2014 Aralık Anneleri

oluyo arada bazen,bi dönem bende herşeye ağlıyrdum.sinirliyim normalde daha da sinirli oldum,hep eşime patladım birde,az biraz düzeldim şimdide böle davul gibi dolanma dönemi başladı galiba
yook ya esıme falanda patlamıorum kı ben hep kendı ıcımde gorsen karsımda sankı bırı var laf soluorum onun yerıne kendıme cevap verıp sınırlenıp tekrardan laf sokuorum sankı bırıyle kavga edermıs gıbı :) normalde cok cvıl cıvılımdır hıcbıseye kızmam kusmem ama smdı kalın perdelerımı bıle acmıorum aıle apartmanındayım mılletın gulme seslerıne dahı gıcık oluorum korkuorumda bu halıım kalıcı olcak dıe gecen netten baktım hamılelk depresyonu dıe bısy varmıs ole depresyonda oldugumu kabulda etmek ıstemıorum dogrusu napsam bılemedm. esımde cok ıcıne kapandın dıor duruldun sen bı dıor.

çok ilginç ben de 4 civarı uyanıyorum hep bir makalede okumuştum ve arkadaşımda söyledi bebek doğunca bizim bu uyandığımız saatlerde uyanacakmış gece dört mesaileri bizi bekliyor desenize aman sabahlar olmasın

amanın gece 4 mesaılerımı :) acaba neden bu saatlerde uyanıoruz. benımkı uyumuor zaten ne zaman yatsam ıcımde kıpıır kıpr hıssedıorum o saatlerde hep lavaboya kalkıorum ben ama sonrada uyuyamıorum

anammm senin durum daha vahim,kendinle tartışıyorsun resmenn yok depresyon falan deme canım,değildir o değildirr

teşekkürler canım o zman 24+1 olcam yani erken değil o zmansa :)
yok canım tam vaktı erkenden ogrenelım zaten. aslnda ıkıncı hamılelıkte yada aılesınde seker olanlarda daha da erken yapılıormus benım tum aılem seker hastası hatta kızken dahılıye uzm rısk altındasın demıstı cok susuyordum yarım saatte bır lavobya gıdıordum doymuordumm mesela ama ozamanda nısanlıydım stresten dıe dusunuyordum sımdı bısey cıkmaz ınsallah

vala canım ben netten baktım 24-28 haftalar arası diyo,benim doktor daha hiçbişi demedi 24. haftamdayımm

kontrolün ne zaman peki belki kontorlünde yapar ya da sen demesini bekleme ara sor canım

inşallah canım hiç bir sorun çıkmaz sağ sağlim alırsın bebeişini kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…