ALLAHIN VERESİ OLDUKTAN SONRA NE YAPARSAN YAP VERİYO DEMEKKİbiri öyle canım, normalde böyle şeyleri konuşmaktan hoşlanmam ama inanamadım ısrarla sordum valla. 3 aylık evliydi, hiç düşünmüyordu çünkü nişanlılık süreleri de çok kısa olmuştu ama olmuş işte
evet birazda kişilerle alakalı o.aman büyük konuşmayalım da allah isteediğimiz zamanda verir inşallah bebişlerimiziya canım bence de öyle ama işte çok yakınımda bu şekilde hamile kalan 2 arkadaşım olduğu için o işi baştan eşime bırakmama kararı almıştım bensorun benim arkadaşlarımdan kaynaklanıyor da olabilir ama çok karşılaşınca demek ki böyle kazalar olabiliyormuş dedim. neyse zaten emzirdiğimiz sürece kontrol bizde olamayacak, eşlerimize güveneceğiz
anammm ne yaptın sen şimdiiABLAM EŞİ KORUNURKEN HAMİLE KALDI KAZARASÜRPRİZZZZZZ
PİJAMA GİYDİRİYOLAR CANIM EMZİRMEK KOLAY OLSUN DİYE ÜSTÜ DÜĞMELİ OLANDAN AL RAHAT OLUYO ÜZERİNDE ZATEN DOĞUM ELBİSESİ OLUYO SANRA GELİP DEĞİŞTİRİYOLAR BİRAZ BOL ALIRSAN RAHAT OLUYO SENİN İÇİN
kızlar bu arada bugün sitelere gittik ve sonunda bizde aldık 1 beşik için çıkmıştık tüm oda takımını aldık döndün şimdi odası yeniden boyanacak bir sürü temizlik vs ii çıktı
ALLAHIN VERESİ OLDUKTAN SONRA NE YAPARSAN YAP VERİYO DEMEKKİ
evet birazda kişilerle alakalı o.aman büyük konuşmayalım da allah isteediğimiz zamanda verir inşallah bebişlerimizi
valla canım bende bunu nasıl buldum anlamadım hep kısa denk geliyodu tek boyu uzun olan buydu onla da evlendim :)hehe neyse canım dnadır ceker :) masallah sıze ya benmde bı kız arkdasım 180 kusurlerdeydı malesef kendı boyunda bulamadı hehe yenı evlendı enıste pek bı kısa dururor yanında :) cok mutlu olsun ama herkes yeter
ayyy canım benimm ağlama yaaa.... allahımm bu yol gösterir sana inşallah.şimdi ben anlamadım çare olarak ne yapılacak peki?kızlar doktordan geldimm çookk üzgünümm ağlıyorummplasenta previa vardı bende daha önce de yazmıştım sonuçları doktoruma gösterdim doğumun çok riskli olacağını(sezaryen) kanama olurs eğer sonucun ölüm bile olacağını söyledi ağlıyorum çok kötü durumdayım nolur moral verinn
hiçbirşeyyayyy canım benimm ağlama yaaa.... allahımm bu yol gösterir sana inşallah.şimdi ben anlamadım çare olarak ne yapılacak peki?
