benim de hep öyle oldu canım. Üstelik 1 yıl cok sistemli çalışmamıza rağmen bebeğimiz olmadı. İlk bebeğim düştü kızımda sonuna kadar folbiol kullandırdı dr düşük tehlikesi var diye. Düşen bebeğimde ve kızımda adetimin günü gelmeden anladım bulantı koku falan normalde pinpiriğimdir ama bu nasıl ben anlamadan 4 aylık oldu bana bile masal gibi geliyor. Yani zar zor hamile kalıp kızıma kavuştum oğluş da peşinden kolaycana geldi. Maşallah diyeyim hamile gibi değilim çok şükür hiç sıkıntım yok. İnsallah da böyle gider.
maşallah canımBen ikisini de almıştım pijama mı giydim kimse sormuyor ne giyersin diye ilk en az 5-10 saat giyinmiyorsun sezeryanda üstüne örtü örtüyorlar. Kanamanı kontrol edip bezi değiştirebilmek için normali bilmiyorum canım
doktorun böyle konuşması çok yanlış. sen buyüzden cok etkilenmişsinBenim plasenta previa olmasa da mecburen sezaryen olması lazım o benim için çok önemli değilama plasentanin yerini değiştirmesi lazimm
Geçmiş olsun canım herkesin hikayesi farklı işte. Biz de düşünüyorduk ikinciyi ama zaman konusunda hiç bir fikrimiz yoktu. Belki böyle olmasa cesaret bile edemeyecektik. Gecelik sabahlık takımları da pahalı ben tek spor bi gecelik aldım hiç giymedim o takımlar en az 70- 80tl bence sen de tek bişey alabilirsin olur da lazım olur diye.Günaydın kızlar
maşallah canımbenim düşük gibi bir şey olmadı Allah'a şükür, pko vardı bundan 6-7 yıl önce iç kanama geçirip ameliyat olmuştum sonra ilaç tedavisi vs.. korkuyordum açıkçası hemen olmaz diye ama oldu şükürler olsun. ama işte bulantı ve kusmalar yüzünden hıçkıra hıçkıra ağladığım oldu ve hala da bitmedi. Allah kısmet ederse ikinciyi de düşünüyoruz zamanı gelince tabi ki ama işte çok kolay cesaret edebileceğimi sanımıyorum. şimdi sen böyle deyince sevindim senin adına, inşallah öyle olur benim de.
pijama konusunda da iki tane pijama takımım var ama herkes hastanede gecelik giydiriyorlar diyince bir tane de gecelik sabahlık takımı alayım dedim, hiç de sevmiyorum aslında gecelik giymeyihangisi rahat olursa onu giyerim artık.
Bana şimdi plasenta previa konusunda lazımama onu da arastircam onerin için çok teşekkür ederim
canım benım benm plasenta normal yerındeydı ama hep kanamam vardı kanama yuzunden dusuk tehdıtı olusuor bebek oksıjensız kalabılıor sen dıkkat et kendıne su zamana kadar bak saglıklı bı sekılde atlatmıssn ben aylarca yattım lavabo ıcın kalktım sadece en tehlıkelı donemler gerıde kaldı sukur plasenta toparlanabılen bısey ama muhakkak baska bı goz gorsun derım bazı doktrlar cıdden korkutuorlarAnladım canım çok sağolfikrin için senin kaçıncı haftada duzelmisti? Perşembe günü başka bir doktora gidicem hayırlısıyla zaten inşallah duzelir...
Anladım canım onerilerin için Sağolcanım geçmiş olsun. ne zamandır giremiyordum okudum şimdi. üzme kendini çok erken tedirgin etmiş seni doktorun. bence biraz dengesizmiş sinir oldum ya. Benim arkadaşta da bu sorun vardı son haftalarında düzeldi normal yapamadı doğumu ama sezeryanla doğumunu yaptı. kendide bebeği de sağlıklı. arkadaş söylemiş sana yalçın kimyayı evet bu konuda çok iyi gerçekten ama doğum sonuna kadar takip yapıyor mu onu bilmiyorum. yani yönelndirme muayene gibi şeyler yapmıyo diye biiyodum ama arkadaş gitmiş daha iyi bilir belki. ben biliyosun jimere gidiyorum. ordada riskli gebeliklere Cenk Bey bakıyor. bu konudada çok ahstası olmuş. benim arkadaşta ona gitmişti hatta acıbademde doktorlar çok beklemez bu bebek 32 yi doldursa yeter diyorlardı Cenk Bey 9. ayına kadar bekletti ve öyle doğurttu. aynı sorun vardı ondada. istersen bi görün onada. hastanede tam teşekküllü biliyosun.
Evet bilmiyorum doktor beni gercekten cok korkuttu ya da doğruyu söylüyor kafam çok karışık cok üzülüyorumcanım benım benm plasenta normal yerındeydı ama hep kanamam vardı kanama yuzunden dusuk tehdıtı olusuor bebek oksıjensız kalabılıor sen dıkkat et kendıne su zamana kadar bak saglıklı bı sekılde atlatmıssn ben aylarca yattım lavabo ıcın kalktım sadece en tehlıkelı donemler gerıde kaldı sukur plasenta toparlanabılen bısey ama muhakkak baska bı goz gorsun derım bazı doktrlar cıdden korkutuorlar
Evet bilmiyorum doktor beni gercekten cok korkuttu ya da doğruyu söylüyor kafam çok karışık cok üzülüyoruminşallah düzelir yaa
Çok teşekkür ederim aminn inşallah canım dualarinda beni de unutma olur muselviboylum Allah yar ve yardımcın olsun inşallah yolundadır canını sıkacak bir durum değildir ama hepimiz anne adayıyız böyle bir durumla kim karşılaşsa morali çöker ama sabırlı olmak gerekiyor
Çok teşekkür ederim aminn inşallah canım dualarinda beni de unutma olur mu
Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız kaç kiloyundunuz ne kadar oldunuz
Evet bilmiyorum doktor beni gercekten cok korkuttu ya da doğruyu söylüyor kafam çok karışık cok üzülüyoruminşallah düzelir yaa
ben hamileliğimden bu yana 9.5 kilo aldım ve 25. haftamdayım çok aldım daha 15 hafta var bilemiyorum artık ne kadar alırımKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız kaç kiloyundunuz ne kadar oldunuz
ben de çok alanlardanım, Allahtan önceki kilom fazla değildi, 26 haftada 50 kilodan 61e çıktım, 11 kilo oldu şimdiden :)Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız kaç kiloyundunuz ne kadar oldunuz
ben hamileliğimden bu yana 9.5 kilo aldım ve 25. haftamdayım çok aldım daha 15 hafta var bilemiyorum artık ne kadar alırım
aynen canım bendee 9 kılo aldım oyle çokta iştahım yk inanamadım bu kadar aldıgımaa normalde zayıf bı ınsnaım boyumda var gostermıorum ama 15 le bıtırmek ıstıom ınsallah
sen yine boyundan avantajlısın canım beim boyum 160 ve 60 kilo ile başladım ve ben çabuk kilo alan biriyim PKO dan dolayı bende abartmıyorum aslında ama pko yok mu hep onun yüzünden neyse sağlığımız yerinde olsun da olsun diye teselli ediyorum kendimi
ben de çok alanlardanım, Allahtan önceki kilom fazla değildi, 26 haftada 50 kilodan 61e çıktım, 11 kilo oldu şimdiden :)
ben de çok alanlardanım, Allahtan önceki kilom fazla değildi, 26 haftada 50 kilodan 61e çıktım, 11 kilo oldu şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?