aşağıda değilde canım arada sanki tekmeyi karnımdan vajinama kadar hissediyo gibiyim,bişi vuruyo aşağı gibi,doktora bi dahaki hafta gidicem..ağır kaldırmıyorum,dikkat ederimm.evet bazen benimde hiç çiş yokken bi anda sanki saatlerdir bekliyo gibi oluyorumnasıl aşağıda mı hissediyorsun bebeği? anlamadım sen yine de fazla ağır kaldırıp yukarı doğru falan uzanma ne olur ne olmaz doktora ne zaman gidicen? ben sidik kesesine baskısını hissediyorum vajinamda hissetmiyorum bir de uçan tekme atıyor cişim nasıl geliyor anlatamam
hımmm,evet banada çok sık değl ama 2 gün öle oldu,pıt pıt sanki bişi zorluyo gibiCanım ben onu çok kötü hissediyorum sanki afedersin çıkıvericek dışarı gibi çok sert vuruyo hemde. benim bebiş ters duruyomuş yani ayakları aşağıda oyüzden oluyo sanırım.
Günaydın. kaçıncı haftadasın acaba. ben de 23. haftada tetenoz aşısı yaptırdım. biraz geç oldu sanırım ama bi önemi yokmuş. bi de sağlık ocağındaki hemşire bana 24. haftanda şeker yüklemesini yaptır dedi. normalde kontrolüm 25. haftadaydı geç kalmasın dedi. sizin kaçıncı haftaya denk geliyo.Günaydın kızlaar nasılsınız.. Bizde iyiyiz.. Bugün kontrole gittik tetanos aşısı için biraz geç kalmışız ama vurulduk yinede.. 2 hafta sonrada şeker yüklemesi yapılacakmış.. Kızımda iyi şükür yüzünü göremedik arkasını döndü bizeSırtını gördük sadece
62,5 dum köye gittim annem yedire yedire şişirdi beniherkese günaydınlar.biz bu aralar kiloları atlaya atlaya gidiyoruz.son 1 ayda 4 kg aldık.nasıl oldu anlamadım.tekli rakımlar yok tartıda direkt çifter çifter atıyo.sizinde kilo alımı hızlı mı kızlar bu aralar.
CANIM BENİMKİNİ ÖZELDE PROF YAPTI 250 TL VERDİM BAŞKENT ÜNV HAST 150 TL İMİŞMerhaba Kızlar,
uzun zamandır yazamıyordum. ama sizi takipteyim :) yaklaşık 1 haftadır nezle gibi bişeyim. ilaçda içemiyorum.öksürüyorum sürekli( bol bol ıhlamur içiyorum. Onun dışında tavsiyeniz varsa alabilirim :)
sizlere bir sorum olacak perşembe ayrıntılı ultrasyon çekilcem. inşallah bişey çıkmaz. doktorum özel hastanede. benı yolladığı yerde özel. 450 tl. bu fiyat bana çok geldi. sizler kaça çekildiniz ???
Günaydın. kaçıncı haftadasın acaba. ben de 23. haftada tetenoz aşısı yaptırdım. biraz geç oldu sanırım ama bi önemi yokmuş. bi de sağlık ocağındaki hemşire bana 24. haftanda şeker yüklemesini yaptır dedi. normalde kontrolüm 25. haftadaydı geç kalmasın dedi. sizin kaçıncı haftaya denk geliyo.
doktora sordum tetanoz aşısına gerek yok bence yaptirma dedi bende yaptirmadim ama yinede cagiriyolar saglik ocagindan acaba seker testi falan yapiolarmi saglik ocaginda? bu cumartesi kontrolümüz var bakalim.
Ankarada HRS diye bir özel hastaneden yaptırdık özel hastaneler öyle heralde biz de 400'e çektirdik...CANIM BENİMKİNİ ÖZELDE PROF YAPTI 250 TL VERDİM BAŞKENT ÜNV HAST 150 TL İMİŞ
günaydın annişler herkes iyidir inşallah
ben oturduğum yerden hala terlemekteyimmm
ayrıca sağ bacağımın birleştiği yerden topuğuma dek bitmek bilmeyen bir ağrı bir kas kasılması yaşıyorum haftalardır. magnezyum ve calsiyum hapı alıyorum ama geçmedi gitti 1 haftadır acım ...
günaydın hanımlar nasılsınız biz iyiyiz sanırım
yarın 24. haftaya giriyoruz ama ben hala hareketlerini sık hissetmiyorum sizin nasıl şiddetiniz günde ne kadar hissediyorsunuz
Merhaba Kızlar,
uzun zamandır yazamıyordum. ama sizi takipteyim :) yaklaşık 1 haftadır nezle gibi bişeyim. ilaçda içemiyorum.öksürüyorum sürekli( bol bol ıhlamur içiyorum. Onun dışında tavsiyeniz varsa alabilirim :)
sizlere bir sorum olacak perşembe ayrıntılı ultrasyon çekilcem. inşallah bişey çıkmaz. doktorum özel hastanede. benı yolladığı yerde özel. 450 tl. bu fiyat bana çok geldi. sizler kaça çekildiniz ???
gözün aydın ne güzel haberlerle döndünnn burayaaMeraba kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli bu aralar fazla giremiyorum siteye malesef
Cuma kontroldeydik idrarım temiz çıktı çok şükür yoksa hastaneye yatıracaktı beni doktor..
Şeker yüklemeside yaptıramamıştım kandan baktı açlık tokluk oda güzelmiş Tsh'ımda 0.86 çıkınca içimiz rahat döndük eveultrasom muayenesi yapmadı çünkü geçen hafta bakmıştı.sayfalar çok ilerlemiş geriye dönük biraz bakıcam ama bitirebileceğimi sanmıyorum
doktorum yürüyüş bile yapma yat dedi hareket ayakta kalma stres vs olmasın dedi bu haftadan sonra bebeği kaybetmek istemeyiz dedi 1.bebeğim 3.ayda gidince bakalım rabbime emanet hayırlısıyla bir doğuraydık valla kurbanını hemen kesecez inşallahya ben de terliyorum, hayatımda hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum. günaşin altında yatsam bile böyle terlemezdim, hormonlardan sanırım :)
bacak ağrıların belki hareketsizlikten de olabilir canım, yattığın yerde bacaklarını hareket ettirmeye çalış hafif hafif. ayak parmaklarını esnetme germe hareketleri yap.
ben de 24. haftadayım canım, bazen çok sık hissediyorum bazen de hiç hissetmediğim oluyor. mesela dün çok hareketliydi. bugün sabahtan beri belki 1 kez hissetmişimdir yani normaldir sanırım bunlar.
kızlar bende ankaradayım siz hangi doktorlara gidiyonuz kiçok geçmiş olsun canım, nezle için bol limonlu ılık su iç. öksürük için de elma ye, hatta 1 elmanın kabuğuyla 1 çay kaşığı tereyağını kaynat az suda. onu iç o da çok iyi geliyor, boğazı yumuşatıyor.
benim doktorum ayrıntılı için gazideki bi prof.a gönderdi. muayenehanesine gittik, 250 verdik. normalde 350 ama bizim doktordan gelenlere indirim yapıyorlarmış falan filan, ne kadar doğru bilmiyorum orasını artık :) 450 çokmuş, bir sürü doktor var eğer bütçene uygun değilse başka yere git canım sonuçta aynı şey, ben çok memnun kaldım mesela gittiğim doktordan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?