2014 Aralık Anneleri Bebişlerimizin Kıyafetleri Resimli

aynen bende sağlıklı olmasından başka bişi istemiyorum ama her 2 duyguyu da tatmak istiyorum allah izin verirse onu bunu alayım derken insan sıkışır tabi, minicik bebeğin ne masrafıı olur diye düşünen yanılır neler var alınacak nelerr bende kurbandan sonra başalayacamm alışverişe,gerçi kıyafetler tamam şimdilik,3 bazıları 6 aya yeter gibi diğerlerini küçüldükçe alırım herhalde

Ben yurtdışında oldugum icin kimsem yok aceleye gelsin istemedim her ciktigimda aldim bisiler.turkiyede neler var ancak baskalarindan görüyorum. Burada ancak bunlari bulabildik butceye uygun.ama en cok odasina ve arabasina onem verdik.simdi herseyimizi yikadik utuledik ve camasirliga astik odayi kurar kurmaz rahat rahat yerlestiririm diye düşünüyorum. Begendiginize sevindim cicilerimizi.pijamanin markasi hunkemoller. Bi bakin belki satiliyordur oradada.kimse birsey paylasmiyor o yuzden cekiniyorum herseyi paylasmaya.sizlerde atin bakayim bende :)

iyi yapmışsın canımmm,bi ara bende paylaşırım aldıklarımı

Canım benim telle resım atamıyorum yoksa atıcam .. Bizimde baya eksik var ama bende cekıyım bi ara yukleyeyım ..

Evet lütfen lütfen benim ilk attiklarima da baktinizmi kizlar fikirleriniz onemli benim icin
hepsine baktım şimdi.. kot ceket ve toms'a bayıldım :) guzel gunlerde kullansın inş. ben cok yazlık seyler almamaya calısıyorum cunku benım yegenıme cok almıstık. tombiş olunca fıstıgım yazlıklarını hiç giyemedi.. ondan tembihliyim :)

Sagol canim kot ceketi zaradan aldim.zara turkiyedede var.her bi parçası ayri bi tatli oluyor zara urunlerinin. Iki markadan aldik genelde. Sterntaler ve zara. Turkiyeden annemin yolladiklarida lcw. Arabamiz toplamda 800 euro. Ama ben ana kucağı almadim. O yuzden 600 euroya geldi. Ben buradan herseyi paylasmak istemiyorum mahsuru yoksa bana özelden numaranizi atin ve whatsapp den de görüşelim. Resimlerin hepsi uygun değil tesetturlu olduğum icin.zaten haftalarimizda asagi yukari aynı. Konuscak cok ortak noktamiz var. :)

Yazlik konusunda haklisin bizimkiler 6-9 ay. Ama dayanamadim bazi seyleri görünce. Babasi da hevesli:) baktikki olmuyor arkadasimda hamile turkiyeden.aramizda iki hafta var.benim pamugum daha büyük. Onun bebegi icin citi piti olcak demisler seve seve ona gotururum

Bu pijamanin alt kisminin soyle bi ozelligi var: lastik kismi arkada on kisminda lastik kullanilmamis kisi rahatsız olmasın diye.yedinci ayim bitmesine ragmen ben ilk aylarda verdiğim kilolari bile alamadim. O yüzden her kiyafetim hala rahatlikla oluyor.bundan sonra olurda alirsam bile benim degil bebegimin kilosu olacak.o yüzden dogumdan ciktigimda daha zayif bir ben olacagim sanirim.bende xl beden aldim. Burdan adreslerinize yolliyim desem pahaliya mal olur

Cnm düşùnmem yeter ben 72 ile basladim su an 80 dahada alirim o yuzden bilemilyor
Dusunmen yeter cnm yaa.ben 72 den 80 e ciktim dahada alirim.o yuzden xl olmaz lahusa pijamaya mecbur kalicam.bakalim artikk

