Ben de önceki gebeligimde kızıma belis in besigini falan almıştım. ..Şimdi oglusumda da aynısını kullancaz inşallah ben memnunum yani:)çok güzelmiş belisin modeli galiba güle güle kullansin bebeğinkacinci haftada almis oldunuz 23.haftadayim ben bizde bugun siparis verebiliriz eşimi bekliyorum da ondan sordum
Masallah sana erknden utuyu yapip bitirmissin. Bnm utuleneceklr kac gundur bekliyo:) artik bu aksam yapmam lazim yksa mumkun degil bitmez yenileri eklendkceBen de yeni gördüm canım site bitkisel hayata girmiş... ütü yaptım da geldim:) çok geçmiş olsun yaz günlerinde bir de bu halde sıcak şeyler içmeye hiççç gelmiyor valla en kısa sürede inşallah geçer:)
Sagol canim fenalardayimm.. yokk ilac kullanmicam. Zaten gribe ilac etki etmiyo. Yine ayni surecte cekiyosun hastaligi. Bosuna ilaca gerek yok. Corba kaynattim ins sifa olur. Balli sut ictim. Yatmadan once de limonlu balli ilik su icicem bigazim icin. Bi de buhar yaparim bkalimm ins cabuk atlatirim.Geçmiş olsun cnm.. Hem hamilelik hem sıcaklar hem de grip çok zor valla.. Doktorunu ara bi sor istersen belki kullanabileceğin bi ilaç vardır..
Saol canim bn de oyle yapiyorumGeçmiş olsun canım aman terınıde soğutma sakın üstünde .. O da fena yapar hastayken .. Sem yıne de bi çorba falan iç ve doktor tavsıyesıyle dayabamıycak gıbıysen ilaç al .. Bende grıp olmuştum sıcak seyler iötım , duş ve çorbalar kendime getırdi bdni
annecikler günaydın bebişimin odasını aldık resim yüklüyorum hemen :) nasıl yorumlarınızı bekliyorum :)
bu kere grip oldum sıcak suya bir kasik bal ve yarim limon sıkıp ictim gunde iki uc kere çok iyi geldi bir de acı biber tüketmemi tazı biber bir kasa portakaldan daha cok c vitamini var bir de ben denemedim ama sarımsak tüketmek antibiyotik etki yaratıyor ve tamamiyle doğal bebeğe zararı yok gripken yedim mı hatırlamıyorum ama her gun sarımsak mutlaka yerimSaol canim bn de oyle yapiyorumcorba kaynattim ictim. Insani rahatlatiyo.
benimde sol göğüsümde hassasiyet var ve akıyor ara ara ucu nemleniyormuş gibi geliyor doktorumuza sorduk normal dedi kanallar açılıyormuş diğer meme açıktır rahatsızlık o yüzden hissetmiyorsundur dedi.. düşünsene bu yaşa kadar kullanılmayan kanallarımız onlar bi de dar sütyen kanalları iyice büzermiş onunda etkisi vardır elbet. benim günlük yaşamımı etkilemiyor soldaki hassasiyet ama üzerine basınç uygularsam azıcık bile rahatsız ediyor kısaca çok uzattım :) korkacak bir şey yok yine dr a gidince sorarsın
bu arada hoşgeldin aramıza[/QUOT
Teşekkür ederim arkadaşım. Biraz geç cevap yazabildim kusura bakma. İçimi çol rahatlattım.benimde sol göğüsümde hassasiyet var ve akıyor ara ara ucu nemleniyormuş gibi geliyor doktorumuza sorduk normal dedi kanallar açılıyormuş diğer meme açıktır rahatsızlık o yüzden hissetmiyorsundur dedi.. düşünsene bu yaşa kadar kullanılmayan kanallarımız onlar bi de dar sütyen kanalları iyice büzermiş onunda etkisi vardır elbet. benim günlük yaşamımı etkilemiyor soldaki hassasiyet ama üzerine basınç uygularsam azıcık bile rahatsız ediyor kısaca çok uzattım :) korkacak bir şey yok yine dr a gidince sorarsın
bu arada hoşgeldin aramıza
selam :) herkes iyi gibi ama ses seda yok fazla bu aralar nedendir bilmemselam kızlar.. Son zamanlarda giremedim, umarım hepiniz iyisinizdir ..
Konu sahibi ekliyor canım. bilgilerini buraya yazarsan ekleyecektir :)Merabalar herkese IYI AKŞAMLAR :)
Doktorum tahmını olarak 10 Aralık ta dedi heycanla bekliyorum Herkese Hayırlı doğumlar :) Ve bu lısteye nasıl kayıt olucaz bu turlu olmuyo :/
İyiyiz çok şükürrrrrselam kızlar.. Son zamanlarda giremedim, umarım hepiniz iyisinizdir ..
Hoşgeldiiin ve bu güzel pazar gününden günaydınBenn gelldimmmmm.... nasılsınız hanimlarrr
Selamselam kızlar 3 günlük anne ziyaretinden sonra tekrar evimdeyim oğluşumlaanasılsınız bakalımmm, benim arada vajinama doğru sanki bebek hareketini hissediyorum gibi oluyo onun dışında iyiyim çok şükür, benim gibi olan var mı acabaa
evet benim bebişde sırt üstü yatınca daha net anlaşılıyo hareketleriSelamValla annemde hep o taraflarda hissediyor. Yatıp dinlenince daha iyi duyuyorum diyor. Bir kere bende hissetme şerefina nail oldum bir daha yetişemedim
Onu takip ediyorum zaten annem sıkılıyor git başımdan diyor banaevet benim bebişde sırt üstü yatınca daha net anlaşılıyo hareketlerimerak etme daha çok yakalarsın tekmişlerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?