2014 Aralık Anneleri

benide senin gibiyim kimsem yok burda eşim ve ben varız o yüzde de ne yapacağım kaygısı var doğumdan sonra tabi Rabbim yardım eder her zaman buna inanıyorum
Seni çok iyi anlıyorum emin ol .. Bizimde 2 taraftan da ailemiz yok 2.5 yıl oldu Ankara'ya geleli .. Allah yardımcımız olsun canım . Ben çalışmıyorum ayrıldım ilk aylarımda bi sure idare edıcez sonra iş bulunca aileler gelecek inşallah evlendıgımızdeb beri bebek bebek doyolar Görücez :) bu arada hangi hastaneye gıdıyosun

bende geleli 3 yıl olacak canım. amin hepimizin yardımcısı Rabbimdir. benimde annem gelecek yanıma ben magnete gittim arada ama etlik kadın doğuma gittim şimdi de Ankara Üniversitesi cebeci kadın doğuma başlayacağım artık özel muayeneye gideceğim bundan sonra diğer türlü pek ilgilenmezler diye düşündüm

Çok şükür annelerimiz var canım gelecekler kısmetse yanımıza yüne de sanslıyız ... Doğumu nerede düşünüyorsun

Canım naptın baktın mı mobilya büyüyen karyola en mantıklısı cidden bende incelicem bu aralar .. ikeadaki karyolalar güzel ama 4 yaştan sonra bi daha almak lazım .. zorr işlerr ..istanbuldan mısın sen ya bilgileri paslaşalım birbirimize yardımcı olalımm

benide senin gibiyim kimsem yok burda eşim ve ben varız o yüzde de ne yapacağım kaygısı var doğumdan sonra tabi Rabbim yardım eder her zaman buna inanıyorum
çoğu kişi aynı dertten muzdarip. Ben de Vanda öğretmenim. ne eşimin ailesi burda ne benim. gelebilecek de kimsemiz yok. Annem gelecek ama o da çok uzun süre kalamaz. 1 ay kalsa öpüp başıma koycam. bebek doğunca da izin altı üstü 3 ay sonra işe başlamam lazım. tabi heyet raporu bulamazsam. beni de o telaş sardı. öğretmen olan varsa çok iyi anlıyodur beni.

evet annelerimiz iyi ki var ben işte cebeci kadın doğumda düşünüyorum canım sen nerde yapacaksın
Canım ben bastan beri akropole gıdıyorum sma doğum fiyatı düşündürüyor .. 2500 dogum .. Baskan sehirlerde cok uygun ankara uçmuş durumda bi kaç hastaneyi de araştırıyorum bakalım

bakma canım sen millete ya onlar hamilelikte ne kadar almış. 4 kilo ne demek nerdeyse 6 aylık hamile biri için. süper bence. bu kilo normalin bile altında. benimde çok moralimi bozuyolar bu konuda. zaten boyum var 60 kilo ile hamile kaldım 5 kilo almışım. doktor bile çok güzel gidiyorsun diyo görenler hemen aayyy kilo almışsın bayağ toplamış toton kendini arkadan bile belli diyolar. bunu diyenlerde hamile değilken benden bile kilolu olanlar

bende şaşırdım canım aynen .. hasır sepet+büyüyen beşik olabilir evin içinde ana kucağı tarzı şeylerin içinde mi duruyorlar 2.annelerrrrr yardımmmmmmmmmmmmm ..

bazıları park yatak farz her odaya gidiyor dio ama kümbet gibi nasıl evin her noktasına götüreceksin onu anlayamadım ..

Uzak olmak zor işte .. Allah yardımcımız olsun .. Anneye yakın olanlar cok şanslı

o beşikleri bende beğeniyorum canım ama 500 tl civarı o yüzden biraz daha araştırma yapiim diorum bi de mothercare de indirim de bi sepet vardı 180 e inmişti ve uyku seti dahildiiiiiii

Canım ben bastan beri akropole gıdıyorum sma doğum fiyatı düşündürüyor .. 2500 dogum .. Baskan sehirlerde cok uygun ankara uçmuş durumda bi kaç hastaneyi de araştırıyorum bakalım

evet burda doğum fiyatları yüksek bende düşündüm ama nasıl olsa doğuracak olan biziz para verince az mı açı çekiyoruz sanki benim evim yakın diye cebeci kadın doğumda karar kıldım en son ve hala kararsızım ama özel hoca muayenesine giddersem ilgilenirler sanırım

öğretmen değilim memurum bende ama bizimkide seninkiinden farklı değil canım doğum iznimiz aynı sonuçta offfff zor iş

seninki yine iyi çok değil normal geldi bana

ama ben nerdeyse 16-17. haftama kadar hiç almamıştım. fıtık vardı bende doktor alma sakın zorlanırsın dedi. o haftadan sonra hızla alınca korktum. bu şekilde hızlı giderse yandım. çok alırım.

kiloda rekor bende. 10 kilo aldım. 25+6yım..börek çörek tatlı pilav ekmek yemeden 10 kilo almak da marifet ama dimi:)

Biz seninle aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım ikea beşik-şifonyer ve sepet beşik Bi karar verebilsek bide daha güzel olacak

prensesiz yaa ondan aynı düşünüyoruz valla bi ikea yapmak lazım ölçü alıp evle karşılaştırmak falan .. sen ikeaya baktın mı yakında sonradan uzayan yataklardan var mıydı

ama ben nerdeyse 16-17. haftama kadar hiç almamıştım. fıtık vardı bende doktor alma sakın zorlanırsın dedi. o haftadan sonra hızla alınca korktum. bu şekilde hızlı giderse yandım. çok alırım.

illaki alırsın canım illaki ama çok almaya dikkat et senin daha dikkatli olman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…