Son düzenleme:
canim bebek arabasi almissin sanirim hayirli olsun bende arastiriyorum bende bugaboo ve stokke arasinda kaldim :S stokkenin yeni cikani nekadar acaba sizin orda tüm takim autositz le birlikte fikrin varmi?
Sagol canim insallah memnun kaliriz. Bugaboo ve stokke marka superler.ozellikle bugaboonun kelebekli bi seti var inanilmaz güzel. Burada cocuk arabasi 950 eurodan basliyor benim begendiklerim.yani stokke ve bugaboo marka bize gore tuzlu. Ben autositz ve arabayi toplam 600 euro ya aldim. Ayrica o düz ana kucagi varya onuda almadim.alsaydim 800 euroya cikiyor.kisin onu en fazla bes kere kullanirim gerekli gormedim.tam set olarak 1000 euronun uzerindedir stokke ve bugaboo. Ben baktimki sadece kinderwagen 900 küsür euro bakmaktan vazgectim açıkçası. Oda aldigimiz icin cokda masraf olsun istemedik. Biraz battikda :::)))) yani ivir zivir derken masraf oluyor malum.esime oyle sıkıntı cikarmak istemedim.sen almanyadamisin?

anladim canim güle güle kullan bende alirsam autositz ve düz ana kucagini alip o sport vagen diolarya onuda yaza birakiym diyorum dedigin gibi masraf cok zaten bide ilk cocuk olunca herseyin iyisine hevesleniyorum uzun gitsin diyorum ..hepsi takim dedigin gibi 1000 euronun ustune geliyo ben avusturyadayim canim

Bizdede durum ayni ilk olunca insan hevesleniyor.sana tavsiyem ana kucagi alacagina sportwagen alman.herkese sordum alanlar bin pisman.zaten ilk alti ay kullanabiliyorsun.onun icinde cocuk sikilir. Alanlar en fazla bes kere icine koymusumdur diyor.benim maxi cosi secmemin sebebini sana anlatayim.araba koltugunu alip cocuk arabasina takabiliyorum.bir sene bu sekilde kullanacagim.daha sonra araba koltugunu 1-3 yas alinca o arabada sabit duracak bende bebegin arabasinin 1-3 yas olan kismini yani sportwagen kismini kullanacagim.arabamiz kapi önünde duruyor zaten .esim isteyken bile gidip arabadan alip bebek arabasina takabilirim.zaten almanya soguk en fazla doktora giderken disari cikariz birde haftasonu esimle cikaririm.alti ayda bes kere kullanacagim birseye para verecegime odasini daha kaliteli aldik mesela.sende etrafina bir sor istersen.araba koltugunda kendini kanitlamis iki marka var zaten.birisi cybex biri maxi cosi. Bizimkisi 100 euro idi.ama sportwagen pahali asil o 515 euro.bidaha düşün bence

araba koltuk markasi en iyisi maxi cosi onu biliyorum zaten bugabonunki yok alirsan maxi cosi aliyosun bide takma aparati derken exstra 150-200 euro oluyo stokkeninde icinde var aslinda tek sportwagenle autosityde kullanilir dedigin gibi bende pek biyere cikmiyorum öyle ciktim diyene kadarda cocuk büyür zaten off hep kararsizliktayim ..:S oda olarakda evet senin sectigin baya iyi ve güzel ben toysrus dan sectim 6oo euro bende odadan kisiyom :)

aynen oyle kesinlikle 10 kisiye sormusumdur hepside alma dedi.bizim oda 2000 euro gercek agac.frankenmobel markanin odette modeli.yatagi buyuyenlerden. iki haftaya eve gelip kuruncada atarim resmini.ilk alti ay gunduz uykusunda odasini kullanacagiz.gece uykusunda yanima yataga monte edilen besiklerden aldim(babybay beistellbett)en gec dokuz aylik iken odasina gecirmemiz lazim.psikologlar boyle oneriyor.basarabilirim insallah.sende stokke marka begendiysen o zaman autositz ve sportwagen al sadece ama o da yine 1000 kusur euro olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…