hahhaha sende 7/24 başında mısın anneninOnu takip ediyorum zaten annem sıkılıyor git başımdan diyor bana
O kadar değil ama her yattığında yanında bitiyorum hissediyor musun diye. Sıkıldı artık kovuyor benihahhaha sende 7/24 başında mısın annenin
olacak o kadarrO kadar değil ama her yattığında yanında bitiyorum hissediyor musun diye. Sıkıldı artık kovuyor beni
ayy sağol canım benim içimi rahatlattınnGunaydın kızlar tek tek alıntı yapamıycam ama uyuzcan yazmış sanırım vajına yakın hıssedıyorum dıye bende arada öyle hıssettıgımı sordum Dr a normal olduğunu söyledi çünkü bebeğin yerı cok aşağıda olmasa dahi bende baskı orada hissetmek normalmiş.. Kızlara bebişlerimiz büyüyor :) ay artık cok guzel oynasıyoruz biz kızımla sırt üstü uzanınca dısarıdanda geçişleri hareketi görünüyor maşallah cok guzel hıssetmek gormek .. Ha birde susayıcı sormuş sanırım ilk zamanlar için bende alt üst ayrı daha kullanışlı olur gibi düşünüyorum .. Tecrübeli annelerimiz neredesiniz ???
Tabi kiolacak o kadarr
bende de kronk bagdemcık var bırde alerıj astımla bırlesınce oluyorum gecen ay bende oyle rahatszlandım dayadım kendımı ıhlamura lımona ama en ıyı gelen sarımsaktı cıgneyıp suyunu salıverdım bademcıklere cok yakıordu ama sonuc uc gunde ayaklandım normalde penısılın olmadan ıylesememGecmis olsun tekrar ben
bu kere grip oldum sıcak suya bir kasik bal ve yarim limon sıkıp ictim gunde iki uc kere çok iyi geldi bir de acı biber tüketmemi tazı biber bir kasa portakaldan daha cok c vitamini var bir de ben denemedim ama sarımsak tüketmek antibiyotik etki yaratıyor ve tamamiyle doğal bebeğe zararı yok gripken yedim mı hatırlamıyorum ama her gun sarımsak mutlaka yerim
ben daha hıc bısey almadım ya sanırım son aya kadar hıcbsey almayacagımda ama ozamanda kısayy sağol canım benim içimi rahatlattınnevet büyüyolar hızlaaa aşklarımızz evet bende ilk zamanlar için alt üst ayrı alıcamm
hosgeldın canım ben ıyıyım cok sukur ama kızlar ya afedersınız benım gentalın dıs kısmı cok sıs agrordaBenn gelldimmmmm.... nasılsınız hanimlarrr
benim anladığım tulum gibi birleşik değil de üst ayrı alt ayrı olacak canımmmben daha hıc bısey almadım ya sanırım son aya kadar hıcbsey almayacagımda ama ozamanda kısalt ust ayrı nedemek kızlar ya benım gıbı cahıl annısler ıcın acıklayıcı bır msj beklıorum optum
haaa kıyafettenmı bahsettınız bende besık sandım altı ustu ayrı :) ben dayanamadım ya oyle gordukce cebımde param oldukca azardan almaya basladım. ablam saolsun bır ay once dogum yaptı gogus kremınden tut gobek pansumanına kadar herseyı yollamıs anneme. oyuzden pek para harcamak ıstemıyorum kıyafetlere aldıklarımda hep yazlık cıcısler gecen ayakkabı aldım babası bıttı :) benm hıc bole ayakkabım olmadı dıor hehe ama anca seneye gıyerbenim anladığım tulum gibi birleşik değil de üst ayrı alt ayrı olacak canımmm
bende eylülde başlayacağım yavaşdan almaya aşkitomun ihtiyaçlarını,allahım sağlıkla alıp kullanmak nasip etsin hepimizee
Canım resimdeki gibiler ayrı olanben daha hıc bısey almadım ya sanırım son aya kadar hıcbsey almayacagımda ama ozamanda kısalt ust ayrı nedemek kızlar ya benım gıbı cahıl annısler ıcın acıklayıcı bır msj beklıorum optum
ahh evet tatlım anladım bende boyle ayrı aldım bı ıkı takım bıde komple gomlek gıbı acılan zıbınlardan aldım onlarda kullanıslı geldı bana enazından ıkıncı aydan sonra cesaret ederım heralde kolunu bacagını gecırmeye :)Canım resimdeki gibiler ayrı olan
tabi canımm zaten ilk alınanlar çoğunlukla kısa bi zaman kullanılacağı için bende gereksiz mesraf yapmak istemiyorum.ayyy yisinler ayakkabısını onunhaaa kıyafettenmı bahsettınız bende besık sandım altı ustu ayrı :) ben dayanamadım ya oyle gordukce cebımde param oldukca azardan almaya basladım. ablam saolsun bır ay once dogum yaptı gogus kremınden tut gobek pansumanına kadar herseyı yollamıs anneme. oyuzden pek para harcamak ıstemıyorum kıyafetlere aldıklarımda hep yazlık cıcısler gecen ayakkabı aldım babası bıttı :) benm hıc bole ayakkabım olmadı dıor hehe ama anca seneye gıyer
aynen canım bı ele avuca sıgsınlar zaten neler alacak annıslerı onlara. bole karzmatık yakısklı serserı bı oglusum olacak benm :)tabi canımm zaten ilk alınanlar çoğunlukla kısa bi zaman kullanılacağı için bende gereksiz mesraf yapmak istemiyorum.ayyy yisinler ayakkabısını onun
amaninnn şimdiden kızları uyarmak lazımmaynen canım bı ele avuca sıgsınlar zaten neler alacak annıslerı onlara. bole karzmatık yakısklı serserı bı oglusum olacak benm :)
İyi olmanıza sevindim canım:) sorun hakkında bir şey söyleyemeceğim çok geçmiş olsun canım inşallah hemenn geçer:)hosgeldın canım ben ıyıyım cok sukur ama kızlar ya afedersınız benım gentalın dıs kısmı cok sıs agrordabende mantar var nerdeyse ılk ıkıncı aydan berı kremde kullanıyorum ama bu ay ıkıncı kezdır sısıyor boyle problem yasadnız mı hıc
Çok şükür canım biz de iyi diyelim iyi olalım:) annenin ve kardeşinin iyi olmasına da sevindimm:):)
Hoşgeldiiin ve bu güzel pazar gününden günaydınAnnem adına konuşursam gayet iyiyiz seni sormalı
bende ayni durumdayim hic bisey fayda etmiyor cekiyorum hatta bir ara kulagimada vuruyodu acisi agri kesici aliyodumHarkese iyi pazarlar guzel annisler. Ben de haftasonu ogluma biberon ,emzik ,agiz silme bezi vs . Seyler aldim. Burdan duydugum kadariyla iki farkli marka emzik aldim hangini alirsa artik.Hersey oyle tatli ki insan ne alacagini sasiriyor. Bu arada 1 haftadir 20 lik disimin oldugu tarafta dis etim sis yemek yerken,yatip kalkinca cok aciyor.Disim agrimiyor ama dis etim disimin ustune geliyo sanki aciyo devamli napsam24 haftalik olduk disciye de gidemiyorum.Uzerini bastirarak fircala demisti doktor daha once böyle oldugunda fircaliyorum ama gecmiyo fikri olan var mi kizlae dogal olarak ne iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?