- Konu Sahibi BetulMuratErdem
-
Bilemiyorum 15 gün sonra kontrolümüzde soracağım.ama internetteki yazışmalarda okumuşdum fazla tatlı yemekten olurmuş.aslı varmı bilemiyorum ama ben bu sıralar tatlı bişeyler yemeden duramıyorum.
Ben tatlıda yemiyorum ama acaba neden oluyo. Bende mutlka kontrolümde sorucam. Biz eşimle sünnet ettirmeyi düşünüyoruz oğlumuzu :) küçükken daha çabuk iyileşiyomuş.
aynen canm yaa hayırlısıyla atlatırız inş. Zaten ya böyle küçükken yapılmalı yada 7-8 yaşında neyin ne olduğunu bildiğinde yapılmalı. Benim kardeşim bu yaz oldu 8 yaşında 2 günde ayağa kalktı maşallah. Psikolojik olarakda hiç tramva yaşamadıBizde sünnet yaptıracağız.doğduğunda sormuştuk,3.aydan sonra dediler.şimdi anlamaz,büyüyünce korkusu olmasın diyoruz.şu sünnet olayınıda bi atlatsak.
Bende keşke doğar doğmaz yapılsaydı diyorum ozaman hiç hissetmezdi.siz ne zaman yaptıracaksınız yani kaç aylıkkenaynen canm yaa hayırlısıyla atlatırız inş. Zaten ya böyle küçükken yapılmalı yada 7-8 yaşında neyin ne olduğunu bildiğinde yapılmalı. Benim kardeşim bu yaz oldu 8 yaşında 2 günde ayağa kalktı maşallah. Psikolojik olarakda hiç tramva yaşamadı
Şuan 3 ay 1 haftamızı doldurduk. Eşim araştırıcak bi kaç doktorla görüşücez ona göre karar vericez inş. Zaten oğluşumun pipisinin deliğide ufak derisi geriye gitmiyo. Bunun içinde ürolojiye götürdük sünnet olmasında fayda var demişti doktorBende keşke doğar doğmaz yapılsaydı diyorum ozaman hiç hissetmezdi.siz ne zaman yaptıracaksınız yani kaç aylıkken
Ben henüz ek gıdaya başlamadım canm. 4 ayı bitti benim oğlumunda. Sütüm çok yaradığı için 6 aydan önce vermiycem bişey. Doktorumuz böyle yapmamızı tavsiye etti. Bakalım inş sütüm 2 ay daha yeterMerhaba anneler.bebeklerimiz günden güne büyüyor.artık dört aylık oldular benimki bir hafta geçti bile.neler yapıyorsunuz bebekleriniz için,mesela ek besinlere yavaştan başladınızmı?neler veriyorsunuz bebeklerinize?
Canım sen bilirsin tabiki.ben ilerde zorluk çekmeyeyim diye doyumluk değil tadımlık tattırıyorum.benim oğlum baya hareketli maaşallah dönmeye falan başladı.sırtüstü yaťırıyorum yüzüstü buluyorum.o yüzden çok dikkat etmem gerekiyor seninki neler yapıyorBen henüz ek gıdaya başlamadım canm. 4 ayı bitti benim oğlumunda. Sütüm çok yaradığı için 6 aydan önce vermiycem bişey. Doktorumuz böyle yapmamızı tavsiye etti. Bakalım inş sütüm 2 ay daha yeter
Benimki boyna kahkaha atıyo bizde onla beraber kahkalara boğuluyoruzCanım sen bilirsin tabiki.ben ilerde zorluk çekmeyeyim diye doyumluk değil tadımlık tattırıyorum.benim oğlum baya hareketli maaşallah dönmeye falan başladı.sırtüstü yaťırıyorum yüzüstü buluyorum.o yüzden çok dikkat etmem gerekiyor seninki neler yapıyor
Benimki sekiz kilo bu ay diger aylara göre daha az almış.hep bir kilodan fazla alıyordu ama nedense bu ay 600_700 gr ksdar almış.seninki kaç kilo.Benimki boyna kahkaha atıyo bizde onla beraber kahkalara boğuluyoruzkilosu ne kadar oldu senin paşanın ?
Benim oğluşta bu ay az kilo aldı boya fazla gitti. Kilosu 9.100 gr. Boyuda 67 cm. Paşanın boyu ne kadar ? Senin sütün ne alemde yetiyo mu ?Benimki sekiz kilo bu ay diger aylara göre daha az almış.hep bir kilodan fazla alıyordu ama nedense bu ay 600_700 gr ksdar almış.seninki kaç kilo.
Çok şükür canım yetiyor sorun yok.boyunu tam olarak bilmiyorum.maaşallah senin oğlunada.bu ay kontrolünüzde kan ilacı verdilermi size.biz her ay özelde yaptırıyoruz bize vermediler bizde sormadık ama aile hekimide 4.ayda başlıyacağız demişti.Benim oğluşta bu ay az kilo aldı boya fazla gitti. Kilosu 9.100 gr. Boyuda 67 cm. Paşanın boyu ne kadar ? Senin sütün ne alemde yetiyo mu ?
Maşallah :) verdiler ama ben kan ilacı yerine pekmez vericem. Pekmezin daha doğal ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum.Çok şükür canım yetiyor sorun yok.boyunu tam olarak bilmiyorum.maaşallah senin oğlunada.bu ay kontrolünüzde kan ilacı verdilermi size.biz her ay özelde yaptırıyoruz bize vermediler bizde sormadık ama aile hekimide 4.ayda başlıyacağız demişti.
Yani kan ilacı vermiyeceksin öylemi.peki pekmeze hemenmi başlayacaksın nekadar vereceksin günde.olmazsa bende pekmez vereyim.Maşallah :) verdiler ama ben kan ilacı yerine pekmez vericem. Pekmezin daha doğal ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Vermiycem çünkü içindeki bi madde sağlık için pekde iyi değil. Temmuz annelerindende pekmez veren var takip edersen ordanda bilgi edinebilirsin. Pekmez siparişi verdik geldiğinde başlıycm hemen. Sabah aç karnına 1 mama kaşığı vericem inş.Yani kan ilacı vermiyeceksin öylemi.peki pekmeze hemenmi başlayacaksın nekadar vereceksin günde.olmazsa bende pekmez vereyim.
Tamam canım sağol.hayır onların verdiğini biliyorumda 4.ayda verilirmi diye tereddütteydim.Vermiycem çünkü içindeki bi madde sağlık için pekde iyi değil. Temmuz annelerindende pekmez veren var takip edersen ordanda bilgi edinebilirsin. Pekmez siparişi verdik geldiğinde başlıycm hemen. Sabah aç karnına 1 mama kaşığı vericem inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?