günaydın şekerimmmgünaydınn hanımlarrsayfalar yine dolmuşş
cuma günü toplantı vardı.2,5 saat sürdü hiç kalkamadık ayağa.ufacık bi oda.klima bile kapalı bölge başkanı diyor ne oldu.yahu daha ne olsun hamileyim otur otur şiştim.(tabii bunu söyliyemedim ) neyse eve gittim annemlere.sabah kendi evime gidecektim ayakkabılar ayağıma olmadı.annemin ev terliklerinden birini verdi artık.anladım ki benim de tuzu azaltmam gerek.ya sanırım bi de ayran yapıyor bunu.hızlı kilo aldırıyor hem yağ hem tuz ikisi bir arada.1 aydır tek farklı yaptığım acayip ayran içtimbende arada çok şişiyordum tuz azalttım hele birgün düğüne gittim sadece 3 saat oturdum ayağa kalktığımda ayaklarım bavul gibiydi babetin dışına taşmıştı ve uyuşmuştu resmen ama ben farkında değildim tabiki kalkana kadar.
Günaydın kızla,
aa sezaryende takılamıyor diyorlar bak duyunca şaşırdım. korse dediğin şu bel korselerinden mi yoksa şu bildiğimiz şort tipi olanlardan mıydı? alalım dursun madem :)
bittercim nerelerdesin göremiyorum seni bayadır? hazırlıklarla mı uğraşıyorsun yoksa :)
Allah analı babalı büyütsün. ben yengemin doğumunun her anında yanındaydım, o zaman hamile falan da değildim ona rağmen çok duygulanmıştım, etkilenmiştim. herkes sen böyle doğum gördükten sonra çocuk da yapmazsın diye söylendi, korktular ama bende tam tersi etki yaptı, hemen bebek yapmaya karar vermiştimçok zor yani yanında duran bile bu kadar etkileniyorsa annenin hissettiğini düşünemiyorum ama kesinlikle çok çok farklı, güzel bir duygu aynı zamanda.
cuma günü toplantı vardı.2,5 saat sürdü hiç kalkamadık ayağa.ufacık bi oda.klima bile kapalı bölge başkanı diyor ne oldu.yahu daha ne olsun hamileyim otur otur şiştim.(tabii bunu söyliyemedim ) neyse eve gittim annemlere.sabah kendi evime gidecektim ayakkabılar ayağıma olmadı.annemin ev terliklerinden birini verdi artık.anladım ki benim de tuzu azaltmam gerek.ya sanırım bi de ayran yapıyor bunu.hızlı kilo aldırıyor hem yağ hem tuz ikisi bir arada.1 aydır tek farklı yaptığım acayip ayran içtim
http://www.e-bebek.com/joie-muze-travel-sistem-bebek-arabasi_JOI-S1036ADCRB0
günaydın canlarımmmdün mağazaları dolaştık eşimle bu bebek arabası hoşumuza gitti,hatta eşim alalım hemen dedi ama ben biraz daha araştırayım diye vazgeçirdim.bilen var mı nasıl bi araba,kullanışlı mı.
hadi yaa,ben fiyatı uygun diye belki iyi değildir dedim ama.çok güzel bir araba
İŞE ÇOK YARIYO CANIM BAYA TOPLUYOhımm doğum sonrası için mi.işe yarıyo mu
fiyatını bilmiyorum ama çok şık görünüyor kullanışlı mı o önemli olanhadi yaa,ben fiyatı uygun diye belki iyi değildir dedim ama.
