2014 Aralık Anneleri

kızlar bu arada bugün sitelere gittik ve sonunda bizde aldık 1 beşik için çıkmıştık tüm oda takımını aldık döndün şimdi odası yeniden boyanacak bir sürü temizlik vs ii çıktı

ALLAHIN VERESİ OLDUKTAN SONRA NE YAPARSAN YAP VERİYO DEMEKKİ

evet birazda kişilerle alakalı o.aman büyük konuşmayalım da allah isteediğimiz zamanda verir inşallah bebişlerimizi

anladım canım, teşekkür ederim :) ben kendimi hala 36 beden sandığım için small almaya kalktım da annem engelledi sağolsun, büyük aldık. çok güzel süslü püslü şeyler var ya benim elimde olsa gidip en süslü ve en küçük beden alacağım, bilenlere sormak iyi oluyor o yüzden

kızlar bu arada bugün sitelere gittik ve sonunda bizde aldık 1 beşik için çıkmıştık tüm oda takımını aldık döndün şimdi odası yeniden boyanacak bir sürü temizlik vs ii çıktı

hadi hayırlı olsun canım, güle güle kullansın kuzucuk. sen yapmayacaksın o işleri boş ver oturduğun yerden komut ver sen :)

ALLAHIN VERESİ OLDUKTAN SONRA NE YAPARSAN YAP VERİYO DEMEKKİ

aynen öyle biz ne kadar plan yaparsak yapalım Allah'ın dediği oluyor

evet birazda kişilerle alakalı o.aman büyük konuşmayalım da allah isteediğimiz zamanda verir inşallah bebişlerimizi

amin canım, sağlıkla kavuşalım da bebeklerimize inş. hayırlısıyla sonrasına sonra bakarız

valla canım bende bunu nasıl buldum anlamadım hep kısa denk geliyodu tek boyu uzun olan buydu onla da evlendim :)

kızlar doktordan geldimm çookk üzgünümm ağlıyorummplasenta previa vardı bende daha önce de yazmıştım sonuçları doktoruma gösterdim doğumun çok riskli olacağını(sezaryen) kanama olurs eğer sonucun ölüm bile olacağını söylediağlıyorum çok kötü durumdayım nolur moral verinn

ayyy canım benimm ağlama yaaa.... allahımm bu yol gösterir sana inşallah.şimdi ben anlamadım çare olarak ne yapılacak peki?

total mi yoksa yakın mı yerleşmiş. Benim de çok yakın ama dr'um 28. haftaya kadar büyük ihtimalle kayar, kaymazsa sezeryan diyo. evet sezeryanı farklı oluyomuş bizim durumda olanların. sezeryanda usta birine gidin diyolar. ama ümitsiz olma. ben hiç olmadım hiç ağlamadım hala umutluyum. üstelik benim kanamam bile oldu. inş Allahın izniyle kurtulcaz. içini ferah tutki iyi şeyler olsun. Total olanların bile bi çoğunun şu an bebekleri kucağında üzülme. Plesenta previa die bi baslık var gebelik soru vesorunlarında okumanı tavsiye ederim

total olanların tam kapatması oluyor değil mi canımorayı okudum canım sağol inşALLAH Allah'ın izniyle düzelir bu durumlar da kuzularımızı kendimiz de sağlıkla alırızdoktorum da artık bakmayacak beni de üniversiteye falan yönlendirdi doktorun sana ne demişti canım fikir almak istiyorumm...eşim de bunu duyunca nerdeyse üzüntüden bayılacaktı çokk kötü durumdayımm

başka bi doktora falan göstersen olmaz mı,belki daha olumlu şeyler söyleyen olur
canımm doktoroum da beni artık başkasına yönlendirdi üniversiteye falan gidin dedi artık o bakmayacakeşim bunu duyunca nerdeyse üzüntüden bayılıyorduinşallah dediğin gibi olumlu şeyler söyleyen olur çokk kötüyümm

inşallah yaa.üzme kendini bak bebişde hisseder üzülürr,güçlü ol ki o da güçlü hissetsin kendini

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN AMA SAKIN UMUTSUZLUĞA KAPILMA.. ALLAH BİZİMLE BERABER BAŞKA BİR DOKTORA DAHA GÖRÜN BENCE. DOKTORLARIN USLUBUDA ÇOK FARKLI OLUYOR

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN AMA SAKIN UMUTSUZLUĞA KAPILMA.. ALLAH BİZİMLE BERABER BAŞKA BİR DOKTORA DAHA GÖRÜN BENCE. DOKTORLARIN USLUBUDA ÇOK FARKLI OLUYOR
inşallah canımmbaşka bir doktora da gidicem inşallah rahmim bile alınabilir dendidua edinn kızlarr lütfenn

Canim gecmis olsun ( bence cok ii bi doktora gorun bizim komsuya da oyle dediler ama megerse o kadar kotu diilmis sen hic skma canini doktor arastir bence
araştırcam canımm ben bursadayım bursada olanlar bana bildiğiniz riskli gebeliklere bakan iyi bir doktor önerir misiniz

kuzum çok geçmiş olsun ağlama demesi kolay ama bebeğin için ve herseyden önemlisi kendin için moralini yüksek tutmaya çalış. kötüyü düşünüp ne olur kötülükleri çağırma sen iyi ihtimalleri düşün.aşırı fiziksel aktivitede bulunma. her ihtimale karşıda kan verebilecek yakınlarınızın listesini çıkart.
saglikla bebislerini dunyaya getiren onca örnek var dularım hep seninle olcak kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…