- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
Nasip iste canim ne guzel beraber buyurler :) ama bundan sonra korunma yonteminizi gozden gecirin bence :)Benim 10 aylık kızım var 5 aylıkta hamileyim yani 14 ay olacak araları canım. daha cok yakın zamanda yasamıstım bu süreci tekrar ediyorum. Kızımı emziriyordum hiç adet olmadan hamile kaldım korunuyorduk güya.
gittiğimde ultrasonda sıkıntı görmüyor ama ben üzülüyorumben baya baya hissediyorum ve dışarıdan da farkediliyor artık eşim otururken izleyebiliyor karnımın şekli değişiyor dr bir sorun görmüyorsa problem yoktur bende ilk kızımda hareketleri az hissederdim
Ben ayri ayri hastanelere gittigim icin hep degsik vakitlere aliorum randevulari :) ama 3 saat suruormus oyuzden evimin karsisindaki hastaneye gidicem her nekadar o hastaneye tovbe etmis olsamda son olarak bi tahlil yapim :)öyle yapayım bari bacımm,zaten hep sabaha alıyorum randevuları
Sorma canım normalde nasıl pinpirik biriyimdir bu konularda.kızım 4 aylıkken ağzıma kokular geldi sanki kesin hamileyim dedim 2-3 gün bekledim ağladım harap ettim kendimi. Aldıralım dedim eşime yapamam kızım mememeye cok düşkün doğuramam falan dedim acile gittik test yapıldı değilmişim havalara uçtum esime yemek söyledim o aksam kutladım bunu. Allah da 2 ay demeden al sana demiş ve ben hiç anlamamışım. Belki şüpheye düşüp aldıracaktım ne bileyim hayırlısı böyleymiş Allahım nasip etti bu çocuğu bana inşallah sağ salim kavuşurum oğluşuma :)Nasip iste canim ne guzel beraber buyurler :) ama bundan sonra korunma yonteminizi gozden gecirin bence :)
ohh evin karşısında hastane heeBen ayri ayri hastanelere gittigim icin hep degsik vakitlere aliorum randevulari :) ama 3 saat suruormus oyuzden evimin karsisindaki hastaneye gidicem her nekadar o hastaneye tovbe etmis olsamda son olarak bi tahlil yapim :)
Hatirlarsin canim belki her gittigimde dusureceksin diyen hastane ama o doktordan deilde baska birinden aldim randevuyu. Devlet hastanesi tahlilimi orda yaptiririm ewimede yakin bi sorun cikarsa giderim ozeldeki doktoraohh evin karşısında hastane heegerçi tövbe etmişsin gitmemeyee
Ben şort tipi korseden takmıştım, 1 hafta sonunda duş almana izin veriliyor, duşunu aal korseni tak demişti dr. Ben de öyle yaptım canım. Bayağı farketti, yine öyle yapacağım.
hımm evet hatırladımm.evet öle daha iyi olurr.Hatirlarsin canim belki her gittigimde dusureceksin diyen hastane ama o doktordan deilde baska birinden aldim randevuyu. Devlet hastanesi tahlilimi orda yaptiririm ewimede yakin bi sorun cikarsa giderim ozeldeki doktora
yapıyorum bazen çok hareketli bazen tık yok çok korkuyorum o zamanlar hayırlısı bakalım kontrolde soracağımCANIM KONTROLE GİTTİĞİNDE HAREKETLERİNİ GÖREBİLİYOSAN BİDE AKŞAM EVE GİDİNCE UZAN MÜZİK DİNLET KONUŞ BEN ÖLE YAPIYORUM BAYA HAREKETLENİYOLAR
Sorma canım normalde nasıl pinpirik biriyimdir bu konularda.kızım 4 aylıkken ağzıma kokular geldi sanki kesin hamileyim dedim 2-3 gün bekledim ağladım harap ettim kendimi. Aldıralım dedim eşime yapamam kızım mememeye cok düşkün doğuramam falan dedim acile gittik test yapıldı değilmişim havalara uçtum esime yemek söyledim o aksam kutladım bunu. Allah da 2 ay demeden al sana demiş ve ben hiç anlamamışım. Belki şüpheye düşüp aldıracaktım ne bileyim hayırlısı böyleymiş Allahım nasip etti bu çocuğu bana inşallah sağ salim kavuşurum oğluşuma :)
