2014 Ağustos Anneleri ve Bebişleri

Merhaba anneler bende ağustos annesiyim.15 ağustosta 37+1 de 3780 gr doğdu oğlum.bende tek anne sütü veriyorum,ufaktanda bişeyler tattırmaya başladım ki daha sonradan zorluk çekmeyeyim diye.oğlumun hergün birazdaha büyüdüğünü görmek yeni hareketlerini fark etmek beni çoook mutlu ediyor.Rabbim acılarını göstermesin,onlarla sınamasın inş..​
Allah bağışlasın canm. Maşallah paşaya :) amiiinnn tüm evlatlar sağlıklı sıhhatli olsunlar inş. Doğmalarını beklerken bi anda büyüdüklerini görmek çok garip. Zaman çok çabuk geçiyo yaaa
Aynen öyle canım.benimki 3,5 aylık oldu bile nezaman oldu anlamadım ama oğlumun heranını doya doya yaşamak istiyorum.bide benim oğlumun burnu çok kaşınıyor bazen sürtmekten kızartıyor seninkinde varmı böyle bi durum

Merhaba anneler bende ağustos annesiyim.15 ağustosta 37+1 de 3780 gr doğdu oğlum.bende tek anne sütü veriyorum,ufaktanda bişeyler tattırmaya başladım ki daha sonradan zorluk çekmeyeyim diye.oğlumun hergün birazdaha büyüdüğünü görmek yeni hareketlerini fark etmek beni çoook mutlu ediyor.Rabbim acılarını göstermesin,onlarla sınamasın inş..​
Allah bağışlasın canm. Maşallah paşaya :) amiiinnn tüm evlatlar sağlıklı sıhhatli olsunlar inş. Doğmalarını beklerken bi anda büyüdüklerini görmek çok garip. Zaman çok çabuk geçiyo yaaa
Aynen öyle canım.benimki 3,5 aylık oldu bile nezaman oldu anlamadım ama oğlumun heranını doya doya yaşamak istiyorum.bide benim oğlumun burnu çok kaşınıyor bazen sürtmekten kızartıyor seninkinde varmı böyle bi durum​
Aynen canm elini yumruk yapıp ovalıyo sanki burnunu koparıyo gibi acaba havalardan mı

Aynen öyle canım.benimki 3,5 aylık oldu bile nezaman oldu anlamadım ama oğlumun heranını doya doya yaşamak istiyorum.bide benim oğlumun burnu çok kaşınıyor bazen sürtmekten kızartıyor seninkinde varmı böyle bi durum​
Aynen canm elini yumruk yapıp ovalıyo sanki burnunu koparıyo gibi acaba havalardan mı
Bilemiyorum 15 gün sonra kontrolümüzde soracağım.ama internetteki yazışmalarda okumuşdum fazla tatlı yemekten olurmuş.aslı varmı bilemiyorum ama ben bu sıralar tatlı bişeyler yemeden duramıyorum.

Bilemiyorum 15 gün sonra kontrolümüzde soracağım.ama internetteki yazışmalarda okumuşdum fazla tatlı yemekten olurmuş.aslı varmı bilemiyorum ama ben bu sıralar tatlı bişeyler yemeden duramıyorum.

Ben tatlıda yemiyorum ama acaba neden oluyo. Bende mutlka kontrolümde sorucam. Biz eşimle sünnet ettirmeyi düşünüyoruz oğlumuzu :) küçükken daha çabuk iyileşiyomuş.

Bizde sünnet yaptıracağız.doğduğunda sormuştuk,3.aydan sonra dediler.şimdi anlamaz,büyüyünce korkusu olmasın diyoruz.şu sünnet olayınıda bi atlatsak.

Bizde sünnet yaptıracağız.doğduğunda sormuştuk,3.aydan sonra dediler.şimdi anlamaz,büyüyünce korkusu olmasın diyoruz.şu sünnet olayınıda bi atlatsak.
aynen canm yaa hayırlısıyla atlatırız inş. Zaten ya böyle küçükken yapılmalı yada 7-8 yaşında neyin ne olduğunu bildiğinde yapılmalı. Benim kardeşim bu yaz oldu 8 yaşında 2 günde ayağa kalktı maşallah. Psikolojik olarakda hiç tramva yaşamadı

Bende keşke doğar doğmaz yapılsaydı diyorum ozaman hiç hissetmezdi.siz ne zaman yaptıracaksınız yani kaç aylıkken

Bende keşke doğar doğmaz yapılsaydı diyorum ozaman hiç hissetmezdi.siz ne zaman yaptıracaksınız yani kaç aylıkken
Şuan 3 ay 1 haftamızı doldurduk. Eşim araştırıcak bi kaç doktorla görüşücez ona göre karar vericez inş. Zaten oğluşumun pipisinin deliğide ufak derisi geriye gitmiyo. Bunun içinde ürolojiye götürdük sünnet olmasında fayda var demişti doktor

Merhaba anneler.bebeklerimiz günden güne büyüyor.artık dört aylık oldular benimki bir hafta geçti bile.neler yapıyorsunuz bebekleriniz için,mesela ek besinlere yavaştan başladınızmı?neler veriyorsunuz bebeklerinize?

Ben henüz ek gıdaya başlamadım canm. 4 ayı bitti benim oğlumunda. Sütüm çok yaradığı için 6 aydan önce vermiycem bişey. Doktorumuz böyle yapmamızı tavsiye etti. Bakalım inş sütüm 2 ay daha yeter

Canım sen bilirsin tabiki.ben ilerde zorluk çekmeyeyim diye doyumluk değil tadımlık tattırıyorum.benim oğlum baya hareketli maaşallah dönmeye falan başladı.sırtüstü yaťırıyorum yüzüstü buluyorum.o yüzden çok dikkat etmem gerekiyor seninki neler yapıyor

Benimki boyna kahkaha atıyo bizde onla beraber kahkalara boğuluyoruz kilosu ne kadar oldu senin paşanın ?

Benimki sekiz kilo bu ay diger aylara göre daha az almış.hep bir kilodan fazla alıyordu ama nedense bu ay 600_700 gr ksdar almış.seninki kaç kilo.
Benim oğluşta bu ay az kilo aldı boya fazla gitti. Kilosu 9.100 gr. Boyuda 67 cm. Paşanın boyu ne kadar ? Senin sütün ne alemde yetiyo mu ?

Benim oğluşta bu ay az kilo aldı boya fazla gitti. Kilosu 9.100 gr. Boyuda 67 cm. Paşanın boyu ne kadar ? Senin sütün ne alemde yetiyo mu ?
Çok şükür canım yetiyor sorun yok.boyunu tam olarak bilmiyorum.maaşallah senin oğlunada.bu ay kontrolünüzde kan ilacı verdilermi size.biz her ay özelde yaptırıyoruz bize vermediler bizde sormadık ama aile hekimide 4.ayda başlıyacağız demişti.

Maşallah :) verdiler ama ben kan ilacı yerine pekmez vericem. Pekmezin daha doğal ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum.

Yani kan ilacı vermiyeceksin öylemi.peki pekmeze hemenmi başlayacaksın nekadar vereceksin günde.olmazsa bende pekmez vereyim.
Vermiycem çünkü içindeki bi madde sağlık için pekde iyi değil. Temmuz annelerindende pekmez veren var takip edersen ordanda bilgi edinebilirsin. Pekmez siparişi verdik geldiğinde başlıycm hemen. Sabah aç karnına 1 mama kaşığı vericem inş.

Tamam canım sağol.hayır onların verdiğini biliyorumda 4.ayda verilirmi diye tereddütteydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…