2014 Ağustos Anneleri ve Bebişleri

Oyun halısı var ona yatırıyorum.asılı oyuncakları tutuyor vuruyor,aynasıyla konuşuyor. Ama artık çok uzun süre kalmıyor çabuk sıkılıyor.benimki kucak seviyor alalım gezdirelim öyle.
Benimkide sırtüstü yatmaktan nefrt ediyo. Aynen kucak istiyo maalesef. Odaları geziyoruz sürekli. Gündüz uykusu çok az yarım saat kadar :-( dün elindeki oyuncağı aldım diye ağladı ilk defa :-D

Benimkide sırtüstü yatmaktan nefrt ediyo. Aynen kucak istiyo maalesef. Odaları geziyoruz sürekli. Gündüz uykusu çok az yarım saat kadar :-( dün elindeki oyuncağı aldım diye ağladı ilk defa :-D
Bütün gün sadece yarım saat mi uyuyor.benim kide dün aynı şekilde yarım saat uyudu gündüz.yaa belli olmuyor büyüme ataklaŕı olurmuş ya ondan herhalde günü gününü tutmuyor bu bebeklerin.neyse canları sağolsun da.

Yarım saat yarım saat şeklinde uyuyo. Toplamda gün boyu 1 buçuk saat ancak uyuyodur :-( valla bizimki atak değil hep böyle maalesef

Olsun canım alışmışsındır heralde artık.gece uykusu nasıl? peki.gece iyi uyursa sende dinlenirsin böylece.
Gece uykusu gündüze nazaran daha iyi ama tabi oda normal değil. Çok uyanıyo ve yanımızda yatmk istiyo. Beşiğinde yatmıyo tabi yinede buna şükür. En azından sağlıklı bi evladım var. Bunlrın hepsi gelip geçicek

Olsun canım alışmışsındır heralde artık.gece uykusu nasıl? peki.gece iyi uyursa sende dinlenirsin böylece.
Aynen canım sanki benimkini anlatıyorsun.çoğunlukla yanımda yatırıyorum bunada şükür.benim oğlum çok sık aralıklarla emiyor bende nezaman isterse veriyorum.oyüzden mi bilmem çok fazla çıkarıyor böyle peynirimsi üstümüz hep kusmuk oluyor bi temiz kalmıyor sizdede böylemi acaba?

Aynı bizim sıpada böyle.

[QUOTE="BetulMuratErdem, post: 3847canım bu mama sandalyeleri için ne düşünüyorsunuz.bana kalsa ben coktan araştırıyordum şimdiye kadar almış kullanıyor olacaktım ama dayısı onu ben alıcam dedi onu bekliyorum.şu kademeli olanlardan baya rahatlatacak beni benim oğlum kucak sevdiģi için hiç olmazsa ona oturturum diye düşünüyorum.

merhaba kızlar ben de ağustos annesiyimm ikiz tek yumurta oğluşlarımm varr bilgi paylaşmak güzel burdan gerçekten ben de takılcam sizle fırsat buldukça :) benm oğullarım biraz kilolu doğdu ıkız oldukları halde 3700 ve 3521 şimdi de 9 kiloyu geçtiler mama az da olsa veriodum ama artık sadece gece veriorm yoğurt ve elma suyu verdik dünn beğendiler gibi yalnız şu pekmez olayı çocuklara ağır gelmez mi acaba ilaçtan daha ii gibi geldi bana da ama tereddütteyim ...

Maşallah canım bebeklerine.senin hamileliğin heralde çok zor geçmiştir.ikiz annesi de olmak ayrı bir güzellik bence.tek yumurta ikizleri olduğu için aynılardır heralde ikisi birden ağlıyordur değilmi?Allah kolaylık versin.pekmezi temmuz anneleri veriyormuş canım.eşimde bugün doktora danışacak (unutmazsa)bende sizinle paylaşırım.

teşekkürler tatlımm epey zorlamıştı son haftalar hep yattımm .harikalar çok yorucu ama tam anlamıyla harikalar bi gülüşleriyle her şeyi unutuorz biz :) her zaman deil ama arada ses bulaşması yaşadığımız oluo evet :)

En son araştırmalarıma göre pekmezi sulandırıp veriyorum canm 1 çay kaşığı veriyorum sabah aç karnına. Bugün başladım. Benim oğluşumda çok kilolu 4.100 doğdu. Dün 4 ayı bitti şuanda 9.100 gr. Ben hiç mama vermedim. Doktorumuz yasakladı zaten çok kilolu diye

mama vermemen ne güzel ben verdim ne yazık ki yani zorunda kaldım doymuolar die düşündük hep ama az verdim artık kendimi öle avutuormm bizim doktor da en başından beri verme diodu kiloları ii die o zaman damlayı kullanmıosun herhalde kan için verilen ben iki gündür veriorm onu .

Bende başlayacağım canım.doktor verin demiş,eşim pekmezi sormamış.sen herhangi bir yan etkisini gördünmü?birde senin ikizlerin var sadece emzirerek ikisini birden doyuramazdın heralde diye düşünüyorum.

Bende başlayacağım canım.doktor verin demiş,eşim pekmezi sormamış.sen herhangi bir yan etkisini gördünmü?birde senin ikizlerin var sadece emzirerek ikisini birden doyuramazdın heralde diye düşünüyorum.
yok tatlım çok şükür bi olumsuzluk olmadı ama doktor 8 damla verin dedi damlanın kullanımında ise 6 aydan küçükler için 5 damla ile başlayın yazıo bende 5 damla ile başladım .aynen ikiz olduğu için vermek zorunda kaldım.peki yoğurda başladınmı başladıysan hangi süt ile mayaladın ...

Kullanmıyorum canm. Senin ikizlerinin doğum tarihi ne bide boyları kaç cm ? Benim oğlum 67 cm.

Canım bizede doktor her kilo için bir damla demiş yani 8kiloysa 8 damla,9kiloysa 9 damla.biz günlük sütten mayaladık.ben bi kaç kere verdim ama gaz yaptı bende ondandır diye düşünüp kestim.zaten pek severek yemedi.ben az muzla 1 bebe bisküvisini anne sütüyle ezip veriyorum.bide bi kaç çay kaşığı su veriyorum ki kabız olmasın kolay yapsın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…