2014 Aralık Anneleri

KıZlar yatak odasında azıcık yerı olanlar bebek odası harıcınde odanıza nasıl beşik alacaksınız

çok güzelmiş belisin modeli galiba güle güle kullansin bebeğin kacinci haftada almis oldunuz 23.haftadayim ben bizde bugun siparis verebiliriz eşimi bekliyorum da ondan sordum
Ben de önceki gebeligimde kızıma belis in besigini falan almıştım. ..Şimdi oglusumda da aynısını kullancaz inşallah ben memnunum yani:)

Masallah sana erknden utuyu yapip bitirmissin. Bnm utuleneceklr kac gundur bekliyo:) artik bu aksam yapmam lazim yksa mumkun degil bitmez yenileri eklendkce

Geçmiş olsun cnm.. Hem hamilelik hem sıcaklar hem de grip çok zor valla.. Doktorunu ara bi sor istersen belki kullanabileceğin bi ilaç vardır..
Sagol canim fenalardayimm.. yokk ilac kullanmicam. Zaten gribe ilac etki etmiyo. Yine ayni surecte cekiyosun hastaligi. Bosuna ilaca gerek yok. Corba kaynattim ins sifa olur. Balli sut ictim. Yatmadan once de limonlu balli ilik su icicem bigazim icin. Bi de buhar yaparim bkalimm ins cabuk atlatirim.

Saol canim bn de oyle yapiyorum corba kaynattim ictim. Insani rahatlatiyo.

Merabalar herkese IYI AKŞAMLAR :)
Doktorum tahmını olarak 10 Aralık ta dedi heycanla bekliyorum Herkese Hayırlı doğumlar :) Ve bu lısteye nasıl kayıt olucaz bu turlu olmuyo :/

Gecmis olsun tekrar ben
Saol canim bn de oyle yapiyorum corba kaynattim ictim. Insani rahatlatiyo.
bu kere grip oldum sıcak suya bir kasik bal ve yarim limon sıkıp ictim gunde iki uc kere çok iyi geldi bir de acı biber tüketmemi tazı biber bir kasa portakaldan daha cok c vitamini var bir de ben denemedim ama sarımsak tüketmek antibiyotik etki yaratıyor ve tamamiyle doğal bebeğe zararı yok gripken yedim mı hatırlamıyorum ama her gun sarımsak mutlaka yerim

Teşekkür ederim arkadaşım. Biraz geç cevap yazabildim kusura bakma. İçimi çol rahatlattım.

kızlar anneler günaydın ben hastane çıkışlarına bakıyorum hep bebeklere pijama takımı var tulum kullanışlı olmaz mı? fikri ve deneyimi olanlar bi akıl verin yaw

günaydın. Evet bu ara pek ses seda yok kimseden. bence ilk aylarda ayaklı tulum ve pijama olması lazım üşütmemesi için. çok fazla almayı düşünmüyorum ben bunlardan çünkü 3 ay içinde kullanılmaz hale gelecek ve sonrası içinde ayaklı almayın boyları çok çabuk uzuyo ve giyemiyo diyolar.

selam kızlar 3 günlük anne ziyaretinden sonra tekrar evimdeyim oğluşumlaa nasılsınız bakalımmm, benim arada vajinama doğru sanki bebek hareketini hissediyorum gibi oluyo onun dışında iyiyim çok şükür, benim gibi olan var mı acabaa

Merabalar herkese IYI AKŞAMLAR :)
Doktorum tahmını olarak 10 Aralık ta dedi heycanla bekliyorum Herkese Hayırlı doğumlar :) Ve bu lısteye nasıl kayıt olucaz bu turlu olmuyo :/
Konu sahibi ekliyor canım. bilgilerini buraya yazarsan ekleyecektir :)
selam kızlar.. Son zamanlarda giremedim, umarım hepiniz iyisinizdir ..
İyiyiz çok şükürrrrr
Benn gelldimmmmm.... nasılsınız hanimlarrr
Hoşgeldiiin ve bu güzel pazar gününden günaydınAnnem adına konuşursam gayet iyiyiz seni sormalı
Selam Valla annemde hep o taraflarda hissediyor. Yatıp dinlenince daha iyi duyuyorum diyor. Bir kere bende hissetme şerefina nail oldum bir daha yetişemedim

Selam Valla annemde hep o taraflarda hissediyor. Yatıp dinlenince daha iyi duyuyorum diyor. Bir kere bende hissetme şerefina nail oldum bir daha yetişemedim
evet benim bebişde sırt üstü yatınca daha net anlaşılıyo hareketleri merak etme daha çok yakalarsın tekmişlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…