2014 Aralık Anneleri

ya doğum şeklini söylemesi için çok erken değil mi ama? ben de en son gittiğimde bebeğin kafası aşağıda ama zamanla dönecektir dedi. zaten son ana kadar belli olmuyor canım doğum şekli, normal diye gidip sezaryen de olabiliyor, şimdiden düşünüp üzme kendini.
benim de tansiyonum 9/5 9/4, daha yukarı çıktığını görmedim, sabah yine ölçtüm 9/4 çıktı doktoru aradım gebelikte beklenen bir durum dedi benimki de, tabi tuzu kessek ne güzel olur ama ben tuzlu yiyince kendime geliyorum nasıl yapacağım bilmiyorum
ay hesabına gelince, haftayla ay hesabı farklılık gösterdiği için 25. haftadan sonra 6yı bitirip 7. aya girmiş oluyoruz canım, yani aslında tam 6 aylık oluyoruz

ben daha yeni 24 haftalık olduğum için 6 ya yeni girdim diyorum yanlış mı?

ben daha yeni 24 haftalık olduğum için 6 ya yeni girdim diyorum yanlış mı?

yok tatlım 6yı bitirip 7ye gireceksin 1 hafta sonra. şuan tam 6 ayın içindesin, 25. hafta bitiminde 6yı bitirip 7ye gireceğiz. ben 6 aylık diyorum işte bugün 23+5 im ben de. bu arada hamilelik günlüğünü de eklesene profiline, mesajlarının altında çıkar, faydalı bilgiler de oluyor hem :)

hım ben şimdi 6 yı devirmek üzereyim nasipse
ben hamilelik günlüğünü eklemeyi beceremedim bir türlü

selam kızlar

uzun zaman oldu foruma girmeyeli. nasılsınız herkesler iyi mi? şöyle 3-5 sayfa okudum tanıdık çok fazla kimseyi göremedim. herkesler nerede?
ben iyiyim şükür bugün 25+5 olduk. haftaya şeker yüklemem var. detaylı usg olduk. oğlum kreşe başladı . geçen hafta yarım gün gitti. dünden itibaren tam gün. biraz ağlıyor, o nedenle hassasım ben de ağlamaklıyım.

hayırlı uğurlu olsun oğluna canım seni anlıyorum ama bu hassasiyetini oğluna belli ederse sıkıntı yaşayabilirsin sen güçlü davranki, kendine güveni gelsin

hayırlı uğurlu olsun oğluna canım seni anlıyorum ama bu hassasiyetini oğluna belli ederse sıkıntı yaşayabilirsin sen güçlü davranki, kendine güveni gelsin
saol canım
yo belli etmiyorum. dik duruyorum o da ona daha ağır geliyor sanırım. senin ilk bebeğin mi?

hım ben şimdi 6 yı devirmek üzereyim nasipse
ben hamilelik günlüğünü eklemeyi beceremedim bir türlü

bizim mesajlarımızın altında var canım, en altta da "hamilelik takvimini eklemek için tıklayın" yazıyor. ona tıkla, açıklamalı olarak var nasıl yapacağın

hoşgeldin canım, site değiştiğinden beri cepten girilmiyor, o yüzden azaldık baya.
kıyamam ben ona ya, alışır inşallah. kaç yaşında ki küçük bey?

heee öle açıklama yaptıysa iyi.takma kafana daha var,döner bebiş inşallahh. hadi yaa 2 dakika neymiş,biz o bebişleri görmek için gün sayıyoruz resmen

gıcık doktorlar ya ben kontrole gideceğim zaman içim kıpır kıpır gidiyorum ama karşımda hımbıl biri işimi yaptım mı yaptım o kadar..

bencede erken demiş canım benim bildiğimde en az 28. haftaya kadar dönüyor ama benim arkadaşın 31. haftasında dönmüş sıkıntı etme kendini yormamaya fazla ayakta kalmamaya dikkat et birde bana aşağıda dendiğinde ayaklarım havaya dikip yatıyorum geceleri bazen altına yüksekçe bişeyler koyup uyuyorum

ooo çok mantıklı mutlaka deniyeceğim bunu çok teşekkürler..

