2014 Aralık Anneleri

cuma günü toplantı vardı.2,5 saat sürdü hiç kalkamadık ayağa.ufacık bi oda.klima bile kapalı bölge başkanı diyor ne oldu.yahu daha ne olsun hamileyim otur otur şiştim.(tabii bunu söyliyemedim ) neyse eve gittim annemlere.sabah kendi evime gidecektim ayakkabılar ayağıma olmadı.annemin ev terliklerinden birini verdi artık.anladım ki benim de tuzu azaltmam gerek.ya sanırım bi de ayran yapıyor bunu.hızlı kilo aldırıyor hem yağ hem tuz ikisi bir arada.1 aydır tek farklı yaptığım acayip ayran içtim

evet ben dün saat 16.00 da yanına gitmiştim suni sancı verilmişti ve yeni yeni sancısı geliyordu harap haldeydi. daha sonra yanındaki bi yakınını aradığımda arkadan seslerini duydum çok ağrısı vardı belliydi sabah uğradım yanına bebişi emzirmeye çalışıyordu ve çok bitkindi ama çok güzeldi maşallah kuzusuda kendiside devlet hastanesinde yaptı yani çalıştığımız hastanede memnundu ama ne kadarda olsa eve gitmek için can atıyordu

Eklentiler

• lJOI-S1036ADCRB0_6.webp
    71 KB · Görüntüleme: 45

bende çok ayran içiyorum sütü pek içemedim ama ayranı çok içiyorum kalsiyum için tuzu az at içine canım birde sade iç yani bişeyin yanında içme kilo aldırmaz merak etme faydası olur

korsenin bir faydası yok ama kuşak sarmanın faydası olduğunu anneannem hep söyler ablamın sezeryan doğumunda sarmadı çok pişman oldu o zaman görümcesi çok karışmıştı ameliyatları patlar falan filan diye ama kendisi doğum yaptığında sardı ve hiç göbek falan kalmadı ama ablamın göbüş halen duruyor

offf kızlar offf dün sağlık ocağına gittim 2. doz tetanozu vurunmaya. ordan doktorada gittim kontrole bebek ters eğer düzelmezse sezeryan olursun dedi ama ben 2 haftadır hissediyordum zaten hep tekmeleri aşağıdaydı.. genel sağlık durumu iyi dedi.. ayaklarım top gibiydi git tansiyonunu ölçtür dedi ölçtürdüm 9/5 çıktı normal ama tuzu kes dedi dün işe gitmeden eve geldim dinlendim baktım geçmiş şişlik bileklerim ortaya çıkmış :):):) bu ara çok yordum kendimi acaba kızım o yüzden mi ters döndü ?? bu arada 24+2 günlük hamileyim 6 bitiyo 7 aya giriyosun dedi... ne çabuk ya benim hesaba göre daha 6 ya yeni girdim..

benim bebekte aşağıda canım bende aşağıda hissediyorum depiklerini ama stresini bilmiyorum

ama ters sezeryan olursun demesi için daha erken değil mi sonuçta bebiş sürekli dönüyo.benim bildiğim 35. haftalarda falan tersse sezeryan denilliyo ama.

ama ters sezeryan olursun demesi için daha erken değil mi sonuçta bebiş sürekli dönüyo.benim bildiğim 35. haftalarda falan tersse sezeryan denilliyo ama

bana bu değişebilir daha 24 haftalıksın dedi.. değişmezse sezeryan olursun dedi.. bu doktorlardan yana hiç şansım yok ultrasonda sadece kafasını görebildim yavrumun.. toplam 2 dk

heee öle açıklama yaptıysa iyi.takma kafana daha var,döner bebiş inşallahh. hadi yaa 2 dakika neymiş,biz o bebişleri görmek için gün sayıyoruz resmen.

ama ters sezeryan olursun demesi için daha erken değil mi sonuçta bebiş sürekli dönüyo.benim bildiğim 35. haftalarda falan tersse sezeryan denilliyo ama.

bencede erken demiş canım benim bildiğimde en az 28. haftaya kadar dönüyor ama benim arkadaşın 31. haftasında dönmüş sıkıntı etme kendini yormamaya fazla ayakta kalmamaya dikkat et birde bana aşağıda dendiğinde ayaklarım havaya dikip yatıyorum geceleri bazen altına yüksekçe bişeyler koyup uyuyorum

bende çok ayran içiyorum sütü pek içemedim ama ayranı çok içiyorum kalsiyum için tuzu az at içine canım birde sade iç yani bişeyin yanında içme kilo aldırmaz merak etme faydası olur
tamam canım öyle yapayım yoğurt yiyemedğimden ayrana dadandım bende.hep yemeklerin yanında içiyordum ara öğünlerde içeyim bundan sonra.

Selam canım üzülme hayırlısı olsun benim iki yeğenimde ters doğdu sezeryanla oldular ama çok şükür kardeşim de yeğenlerim de çok iyiler hayırlısı neyse o olsun canını sıkma Allahım hayırlısıyla kavuştursun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…