- 7 Ağustos 2014
- 227
- 149
- 48
bence de erken söylemiş belki kendisi de sezeryana meyilli bir doktordur. Tüm doktorların inandığı savunduğu fikirler farklı çünkü. Benim dr da tam bir normal doğumcu mesela. Kızımda 39.haftaya kadar oyaladı beni sancılanıp oldu bittiye getirecekti hatta haftaya gel dedi ben olmaz yapamam diye ağlamaya başlayınca ikna oldu. Sağlık durumu zorunluluk ve annenin kendine güvenmesi inanması da önemli. Ben yapamayacağımı düşündüm ağrı eşiğim çok düşük ve cok utanıyordum. Bana sezeryan daha mantıklı geldi.
Canım benim hem bebek ters. hem de plasenta previa var. yani bebeğin eşi önde gidiyo. yine de normal doğum için umutlanmaya çalışıyorum. Allah nasip ederse herşey olur. Nasip etmezse de hayırlısı buymuş diycez.aynen özel hastane olduğu için belkide öyle demiştir. çevremdeki insanlarda bu şekilde söylediler zaten.. gerçi bende de fıtık var belki normal doğum bu yüzden de yapamayabilirim.. hayırlısı artık.. ben kendime güveniyorum o zaman ne gösterir bilemem :):):)
Canim mobil uygulama kaktigindan beri zor oluyo girmek telefondan o yuzden fazla yazamiyorum malesefGünaydın kızla,
aa sezaryende takılamıyor diyorlar bak duyunca şaşırdım. korse dediğin şu bel korselerinden mi yoksa şu bildiğimiz şort tipi olanlardan mıydı? alalım dursun madem :)
bittercim nerelerdesin göremiyorum seni bayadır? hazırlıklarla mı uğraşıyorsun yoksa :)
Allah analı babalı büyütsün. ben yengemin doğumunun her anında yanındaydım, o zaman hamile falan da değildim ona rağmen çok duygulanmıştım, etkilenmiştim. herkes sen böyle doğum gördükten sonra çocuk da yapmazsın diye söylendi, korktular ama bende tam tersi etki yaptı, hemen bebek yapmaya karar vermiştimçok zor yani yanında duran bile bu kadar etkileniyorsa annenin hissettiğini düşünemiyorum ama kesinlikle çok çok farklı, güzel bir duygu aynı zamanda.
Ben su an soranlara 5,5 aylik diyorum canim 5 eylulden sonrada 6 diycem ay hesabi yapiyorum ben :)yok tatlım 6yı bitirip 7ye gireceksin 1 hafta sonra. şuan tam 6 ayın içindesin, 25. hafta bitiminde 6yı bitirip 7ye gireceğiz. ben 6 aylık diyorum işte bugün 23+5 im ben de. bu arada hamilelik günlüğünü de eklesene profiline, mesajlarının altında çıkar, faydalı bilgiler de oluyor hem :)
Canım benim hem bebek ters. hem de plasenta previa var. yani bebeğin eşi önde gidiyo. yine de normal doğum için umutlanmaya çalışıyorum. Allah nasip ederse herşey olur. Nasip etmezse de hayırlısı buymuş diycez
inşallah rabbim gönlümüze göre versin.. :)
hehe neyse canım dnadır ceker :) masallah sıze ya benmde bı kız arkdasım 180 kusurlerdeydı malesef kendı boyunda bulamadı hehe yenı evlendı enıste pek bı kısa dururor yanında :) cok mutlu olsun ama herkes yetergünaydın canım eşimde 1,92.uzun maaşallah en bıcırığımız bizim oğlan olcak.haftasına göre 26 cm diyo ama bizim ki 22 cm bile yok doktor da dedi zaten kilo gelişimi iyi ama boyu çok uzun olmazsa şaşırmayın diye dalga geçti bizle:)
doguru verelım aynen ya :) su altı ay gectı son 3 ay hıc kıpırdamıor vakıt bana tatıl lazım unutmam lazım gunlerı :)günaydınnn, vay beee 3 günde geçiyosa bayağı iyi bi çözüm demektirrdenemek lazımm bi doğuruverelimde allahın izniylee
canım hıc stres yapma rabbımın duzenı tıkırında ısler muhakkak normale donecektır yada yanlısta olcmus olabılır doktor dert etme kendıne eskıden bas olcusumu varmıs hepsı nurtopu gıbı saglıkla dogacak ınsallhMrb ben dun doktora gittim bebeğimin Basi bi iki hafta geriymis dunden hic uyuyamadim aklima takildi..
