- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
yook ya esıme falanda patlamıorum kı ben hep kendı ıcımde gorsen karsımda sankı bırı var laf soluorum onun yerıne kendıme cevap verıp sınırlenıp tekrardan laf sokuorum sankı bırıyle kavga edermıs gıbı :) normalde cok cvıl cıvılımdır hıcbıseye kızmam kusmem ama smdı kalın perdelerımı bıle acmıorum aıle apartmanındayım mılletın gulme seslerıne dahı gıcık oluorum korkuorumda bu halıım kalıcı olcak dıeoluyo arada bazen,bi dönem bende herşeye ağlıyrdum.sinirliyim normalde daha da sinirli oldum,hep eşime patladım birde,az biraz düzeldimşimdide böle davul gibi dolanma dönemi başladı galiba
çok ilginç ben de 4 civarı uyanıyorum hep bir makalede okumuştum ve arkadaşımda söyledi bebek doğunca bizim bu uyandığımız saatlerde uyanacakmış gece dört mesaileri bizi bekliyor desenize aman sabahlar olmasınaynen ya bende vallahı hergun gece 4 cıvarı muhakkak uyanıorum hatta dun 4 20 de kalktım ıyı barı dedım 20 dk fazla uyumusum sonrada donup duruorum yatakta. bıde cok asabı oldum kendı ıcımde ole dısarıya karsı deılde pek bı takıorum herseyı. ya hıc yemıorum saatlerce yada durmadan yıyorum aglıorumda cok. bazen sınırlenıorum kalp atıslarım ole yukselıorkı anlatamam.
Profilinden kisisel ayarlardan yapabilirsin. Ben ordan yaptim az once. Tahmini dogum tarihi die bi yer var orda onu ekleyince kendiliginden gorunuyo bilgilerbaktım canım ama bana hata veriyor hep yetkim mi yokmuş sayfa mı düzenleniyormuş bişey diyor
uyuzcan şeker yüklemesi hangi haftalar arasında bana 5 eylül de dedi dr erken mihemde ne tatlıı yaaaa,tam ısırmalıkk
amanın gece 4 mesaılerımı :) acaba neden bu saatlerde uyanıoruz. benımkı uyumuor zaten ne zaman yatsam ıcımde kıpıır kıpr hıssedıorum o saatlerde hep lavaboya kalkıorum ben ama sonrada uyuyamıorumçok ilginç ben de 4 civarı uyanıyorum hep bir makalede okumuştum ve arkadaşımda söyledi bebek doğunca bizim bu uyandığımız saatlerde uyanacakmış gece dört mesaileri bizi bekliyor desenize aman sabahlar olmasın
24 ve 28 dye bılıorum canım ben seker yuklemesını bende 5 eylulde gıdıcem :)uyuzcan şeker yüklemesi hangi haftalar arasında bana 5 eylül de dedi dr erken mi
teşekkürler canım o zman 24+1 olcam yani erken değil o zmansa :)24 ve 28 dye bılıorum canım ben seker yuklemesını bende 5 eylulde gıdıcem :)
anammm senin durum daha vahim,kendinle tartışıyorsun resmennyook ya esıme falanda patlamıorum kı ben hep kendı ıcımde gorsen karsımda sankı bırı var laf soluorum onun yerıne kendıme cevap verıp sınırlenıp tekrardan laf sokuorum sankı bırıyle kavga edermıs gıbı :) normalde cok cvıl cıvılımdır hıcbıseye kızmam kusmem ama smdı kalın perdelerımı bıle acmıorum aıle apartmanındayım mılletın gulme seslerıne dahı gıcık oluorum korkuorumda bu halıım kalıcı olcak dıegecen netten baktım hamılelk depresyonu dıe bısy varmıs ole depresyonda oldugumu kabulda etmek ıstemıorum dogrusu napsam bılemedm. esımde cok ıcıne kapandın dıor duruldun sen bı dıor.
vala canım ben netten baktım 24-28 haftalar arası diyo,benim doktor daha hiçbişi demedi 24. haftamdayımmuyuzcan şeker yüklemesi hangi haftalar arasında bana 5 eylül de dedi dr erken mi
yok canım tam vaktı erkenden ogrenelım zaten. aslnda ıkıncı hamılelıkte yada aılesınde seker olanlarda daha da erken yapılıormus benım tum aılem seker hastası hatta kızken dahılıye uzm rısk altındasın demıstı cok susuyordum yarım saatte bır lavobya gıdıordum doymuordumm mesela ama ozamanda nısanlıydım stresten dıe dusunuyordum sımdı bısey cıkmaz ınsallahteşekkürler canım o zman 24+1 olcam yani erken değil o zmansa :)
aınen ya :) ınsallah cabuk geceranammm senin durum daha vahim,kendinle tartışıyorsun resmennyok depresyon falan deme canım,değildir o değildirr
vala canım ben netten baktım 24-28 haftalar arası diyo,benim doktor daha hiçbişi demedi 24. haftamdayımm
yok canım tam vaktı erkenden ogrenelım zaten. aslnda ıkıncı hamılelıkte yada aılesınde seker olanlarda daha da erken yapılıormus benım tum aılem seker hastası hatta kızken dahılıye uzm rısk altındasın demıstı cok susuyordum yarım saatte bır lavobya gıdıordum doymuordumm mesela ama ozamanda nısanlıydım stresten dıe dusunuyordum sımdı bısey cıkmaz ınsallah
ay başında benim kontrol,gerçi zamanı gelince arayıp söylüyolar hastaneden ama doktorun yönlendirmesi ile de olabilir,az daha geçsin de arar sorarım olmazsakontrolün ne zaman peki belki kontorlünde yapar ya da sen demesini bekleme ara sor canım
ay başında benim kontrol,gerçi zamanı gelince arayıp söylüyolar hastaneden ama doktorun yönlendirmesi ile de olabilir,az daha geçsin de arar sorarım olmazsa
aynen öyle canımm belki daha geç yapacakda olabilir benim doktor,belli olmaz yani,o ne zaman isterse yaptırırım28. haftaya kadar vaktin var dr larımızı iiyisini bilir bizler için dimi ama
aynen bende onu buldum ve katıldım yanlış mı olduki acepbaktım bulamadım kasım aralık anneleri diye bir grup var
Daha durun ya ne doğurması kızlar ben hamile olduğumu bile unutuyorum daha alışamadım :)günler geçmediği gibi artık rahatsız etmeye başladı,az yemek yesem çok gergin hissediyorum,gecenin 4 ünde uyanıp uyuyamıyorum.ahh ahh herşey bebiş içinn
hadi yaaa,artık alış canımm yolun yarısındn çoğu bittiDaha durun ya ne doğurması kızlar ben hamile olduğumu bile unutuyorum daha alışamadım :)
ben de ona katıldım az evvel ama orda baya büyümüş gebelerde var heralde eylül anneleri falanaynen bende onu buldum ve katıldım yanlış mı olduki acep
amın canım ınsallah cumlemız saglıkla alalım bebıslerımzıkontrolün ne zaman peki belki kontorlünde yapar ya da sen demesini bekleme ara sor canım
inşallah canım hiç bir sorun çıkmaz sağ sağlim alırsın bebeişini kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?