Canım 24. Haftaya kadar süren oluyor sanırım ama ben 22+5deyken girmiştim ve bana zamanı geçmiş diye üstüne zam yaptılar şok oldum ama bence 24. Haftaya kadardı herhalde:)Kızlar size bişe sorucam ben yarın randevu aldım ayrıntılı ultrason için ve Sata göre 24+1 im doktor ölçümüne göre 25+1 im sorum şu sizce ayrıntılı ultrason için geç mi kaldım
Evet canim hem de baya bi degistigunaydın kıslar sıtemı degıstı kac zamandır gıremıyorum
Günaydın canımGünaydıın aralık ayının güzel anneleri nasılsınız bakalım =)
Eeeee hanımlar hadi kalkın öğle oldu herkes uyuyor mu yahuu
Ben de yeni gördüm canım site bitkisel hayata girmiş... ütü yaptım da geldim:) çok geçmiş olsun yaz günlerinde bir de bu halde sıcak şeyler içmeye hiççç gelmiyor valla en kısa sürede inşallah geçer:)Vallahi bn saat 8 30 dan beri ayaktayim yazdim kimseden baktim ses yok bn de ciktim:) islerimi yaptm kahvaltimi yaptim tekrar geldimfena gribim yaaa ne yapsam acep sicak seylr de icemiyorm terden bayilcammmm
Vallahi bn saat 8 30 dan beri ayaktayim yazdim kimseden baktim ses yok bn de ciktim:) islerimi yaptm kahvaltimi yaptim tekrar geldimfena gribim yaaa ne yapsam acep sicak seylr de icemiyorm terden bayilcammmm
Geçmiş olsun canım aman terınıde soğutma sakın üstünde .. O da fena yapar hastayken .. Sem yıne de bi çorba falan iç ve doktor tavsıyesıyle dayabamıycak gıbıysen ilaç al .. Bende grıp olmuştum sıcak seyler iötım , duş ve çorbalar kendime getırdi bdniVallahi bn saat 8 30 dan beri ayaktayim yazdim kimseden baktim ses yok bn de ciktim:) islerimi yaptm kahvaltimi yaptim tekrar geldimfena gribim yaaa ne yapsam acep sicak seylr de icemiyorm terden bayilcammmm
çok güzelmiş belisin modeli galiba güle güle kullansin bebeğinannecikler günaydın bebişimin odasını aldık resim yüklüyorum hemen :) nasıl yorumlarınızı bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?