2014 Aralık Anneleri

canım ben eskişehirdeyim 180 liraya girdim.450 çok fazlaymış.üniversite hastanelerinde ücretsizmiş bulunduğun şehirde ona bak istersen.
 
canım doktor banada kızdı.1ayda 3 kilo almışım.sana ceza hamur tatlı ekmek yok dioo:)
 
Ben de 4 kilo aldım bi ayda. gerçi ilk 4 ayda 3- 3.5 kilo vermiştim anca kaybettiğimi geri aldım sayılır ama tabi bu hızla gidersem kat kat alırım:) İnş çok fazla almayız. alırken zevkli de, sonra vermeye çalışırken çok acı olur
 
temizlik-bakım ve anne gereçleri için çok erken değil mi daha. gerçi bebek gereçleri için de erken ama insan ilk çocuk heyecanıyla heralde dayanamıyo:)
hepsini bi anda almıcam ki canım,ben unutmamak adına ne geldiyse aklıma yazdım.sonradan da alınacak şeyler var orda,tabi dayanamayıp hemen almazsakk heheh
 
Mesela lohusa pijaması olarak kışlık bişeyler almamız gerekecek ama henüz piyasada pek kışlık ürünler yok. ben çok üşüyen bi insanım o incecik şeylerle donarım heralde. bi de lohusalar daha çok üşüyomuş heralde.
 
hepsini bi anda almıcam ki canım,ben unutmamak adına ne geldiyse aklıma yazdım.sonradan da alınacak şeyler var orda,tabi dayanamayıp hemen almazsakk heheh
Anladım. Bizim anneanne bizden daha meraklı bebek kıyafetlerini yatağı arabayı herşeyi aldı. bana bi kendime alacağım şeyler. bi de bakım ürünleri kaldı. onlar için de biraz bekliyim diyorum:) aslında içimden bi his de al al diye dürtüyor:)
 
yaa iştee duramıyo iinsan çok sonlara bırakmıcam ben o şişkinlikle alışverişe çıkabileceğimi sanmıyorum
 
hımm evet herkes öyle diyo da, o kadar ciciler ki almamak için zor tutuyo insan kendini bu akşam tutabilirsem az alıcam inşallah
0-3 AY OLANLARI ALMA CANIM Bİ BEDEN BÜYÜK CİCİLERDEN AL 40 I ÇIKTIĞINDA ÇOK FARKLI OLUYO BEBİŞLER YAN YATMA YASTIĞI BAKTIM BENDE İKİZLERE ALICAM İNŞALLAH KIZIMA ALMAMIŞTIM DAHA BAŞLADIM ALIŞVERİŞE ÇİFTER ÇİFTER BÜTÇE İYİ ZORLANACAK
 
sağol canımm, biraz daha büyük alayım çoğunluğu zaman... ayyy senin ikizdi demi vala he ne alsan 2 tane iş zor
 
hımm doğum sonrası için mi.işe yarıyo mu
Valla canim korse kullanmadim ben tam vucudunu sarmiyo eskilr carsaf dolarmiss ayy o ne demistim yapmam ben ole seyy ama dogumdan cikar cikmazz insan gobegini toplamak istiyor carsafi genisce azda sikica belime sirtima gobegimi kaplicak sekilde sarip baglatmistim esime eve geldigim gibi hem rahat ettim hem 3gunde sarkan gobek gitti hicbisi kalmadi test edildi onaylandi tavsiyemdir :))
 
Bende pek giremiyorum isyerinde isler cok yogun haftasonu nihayet evimi tasiyorum aksamlari ev topluyorum bi iki bi iki hemde cepten zirt pirt yazilmiyo ama okuyorum takip ediyorum sizi geri kalcam diye aklim gidiyo yazilanlardan :) ayrintiliyi da yaptiramadim bu arada ozelbyapan yok arastirma hastaneside çok sonraya sira veriyo olmadi yani hayirlisi icimde kaldi ama baska sehirde yaptirmayada gitmeywde butce asiyo neysem benden hbrler boylee :)
 
 
Canim su carsaf baglama olayini daha detayli anlatsana biz de yapariz. Koca carsafla nasil rahat ettin ki?
 
Ben sezaryenden 1 hafta sonra korse takmıştım 1 hafta boyunca. Topladı karnımı.. Kesinlikle takın kızlar.. Normal doğum yaparsanız hemen takabilirsiniz ama sezaryense 1 hafta sonra izin verdi benim doktorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…