2014 Aralık Anneleri

Ankara Akropol hastanesinde 150 tl oldum ..

Canım ben Ankara'da akropol Nurten Hanım'a gıdıyorum ya sen !?
hımmm inannn yeni duydum akrapol hastanesini ben de çukumambarda cüneyt genç e gidiyordum detaylı için başka bir göz görsün dedi bu ay bende onu bıraktım yeni doktora geçtim ekonomiklik ve güven vermesi adına şimdi tepe prime da polikinliği olan şükran hanıma gidiyorum ya bakalımmm normal doğurabilirim sayesinde inşallah

kızlar sizinde sola yatınca nerdeyse göğüslerin altında sol kısımda bir karıncalanma gibi uyuşma gibi bişeler oluyor mu sanki bebek orada yumuluppp uyuyor gibi hissediyorum....
birde o kadar tekmelerini bekledik geçen haftadan beri bir azıyorki içimde artık göbeğimden bakınca belli oluyor eşim başını dayayıp dinlerken başını ittirdi o derece kuvvetli atıyor hatta geceleri uyutmaz oldu muhakakk saat 2 de uyanyom 3 de yeniden uykuya dalmış oluyorum daha şimdiden kesintisiz yatmayı özler oldum.. ne olacak ilmiyorum

kızlar bende ankaradayım siz hangi doktorlara gidiyonuz ki

anladım canım hiç kıpırdama sen o zaman, inşallah sağlıkla kucağına alırsın. az kaldı zaten 6 ayı devirdik sayılır. birazcık daha sabredeceğiz, sonrası çok güzel olacak inşallah
ben memorialde nesrin hanıma gidiyorum, ayrıntılı için tuncay nas'a gittim cinnahta muayenehanesi. kendi doktorumu zaten çok seviyorum, tuncay ben de çok iyiydi, ilgili sıcakkkanlı.

benim 1 haftadır yavaşladı ama 2 gündür daha bir gerileme var gibi geliyor günde 1-2 defa ancak hissediyorum buda beni oldukça tedirgin ediyor

Kızlar aranızda internetten Floradix bulabilen var mı? Ya da parabensiz demir ilacı biliyo musunuz piyasada satılan? Ya da spirulina ile bu işi daha evvel götürebileniniz var mı? Sağlıklı başka bi öneri de olur?

gözün aydın ne güzel haberlerle döndünnn burayaa
Canım benim teşekkür ederim..keşke eskisi gibi her gün paylaşım yapabilsek ama mobil uygulama kalkınca resmen topicte kimse kalmadı bunu yönetime anlatamadık yazdık aslında ama olmayacakmış mobil uygulama bizde her dakika giremiyoruz haliyle telefondan siteye girmek işkence resmen
Ara sıra fırsat buldukça yine yazmaya çalışıcam inşallah hepinizi öpüyorum

evet çoğu kişi giremiyo artık malesef, bu gidişle kimse kalmayacak... bizde seni ve bebişi öpptükkk

ben çok acale ediyorum galiba kendimi frenlemeye karar verdim bir banyo küveti bezi ve bakım ürünleri kaldı :) ama kendim için bir hazırlık yok daha
hadi yaa iyi ne güzel,ya bende bebişe alıcam ama neyden aç tane alayım hiç bilmiiyorumm,bu gidişle ya çok az ya çok fazla alıcamm

hadi yaa iyi ne güzel,ya bende bebişe alıcam ama neyden aç tane alayım hiç bilmiiyorumm,bu gidişle ya çok az ya çok fazla alıcamm

kıyafet olarak abartmadım 2 adaet battaniyeli hastane çıkışı 2 adet 5 li hastane çıkışı alt üst takım aldım bir kaç tane
1 kadife 1 polar 1 yün battaniye aldım arkadaşım da bir sürü kıyafet şapka eldiven verdi yorgan almadım etrafimdekiler alma dedi yastık yan yatış yastıgı nevresim aldım bir de biberondu emzikti termometreydi ateş ölçerdi falan o tür ihtiyaçları aldım

canım 2 hafta once aynı dertten muzdarıptın ben karanfıl yagıyla gecırdım 10 gun cektım agrıyı
daha cıkamadı dr ataklar halınde gelır dedı
ca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…