Selam canım üzülme hayırlısı olsun benim iki yeğenimde ters doğdu sezeryanla oldular ama çok şükür kardeşim de yeğenlerim de çok iyiler hayırlısı neyse o olsun canını sıkma Allahım hayırlısıyla kavuştursun inşallah...

çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla alırım kucağıma cümlesiyle birlikte...

hoş buldum canım.. evet cepten ben de giremedim.. küçük bey 32 aylık teyzesi. 3 olmasına 4 ay kaldı.

evet canım bazı doktorlar öle,işimi yaptımla geçiniyorlar işte..

ya doğum şeklini söylemesi için çok erken değil mi ama? ben de en son gittiğimde bebeğin kafası aşağıda ama zamanla dönecektir dedi. zaten son ana kadar belli olmuyor canım doğum şekli, normal diye gidip sezaryen de olabiliyor, şimdiden düşünüp üzme kendini.
benim de tansiyonum 9/5 9/4, daha yukarı çıktığını görmedim, sabah yine ölçtüm 9/4 çıktı doktoru aradım gebelikte beklenen bir durum dedi benimki de, tabi tuzu kessek ne güzel olur ama ben tuzlu yiyince kendime geliyorum nasıl yapacağım bilmiyorum
ay hesabına gelince, haftayla ay hesabı farklılık gösterdiği için 25. haftadan sonra 6yı bitirip 7. aya girmiş oluyoruz canım, yani aslında tam 6 aylık oluyoruz

değişebilir bi durum dedi. ama bende takıntılıyım işte :):):) benim tansiyonum hamilelikten öncede hep düşüktü zaten ::)):) bende hesaplama olarak böyle biliyorum.. kilosu 600 gr dedi..

Benim bebiş de ters duruyo. dr'um şimdilik hiç önemli değil değişir bu durum son haftalar önemli dedi. eğer 37. haftada falan dönmezse o zaman sezeryan oluyomuş. bu arada ben de 24. haftadayım. henüz 6 bitmiyo. hafta olarak sayarsan evet 6 ay gibi görünüyo ama hafta hesabı yaparsan ayın 28 gün olması lazım. ama ay 30 ve 31 oyüzden yaklaşık 28. haftada 6. ay bitiyo.

hoş buldum canım.. evet cepten ben de giremedim.. küçük bey 32 aylık teyzesi. 3 olmasına 4 ay kaldı.

maşallah abi olmuş artık erken başlaması iyi olmuş canım, bebiş gelene kadar da alışır en azından.
ben de kara kara bakıcı işini düşünüyorum, eşim kesinlikle kabul etmiyor bakıcıyı. çok pimpirikli. ben de işime dönmek istiyorum ama onu nasıl ikna edeceğim bilmiyorum. iş yerine bilgi vermem lazım yeniden başlayıp başlamayacağım konusunda ama henüz hiç bir şey belli değil ne yapacağım bilmiyorum

bence de erken söylemiş belki kendisi de sezeryana meyilli bir doktordur. Tüm doktorların inandığı savunduğu fikirler farklı çünkü. Benim dr da tam bir normal doğumcu mesela. Kızımda 39.haftaya kadar oyaladı beni sancılanıp oldu bittiye getirecekti hatta haftaya gel dedi ben olmaz yapamam diye ağlamaya başlayınca ikna oldu. Sağlık durumu zorunluluk ve annenin kendine güvenmesi inanması da önemli. Ben yapamayacağımı düşündüm ağrı eşiğim çok düşük ve cok utanıyordum. Bana sezeryan daha mantıklı geldi.

pardon 28 demişim 26. haftada bitirmiş oluyoruz 6. ayı.[/QUOTE]

1 ay sonra tekrar gel dedi bakalım sonuçları tekrar paylaşırım sizinle.. inşallah düzelir kuzucuklarımız.. :) ben de hafta hafta hesaplıyorum zaten ay hesabı yapmıyorum bazen hafta hesabını bilenler çıkıyor eee kaç aylık diyorlar haftayı söyleyince bende 6 diyorum.. :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…