2014 Aralık Anneleri

Kızlar size bişe sorucam ben yarın randevu aldım ayrıntılı ultrason için ve Sata göre 24+1 im doktor ölçümüne göre 25+1 im sorum şu sizce ayrıntılı ultrason için geç mi kaldım

Kızlar size bişe sorucam ben yarın randevu aldım ayrıntılı ultrason için ve Sata göre 24+1 im doktor ölçümüne göre 25+1 im sorum şu sizce ayrıntılı ultrason için geç mi kaldım
Canım 24. Haftaya kadar süren oluyor sanırım ama ben 22+5deyken girmiştim ve bana zamanı geçmiş diye üstüne zam yaptılar şok oldum ama bence 24. Haftaya kadardı herhalde:)

Eeeee hanımlar hadi kalkın öğle oldu herkes uyuyor mu yahuu

Eeeee hanımlar hadi kalkın öğle oldu herkes uyuyor mu yahuu

Vallahi bn saat 8 30 dan beri ayaktayim yazdim kimseden baktim ses yok bn de ciktim:) islerimi yaptm kahvaltimi yaptim tekrar geldim fena gribim yaaa ne yapsam acep sicak seylr de icemiyorm terden bayilcammmm

Vallahi bn saat 8 30 dan beri ayaktayim yazdim kimseden baktim ses yok bn de ciktim:) islerimi yaptm kahvaltimi yaptim tekrar geldim fena gribim yaaa ne yapsam acep sicak seylr de icemiyorm terden bayilcammmm
Ben de yeni gördüm canım site bitkisel hayata girmiş... ütü yaptım da geldim:) çok geçmiş olsun yaz günlerinde bir de bu halde sıcak şeyler içmeye hiççç gelmiyor valla en kısa sürede inşallah geçer:)

Geçmiş olsun cnm.. Hem hamilelik hem sıcaklar hem de grip çok zor valla.. Doktorunu ara bi sor istersen belki kullanabileceğin bi ilaç vardır..

Geçmiş olsun canım aman terınıde soğutma sakın üstünde .. O da fena yapar hastayken .. Sem yıne de bi çorba falan iç ve doktor tavsıyesıyle dayabamıycak gıbıysen ilaç al .. Bende grıp olmuştum sıcak seyler iötım , duş ve çorbalar kendime getırdi bdni

annecikler günaydın bebişimin odasını aldık resim yüklüyorum hemen :) nasıl yorumlarınızı bekliyorum :)
çok güzelmiş belisin modeli galiba güle güle kullansin bebeğin kacinci haftada almis oldunuz 23.haftadayim ben bizde bugun siparis verebiliriz eşimi bekliyorum da ondan sordum

Resim koyamiyorum bir türlü kızımın cicileri geldi paylasamiyorum ya... Selviboylum cok gecmis olsun dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…