2014 Aralık Anneleri

Nasip iste canim ne guzel beraber buyurler :) ama bundan sonra korunma yonteminizi gozden gecirin bence :)

öyle yapayım bari bacımm,zaten hep sabaha alıyorum randevuları
Ben ayri ayri hastanelere gittigim icin hep degsik vakitlere aliorum randevulari :) ama 3 saat suruormus oyuzden evimin karsisindaki hastaneye gidicem her nekadar o hastaneye tovbe etmis olsamda son olarak bi tahlil yapim :)

Nasip iste canim ne guzel beraber buyurler :) ama bundan sonra korunma yonteminizi gozden gecirin bence :)
Sorma canım normalde nasıl pinpirik biriyimdir bu konularda.kızım 4 aylıkken ağzıma kokular geldi sanki kesin hamileyim dedim 2-3 gün bekledim ağladım harap ettim kendimi. Aldıralım dedim eşime yapamam kızım mememeye cok düşkün doğuramam falan dedim acile gittik test yapıldı değilmişim havalara uçtum esime yemek söyledim o aksam kutladım bunu. Allah da 2 ay demeden al sana demiş ve ben hiç anlamamışım. Belki şüpheye düşüp aldıracaktım ne bileyim hayırlısı böyleymiş Allahım nasip etti bu çocuğu bana inşallah sağ salim kavuşurum oğluşuma :)

Ben ayri ayri hastanelere gittigim icin hep degsik vakitlere aliorum randevulari :) ama 3 saat suruormus oyuzden evimin karsisindaki hastaneye gidicem her nekadar o hastaneye tovbe etmis olsamda son olarak bi tahlil yapim :)
ohh evin karşısında hastane hee gerçi tövbe etmişsin gitmemeyee

ohh evin karşısında hastane hee gerçi tövbe etmişsin gitmemeyee
Hatirlarsin canim belki her gittigimde dusureceksin diyen hastane ama o doktordan deilde baska birinden aldim randevuyu. Devlet hastanesi tahlilimi orda yaptiririm ewimede yakin bi sorun cikarsa giderim ozeldeki doktora

CANIM KONTROLE GİTTİĞİNDE HAREKETLERİNİ GÖREBİLİYOSAN BİDE AKŞAM EVE GİDİNCE UZAN MÜZİK DİNLET KONUŞ BEN ÖLE YAPIYORUM BAYA HAREKETLENİYOLAR

Ben şort tipi korseden takmıştım, 1 hafta sonunda duş almana izin veriliyor, duşunu aal korseni tak demişti dr. Ben de öyle yaptım canım. Bayağı farketti, yine öyle yapacağım.

o zaman alırım ben de, eskiden de hep kullanıyorlarmış zaten bir bildikleri varmış demek ki.
bu arada tecrübeli annelere bir şey daha sorayım, hastanede gecelik gerekiyor değil mi? geçenlerde bi pijama takımı beğendim aldım ama mağazadaki kız hastanede pijama giydirmiyorlar, gecelik giydiriyorlar dedi. bir tane de gecelik-sabahlık alırım dedim. yeter herhalde değil mi?

Hatirlarsin canim belki her gittigimde dusureceksin diyen hastane ama o doktordan deilde baska birinden aldim randevuyu. Devlet hastanesi tahlilimi orda yaptiririm ewimede yakin bi sorun cikarsa giderim ozeldeki doktora
hımm evet hatırladımm.evet öle daha iyi olurr.

muhabbetin arasına girmiş olacağım ama ilgimi çekti. benim hamileliğim zor başladı, hala da devam ediyor bulantılarım falan o yüzden bir daha zor cesaret ederim çocuk yapmaya diyorum. bir yandan da korkuyorum, bugüne kadar neyi büyük konuştuysam başıma geldi en güzel yol doğum kontrol hapı ama o da emzirirken kullanılmıyormuş, artık farklı yöntemler deneyeceğiz
yine de her şeyin hayırlısı tabi. aslına bakarsan çok güzel olmuş seninki 1 kız 1 oğlan, birlikte büyüyecekler. Allah bağışlasın

şimdi bende senin lafına atlayacağımm,biz niye korunuyoruz ki o işi yapıp hamile bırakan kocalarımız korunsun hihh

şimdi bende senin lafına atlayacağımm,biz niye korunuyoruz ki o işi yapıp hamile bırakan kocalarımız korunsun hihh

ya canım bence de öyle ama işte çok yakınımda bu şekilde hamile kalan 2 arkadaşım olduğu için o işi baştan eşime bırakmama kararı almıştım ben sorun benim arkadaşlarımdan kaynaklanıyor da olabilir ama çok karşılaşınca demek ki böyle kazalar olabiliyormuş dedim. neyse zaten emzirdiğimiz sürece kontrol bizde olamayacak, eşlerimize güveneceğiz

prezaervatifle mi hamile kaldı arkadaşların canım?

anladım bacımmm
ben de Ankarada HRS Ömer ALTUN'a gidiyorum hastane biraz pahalı ama doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim...
bende ilk bebişi hrs de kaybettim başhekim coşkun aydın dı doktorum şimdi uzak duruyom ordann ama yine de doğum için ya hrs ya da tobb düşünyoz doktorumla tabi dışardan bu kez doktorum :)

prezaervatifle mi hamile kaldı arkadaşların canım?

biri öyle canım, normalde böyle şeyleri konuşmaktan hoşlanmam ama inanamadım ısrarla sordum valla. 3 aylık evliydi, hiç düşünmüyordu çünkü nişanlılık süreleri de çok kısa olmuştu ama olmuş işte

Inşallah canım daha da memnun olursun .. Bende Ankara'da pek bi yer bilmıyordum .. Balgatta Akropol .. Bi arkadasım yeni orada dogum yaptı o cok memnundu bende öyle gıdıyorum gebeliğimin basından berı ..
haydi bakalım hayırlı olsunda nereye gidiyorsak gittik artık yarıyı geçtik

PİJAMA GİYDİRİYOLAR CANIM EMZİRMEK KOLAY OLSUN DİYE ÜSTÜ DÜĞMELİ OLANDAN AL RAHAT OLUYO ÜZERİNDE ZATEN DOĞUM ELBİSESİ OLUYO SANRA GELİP DEĞİŞTİRİYOLAR BİRAZ BOL ALIRSAN RAHAT OLUYO SENİN İÇİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…