günler geçmediği gibi artık rahatsız etmeye başladı,az yemek yesem çok gergin hissediyorum,gecenin 4 ünde uyanıp uyuyamıyorum.ahh ahh herşey bebiş içinndoguru verelım aynen ya :) su altı ay gectı son 3 ay hıc kıpırdamıor vakıt bana tatıl lazım unutmam lazım gunlerı :)
bende ılk ay her gece sut ıcerdım ama mıde bulantısı baslayınca agzıma surmedım bıdaha ama nerdeyse tum hamılelıgım cacık ayran asermekle gectı bazen esıme saka yapıorum bu cocuktan bı cacık olmayacak de :) benden baska cacık aseren yoktur heraldebende çok ayran içiyorum sütü pek içemedim ama ayranı çok içiyorum kalsiyum için tuzu az at içine canım birde sade iç yani bişeyin yanında içme kilo aldırmaz merak etme faydası olur
gorumceye neymıs allah allah ya benımde ablalarıma anacım hep soledı ılk dogumlarında pek bı urkektıler ama ıkıncısıne hemen taktılar ama ılk dogumdan daha gobusler duruor kusak sarmak lazım cıdden herseye faydalı eskılerde sırf buyuzden bel fıtıgı derdı yokmuskorsenin bir faydası yok ama kuşak sarmanın faydası olduğunu anneannem hep söyler ablamın sezeryan doğumunda sarmadı çok pişman oldu o zaman görümcesi çok karışmıştı ameliyatları patlar falan filan diye ama kendisi doğum yaptığında sardı ve hiç göbek falan kalmadı ama ablamın göbüş halen duruyor
aynen ya bende vallahı hergun gece 4 cıvarı muhakkak uyanıorum hatta dun 4 20 de kalktım ıyı barı dedım 20 dk fazla uyumusum sonrada donup duruorum yatakta. bıde cok asabı oldum kendı ıcımde ole dısarıya karsı deılde pek bı takıorum herseyı. ya hıc yemıorum saatlerce yada durmadan yıyorum aglıorumda cok. bazen sınırlenıorum kalp atıslarım ole yukselıorkı anlatamam.günler geçmediği gibi artık rahatsız etmeye başladı,az yemek yesem çok gergin hissediyorum,gecenin 4 ünde uyanıp uyuyamıyorum.ahh ahh herşey bebiş içinn
oluyo arada bazen,bi dönem bende herşeye ağlıyrdum.sinirliyim normalde daha da sinirli oldum,hep eşime patladım birde,az biraz düzeldimaynen ya bende vallahı hergun gece 4 cıvarı muhakkak uyanıorum hatta dun 4 20 de kalktım ıyı barı dedım 20 dk fazla uyumusum sonrada donup duruorum yatakta. bıde cok asabı oldum kendı ıcımde ole dısarıya karsı deılde pek bı takıorum herseyı. ya hıc yemıorum saatlerce yada durmadan yıyorum aglıorumda cok. bazen sınırlenıorum kalp atıslarım ole yukselıorkı anlatamam.
Canim su carsaf baglama olayini daha detayli anlatsana biz de yapariz. Koca carsafla nasil rahat ettin ki?
Herkese günaydın kızlar. Ben de iş yeri yoğun olduğu için giremedim geçen hafta. Yazılanları okumaya çalıştım benim de dün kontrol vardı oğluş iyimiş ben iki kilo almışım bu ay. Benim dr da kiloyu hiç sevmiyor önceden kalan 5 kiloyu veremeden hamile kaldım zaten. Detaylı vardı iki hafta önce şükür iyi dedi herşey. Korse ben de kullanamdım bu sefer çarçaf dolamayı ben de düşünüyorum ama 10 gün sonra baya acıyo çünkü.
valla ben eve geldiğim gibi bağladım acıtmaktan ziyade iyi bile geldi ama şunuda belirteyim ben normal doğum yaptım ee çocuk çıkınca ordaki boş göbek ölece kalakaldı ayağa felan kalkınca doğum masasından direk aşağıya löp diye çökti ve canım yandı ama eve geldim çarşafa oldukça geniş tutarak en fazla 3e yada 4 e katlamışımdır boyunu uzun bırakarak kuşak giib bağladım belime inanın ki ancak denk geldi tek kişililk çarşaf daha da hafif oluyo çok sıkınca içiniz elbette acıyo ama zaten bağlayınca siz onunkararını anlıyosunuz ve ona göre istiyosunuz bünye istiyo yaniigünaydınnn, vay beee 3 günde geçiyosa bayağı iyi bi çözüm demektirrdenemek lazımm bi doğuruverelimde allahın izniylee
hemde ne tatlıı yaaaa,tam ısırmalıkkçookk tatlı maşallah
https://www.facebook.com/
taktiği de aldık tamamdırr.tünaydın kızlar ancak girmeye fırsat bulabildimmmnasılız bakalım
valla ben eve geldiğim gibi bağladım acıtmaktan ziyade iyi bile geldi ama şunuda belirteyim ben normal doğum yaptım ee çocuk çıkınca ordaki boş göbek ölece kalakaldı ayağa felan kalkınca doğum masasından direk aşağıya löp diye çökti ve canım yandı ama eve geldim çarşafa oldukça geniş tutarak en fazla 3e yada 4 e katlamışımdır boyunu uzun bırakarak kuşak giib bağladım belime inanın ki ancak denk geldi tek kişililk çarşaf daha da hafif oluyo çok sıkınca içiniz elbette acıyo ama zaten bağlayınca siz onunkararını anlıyosunuz ve ona göre istiyosunuz bünye istiyo yaniişunu da ekliyim ne kadar taze yken erken sararsanız o kadar ii netice alırsınız kocakarı icadı ama vallaha faydalıı
bizim mesajlarımızın altında var canım, en altta da "hamilelik takvimini eklemek için tıklayın" yazıyor. ona tıkla, açıklamalı olarak var nasıl yapacağın
hoşgeldin canım, site değiştiğinden beri cepten girilmiyor, o yüzden azaldık baya.
kıyamam ben ona ya, alışır inşallah. kaç yaşında ki küçük bey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?