valla anlamadım ya git gide artıyor 4,5.aya kadar almadım 22 haftalık olduk son 4 haftada 4 kg aldım acayip korkmaya başladım62,5 dum köye gittim annem yedire yedire şişirdi benieve bi geldim tartıldım 63,8 falan
Canım ben Ankara'da akropol Nurten Hanım'a gıdıyorum ya sen !?kızlar bende ankaradayım siz hangi doktorlara gidiyonuz ki
Ankara Akropol hastanesinde 150 tl oldum ..Merhaba Kızlar,
uzun zamandır yazamıyordum. ama sizi takipteyim :) yaklaşık 1 haftadır nezle gibi bişeyim. ilaçda içemiyorum.öksürüyorum sürekli( bol bol ıhlamur içiyorum. Onun dışında tavsiyeniz varsa alabilirim :)
sizlere bir sorum olacak perşembe ayrıntılı ultrasyon çekilcem. inşallah bişey çıkmaz. doktorum özel hastanede. benı yolladığı yerde özel. 450 tl. bu fiyat bana çok geldi. sizler kaça çekildiniz ???
hımmm inannn yeni duydum akrapol hastanesini ben de çukumambarda cüneyt genç e gidiyordum detaylı için başka bir göz görsün dedi bu ay bende onu bıraktım yeni doktora geçtim ekonomiklik ve güven vermesi adına şimdi tepe prime da polikinliği olan şükran hanıma gidiyorum ya bakalımmm normal doğurabilirim sayesinde inşallahCanım ben Ankara'da akropol Nurten Hanım'a gıdıyorum ya sen !?
hımm her hafta 1 kilo almışsın,böle giderse biraz fazla olabilir ama değişir bence kilo almaavalla anlamadım ya git gide artıyor 4,5.aya kadar almadım 22 haftalık olduk son 4 haftada 4 kg aldım acayip korkmaya başladım
iyiyizz sen nasılsınnnnmerhaba kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
nasılsınız
doktorum yürüyüş bile yapma yat dedi hareket ayakta kalma stres vs olmasın dedi bu haftadan sonra bebeği kaybetmek istemeyiz dedi 1.bebeğim 3.ayda gidince bakalım rabbime emanet hayırlısıyla bir doğuraydık valla kurbanını hemen kesecez inşallah
kızlar bende ankaradayım siz hangi doktorlara gidiyonuz ki
iyiyizz sen nasılsınnnn
şimdiye kadar çok yavaşş,ama bu akşam biraz aluşveriş yapcaz bebişee bakalımmçok şükür iyiyim
hazırlıklarınız nasıl gidiyor
ya ben de terliyorum, hayatımda hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum. günaşin altında yatsam bile böyle terlemezdim, hormonlardan sanırım :)
bacak ağrıların belki hareketsizlikten de olabilir canım, yattığın yerde bacaklarını hareket ettirmeye çalış hafif hafif. ayak parmaklarını esnetme germe hareketleri yap.
ben de 24. haftadayım canım, bazen çok sık hissediyorum bazen de hiç hissetmediğim oluyor. mesela dün çok hareketliydi. bugün sabahtan beri belki 1 kez hissetmişimdir yani normaldir sanırım bunlar.
Canım benim teşekkür ederim..keşke eskisi gibi her gün paylaşım yapabilsek ama mobil uygulama kalkınca resmen topicte kimse kalmadı bunu yönetime anlatamadık yazdık aslında ama olmayacakmış mobil uygulama bizde her dakika giremiyoruz haliylegözün aydın ne güzel haberlerle döndünnn burayaa
şimdiye kadar çok yavaşş,ama bu akşam biraz aluşveriş yapcaz bebişee bakalımmsenin nasıl
evet çoğu kişi giremiyo artık malesef, bu gidişle kimse kalmayacak... bizde seni ve bebişi öpptükkkCanım benim teşekkür ederim..keşke eskisi gibi her gün paylaşım yapabilsek ama mobil uygulama kalkınca resmen topicte kimse kalmadı bunu yönetime anlatamadık yazdık aslında ama olmayacakmış mobil uygulama bizde her dakika giremiyoruz haliyletelefondan siteye girmek işkence resmen
Ara sıra fırsat buldukça yine yazmaya çalışıcam inşallah hepinizi öpüyorum
ben de Ankarada HRS Ömer ALTUN'a gidiyorum hastane biraz pahalı ama doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim...Canım ben Ankara'da akropol Nurten Hanım'a gıdıyorum ya sen !?
hadi yaa iyi ne güzel,ya bende bebişe alıcam ama neyden aç tane alayım hiç bilmiiyorumm,bu gidişle ya çok az ya çok fazla alıcammben çok acale ediyorum galiba kendimi frenlemeye karar verdim bir banyo küveti bezi ve bakım ürünleri kaldı :) ama kendim için bir hazırlık yok daha
hadi yaa iyi ne güzel,ya bende bebişe alıcam ama neyden aç tane alayım hiç bilmiiyorumm,bu gidişle ya çok az ya çok fazla alıcamm
Harkese iyi pazarlar guzel annisler. Ben de haftasonu ogluma biberon ,emzik ,agiz silme bezi vs . Seyler aldim. Burdan duydugum kadariyla iki farkli marka emzik aldim hangini alirsa artik.Hersey oyle tatli ki insan ne alacagini sasiriyor. Bu arada 1 haftadir 20 lik disimin oldugu tarafta dis etim sis yemek yerken,yatip kalkinca cok aciyor.Disim agrimiyor ama dis etim disimin ustune geliyo sanki aciyo devamli napsam24 haftalik olduk disciye gidemiyorum.Uzerini bastirarak fircala demisti doktor daha once böyle oldugunda fircaliyorum ama gecmiyo fikri olan var mi kizlae dogal olarak ne iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?