.
bana doktor bi arkadaşımdan hediye geldi ankarada o da baby dream die bi marka nette de vardı sanırım bi arkadaşım daha bakmıştı büyük marketlerde de vardır ...Eymet canım siz bu kiraz çekirdekli torba veya yastık her neyse nereden aldınız.romatizmalara falanda iyi geliyormuş.
bende kullanıyorum oyun halısını oğlum uzerınde cok mutlu bı sakıncası yokmus bız doktora da sorduk kas gelısımı ıcın ıyı dedıbir kez daha denedim yine kustu bende vermedm ama yarın dr kontrolümüz var tekrar soracağım piyanolu oyun halısı almıştım şimdi onda oynuyoruz kucağımdan indiği için çok mutluyum o da mutlu :) kullanan varmı oyun halısı bununda bir sakıncası varmıdır ki
Geçmiş olsun canım ya.bu sıralar çok duyuyoruz valla.nasıl oldu canım bronşit.inş..iyi çıkar kontrolünüz.Biz 1 hafta hastanede yattık. Bronşiolit olmuşuz. Şuan evdeyiz. Evde hava makinasıyla hava veriyoruz günde6 defa. Yarın kontrolümüz var
birisinden kapmış virüsü. Üşütmedik çünkü biz. Bronşit demediler bronşiolit tanısı koyuldu canm. Bebeklrde görülen bronşit başlangıcıymış. 3 bebekten birinde varmış. 2 yaşında atlatıyomuş.Geçmiş olsun canım ya.bu sıralar çok duyuyoruz valla.nasıl oldu canım bronşit.inş..iyi çıkar kontrolünüz.
Anlıyorum canım çok geçmiş olsun tekrar.inş..iyi olur annesi merak etme.bizde hafta sonu şehir dışına çıkacağız bende tedirgin oluyorum.biryandanda bunaldık .neyapacağız bilmem.Rabbim yavrularımızı korusun herşeyden inş..amin.B
birisinden kapmış virüsü. Üşütmedik çünkü biz. Bronşit demediler bronşiolit tanısı koyuldu canm. Bebeklrde görülen bronşit başlangıcıymış. 3 bebekten birinde varmış. 2 yaşında atlatıyomuş.
maşallah bebişine bız ek gıdalara gecen ay başladık çok iştahla yıyıyor 2 tane dişimiz patladı bizim şuanda 6 aylık ama duzeltilmiş ayı 5 aylık oluyrAynen çok şükür yetiyo ve yarıyomuş. Çok zayıf olmadıktan sonra kilo fazla olmasada olur. Önemli olan sağlık tabi. Doktorlar ilk 6 ay sadece anne sütü ile beslenen bebeğin bağıklığının diğer bebeklere göre daha dirençli olduğunu söylüyo. Bakalım sütüm yeterse son 1 ay kaldıkilolu olduğu için ek gıda yasak zaten. Dişlerimiz kaşınıyo bi yandan bakalım ne zaman çıkıcak
Senin oğlun nezamzn doğmuştu canım.bende epeydir veriyorum kendimce bişeyler.sen neler veriyorsun yumurta sarısı veriyormusun başladınmı vermeye.maşallah bebişine bız ek gıdalara gecen ay başladık çok iştahla yıyıyor 2 tane dişimiz patladı bizim şuanda 6 aylık ama duzeltilmiş ayı 5 aylık oluyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?