- 13 Ağustos 2013
- 3.526
- 6.537
- 148
Günaydın kızla,
aa sezaryende takılamıyor diyorlar bak duyunca şaşırdım. korse dediğin şu bel korselerinden mi yoksa şu bildiğimiz şort tipi olanlardan mıydı? alalım dursun madem :)
doğru söylüyorsun canım zaten 1 ay oldu öğreneli yaklaşık 3,5ay sonra da doğar tahminen benimki kısa sürecek. Hayaldi gerçek oldu hamilelik 5 aya indi :)hadi yaaa,artık alış canımm yolun yarısındn çoğu bitti
Ben şort tipi korseden takmıştım, 1 hafta sonunda duş almana izin veriliyor, duşunu aal korseni tak demişti dr. Ben de öyle yaptım canım. Bayağı farketti, yine öyle yapacağım.
sen ynede randevunu sabaha denk getır ve ac gt canım muhtemelen gıdıcegn vakıt yapcaklardıray başında benim kontrol,gerçi zamanı gelince arayıp söylüyolar hastaneden ama doktorun yönlendirmesi ile de olabilir,az daha geçsin de arar sorarım olmazsa
nasıl ya kac aylıkken ogrendın sanırım ılk hamılelıgın degıldoğru söylüyorsun canım zaten 1 ay oldu öğreneli yaklaşık 3,5ay sonra da doğar tahminen benimki kısa sürecek. Hayaldi gerçek oldu hamilelik 5 aya indi :)
Benim 10 aylık kızım var 5 aylıkta hamileyim yani 14 ay olacak araları canım. daha cok yakın zamanda yasamıstım bu süreci tekrar ediyorum. Kızımı emziriyordum hiç adet olmadan hamile kaldım korunuyorduk güya.nasıl ya kac aylıkken ogrendın sanırım ılk hamılelıgın degıl
DOKTOR NE DEDİ PEKİ CANIMMrb ben dun doktora gittim bebeğimin Basi bi iki hafta geriymis dunden hic uyuyamadim aklima takildi..
nasıl 1 ay oldu, anaaa sürpriz yumurta gibi olmuş hehedoğru söylüyorsun canım zaten 1 ay oldu öğreneli yaklaşık 3,5ay sonra da doğar tahminen benimki kısa sürecek. Hayaldi gerçek oldu hamilelik 5 aya indi :)
öyle yapayım bari bacımm,zaten hep sabaha alıyorum randevularısen ynede randevunu sabaha denk getır ve ac gt canım muhtemelen gıdıcegn vakıt yapcaklardır
yaptım ama şimdi görünecek mi bakalımTamam
Profilinden kisisel ayarlardan yapabilirsin. Ben ordan yaptim az once. Tahmini dogum tarihi die bi yer var orda onu ekleyince kendiliginden gorunuyo bilgiler
BENDE İLK DOĞUMUM SEZERYANDI TAKMADIM GÖBÜŞ ZOR TOPLADI EBE NİYE SARMADIN GÖBEĞİNİ DİYE KIZDI BİDE NE BİLEYİM BEN ABLAM DOĞUMDAN HEMEN SONRA GİYDİ KORSEYİ HEM DAHA RAHAR HAREKET ETTİ HEM GÖBEK DAHA RAHAT TOPLADIcanım doğumun sezeryan mı oldu normal mi ben de ilk doğumumda takmadım uzun bir süre 9 aylık hamile gibi geziyodum bunda takmak istiyorum ama korkuyorum sezeryan dikişlere zarar verir mi diye
CANIM BİRİ DURDUĞUNDA DİĞERİ HAREKET ETMEYE BAŞLIYO AMA SOLDAKİ DAHA AZ HAREKETLİ ULTRASONDADA ÖLE OLUYO GENELLİKLE SAĞDAKİ DAHA AKTİFhanımlar hareketlerini çok mu yoğun hissediyorsunuz ben çok az hissediyorum ve bunu çok kafaya takıyorum
ama benimki ikiz bebek değil canım bir tane kız bebek iş yerinde nerdeyse hiç hissetmiyorumCANIM BİRİ DURDUĞUNDA DİĞERİ HAREKET ETMEYE BAŞLIYO AMA SOLDAKİ DAHA AZ HAREKETLİ ULTRASONDADA ÖLE OLUYO GENELLİKLE SAĞDAKİ DAHA AKTİF
Nasip iste canim ne guzel beraber buyurler :) ama bundan sonra korunma yonteminizi gozden gecirin bence :)Benim 10 aylık kızım var 5 aylıkta hamileyim yani 14 ay olacak araları canım. daha cok yakın zamanda yasamıstım bu süreci tekrar ediyorum. Kızımı emziriyordum hiç adet olmadan hamile kaldım korunuyorduk güya.
ama benimki ikiz bebek değil canım bir tane kız bebek iş yerinde nerdeyse hiç hissetmiyorum
aynen öyle oldu canım :)nasıl 1 ay oldu, anaaa sürpriz yumurta gibi olmuş hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?