o zamann gelsin korselerrrrİŞE ÇOK YARIYO CANIM BAYA TOPLUYO
offf kızlar offf dün sağlık ocağına gittim 2. doz tetanozu vurunmaya. ordan doktorada gittim kontrole bebek ters eğer düzelmezse sezeryan olursun dedi ama ben 2 haftadır hissediyordum zaten hep tekmeleri aşağıdaydı.. genel sağlık durumu iyi dedi.. ayaklarım top gibiydi git tansiyonunu ölçtür dedi ölçtürdüm 9/5 çıktı normal ama tuzu kes dedi dün işe gitmeden eve geldim dinlendim baktım geçmiş şişlik bileklerim ortaya çıkmış :):):) bu ara çok yordum kendimi acaba kızım o yüzden mi ters döndü ??bu arada 24+2 günlük hamileyim 6 bitiyo 7 aya giriyosun dedi... ne çabuk ya benim hesaba göre daha 6 ya yeni girdim..
evet mağazda anlatılanlara göre kullanışlı ama birde annelerden duymak istedim.fiyatını bilmiyorum ama çok şık görünüyor kullanışlı mı o önemli olan
ama ters sezeryan olursun demesi için daha erken değil mi sonuçta bebiş sürekli dönüyo.benim bildiğim 35. haftalarda falan tersse sezeryan denilliyo ama.offf kızlar offf dün sağlık ocağına gittim 2. doz tetanozu vurunmaya. ordan doktorada gittim kontrole bebek ters eğer düzelmezse sezeryan olursun dedi ama ben 2 haftadır hissediyordum zaten hep tekmeleri aşağıdaydı.. genel sağlık durumu iyi dedi.. ayaklarım top gibiydi git tansiyonunu ölçtür dedi ölçtürdüm 9/5 çıktı normal ama tuzu kes dedi dün işe gitmeden eve geldim dinlendim baktım geçmiş şişlik bileklerim ortaya çıkmış :):):) bu ara çok yordum kendimi acaba kızım o yüzden mi ters döndü ??bu arada 24+2 günlük hamileyim 6 bitiyo 7 aya giriyosun dedi... ne çabuk ya benim hesaba göre daha 6 ya yeni girdim..
heee öle açıklama yaptıysa iyi.takma kafana daha var,döner bebiş inşallahh. hadi yaa 2 dakika neymiş,biz o bebişleri görmek için gün sayıyoruz resmen.ama ters sezeryan olursun demesi için daha erken değil mi sonuçta bebiş sürekli dönüyo.benim bildiğim 35. haftalarda falan tersse sezeryan denilliyo ama
bana bu değişebilir daha 24 haftalıksın dedi.. değişmezse sezeryan olursun dedi.. bu doktorlardan yana hiç şansım yok ultrasonda sadece kafasını görebildim yavrumun.. toplam 2 dk
ama ters sezeryan olursun demesi için daha erken değil mi sonuçta bebiş sürekli dönüyo.benim bildiğim 35. haftalarda falan tersse sezeryan denilliyo ama.
tamam canım öyle yapayım yoğurt yiyemedğimden ayrana dadandım bende.hep yemeklerin yanında içiyordum ara öğünlerde içeyim bundan sonra.bende çok ayran içiyorum sütü pek içemedim ama ayranı çok içiyorum kalsiyum için tuzu az at içine canım birde sade iç yani bişeyin yanında içme kilo aldırmaz merak etme faydası olur
offf kızlar offf dün sağlık ocağına gittim 2. doz tetanozu vurunmaya. ordan doktorada gittim kontrole bebek ters eğer düzelmezse sezeryan olursun dedi ama ben 2 haftadır hissediyordum zaten hep tekmeleri aşağıdaydı.. genel sağlık durumu iyi dedi.. ayaklarım top gibiydi git tansiyonunu ölçtür dedi ölçtürdüm 9/5 çıktı normal ama tuzu kes dedi dün işe gitmeden eve geldim dinlendim baktım geçmiş şişlik bileklerim ortaya çıkmış :):):) bu ara çok yordum kendimi acaba kızım o yüzden mi ters döndü ??bu arada 24+2 günlük hamileyim 6 bitiyo 7 aya giriyosun dedi... ne çabuk ya benim hesaba göre daha 6 ya yeni girdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?