anladım canımm,sağol bana da fikir olurrkıyafet olarak abartmadım 2 adaet battaniyeli hastane çıkışı 2 adet 5 li hastane çıkışı alt üst takım aldım bir kaç tane
1 kadife 1 polar 1 yün battaniye aldım arkadaşım da bir sürü kıyafet şapka eldiven verdi yorgan almadım etrafimdekiler alma dedi yastık yan yatış yastıgı nevresim aldım bir de biberondu emzikti termometreydi ateş ölçerdi falan o tür ihtiyaçları aldım
haklısın canım belki de vücut bulantılardan alması gereken kiloyu alamadı bi anda depoladım o da olabilir.yeme içme alışkanlığım aynı değişiklik yok.inşallah düzelir.yoksa henüz beni bekleyen en az 16 kg daha var demektir :)hımm her hafta 1 kilo almışsın,böle giderse biraz fazla olabilir ama değişir bence kilo almaa
aynenn bi anda yükleme yaptı vücuthaklısın canım belki de vücut bulantılardan alması gereken kiloyu alamadı bi anda depoladım o da olabilir.yeme içme alışkanlığım aynı değişiklik yok.inşallah düzelir.yoksa henüz beni bekleyen en az 16 kg daha var demektir :)
boyum 1,80 haliyle kilo da 76 :) 72 ile hamile kalmıştım hani çam yarması derler ya o benim işte :)aynenn bi anda yükleme yaptı vücutşu an kaç kilosunn
yok canım yaa o boyaa o kilo,maşallah bebişde senin gibi uzun olursa ohh ne güzellboyum 1,80 haliyle kilo da 76 :) 72 ile hamile kalmıştım hani çam yarması derler ya o benim işte :)
GÖZÜN AYDIN CANIM İNŞALLAH DEĞERLERİN HEP GÜZEL GİDERMeraba kızlar nasılsınız bakalım görüşmeyeli bu aralar fazla giremiyorum siteye malesef
Cuma kontroldeydik idrarım temiz çıktı çok şükür yoksa hastaneye yatıracaktı beni doktor..
Şeker yüklemeside yaptıramamıştım kandan baktı açlık tokluk oda güzelmiş Tsh'ımda 0.86 çıkınca içimiz rahat döndük eveultrasom muayenesi yapmadı çünkü geçen hafta bakmıştı.sayfalar çok ilerlemiş geriye dönük biraz bakıcam ama bitirebileceğimi sanmıyorum
inşallah canım bebişimiz de uzun olsun dev gibi gezeriz üçümüzde :)yok canım yaa o boyaa o kilo,maşallah bebişde senin gibi uzun olursa ohh ne güzell
Inşallah canım daha da memnun olursun .. Bende Ankara'da pek bi yer bilmıyordum .. Balgatta Akropol .. Bi arkadasım yeni orada dogum yaptı o cok memnundu bende öyle gıdıyorum gebeliğimin basından berı ..hımmm inannn yeni duydum akrapol hastanesini ben de çukumambarda cüneyt genç e gidiyordum detaylı için başka bir göz görsün dedi bu ay bende onu bıraktım yeni doktora geçtim ekonomiklik ve güven vermesi adına şimdi tepe prime da polikinliği olan şükran hanıma gidiyorum ya bakalımmm normal doğurabilirim sayesinde inşallah
hahhaha babada uzun anlaşılann,inşallah canım bebişimiz de uzun olsun dev gibi gezeriz üçümüzde :)
Bende seninle ayni durumdayim alisveris konusunda ilk 3 ayini ben alicam annemle oyle konustuk ama nerden baslasam bilmiyorum liste yapmaya basladim bugunhadi yaa iyi ne güzel,ya bende bebişe alıcam ama neyden aç tane alayım hiç bilmiiyorumm,bu gidişle ya çok az ya çok fazla alıcamm
İnsallah canim cok tesekkur ederim..GÖZÜN AYDIN CANIM İNŞALLAH DEĞERLERİN HEP GÜZEL GİDER
evet bi liste yapıp öyle almak daha kolay,bende liste yaptımm,yavaşdan başlayacağım listeye dalmayaaBende seninle ayni durumdayim alisveris konusunda ilk 3 ayini ben alicam annemle oyle konustuk ama nerden baslasam bilmiyorum liste yapmaya basladim bugun
:)
o da 1.90 bu kendi boyuma uygun bulana kadar anam ağladı zaten :)hahhaha babada uzun anlaşılann,bebişin uzun doğmakdan başka şansı yok
heheheh ne güldüm yaao da 1.90 bu kendi boyuma uygun bulana kadar anam ağladı zaten :)
ALLAH KORUSUN KUZUM İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZ VAKTİNDE GELİRBende seninle ayni durumdayim alisveris konusunda ilk 3 ayini ben alicam annemle oyle konustuk ama nerden baslasam bilmiyorum liste yapmaya basladim bugun
:)
İnsallah canim cok tesekkur ederim..
Erken dogum soz konusu cunku
ÖNEMLİ OLAN 0 AYLIĞI ÇOK ALMAMAK BEBİŞLER O KADAR HIZLI BÜYÜYOKİ ÇOĞU 0-3 AYI GİYDİREMİYOSUN BİLEhadi yaa iyi ne güzel,ya bende bebişe alıcam ama neyden aç tane alayım hiç bilmiiyorumm,bu gidişle ya çok az ya çok fazla alıcamm
hımm evet herkes öyle diyo da, o kadar ciciler ki almamak için zor tutuyo insan kendiniÖNEMLİ OLAN 0 AYLIĞI ÇOK ALMAMAK BEBİŞLER O KADAR HIZLI BÜYÜYOKİ ÇOĞU 0-3 AYI GİYDİREMİYOSUN BİLE
Listeni paylasabilir misin canim bi kiyaslayayim benimkiyleevet bi liste yapıp öyle almak daha kolay,bende liste yaptımm,yavaşdan başlayacağım listeye dalmayaa
benim listem bu ama eksik var,daha doğrusu alıp almamakda kararsız kaldığım şeyler var göğüs pompası vs gibi. inşallah işine yarar canımmListeni paylasabilir misin canim bi kiyaslayayim benimkiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?