2014 Aralık Anneleri

Canım ben onu çok kötü hissediyorum sanki afedersin çıkıvericek dışarı gibi çok sert vuruyo hemde. benim bebiş ters duruyomuş yani ayakları aşağıda oyüzden oluyo sanırım.

nasıl aşağıda mı hissediyorsun bebeği? anlamadım sen yine de fazla ağır kaldırıp yukarı doğru falan uzanma ne olur ne olmaz doktora ne zaman gidicen? ben sidik kesesine baskısını hissediyorum vajinamda hissetmiyorum bir de uçan tekme atıyor cişim nasıl geliyor anlatamam

bence de mantıklı altını temizlerken daha rahat olur pijama ama tulumlar da pek güzel yaaaaaa

mucize zaten sarımsak penisiline gerek kalmamasına çok sevindim güzel bebeğine zarar gelmesin

Bana ılık tuzlu suyla gargara yap demişti

çok güzelmiş belisin modeli galiba güle güle kullansin bebeğin kacinci haftada almis oldunuz 23.haftadayim ben bizde bugun siparis verebiliriz eşimi bekliyorum da ondan sordum
bitanem yine ben :) ya takım kaç lira benim yerim yok sade beşik alcam da fiyat öğrenim bi :) bende ist.dayım

Merhaba arkadaşlar sadece 20 gün kullanılmış ahşap beşik ve 2 ay kullanılmış lansinoh ikili elektrıklı süt sagma makınası satıyorum beşik 200 tl sağma makınası 90

Eklentiler

• image.webp
    471,9 KB · Görüntüleme: 67
Canım ben onu çok kötü hissediyorum sanki afedersin çıkıvericek dışarı gibi çok sert vuruyo hemde. benim bebiş ters duruyomuş yani ayakları aşağıda oyüzden oluyo sanırım.
sende bendensin canim bizimkininde ayaklar asagida arada yana gidoyo ama hep tekmeleri vajinama yiyorum doktora sordum e gayet normal ayaklari asagida dedi :)

bitanem yine ben :) ya takım kaç lira benim yerim yok sade beşik alcam da fiyat öğrenim bi :) bende ist.dayım
iyi aksamlar canim tek tek fiyat bilmiyorum hic sormak aklima gelmedi biz komple takim almayi düşündüğümüz için :)ama takimi herşeyi dahil uyku seti yatagi falan 3bin TL ye anlastik masko mobilya carsisi zeki bebeden ekim bası gibi getirecekler kasimda hava soğuk olur çok havalandırma imkaniniz olmaz dediler mantikli geldi bize de :)

mucize zaten sarımsak penisiline gerek kalmamasına çok sevindim güzel bebeğine zarar gelmesin
cok saol canım cok sukur bu sefer ucuz atlattık ne zaman dus alsam saclarım pek bı gur uzun esım hemen soylenıyor kurut o sacları usuteceksın dıye normalde neysede bebıslere bısey olmasın aman kıyamam onlara

Selam kızlar bızde bebek odası siparişimizi verdik 10 güne kısmetse gelecek .. Hem annemle babamda o tarıhte yanıma gelmiş olacak beraber yerleştircez ayy artık ben o odada otururum dıyorum eşime :) ama hala yatak odamda yanıma nerede yatırcam onu bılrmıyırum oda da sadece ayak ucumda yer var azcık onu düşünme vakti

anladım cnm çok saol gidip konuşiim en iyisi :)

Onu bir şekilde halledersiniz. Hayırlı olsun :)

GÜNAYDIN HANIMLAR NASILSINIZ BEBİŞLER NASIL BİZ İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR GÖZÜM ŞİŞ SADECE BÖCEK ISIRMIŞ DİYO DOKTOR ÇOK FENA AĞRIYO 3 GÜNDÜR

Günaydın kızlar, nasılsınız? ben sıcaklardan feci bunalmış haldeyim.
bu hafta kızıma hiç bir şey almadım, artık 6 aylık sayılırız yavaş yavaş başlamak lazım. perşembe günü tatile gideceğiz inş, gidip geldikten sonra annemle başlarız artık.
Bazı arkadaşlar her şeyini almış hazır ve nazır bekliyorlar maşallah, ben muhtemelen son zamanlarda pişman olacağım ama geç olacak tabi :)

GÜNAYDIN HANIMLAR NASILSINIZ BEBİŞLER NASIL BİZ İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR GÖZÜM ŞİŞ SADECE BÖCEK ISIRMIŞ DİYO DOKTOR ÇOK FENA AĞRIYO 3 GÜNDÜR

geçmiş olsun canım ısıracak başka yer mi bulamamış ya arpacık, gelincik için falan sarımsak sür derler ama belki buna da iyi gelir canım, bilenler varsa sor istersen.

Merhaba Kızlar,

uzun zamandır yazamıyordum. ama sizi takipteyim :) yaklaşık 1 haftadır nezle gibi bişeyim. ilaçda içemiyorum.öksürüyorum sürekli ( bol bol ıhlamur içiyorum. Onun dışında tavsiyeniz varsa alabilirim :)

sizlere bir sorum olacak perşembe ayrıntılı ultrasyon çekilcem. inşallah bişey çıkmaz. doktorum özel hastanede. benı yolladığı yerde özel. 450 tl. bu fiyat bana çok geldi. sizler kaça çekildiniz ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…