- Konu Sahibi BetulMuratErdem
-
Beyazı evet alerji yapabilir diye geç başlanıyor yedirmeye.internetten baktıysan 8 ay civarı daha erken yada daha geç başlayabilirsiniz diyor.üstelik ben tam bütün sarısını vermiyorum az bişey.ve doktoruma söyledim.yedirme diye birşey söylemedi.Allaha şükür ters etki de yapmadı canım.ama kimseyede yedir yada yedirme demem herkes kendi bebeğini daha iyi tanır.Kızlar yumurta 8 aydan önce verilmiyo biliyo muydunuz ???
gecmiş olsun canım inşallah iyilerdir artıkBiz 1 hafta hastanede yattık. Bronşiolit olmuşuz. Şuan evdeyiz. Evde hava makinasıyla hava veriyoruz günde6 defa. Yarın kontrolümüz var
bıze de doktor azar azar ver dedi yumurta sarısını.hafta hafta arttır dedi.sonra bir bütün halinde ver dedi.Beyazı evet alerji yapabilir diye geç başlanıyor yedirmeye.internetten baktıysan 8 ay civarı daha erken yada daha geç başlayabilirsiniz diyor.üstelik ben tam bütün sarısını vermiyorum az bişey.ve doktoruma söyledim.yedirme diye birşey söylemedi.Allaha şükür ters etki de yapmadı canım.ama kimseyede yedir yada yedirme demem herkes kendi bebeğini daha iyi tanır.
2 ağustosta doğdu ama 6 eyülde doğması gerekiyordu bizim drumuz bu ay yogurt ,elma püres,i tarhana çorbası, pirinç unlu mama, aptamil devam sütü,anne sütü.. bu ay başka gıdalarda verir artık .senin bebişin ne zamn doğdu?Senin oğlun nezamzn doğmuştu canım.bende epeydir veriyorum kendimce bişeyler.sen neler veriyorsun yumurta sarısı veriyormusun başladınmı vermeye.
15 ağustos doğumlu canım.bu dediklerinin hepsinden bende veriyorum.iki gündürde tarhana yedirdim.bende günde iki kere bu gıdalardan dönüşümlü vermeye çalışıyorum.2 ağustosta doğdu ama 6 eyülde doğması gerekiyordu bizim drumuz bu ay yogurt ,elma püres,i tarhana çorbası, pirinç unlu mama, aptamil devam sütü,anne sütü.. bu ay başka gıdalarda verir artık .senin bebişin ne zamn doğdu?
Ben Hergun sirayla bunlari veriyorum ilk baslar az az vermistim artik doyacak kadar veriyorum bebisin cinsiyeti kg ve boyu nekadar15 ağustos doğumlu canım.bu dediklerinin hepsinden bende veriyorum.iki gündürde tarhana yedirdim.bende günde iki kere bu gıdalardan dönüşümlü vermeye çalışıyorum.
Oğlum,Tartılalı 2 hafta kadar oldu canım tam olarak bilmiyorum şimdi nekadar 8,5 kilo civarı.benimkide biraz erken doğdu 37+1 de.seninkinin kilosu nasıl.Ben Hergun sirayla bunlari veriyorum ilk baslar az az vermistim artik doyacak kadar veriyorum bebisin cinsiyeti kg ve boyu nekadar
37 hafta iyi bence dogum kilosu kacti benim de oglum 1 ay once 8,5 du carsamba kontrolumuz var ozamn kilosu belli olucakOğlum,Tartılalı 2 hafta kadar oldu canım tam olarak bilmiyorum şimdi nekadar 8,5 kilo civarı.benimkide biraz erken doğdu 37+1 de.seninkinin kilosu nasıl.
37 hafta iyi bence dogum kilosu kacti benim de oglum 1 ay once 8,5 du carsamba kontrolumuz var ozamn kilosu belli olucak
Ewet bende 2 tane oglan var gecen ay 930 gr almisOz 81 Seninde mi oğlun vardı canım.senin ki geçen ay nekadar kilo almıştı.
Boyu kac cm oglnunOz 81 Seninde mi oğlun vardı canım.senin ki geçen ay nekadar kilo almıştı.
Masallh iyi dogmus carsamba asimizvar rota virusu asisi olmadik icinde domuzla ilgili biseyler var diye. Okumustum unuttum ah bu cocuklar akil birakmadilar hep unutuyorum3780 gr canım.ozaman sizin 6.ay aşılarınız vardır.bide bu aşılarımızı atlatsak hayırlısıyla. bacaktan üc taneymiş.bide ağızdan rota virüs aşısı.siz yaptırmışmıydınız rota aşısı.
Masallh iyi dogmus carsamba asimizvar rota virusu asisi olmadik icinde domuzla ilgili biseyler var diye. Okumustum unuttum ah bu cocuklar
İkızinmi var yoksa ikinci çocuğun mu anlamadım.seninkinin doğum kilosu kaç?Masallh iyi dogmus carsamba asimizvar rota virusu asisi olmadik icinde domuzla ilgili biseyler var diye. Okumustum unuttum ah bu cocuklar akil birakmadilar hep unutuyorum
10 yasinda bir oglum daha var :) ufakligin dogum kilosu 2900 du boyu 52 cm dogdu zamaninda dogsaydi 4 kg yu gececekmis zatenİkızinmi var yoksa ikinci çocuğun mu anlamadım.seninkinin doğum kilosu kaç?
Olsun canım iyi toparlanmış ya sen ona bak benimde bir oğlum daha var benimki 14 yaşında.benimde zamanında doğsaydı 4,5 kiloyu geçecekti.ama ozaman doğum daha zor olurdu.Böylesi daha hayırlıymış demekki.10 yasinda bir oglum daha var :) ufakligin dogum kilosu 2900 du boyu 52 cm dogdu zamaninda dogsaydi 4 kg yu gececekmis zaten
Asimizi olduk 3 tane bacaktan yapildi ates hic yapmadiOz 81 bugün aşı olacaktınız nasıl geçti.3tane bacaktanmı yapıldı canım.betül senin oğluşun nasıl oldu inş..düzelmiştir iyidir bebişin canım.eymet sendende uzun zamandır haber alamadık inş..bi yaramazlık yoktur.kızlar nerelerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?