Canım ben onu çok kötü hissediyorum sanki afedersin çıkıvericek dışarı gibi çok sert vuruyo hemde. benim bebiş ters duruyomuş yani ayakları aşağıda oyüzden oluyo sanırım.selam kızlar 3 günlük anne ziyaretinden sonra tekrar evimdeyim oğluşumlaanasılsınız bakalımmm, benim arada vajinama doğru sanki bebek hareketini hissediyorum gibi oluyo onun dışında iyiyim çok şükür, benim gibi olan var mı acabaa
nasıl aşağıda mı hissediyorsun bebeği? anlamadım sen yine de fazla ağır kaldırıp yukarı doğru falan uzanma ne olur ne olmaz doktora ne zaman gidicen? ben sidik kesesine baskısını hissediyorum vajinamda hissetmiyorum bir de uçan tekme atıyor cişim nasıl geliyor anlatamamselam kızlar 3 günlük anne ziyaretinden sonra tekrar evimdeyim oğluşumlaanasılsınız bakalımmm, benim arada vajinama doğru sanki bebek hareketini hissediyorum gibi oluyo onun dışında iyiyim çok şükür, benim gibi olan var mı acabaa
bence de mantıklı altını temizlerken daha rahat olur pijama ama tulumlar da pek güzel yaaaaaagünaydın. Evet bu ara pek ses seda yok kimseden. bence ilk aylarda ayaklı tulum ve pijama olması lazım üşütmemesi için. çok fazla almayı düşünmüyorum ben bunlardan çünkü 3 ay içinde kullanılmaz hale gelecek ve sonrası içinde ayaklı almayın boyları çok çabuk uzuyo ve giyemiyo diyolar.
mucize zaten sarımsak penisiline gerek kalmamasına çok sevindim güzel bebeğine zarar gelmesinbende de kronk bagdemcık var bırde alerıj astımla bırlesınce oluyorum gecen ay bende oyle rahatszlandım dayadım kendımı ıhlamura lımona ama en ıyı gelen sarımsaktı cıgneyıp suyunu salıverdım bademcıklere cok yakıordu ama sonuc uc gunde ayaklandım normalde penısılın olmadan ıylesemem
Çok beğendim Allah bebişinle güzel günler geçirmeni nasip etsinannecikler günaydın bebişimin odasını aldık resim yüklüyorum hemen :) nasıl yorumlarınızı bekliyorum :)
Bana ılık tuzlu suyla gargara yap demiştiHarkese iyi pazarlar guzel annisler. Ben de haftasonu ogluma biberon ,emzik ,agiz silme bezi vs . Seyler aldim. Burdan duydugum kadariyla iki farkli marka emzik aldim hangini alirsa artik.Hersey oyle tatli ki insan ne alacagini sasiriyor. Bu arada 1 haftadir 20 lik disimin oldugu tarafta dis etim sis yemek yerken,yatip kalkinca cok aciyor.Disim agrimiyor ama dis etim disimin ustune geliyo sanki aciyo devamli napsam24 haftalik olduk disciye de gidemiyorum.Uzerini bastirarak fircala demisti doktor daha once böyle oldugunda fircaliyorum ama gecmiyo fikri olan var mi kizlae dogal olarak ne iyi gelir
bitanem yine ben :) ya takım kaç lira benim yerim yok sade beşik alcam da fiyat öğrenim bi :) bende ist.dayımçok güzelmiş belisin modeli galiba güle güle kullansin bebeğinkacinci haftada almis oldunuz 23.haftadayim ben bizde bugun siparis verebiliriz eşimi bekliyorum da ondan sordum
sende bendensin canim bizimkininde ayaklar asagida arada yana gidoyo ama hep tekmeleri vajinama yiyorum doktora sordum e gayet normal ayaklari asagida dedi :)Canım ben onu çok kötü hissediyorum sanki afedersin çıkıvericek dışarı gibi çok sert vuruyo hemde. benim bebiş ters duruyomuş yani ayakları aşağıda oyüzden oluyo sanırım.
iyi aksamlarbitanem yine ben :) ya takım kaç lira benim yerim yok sade beşik alcam da fiyat öğrenim bi :) bende ist.dayım
cok saol canım cok sukur bu sefer ucuz atlattık ne zaman dus alsam saclarım pek bı gur uzun esım hemen soylenıyor kurut o sacları usuteceksın dıye normalde neysede bebıslere bısey olmasın aman kıyamam onlaramucize zaten sarımsak penisiline gerek kalmamasına çok sevindim güzel bebeğine zarar gelmesin
anladım cnm çok saol gidip konuşiim en iyisi :)iyi aksamlarcanim tek tek fiyat bilmiyorum hic sormak aklima gelmedi biz komple takim almayi düşündüğümüz için :)ama takimi herşeyi dahil uyku seti yatagi falan 3bin TL ye anlastik masko mobilya carsisi zeki bebeden ekim bası gibi getirecekler kasimda hava soğuk olur çok havalandırma imkaniniz olmaz dediler mantikli geldi bize de :)
Onu bir şekilde halledersiniz. Hayırlı olsun :)Selam kızlar bızde bebek odası siparişimizi verdik 10 güne kısmetse gelecek .. Hem annemle babamda o tarıhte yanıma gelmiş olacak beraber yerleştircez ayy artık ben o odada otururum dıyorum eşime :) ama hala yatak odamda yanıma nerede yatırcam onu bılrmıyırum oda da sadece ayak ucumda yer var azcık onu düşünme vakti
Günaydın. Geçmiş olsun.GÜNAYDIN HANIMLAR NASILSINIZ BEBİŞLER NASIL BİZ İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR GÖZÜM ŞİŞ SADECE BÖCEK ISIRMIŞ DİYO DOKTOR ÇOK FENA AĞRIYO 3 GÜNDÜR
GÜNAYDIN HANIMLAR NASILSINIZ BEBİŞLER NASIL BİZ İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR GÖZÜM ŞİŞ SADECE BÖCEK ISIRMIŞ DİYO DOKTOR ÇOK FENA AĞRIYO 3 GÜNDÜR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?