benide senin gibiyim kimsem yok burda eşim ve ben varız o yüzde de ne yapacağım kaygısı var doğumdan sonra tabi Rabbim yardım eder her zaman buna inanıyorumevet bende ankaradayım
Seni çok iyi anlıyorum emin ol .. Bizimde 2 taraftan da ailemiz yok 2.5 yıl oldu Ankara'ya geleli .. Allah yardımcımız olsun canım . Ben çalışmıyorum ayrıldım ilk aylarımda bi sure idare edıcez sonra iş bulunca aileler gelecek inşallah evlendıgımızdeb beri bebek bebek doyolar Görücez :) bu arada hangi hastaneye gıdıyosunbenide senin gibiyim kimsem yok burda eşim ve ben varız o yüzde de ne yapacağım kaygısı var doğumdan sonra tabi Rabbim yardım eder her zaman buna inanıyorum
Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız kaç kiloyundunuz ne kadar oldunuz
Seni çok iyi anlıyorum emin ol .. Bizimde 2 taraftan da ailemiz yok 2.5 yıl oldu Ankara'ya geleli .. Allah yardımcımız olsun canım . Ben çalışmıyorum ayrıldım ilk aylarımda bi sure idare edıcez sonra iş bulunca aileler gelecek inşallah evlendıgımızdeb beri bebek bebek doyolar Görücez :) bu arada hangi hastaneye gıdıyosun
Çok şükür annelerimiz var canım gelecekler kısmetse yanımıza yüne de sanslıyız ... Doğumu nerede düşünüyorsunbende geleli 3 yıl olacak canım. amin hepimizin yardımcısı Rabbimdir. benimde annem gelecek yanıma ben magnete gittim arada ama etlik kadın doğuma gittim şimdi de Ankara Üniversitesi cebeci kadın doğuma başlayacağım artık özel muayeneye gideceğim bundan sonra diğer türlü pek ilgilenmezler diye düşündüm
canım valla ben 5 kilo almışımson 2-3 haftada hızlı almaya başladım. 60 ile hamile kaldım 65 olmuşum
Çok şükür annelerimiz var canım gelecekler kısmetse yanımıza yüne de sanslıyız ... Doğumu nerede düşünüyorsun
park yatak yenı dogan ııcn pek kullanıslı degıl bnce kıs olucak zaten park yatakların yatagı yere yakın oluyor usutebılır o daha cok 1 yaş için fln ideal.ben buyuyen karyola takımı aalıcam buyunce 190*90 tek kısılık yatak oluyo ve yanıma sepet daha kullanıslı olucak
çoğu kişi aynı dertten muzdarip. Ben de Vanda öğretmenim. ne eşimin ailesi burda ne benim. gelebilecek de kimsemiz yok. Annem gelecek ama o da çok uzun süre kalamaz. 1 ay kalsa öpüp başıma koycam. bebek doğunca da izin altı üstü 3 ay sonra işe başlamam lazım. tabi heyet raporu bulamazsam. beni de o telaş sardı. öğretmen olan varsa çok iyi anlıyodur beni.benide senin gibiyim kimsem yok burda eşim ve ben varız o yüzde de ne yapacağım kaygısı var doğumdan sonra tabi Rabbim yardım eder her zaman buna inanıyorum
Canım ben bastan beri akropole gıdıyorum sma doğum fiyatı düşündürüyor .. 2500 dogum .. Baskan sehirlerde cok uygun ankara uçmuş durumda bi kaç hastaneyi de araştırıyorum bakalımevet annelerimiz iyi ki var ben işte cebeci kadın doğumda düşünüyorum canım sen nerde yapacaksın
bugün 24.haftamiza girdik ben 62 ile basladim boyum da uzun değil 4 kilo aldim su ana kadar. Biraz almissin diyorlar daha az alabilirdin 5.aydan sonra kilo aliniyo diyolar moralimi bozuyolar dünden beri hesap kitap yapiyorum kalan 4 ayda 6 kilo alsam 10 kilo ile tamamlarim inşallah diyorum ama bakalim. Benim en büyük dezavantajim evlendikten sonra kilo almak oldu ya 55 le evlendim inceciktim 62 te ciktim 9 ayda nasil oldu anlamadim
Ya bende park istemyrm aslnda. Hiç begenmiyrm onları. Ahsap beşiklerde heryere kolay taşınmıyokı. E bide bı kaç ay kullansn diye yatak odasına sepet beşik almakta boşa masrafmış gbi geliyo.ay şaşırdm napıcamı.
Uzak olmak zor işte .. Allah yardımcımız olsun .. Anneye yakın olanlar cok şanslıçoğu kişi aynı dertten muzdarip. Ben de Vanda öğretmenim. ne eşimin ailesi burda ne benim. gelebilecek de kimsemiz yok. Annem gelecek ama o da çok uzun süre kalamaz. 1 ay kalsa öpüp başıma koycam. bebek doğunca da izin altı üstü 3 ay sonra işe başlamam lazım. tabi heyet raporu bulamazsam. beni de o telaş sardı. öğretmen olan varsa çok iyi anlıyodur beni.
Bende aynen senin gibiyim.. İkeayı beğeniyorum ama herkes park yatak iyi diyor. Arada kaldımYatak odamada ekstra küçük sepet beşik alıcam ilk aylar için...Eki Görüntüle 1223026 onun içinde bunu beğendim büyük ihtimalle bunu alıcam.
Canım ben bastan beri akropole gıdıyorum sma doğum fiyatı düşündürüyor .. 2500 dogum .. Baskan sehirlerde cok uygun ankara uçmuş durumda bi kaç hastaneyi de araştırıyorum bakalım
çoğu kişi aynı dertten muzdarip. Ben de Vanda öğretmenim. ne eşimin ailesi burda ne benim. gelebilecek de kimsemiz yok. Annem gelecek ama o da çok uzun süre kalamaz. 1 ay kalsa öpüp başıma koycam. bebek doğunca da izin altı üstü 3 ay sonra işe başlamam lazım. tabi heyet raporu bulamazsam. beni de o telaş sardı. öğretmen olan varsa çok iyi anlıyodur beni.
seninki yine iyi çok değil normal geldi bana
Biz seninle aynı şeyleri düşünüyoruz sanırımikea beşik-şifonyer ve sepet beşik Bi karar verebilsek bide daha güzel olacak
ama ben nerdeyse 16-17. haftama kadar hiç almamıştım. fıtık vardı bende doktor alma sakın zorlanırsın dedi. o haftadan sonra hızla alınca korktum. bu şekilde hızlı giderse yandım. çok alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?