şimdi bende senin lafına atlayacağımm,biz niye korunuyoruz ki o işi yapıp hamile bırakan kocalarımız korunsun hihhmuhabbetin arasına girmiş olacağım ama ilgimi çekti. benim hamileliğim zor başladı, hala da devam ediyor bulantılarım falan o yüzden bir daha zor cesaret ederim çocuk yapmaya diyorum. bir yandan da korkuyorum, bugüne kadar neyi büyük konuştuysam başıma geldien güzel yol doğum kontrol hapı ama o da emzirirken kullanılmıyormuş, artık farklı yöntemler deneyeceğiz
yine de her şeyin hayırlısı tabi. aslına bakarsan çok güzel olmuş seninki 1 kız 1 oğlan, birlikte büyüyecekler. Allah bağışlasın
şimdi bende senin lafına atlayacağımm,biz niye korunuyoruz ki o işi yapıp hamile bırakan kocalarımız korunsun hihh
CANIM HER ZAMAN HAREKET ETMİYOLAR ZATEN BAZEN GÜN İÇİNDE HİÇ HAREKET HİSSETMEDİĞİM OLUYOyapıyorum bazen çok hareketli bazen tık yok çok korkuyorum o zamanlar hayırlısı bakalım kontrolde soracağım
ya canım bence de öyle ama işte çok yakınımda bu şekilde hamile kalan 2 arkadaşım olduğu için o işi baştan eşime bırakmama kararı almıştım bensorun benim arkadaşlarımdan kaynaklanıyor da olabilir ama çok karşılaşınca demek ki böyle kazalar olabiliyormuş dedim. neyse zaten emzirdiğimiz sürece kontrol bizde olamayacak, eşlerimize güveneceğiz
ABLAM EŞİ KORUNURKEN HAMİLE KALDI KAZARAşimdi bende senin lafına atlayacağımm,biz niye korunuyoruz ki o işi yapıp hamile bırakan kocalarımız korunsun hihh
anladım bacımmmanladım canım hiç kıpırdama sen o zaman, inşallah sağlıkla kucağına alırsın. az kaldı zaten 6 ayı devirdik sayılır. birazcık daha sabredeceğiz, sonrası çok güzel olacak inşallah
ben memorialde nesrin hanıma gidiyorum, ayrıntılı için tuncay nas'a gittim cinnahta muayenehanesi. kendi doktorumu zaten çok seviyorum, tuncay ben de çok iyiydi, ilgili sıcakkkanlı.
bende ilk bebişi hrs de kaybettim başhekim coşkun aydın dı doktorum şimdi uzak duruyom ordann ama yine de doğum için ya hrs ya da tobb düşünyoz doktorumla tabi dışardan bu kez doktorum :)ben de Ankarada HRS Ömer ALTUN'a gidiyorum hastane biraz pahalı ama doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim...
prezaervatifle mi hamile kaldı arkadaşların canım?
haydi bakalım hayırlı olsunda nereye gidiyorsak gittik artık yarıyı geçtikInşallah canım daha da memnun olursun .. Bende Ankara'da pek bi yer bilmıyordum .. Balgatta Akropol .. Bi arkadasım yeni orada dogum yaptı o cok memnundu bende öyle gıdıyorum gebeliğimin basından berı ..
PİJAMA GİYDİRİYOLAR CANIM EMZİRMEK KOLAY OLSUN DİYE ÜSTÜ DÜĞMELİ OLANDAN AL RAHAT OLUYO ÜZERİNDE ZATEN DOĞUM ELBİSESİ OLUYO SANRA GELİP DEĞİŞTİRİYOLAR BİRAZ BOL ALIRSAN RAHAT OLUYO SENİN İÇİNo zaman alırım ben de, eskiden de hep kullanıyorlarmış zaten bir bildikleri varmış demek ki.
bu arada tecrübeli annelere bir şey daha sorayım, hastanede gecelik gerekiyor değil mi? geçenlerde bi pijama takımı beğendim aldım ama mağazadaki kız hastanede pijama giydirmiyorlar, gecelik giydiriyorlar dedi. bir tane de gecelik-sabahlık alırım dedim. yeter herhalde değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?