total mi yoksa yakın mı yerleşmiş. Benim de çok yakın ama dr'um 28. haftaya kadar büyük ihtimalle kayar, kaymazsa sezeryan diyo. evet sezeryanı farklı oluyomuş bizim durumda olanların. sezeryanda usta birine gidin diyolar. ama ümitsiz olma. ben hiç olmadım hiç ağlamadım hala umutluyum. üstelik benim kanamam bile oldu. inş Allahın izniyle kurtulcaz. içini ferah tutki iyi şeyler olsun. Total olanların bile bi çoğunun şu an bebekleri kucağında üzülme. Plesenta previa die bi baslık var gebelik soru vesorunlarında okumanı tavsiye ederimkızlar doktordan geldimm çookk üzgünümm ağlıyorummplasenta previa vardı bende daha önce de yazmıştım sonuçları doktoruma gösterdim doğumun çok riskli olacağını(sezaryen) kanama olurs eğer sonucun ölüm bile olacağını söyledi ağlıyorum çok kötü durumdayım nolur moral verinn
başka bi doktora falan göstersen olmaz mı,belki daha olumlu şeyler söyleyen olurhiçbirşeyyKOCA BİRR HİİÇÇ ne olursa doğumda oluyor
total olanların tam kapatması oluyor değil mi canımtotal mi yoksa yakın mı yerleşmiş. Benim de çok yakın ama dr'um 28. haftaya kadar büyük ihtimalle kayar, kaymazsa sezeryan diyo. evet sezeryanı farklı oluyomuş bizim durumda olanların. sezeryanda usta birine gidin diyolar. ama ümitsiz olma. ben hiç olmadım hiç ağlamadım hala umutluyum. üstelik benim kanamam bile oldu. inş Allahın izniyle kurtulcaz. içini ferah tutki iyi şeyler olsun. Total olanların bile bi çoğunun şu an bebekleri kucağında üzülme. Plesenta previa die bi baslık var gebelik soru vesorunlarında okumanı tavsiye ederim
canımm doktoroum da beni artık başkasına yönlendirdi üniversiteye falan gidin dedi artık o bakmayacakbaşka bi doktora falan göstersen olmaz mı,belki daha olumlu şeyler söyleyen olur
inşallah yaa.üzme kendini bak bebişde hisseder üzülürr,güçlü ol ki o da güçlü hissetsin kendinicanımm doktoroum da beni artık başkasına yönlendirdi üniversiteye falan gidin dedi artık o bakmayacakeşim bunu duyunca nerdeyse üzüntüden bayılıyordu inşallah dediğin gibi olumlu şeyler söyleyen olur çokk kötüyümm
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN AMA SAKIN UMUTSUZLUĞA KAPILMA.. ALLAH BİZİMLE BERABER BAŞKA BİR DOKTORA DAHA GÖRÜN BENCE. DOKTORLARIN USLUBUDA ÇOK FARKLI OLUYORkızlar doktordan geldimm çookk üzgünümm ağlıyorummplasenta previa vardı bende daha önce de yazmıştım sonuçları doktoruma gösterdim doğumun çok riskli olacağını(sezaryen) kanama olurs eğer sonucun ölüm bile olacağını söyledi ağlıyorum çok kötü durumdayım nolur moral verinn
Tatlim bende istanbuldayim umraniyedeyim afiyet hastanesinde 175 lita doktor da cok iyi haberin ola :))istanbulda oturuyorum :)
inşallah canımmCANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN AMA SAKIN UMUTSUZLUĞA KAPILMA.. ALLAH BİZİMLE BERABER BAŞKA BİR DOKTORA DAHA GÖRÜN BENCE. DOKTORLARIN USLUBUDA ÇOK FARKLI OLUYOR
Canim gecmis olsuninşallah canımmbaşka bir doktora da gidicem inşallah rahmim bile alınabilir dendi dua edinn kızlarr lütfenn
araştırcam canımm ben bursadayım bursada olanlar bana bildiğiniz riskli gebeliklere bakan iyi bir doktor önerir misinizCanim gecmis olsun( bence cok ii bi doktora gorun bizim komsuya da oyle dediler ama megerse o kadar kotu diilmis sen hic skma canini doktor arastir bence
kızlar doktordan geldimm çookk üzgünümm ağlıyorummplasenta previa vardı bende daha önce de yazmıştım sonuçları doktoruma gösterdim doğumun çok riskli olacağını(sezaryen) kanama olurs eğer sonucun ölüm bile olacağını söyledi ağlıyorum çok kötü durumdayım nolur moral verinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?