2014 Aralık Anneleri

Slm kizlar yaa bnm goguslerimde hala bi kipirti yok. Ne buyume ne sislik.. sadece mavi damarlar belirgin o kadar. Hic hassaslik yok. Acaba bebegime sut veremicek miyim diye cok endiseleniyorum. Ruyalarima girer oldu artik. Bugun kontrolum var dr a soylesem mi? Acaba hormonlarim mi az calisiyor anlamadim ki :-S

Günaydın kızla,
aa sezaryende takılamıyor diyorlar bak duyunca şaşırdım. korse dediğin şu bel korselerinden mi yoksa şu bildiğimiz şort tipi olanlardan mıydı? alalım dursun madem :)

Ben şort tipi korseden takmıştım, 1 hafta sonunda duş almana izin veriliyor, duşunu aal korseni tak demişti dr. Ben de öyle yaptım canım. Bayağı farketti, yine öyle yapacağım.

Ben şort tipi korseden takmıştım, 1 hafta sonunda duş almana izin veriliyor, duşunu aal korseni tak demişti dr. Ben de öyle yaptım canım. Bayağı farketti, yine öyle yapacağım.

canım doğumun sezeryan mı oldu normal mi ben de ilk doğumumda takmadım uzun bir süre 9 aylık hamile gibi geziyodum bunda takmak istiyorum ama korkuyorum sezeryan dikişlere zarar verir mi diye

hanımlar hareketlerini çok mu yoğun hissediyorsunuz ben çok az hissediyorum ve bunu çok kafaya takıyorum

canım doğumun sezeryan mı oldu normal mi ben de ilk doğumumda takmadım uzun bir süre 9 aylık hamile gibi geziyodum bunda takmak istiyorum ama korkuyorum sezeryan dikişlere zarar verir mi diye
BENDE İLK DOĞUMUM SEZERYANDI TAKMADIM GÖBÜŞ ZOR TOPLADI EBE NİYE SARMADIN GÖBEĞİNİ DİYE KIZDI BİDE NE BİLEYİM BEN ABLAM DOĞUMDAN HEMEN SONRA GİYDİ KORSEYİ HEM DAHA RAHAR HAREKET ETTİ HEM GÖBEK DAHA RAHAT TOPLADI

hanımlar hareketlerini çok mu yoğun hissediyorsunuz ben çok az hissediyorum ve bunu çok kafaya takıyorum
CANIM BİRİ DURDUĞUNDA DİĞERİ HAREKET ETMEYE BAŞLIYO AMA SOLDAKİ DAHA AZ HAREKETLİ ULTRASONDADA ÖLE OLUYO GENELLİKLE SAĞDAKİ DAHA AKTİF

Nasip iste canim ne guzel beraber buyurler :) ama bundan sonra korunma yonteminizi gozden gecirin bence :)

ama benimki ikiz bebek değil canım bir tane kız bebek iş yerinde nerdeyse hiç hissetmiyorum

ben baya baya hissediyorum ve dışarıdan da farkediliyor artık eşim otururken izleyebiliyor karnımın şekli değişiyor dr bir sorun görmüyorsa problem yoktur bende ilk kızımda hareketleri az hissederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…