canım ben eskişehirdeyim 180 liraya girdim.450 çok fazlaymış.üniversite hastanelerinde ücretsizmiş bulunduğun şehirde ona bak istersen.Merhaba Kızlar,
uzun zamandır yazamıyordum. ama sizi takipteyim :) yaklaşık 1 haftadır nezle gibi bişeyim. ilaçda içemiyorum.öksürüyorum sürekli( bol bol ıhlamur içiyorum. Onun dışında tavsiyeniz varsa alabilirim :)
sizlere bir sorum olacak perşembe ayrıntılı ultrasyon çekilcem. inşallah bişey çıkmaz. doktorum özel hastanede. benı yolladığı yerde özel. 450 tl. bu fiyat bana çok geldi. sizler kaça çekildiniz ???
canım doktor banada kızdı.1ayda 3 kilo almışım.sana ceza hamur tatlı ekmek yok dioo:)herkese günaydınlar.biz bu aralar kiloları atlaya atlaya gidiyoruz.son 1 ayda 4 kg aldık.nasıl oldu anlamadım.tekli rakımlar yok tartıda direkt çifter çifter atıyo.sizinde kilo alımı hızlı mı kızlar bu aralar.
temizlik-bakım ve anne gereçleri için çok erken değil mi daha. gerçi bebek gereçleri için de erken ama insan ilk çocuk heyecanıyla heralde dayanamıyo:)benim listem bu ama eksik var,daha doğrusu alıp almamakda kararsız kaldığım şeyler var göğüs pompası vs gibi. inşallah işine yarar canımm
Eki Görüntüle 1226199 Eki Görüntüle 1226201
hepsini bi anda almıcam ki canım,ben unutmamak adına ne geldiyse aklıma yazdım.sonradan da alınacak şeyler var orda,tabi dayanamayıp hemen almazsakk hehehtemizlik-bakım ve anne gereçleri için çok erken değil mi daha. gerçi bebek gereçleri için de erken ama insan ilk çocuk heyecanıyla heralde dayanamıyo:)
Anladım. Bizim anneanne bizden daha meraklı bebek kıyafetlerini yatağı arabayı herşeyi aldı. bana bi kendime alacağım şeyler. bi de bakım ürünleri kaldı. onlar için de biraz bekliyim diyorum:) aslında içimden bi his de al al diye dürtüyor:)hepsini bi anda almıcam ki canım,ben unutmamak adına ne geldiyse aklıma yazdım.sonradan da alınacak şeyler var orda,tabi dayanamayıp hemen almazsakk heheh
yaa iştee duramıyo iinsanAnladım. Bizim anneanne bizden daha meraklı bebek kıyafetlerini yatağı arabayı herşeyi aldı. bana bi kendime alacağım şeyler. bi de bakım ürünleri kaldı. onlar için de biraz bekliyim diyorum:) aslında içimden bi his de al al diye dürtüyor:)
0-3 AY OLANLARI ALMA CANIM Bİ BEDEN BÜYÜK CİCİLERDEN AL 40 I ÇIKTIĞINDA ÇOK FARKLI OLUYO BEBİŞLER YAN YATMA YASTIĞI BAKTIM BENDE İKİZLERE ALICAM İNŞALLAH KIZIMA ALMAMIŞTIM DAHA BAŞLADIM ALIŞVERİŞE ÇİFTER ÇİFTER BÜTÇE İYİ ZORLANACAKhımm evet herkes öyle diyo da, o kadar ciciler ki almamak için zor tutuyo insan kendinibu akşam tutabilirsem az alıcam inşallah
KIZLAR KORSEYİ SAKIN UNUTMAYINNNNNNNbenim listem bu ama eksik var,daha doğrusu alıp almamakda kararsız kaldığım şeyler var göğüs pompası vs gibi. inşallah işine yarar canımm
Eki Görüntüle 1226199 Eki Görüntüle 1226201
sağol canımm, biraz daha büyük alayım çoğunluğu zaman... ayyy senin ikizdi demi vala he ne alsan 2 tane iş zor0-3 AY OLANLARI ALMA CANIM Bİ BEDEN BÜYÜK CİCİLERDEN AL 40 I ÇIKTIĞINDA ÇOK FARKLI OLUYO BEBİŞLER YAN YATMA YASTIĞI BAKTIM BENDE İKİZLERE ALICAM İNŞALLAH KIZIMA ALMAMIŞTIM DAHA BAŞLADIM ALIŞVERİŞE ÇİFTER ÇİFTER BÜTÇE İYİ ZORLANACAK
hımm doğum sonrası için mi.işe yarıyo muKIZLAR KORSEYİ SAKIN UNUTMAYINNNNNNN
Valla canim korse kullanmadim ben tam vucudunu sarmiyo eskilr carsaf dolarmiss ayy o ne demistim yapmam ben ole seyy ama dogumdan cikar cikmazz insan gobegini toplamak istiyor carsafi genisce azda sikica belime sirtima gobegimi kaplicak sekilde sarip baglatmistim esime eve geldigim gibi hem rahat ettim hem 3gunde sarkan gobek gitti hicbisi kalmadi test edildi onaylandi tavsiyemdir :))hımm doğum sonrası için mi.işe yarıyo mu
1 80 mı hay masallah :) esının boyu kac cok mrak ettmboyum 1,80 haliyle kilo da 76 :) 72 ile hamile kalmıştım hani çam yarması derler ya o benim işte :)
Merhaba Kızlar,
uzun zamandır yazamıyordum. ama sizi takipteyim :) yaklaşık 1 haftadır nezle gibi bişeyim. ilaçda içemiyorum.öksürüyorum sürekli( bol bol ıhlamur içiyorum. Onun dışında tavsiyeniz varsa alabilirim :)
sizlere bir sorum olacak perşembe ayrıntılı ultrasyon çekilcem. inşallah bişey çıkmaz. doktorum özel hastanede. benı yolladığı yerde özel. 450 tl. bu fiyat bana çok geldi. sizler kaça çekildiniz ???[/
canm onclikle gecmis olsun nerde oturuyosun ben 175 e cekindim ustelik fotolarini da aldim :))
Canim su carsaf baglama olayini daha detayli anlatsana biz de yapariz. Koca carsafla nasil rahat ettin ki?Valla canim korse kullanmadim ben tam vucudunu sarmiyo eskilr carsaf dolarmiss ayy o ne demistim yapmam ben ole seyy ama dogumdan cikar cikmazz insan gobegini toplamak istiyor carsafi genisce azda sikica belime sirtima gobegimi kaplicak sekilde sarip baglatmistim esime eve geldigim gibi hem rahat ettim hem 3gunde sarkan gobek gitti hicbisi kalmadi test edildi onaylandi tavsiyemdir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?