2014 Ağustos Anneleri ve Bebişleri

Kızlar yumurta 8 aydan önce verilmiyo biliyo muydunuz ???
Beyazı evet alerji yapabilir diye geç başlanıyor yedirmeye.internetten baktıysan 8 ay civarı daha erken yada daha geç başlayabilirsiniz diyor.üstelik ben tam bütün sarısını vermiyorum az bişey.ve doktoruma söyledim.yedirme diye birşey söylemedi.Allaha şükür ters etki de yapmadı canım.ama kimseyede yedir yada yedirme demem herkes kendi bebeğini daha iyi tanır.

bıze de doktor azar azar ver dedi yumurta sarısını.hafta hafta arttır dedi.sonra bir bütün halinde ver dedi.

Senin oğlun nezamzn doğmuştu canım.bende epeydir veriyorum kendimce bişeyler.sen neler veriyorsun yumurta sarısı veriyormusun başladınmı vermeye.
2 ağustosta doğdu ama 6 eyülde doğması gerekiyordu bizim drumuz bu ay yogurt ,elma püres,i tarhana çorbası, pirinç unlu mama, aptamil devam sütü,anne sütü.. bu ay başka gıdalarda verir artık .senin bebişin ne zamn doğdu?

15 ağustos doğumlu canım.bu dediklerinin hepsinden bende veriyorum.iki gündürde tarhana yedirdim.bende günde iki kere bu gıdalardan dönüşümlü vermeye çalışıyorum.

15 ağustos doğumlu canım.bu dediklerinin hepsinden bende veriyorum.iki gündürde tarhana yedirdim.bende günde iki kere bu gıdalardan dönüşümlü vermeye çalışıyorum.
Ben Hergun sirayla bunlari veriyorum ilk baslar az az vermistim artik doyacak kadar veriyorum bebisin cinsiyeti kg ve boyu nekadar

Ben Hergun sirayla bunlari veriyorum ilk baslar az az vermistim artik doyacak kadar veriyorum bebisin cinsiyeti kg ve boyu nekadar
Oğlum,Tartılalı 2 hafta kadar oldu canım tam olarak bilmiyorum şimdi nekadar 8,5 kilo civarı.benimkide biraz erken doğdu 37+1 de.seninkinin kilosu nasıl.

Oğlum,Tartılalı 2 hafta kadar oldu canım tam olarak bilmiyorum şimdi nekadar 8,5 kilo civarı.benimkide biraz erken doğdu 37+1 de.seninkinin kilosu nasıl.
37 hafta iyi bence dogum kilosu kacti benim de oglum 1 ay once 8,5 du carsamba kontrolumuz var ozamn kilosu belli olucak

3780 gr canım.ozaman sizin 6.ay aşılarınız vardır.bide bu aşılarımızı atlatsak hayırlısıyla. bacaktan üc taneymiş.bide ağızdan rota virüs aşısı.siz yaptırmışmıydınız rota aşısı.
37 hafta iyi bence dogum kilosu kacti benim de oglum 1 ay once 8,5 du carsamba kontrolumuz var ozamn kilosu belli olucak

Masallh iyi dogmus carsamba asimizvar rota virusu asisi olmadik icinde domuzla ilgili biseyler var diye. Okumustum unuttum ah bu cocuklar akil birakmadilar hep unutuyorum

Masallh iyi dogmus carsamba asimizvar rota virusu asisi olmadik icinde domuzla ilgili biseyler var diye. Okumustum unuttum ah bu cocuklar
Masallh iyi dogmus carsamba asimizvar rota virusu asisi olmadik icinde domuzla ilgili biseyler var diye. Okumustum unuttum ah bu cocuklar akil birakmadilar hep unutuyorum
İkızinmi var yoksa ikinci çocuğun mu anlamadım.seninkinin doğum kilosu kaç?

10 yasinda bir oglum daha var :) ufakligin dogum kilosu 2900 du boyu 52 cm dogdu zamaninda dogsaydi 4 kg yu gececekmis zaten
Olsun canım iyi toparlanmış ya sen ona bak benimde bir oğlum daha var benimki 14 yaşında.benimde zamanında doğsaydı 4,5 kiloyu geçecekti.ama ozaman doğum daha zor olurdu.Böylesi daha hayırlıymış demekki.

Oz 81 bugün aşı olacaktınız nasıl geçti.3tane bacaktanmı yapıldı canım.betül senin oğluşun nasıl oldu inş..düzelmiştir iyidir bebişin canım.eymet sendende uzun zamandır haber alamadık inş..bi yaramazlık yoktur.kızlar nerelerdesiniz?

Asimizi olduk 3 tane bacaktan yapildi ates hic yapmadi

Mrb güzel anneler benımde bır prensesım var 2 ağustos doğumlu aranıza yenı katıldım ek gıda olarak ne verıyosunuz bız daha kahvaltıya baslamadık sız basladınızmı ve kahvaltı olarak ne verıyosunuz haftaya kahvaltıya baslıycaz ve nasıl olcak bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…