Cok isime yaradi hemde canim tesekkur ederim ayrintili guzel bi liste olmus kaydediyorum hemen kiyasliycam yarin benim eksigim cokmus :)benim listem bu ama eksik var,daha doğrusu alıp almamakda kararsız kaldığım şeyler var göğüs pompası vs gibi. inşallah işine yarar canımm
Eki Görüntüle 1226199 Eki Görüntüle 1226201
Günaydın. Allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza. İlla ki zorluğu olacak ama normal doğum yapabilmek çok güzel bence. Allah bize de nasip etsin inş.günaydın anneler nasılsınız
dün gece 00.12 de bir arkadaşım normal doğumla bir erkek bebiş doğurdu ama çok sancılıydı birgün önce gece 03.30 da suyu gelmeye başlıyor. ama süni sancıyla ancak dün gece 00.12 de doğurabildi. suyu geliyormuş ama sancısı ve açılması olmadığı için çok sıkıntı çekti. ama Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın bana da inşallah benim gözlerim doluyor onu düşününce hele ki sabah o meleği görünce dünyanın en güzel duygusu olduğunu birkez daha anladım ama yaşamak lazım
amin canım inşallah vakitli sağlıklı sıhhatli nasip olur bizleredeGünaydın. Allah analı babalı büyütsün. darısı başımıza. İlla ki zorluğu olacak ama normal doğum yapabilmek çok güzel bence. Allah bize de nasip etsin inş.
demek ki sorun bizdeymiş.canım normali ayda 2 kg biz bu ay abartmışız.ya ama valla çok yemedim ben hani abur cubur sürekli yesem anlıcamcanım doktor banada kızdı.1ayda 3 kilo almışım.sana ceza hamur tatlı ekmek yok dioo:)
günaydın canım eşimde 1,92.uzun maaşallah en bıcırığımız bizim oğlan olcak.haftasına göre 26 cm diyo ama bizim ki 22 cm bile yok doktor da dedi zaten kilo gelişimi iyi ama boyu çok uzun olmazsa şaşırmayın diye dalga geçti bizle:)1 80 mı hay masallah :) esının boyu kac cok mrak ettm
demek ki sorun bizdeymiş.canım normali ayda 2 kg biz bu ay abartmışız.ya ama valla çok yemedim ben hani abur cubur sürekli yesem anlıcam
canım o zaman zayıfsın biraz belki de o yüzden birden almışsın.çok garip bişey ya vücut kendini bi şekilde ayarlıyor.öyle ya da böyle ne kadar dikkat etsende ödem oluyorsun gene alıyorsun.bende çok ayakta kalınca başladı artık şişlik.ertesi sabaha davul gibi oluyo ayaklarım.hele de misafirlikteysem yatılı.akşam geldiğim ayakkabı sabah ayağıma olmuyor :)ben ilk 3-4 ay 8 kiloyu aldımbulantım kusmam olmadı o yüzden diyorum ama son 2 aydır hiç kilo almadım
canım o zaman zayıfsın biraz belki de o yüzden birden almışsın.çok garip bişey ya vücut kendini bi şekilde ayarlıyor.öyle ya da böyle ne kadar dikkat etsende ödem oluyorsun gene alıyorsun.bende çok ayakta kalınca başladı artık şişlik.ertesi sabaha davul gibi oluyo ayaklarım.hele de misafirlikteysem yatılı.akşam geldiğim ayakkabı sabah ayağıma olmuyor :)
ayy ben de canım son aydır kilo almadımmben ilk 3-4 ay 8 kiloyu aldımbulantım kusmam olmadı o yüzden diyorum ama son 2 aydır hiç kilo almadım
canım o zaman zayıfsın biraz belki de o yüzden birden almışsın.çok garip bişey ya vücut kendini bi şekilde ayarlıyor.öyle ya da böyle ne kadar dikkat etsende ödem oluyorsun gene alıyorsun.bende çok ayakta kalınca başladı artık şişlik.ertesi sabaha davul gibi oluyo ayaklarım.hele de misafirlikteysem yatılı.akşam geldiğim ayakkabı sabah ayağıma olmuyor :)
günaydınnn, vay beee 3 günde geçiyosa bayağı iyi bi çözüm demektirrValla canim korse kullanmadim ben tam vucudunu sarmiyo eskilr carsaf dolarmiss ayy o ne demistim yapmam ben ole seyy ama dogumdan cikar cikmazz insan gobegini toplamak istiyor carsafi genisce azda sikica belime sirtima gobegimi kaplicak sekilde sarip baglatmistim esime eve geldigim gibi hem rahat ettim hem 3gunde sarkan gobek gitti hicbisi kalmadi test edildi onaylandi tavsiyemdir :))
alır canım merak etme bebek alıyor bi şekilde.anneden alıyor gene alıyor.yavaş yavaş atarız bunları da doğumdan sonra.zaten kışın doğum yapcaz yaza kadar veririz koşuşturmacadan tek onlar iyi olsun da ...düğün öncesi ani kilo vermiştim o kiloyu ve artı 3 kiloyu aniden aldım ama 2 aydır hiç almıyorum umarım bebeğim alıyordur kiloları ama her lokmamda bana değil bebeğime yarasın diye dua ediyorum
ayy ben de canım son aydır kilo almadımm
Ben sezaryenden 1 hafta sonra korse takmıştım 1 hafta boyunca. Topladı karnımı.. Kesinlikle takın kızlar.. Normal doğum yaparsanız hemen takabilirsiniz ama sezaryense 1 hafta sonra izin verdi benim doktorum.
Cok isime yaradi hemde canim tesekkur ederim ayrintili guzel bi liste olmus kaydediyorum hemen kiyasliycam yarin benim eksigim cokmus :)
günaydın anneler nasılsınız
dün gece 00.12 de bir arkadaşım normal doğumla bir erkek bebiş doğurdu ama çok sancılıydı birgün önce gece 03.30 da suyu gelmeye başlıyor. ama süni sancıyla ancak dün gece 00.12 de doğurabildi. suyu geliyormuş ama sancısı ve açılması olmadığı için çok sıkıntı çekti. ama Rabbim herkese bu mutluluğu yaşatsın bana da inşallah benim gözlerim doluyor onu düşününce hele ki sabah o meleği görünce dünyanın en güzel duygusu olduğunu birkez daha anladım ama yaşamak lazım
günaydın canımm,rica ederimmmm.insan böyle gördükçe yazıyo aklına gelenleriCok isime yaradi hemde canim tesekkur ederim ayrintili guzel bi liste olmus kaydediyorum hemen kiyasliycam yarin benim eksigim cokmus :)
belki de canım ama ben de ya bebiş almazsa diye endişeleniyorumm yaniibelki normali budur biz almayalım boşver kuzularımız sağlıkla kilo alsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?