2014 Aralık Anneleri

canım ben eskişehirdeyim 180 liraya girdim.450 çok fazlaymış.üniversite hastanelerinde ücretsizmiş
öncelikle geçmiş olsun sağlık ocağında aşıyı vuran hemşire kalp atışınıda dinliyor mu vurmadan önce.Benimkini dinledi çok hızlı atıyor dedi bebek strese girmiş dedi hemşirenin dinlemesi bana çok garip geldi doktorculuk yapıyor gibi

canim benim de plasentam asagidaydi ama ayrintilida normal yerine çektiğini söyledi doktor bende tabi ayrintiliya kadar biraz araştırma yapmistim hic boyle kotu şeyler yazmiyodu ya sadece kanama olabilir ve doğum sezeryan olur yaziyodu lütfen üzülme doktorun öyle demesine sasirdim. Hic plasenta previa yüzünden boyle şeyler yasayan bebeğine birşey olan duymadim görmedim. Sen kendini yorma mümkün olduğunca yat az kaldi zaten mutlu sona ulasmamiza hic moralini bozma bebeğine de sana da birşey olmayacak lütfen ağlama bebegin de üzülür

İnşallah dediğin gibi olur canım bilmiyorum çok korkuyorum perşembe günü başka bir doktora gidicem hayırlısıyla inşallah o içimi rahatlatır

benim de hep öyle oldu canım. Üstelik 1 yıl cok sistemli çalışmamıza rağmen bebeğimiz olmadı. İlk bebeğim düştü kızımda sonuna kadar folbiol kullandırdı dr düşük tehlikesi var diye. Düşen bebeğimde ve kızımda adetimin günü gelmeden anladım bulantı koku falan normalde pinpiriğimdir ama bu nasıl ben anlamadan 4 aylık oldu bana bile masal gibi geliyor. Yani zar zor hamile kalıp kızıma kavuştum oğluş da peşinden kolaycana geldi. Maşallah diyeyim hamile gibi değilim çok şükür hiç sıkıntım yok. İnsallah da böyle gider.

Ben ikisini de almıştım pijama mı giydim kimse sormuyor ne giyersin diye ilk en az 5-10 saat giyinmiyorsun sezeryanda üstüne örtü örtüyorlar. Kanamanı kontrol edip bezi değiştirebilmek için normali bilmiyorum canım

Buyuk konusmamak lazim annecigim derki yeserecek ot kayayi deler :) bu miniklerinde olacagi varmis dua edelimde hayirli saglikli evlat olsnlar insllh

inşallah canımmbaşka bir doktora da gidicem inşallah rahmim bile alınabilir dendidua edinn kızlarr lütfenn
Geçmiş olsun canım daha erken değilmi dr un bunları söylemesi için benim de öyleydi birincide zamanla yukarı çıktı plesenta coğununda öyle oluyor hatta. Kesinlikle başka dr a gitmelisin. Ben şiddetle sezeryan istedim gayet de memnunum senin dr un dediği küçük bi ihtimal. Artık tıp tekneloji okadar ilerledi ki hiç kafana takma çok samımıyım moral olsun diye yazmıyorum. Gerçek düşüncem bunlar.

araştırcam canımm ben bursadayım bursada olanlar bana bildiğiniz riskli gebeliklere bakan iyi bir doktor önerir misiniz
ben de bursadayım, bu işin piri yalçın kimya ama maddi anlamda zorlarsa bilemiyorum. profesör kendisi, fsmde muayenehanesi var, ayrıntılı ultrason için ona gitmiştim ben, çok detaylı inceledi..

Anladım canım çok sağolfikrin için senin kaçıncı haftada duzelmisti? Perşembe günü başka bir doktora gidicem hayırlısıyla zaten inşallah duzelir...

ben de bursadayım, bu işin piri yalçın kimya ama maddi anlamda zorlarsa bilemiyorum. profesör kendisi, fsmde muayenehanesi var, ayrıntılı ultrason için ona gitmiştim ben, çok detaylı inceledi..
Bana şimdi plasenta previa konusunda lazım ama onu da arastircam onerin için çok teşekkür ederim

Bana şimdi plasenta previa konusunda lazım ama onu da arastircam onerin için çok teşekkür ederim
anladım, kendisi yıllarca uludağ üniversitesinde çalışmış.. riskli gebelikler uzmanı. sadece ayrıntılı ultrason deği yani ilgi alanı.. bursada kime sorsan bilir zaten. araştır bence de, tlfda fiyat bilgisi bile alabilirsin

Biz evlendiğimizden itibaren bu yöntemle korunduk 2yıl hiç kaza maza olmadığı gibi neredeyse 1.5 yıl da bebeğimiz olmadı yani vücut amilelik mo
Anladım canım çok sağolfikrin için senin kaçıncı haftada duzelmisti? Perşembe günü başka bir doktora gidicem hayırlısıyla zaten inşallah duzelir...
hatırlamıyorum canım ilk aylar öyleydi hep dr hep daha zaman var bekleyeceğiz demişti ben zaten sezeryan istiyordum oyüzden pek takılmadım bu olaya.

Arastiricam eşimle inşallah

hatırlamıyorum canım ilk aylar öyleydi hep dr hep daha zaman var bekleyeceğiz demişti ben zaten sezeryan istiyordum oyüzden pek takılmadım bu olaya.
Benim plasenta previa olmasa da mecburen sezaryen olması lazım o benim için çok önemli değil ama plasentanin yerini değiştirmesi lazimm

Canım iletişim konusunda bir bilgin varsa bana özelden yazar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…