2014 Aralık Anneleri

anladım canımm,sağol bana da fikir olurr

hımm her hafta 1 kilo almışsın,böle giderse biraz fazla olabilir ama değişir bence kilo almaa
haklısın canım belki de vücut bulantılardan alması gereken kiloyu alamadı bi anda depoladım o da olabilir.yeme içme alışkanlığım aynı değişiklik yok.inşallah düzelir.yoksa henüz beni bekleyen en az 16 kg daha var demektir :)

aynenn bi anda yükleme yaptı vücut şu an kaç kilosunn

kızlar merhaba ben elektrikli göğüs pompası olarak lansinoh aldım bilmiyorum nasıldır acaba daha gelmedi birde alt açma almak istiyorum

GÖZÜN AYDIN CANIM İNŞALLAH DEĞERLERİN HEP GÜZEL GİDER

Inşallah canım daha da memnun olursun .. Bende Ankara'da pek bi yer bilmıyordum .. Balgatta Akropol .. Bi arkadasım yeni orada dogum yaptı o cok memnundu bende öyle gıdıyorum gebeliğimin basından berı ..

hadi yaa iyi ne güzel,ya bende bebişe alıcam ama neyden aç tane alayım hiç bilmiiyorumm,bu gidişle ya çok az ya çok fazla alıcamm
Bende seninle ayni durumdayim alisveris konusunda ilk 3 ayini ben alicam annemle oyle konustuk ama nerden baslasam bilmiyorum liste yapmaya basladim bugun
:)

GÖZÜN AYDIN CANIM İNŞALLAH DEĞERLERİN HEP GÜZEL GİDER
İnsallah canim cok tesekkur ederim..
Erken dogum soz konusu cunku

Bende seninle ayni durumdayim alisveris konusunda ilk 3 ayini ben alicam annemle oyle konustuk ama nerden baslasam bilmiyorum liste yapmaya basladim bugun
evet bi liste yapıp öyle almak daha kolay,bende liste yaptımm,yavaşdan başlayacağım listeye dalmayaa

İnsallah canim cok tesekkur ederim..
Erken dogum soz konusu cunku
ALLAH KORUSUN KUZUM İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZ VAKTİNDE GELİR

hadi yaa iyi ne güzel,ya bende bebişe alıcam ama neyden aç tane alayım hiç bilmiiyorumm,bu gidişle ya çok az ya çok fazla alıcamm
ÖNEMLİ OLAN 0 AYLIĞI ÇOK ALMAMAK BEBİŞLER O KADAR HIZLI BÜYÜYOKİ ÇOĞU 0-3 AYI GİYDİREMİYOSUN BİLE

Kızlar sağlık ocağına gittim tetenoz aşısı 2. sini vurulmak için kalp atışınıda dinledi hemşire çok hızlı kalp atışı var dedi. Strese girmiş dedi hızlı hareket etme dedi.ama ben çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…