2014 Aralık Anneleri

kizlar hergün safak sayıyorum en yakin arkadasimin oglu oldu simdi 20 günlük normalde 28 agustosta dogacakti ama 8 ağustosta geldi kuzucuk bi tatlı masallah arkadaşımin bebegini bukadar seviyosam kendiminkinde deliricem heralde. safak 106 bakalim :))

günaydın anneler nasılsınız
dün gece 00.12 de bir arkadaşım normal doğumla bir erkek bebiş doğurdu ama çok sancılıydı birgün önce gece 03.30 da suyu gelmeye başlıyor. ama süni sancıyla ancak dün gece 00.12 de doğurabildi. suyu geliyormuş ama sancısı ve açılması olmadığı için çok sıkıntı çekti. ama Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın bana da inşallah benim gözlerim doluyor onu düşününce hele ki sabah o meleği görünce dünyanın en güzel duygusu olduğunu birkez daha anladım ama yaşamak lazım

Günaydın. Allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza. İlla ki zorluğu olacak ama normal doğum yapabilmek çok güzel bence. Allah bize de nasip etsin inş.

Herkese günaydın kızlar. Ben de iş yeri yoğun olduğu için giremedim geçen hafta. Yazılanları okumaya çalıştım benim de dün kontrol vardı oğluş iyimiş ben iki kilo almışım bu ay. Benim dr da kiloyu hiç sevmiyor önceden kalan 5 kiloyu veremeden hamile kaldım zaten. Detaylı vardı iki hafta önce şükür iyi dedi herşey. Korse ben de kullanamdım bu sefer çarçaf dolamayı ben de düşünüyorum ama 10 gün sonra baya acıyo çünkü.

1 80 mı hay masallah :) esının boyu kac cok mrak ettm
günaydın canım eşimde 1,92.uzun maaşallah en bıcırığımız bizim oğlan olcak.haftasına göre 26 cm diyo ama bizim ki 22 cm bile yok doktor da dedi zaten kilo gelişimi iyi ama boyu çok uzun olmazsa şaşırmayın diye dalga geçti bizle:)

ben ilk 3-4 ay 8 kiloyu aldım bulantım kusmam olmadı o yüzden diyorum ama son 2 aydır hiç kilo almadım
canım o zaman zayıfsın biraz belki de o yüzden birden almışsın.çok garip bişey ya vücut kendini bi şekilde ayarlıyor.öyle ya da böyle ne kadar dikkat etsende ödem oluyorsun gene alıyorsun.bende çok ayakta kalınca başladı artık şişlik.ertesi sabaha davul gibi oluyo ayaklarım.hele de misafirlikteysem yatılı.akşam geldiğim ayakkabı sabah ayağıma olmuyor :)

düğün öncesi ani kilo vermiştim o kiloyu ve artı 3 kiloyu aniden aldım ama 2 aydır hiç almıyorum umarım bebeğim alıyordur kiloları ama her lokmamda bana değil bebeğime yarasın diye dua ediyorum

bende arada çok şişiyordum tuz azalttım hele birgün düğüne gittim sadece 3 saat oturdum ayağa kalktığımda ayaklarım bavul gibiydi babetin dışına taşmıştı ve uyuşmuştu resmen ama ben farkında değildim tabiki kalkana kadar.

günaydınnn, vay beee 3 günde geçiyosa bayağı iyi bi çözüm demektirr denemek lazımm bi doğuruverelimde allahın izniylee

düğün öncesi ani kilo vermiştim o kiloyu ve artı 3 kiloyu aniden aldım ama 2 aydır hiç almıyorum umarım bebeğim alıyordur kiloları ama her lokmamda bana değil bebeğime yarasın diye dua ediyorum
alır canım merak etme bebek alıyor bi şekilde.anneden alıyor gene alıyor.yavaş yavaş atarız bunları da doğumdan sonra.zaten kışın doğum yapcaz yaza kadar veririz koşuşturmacadan tek onlar iyi olsun da ...

Günaydın kızla,

Ben sezaryenden 1 hafta sonra korse takmıştım 1 hafta boyunca. Topladı karnımı.. Kesinlikle takın kızlar.. Normal doğum yaparsanız hemen takabilirsiniz ama sezaryense 1 hafta sonra izin verdi benim doktorum.

aa sezaryende takılamıyor diyorlar bak duyunca şaşırdım. korse dediğin şu bel korselerinden mi yoksa şu bildiğimiz şort tipi olanlardan mıydı? alalım dursun madem :)

Cok isime yaradi hemde canim tesekkur ederim ayrintili guzel bi liste olmus kaydediyorum hemen kiyasliycam yarin benim eksigim cokmus :)

bittercim nerelerdesin göremiyorum seni bayadır? hazırlıklarla mı uğraşıyorsun yoksa :)

Allah analı babalı büyütsün. ben yengemin doğumunun her anında yanındaydım, o zaman hamile falan da değildim ona rağmen çok duygulanmıştım, etkilenmiştim. herkes sen böyle doğum gördükten sonra çocuk da yapmazsın diye söylendi, korktular ama bende tam tersi etki yaptı, hemen bebek yapmaya karar vermiştim çok zor yani yanında duran bile bu kadar etkileniyorsa annenin hissettiğini düşünemiyorum ama kesinlikle çok çok farklı, güzel bir duygu aynı zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…