alıyoz işte anlamadan dikkat etmke lazım ben artık pirinç makarnayı kestim ekmek te tam bugday kesınlıkle tavsıye ederım
bugün 24.haftamiza girdik ben 62 ile basladim boyum da uzun değil 4 kilo aldim su ana kadar. Biraz almissin diyorlar daha az alabilirdin 5.aydan sonra kilo aliniyo diyolar moralimi bozuyolar dünden beri hesap kitap yapiyorum kalan 4 ayda 6 kilo alsam 10 kilo ile tamamlarim inşallah diyorum ama bakalim. Benim en büyük dezavantajim evlendikten sonra kilo almak oldu ya 55 le evlendim inceciktim 62 te ciktim 9 ayda nasil oldu anlamadimKızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız kaç kiloyundunuz ne kadar oldunuz
bugün 24.haftamiza girdik ben 62 ile basladim boyum da uzun değil 4 kilo aldim su ana kadar. Biraz almissin diyorlar daha az alabilirdin 5.aydan sonra kilo aliniyo diyolar moralimi bozuyolar dünden beri hesap kitap yapiyorum kalan 4 ayda 6 kilo alsam 10 kilo ile tamamlarim inşallah diyorum ama bakalim. Benim en büyük dezavantajim evlendikten sonra kilo almak oldu ya 55 le evlendim inceciktim 62 te ciktim 9 ayda nasil oldu anlamadim
b
bende 56 idim evlenmeden önce evlenince 6o a kadaar çıktım hemde 3 ay içinde bilmiyorum ama hep derlerdi evlilik insana kilo aldırıyor diye inanmazdım
ben evlilikte almadım ama hamıleleık yaradı heralde
İnşallah canım evet yarın gidicem hayırlısıyla
Allah yardımcın olsun canım, başka doktora da gidecekmişsin zaten. inşallah o rahatlatır biraz içini. doktorların yaklaşımı da çok farklı olabiliyor, yarın gideceksin değil mi? kafandaki her şeyi sor, internetten de çok incelememeye çalış istersen. okuduklarımız da kafamızı iyice karıştırıyor
günaydın kızlarrr,benim için aydınlık bi gün olmadı malesef,sabahdan bu yana kasıklarımda bi ağrı vardı,yattım uyuyınca geçer sandım ama yok geçmedi,en son duşa gireyim,rahatlatır dedim allahtan hafifledi...korktum ya geçmeyincee[/QUOTE
artık bundan sonra farklı şeylerle karşılaşmamız mümkün normaldir umarım bende dün işten eve giderken ilk zorlandım yürüyerek gidiyorum karnımda sancı vardı attığım her adımda canım yandı bende korkmuştum
ben de öyle, ilk üç ayda 3-4 kilo almışımdır. gerisi hızla geldihangi ayda almaya başladın kiloyu sen tatlım ben 3 aydan sonra hızlı bir şekilde aldım valla
evet canım çok yürüyüncede oluyo bende sancı, hem yürüyüş yapmak iyi diyolar ama acıyla yürüyüş mü olur
ben de öyle, ilk üç ayda 3-4 kilo almışımdır. gerisi hızla geldi
arada yürü bence,hergün yürüyosan biraz zorlanırsın gibi..bende olmuyordu ama artık olacağını düşünüyorum yürümesem mi acaba canım ya gelirken sıkıntı yok giderken zorlanıyorum
Kızlar kilo mevsuzunda rekor bende sanırım.. 23 haftalığız 10 kılo aldım her ne kadar özel bi durumum vardı sorun etmesem de bundan sonraki süreç merak ettiriyor beni ... Bu arada haftasonu boyadan sonra 2 gündür temizliği yapıyım dedim ahh o mutfak mahvetti Beni yukarı dolaplara in çık derken spor yapmassın yapmassın yapıncada et kesogı olur ya aynen öyle oldum bacaklarım kollarım cok ağrıdı .. Malum memleketten uzak olunca kim gelcek yardıma annemde gelmeden bitsin istedim .. Huzlıyım duranıyom ki bu sabah Kuzılay gıttım işim vardı lcwden cok guzeş bi bluz ve elbise aldım tsvsıye ederım kızlar cok rahat.. Bi haftadır göbek daha da çıktı eski tayt pant gırenıyurum hamıle tabutlarından da aldım sonunda
arada yürü bence,hergün yürüyosan biraz zorlanırsın gibi..
inşallahh canım...bugünde bir deneyeyim bakem inşallah düne mahsustur
Evet canım sende dimi[
sen ankara damısın tatlım
evet bende ankaradayımEvet canım sende dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?