2014 Aralık Anneleri

çokk sağol canımmbana dua etmeyi sakınn unutma

anneysen05 çokk sağoll canımm inşallah dediğin gibi olur bende bebeğim de hepimiz Rabbime emanetiz

çokk sağoll birtanemm çok seviyorumm senii olmuyor kuzum olmuyor
biliyrum bize sana ağlama üzülme demesi kolay ama senin için değil ama kuzularını düşün onlar için çabala biraz kuzum bu hastalığı olup güzel sağlıklı doğum yapanları oku onlarla iletişime geç
senin gibi iyi yürekli bir arkadaşımın üzülmesini asla istemem hem benim arkadaşım güçlü olur ben biliyorum

inşallah canımm benimm inşallah bende bebeğim de ve hepimiz RABBİME emanetiz

Evet total tam kapatan ve saniriehlikeli. Surekli kanamasi olan yataktan kalkamayan ama yine de saglikla bebegini kucagina alan cok var. Benim de bikez kanamam oldu 12 13 haftalikken ben de kist vardi ondan sandim ama meger o gecmis bu baslamis. Anlayacagin hamileligin basindan beri hep sorunluyum:) ama Allaha sukur bu gunlere kadar geldim. Ins bu da gececek. Gecmezse de sezeryanla saglikli bi dogum yapicaz ins. Igneye basladilar mi sana da.

Yok canım iğne de mi var ne iğnesi

canım üzlme bebişinde üzülüyor sen üzülünce herşeyin çaresi vardıe elbet bol bol dua et rabbim elbet bir çıkar yol gösterecektir

Yok canım iğne de mi var ne iğnesi
Tabi. Haftalik igne olman lazim kalcadan. Proluton die bisey. Hatta dr um progestana da devam edelim dedi dusuk hapi bu da. Sonra kanamam olmayinca onu biraktim ama igneyi kesinlikle kesmiyolar. Yasaklari da unutma. Iliski yolculuk agir is yok. Buyuzden butun yazi evde gecirmek zorunda kaldim ben

Anladım canım doktorum bir şey demedi bir daha başka bir doktora gidicem inşallah o ne dicek bakalım soylemezse ben sorarım sagol canım

bende ahmet yılmaza geçtim canım iyi bi doktor baya ovuyolar bı onada gıt bakalım ne dicek
Perşembe gününe randevu aldım canım inşallah o da iyi bir doktor çıkar da içimi rahatlatır riskli gebelik için beni ona yönlendirdi doktorum sen memnun musun canım

Perşembe gününe randevu aldım canım inşallah o da iyi bir doktor çıkar da içimi rahatlatır riskli gebelik için beni ona yönlendirdi doktorum sen memnun musun canım

inşalalh canım . valla ben ılk haftalar ona gıttım pek konuskan bırı degıl sen sorarsan soyluor sonra sımdı tekrar ona dondum ama tavsıye eden cok bılgılı tecrubelı bıı doktor.senın detylıdamı cıktı bu problem banada detaylıda eşi biraz aşıgıgda dedı detaylıyı yapan boyle kalırssa normal yapaamzsın dedı.sonra dktra soyledım boyle bıseysoylendı dıye oda yok dedı ılerkı haftalarda o yukarı cıkar dedı hiç problem etmedı yanı sanada ıyı gelır ınsallah canım

Aynenn canım bende de detaylida çıktı bana da aynı şeyleri söyledi inşallah canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…