kiloda rekor bende. 10 kilo aldım. 25+6yım..börek çörek tatlı pilav ekmek yemeden 10 kilo almak da marifet ama dimi:)
kiloda rekor bende. 10 kilo aldım. 25+6yım..börek çörek tatlı pilav ekmek yemeden 10 kilo almak da marifet ama dimi:)
illaki alırsın canım illaki ama çok almaya dikkat et senin daha dikkatli olman lazım
en son 3 hafta önce gittiğimde 3 kilo almış görünüyordum canım şimdi 5 oldum. 3 haftada 2 kilo aldım
Allah yardımcın olsun canım, başka doktora da gidecekmişsin zaten. inşallah o rahatlatır biraz içini. doktorların yaklaşımı da çok farklı olabiliyor, yarın gideceksin değil mi? kafandaki her şeyi sor, internetten de çok incelememeye çalış istersen. okuduklarımız da kafamızı iyice karıştırıyor
3 aylık bebeği kime bırakırsın. bakıcı tutsan nasıl güvenirsin. sırf bu dertlerden güzelim okulumu değiştirdim eve daha yakın olsun ve ders programımı daha rahat ayarlayabileyim diye. Allahım yardım eder inş.öğretmen değilim memurum bende ama bizimkide seninkiinden farklı değil canım doğum iznimiz aynı sonuçta offfff zor iş
günaydın kızlarrr,benim için aydınlık bi gün olmadı malesef,sabahdan bu yana kasıklarımda bi ağrı vardı,yattım uyuyınca geçer sandım ama yok geçmedi,en son duşa gireyim,rahatlatır dedim allahtan hafifledi...korktum ya geçmeyincee
bakma canım sen millete ya onlar hamilelikte ne kadar almış. 4 kilo ne demek nerdeyse 6 aylık hamile biri için. süper bence. bu kilo normalin bile altında. benimde çok moralimi bozuyolar bu konuda. zaten boyum var 60 kilo ile hamile kaldım 5 kilo almışım. doktor bile çok güzel gidiyorsun diyo görenler hemen aayyy kilo almışsın bayağ toplamış toton kendini arkadan bile belli diyolar. bunu diyenlerde hamile değilken benden bile kilolu olanlar
aynen korkuyorum çok bel ağrısından. doktor zaten fıtığı olmayan birinde bile bel ağrısı görüyoruz 28. haftalardan sonra dedi. o yüzden benim kiloma dikkat etmem lazım. valla bu zamanda iştahında varken yememek o kadar zorki. birden acıkıyorum ya şaka gibi
9.5 da benim demmekki biz çok almışız bende seniibi kilo aldıran şeylerden uzak durduum ama olmadı aldım bende neyse bundan sonrası için 5 kilo alsam diyorum ama zor
güzel bir soruya değindin bende bu konuda bilgisizm ama almam da gerekiyor aldıklarımı yıkamam lazımkızlar bebişerinize aldığınız kıyafetleri neyle yıkayacaksınız deterjan olarak ne kullanacaksınız?
Hacışakirin bebekler için deterjanı var onu düşünüyorum benkızlar bebişerinize aldığınız kıyafetleri neyle yıkayacaksınız deterjan olarak ne kullanacaksınız?
inşallah güzelim ya en azından yakınmışsın evine o da şans senin için benim evim uzak biraz3 aylık bebeği kime bırakırsın. bakıcı tutsan nasıl güvenirsin. sırf bu dertlerden güzelim okulumu değiştirdim eve daha yakın olsun ve ders programımı daha rahat ayarlayabileyim diye. Allahım yardım eder inş.
hadi yaaa,pufff hala korkyorum,ağrı hafif ama devam ediyo.sağol canımmbu haftalard aoluyor canım ben de başta çok korkmuştum ama burada birçok arkadaş yazınca normalmiş demek ki dedim. doktor da bunlar gebeliğin bu ayından sonra beklediğimiz şeyler dedi. kalsiyum, magnezyumdan zengin beslen veya ilaçların varsa kullanmayı ihmal etme :)
İlk gebeliğin mi canım. Ben de ilk gebeliğimde ilk 6 ay 10 son 3 ay 10 olmak üzere 20 kilo almıştım. Şimdi ikinci gebeliğim 23.haftadayım 2kilo aldım zaten öncekinden 5 kilo vardı. Birincide çok alıyo herkes niye ben de bilemiyorum.kiloda rekor bende. 10 kilo aldım. 25+6yım..börek çörek tatlı pilav ekmek yemeden 10 kilo almak da marifet ama dimi:)
çok
güzel bir soruya değindin bende bu konuda bilgisizm ama almam da gerekiyor aldıklarımı yıkamam lazım
kızlar bebişerinize aldığınız kıyafetleri neyle yıkayacaksınız deterjan olarak ne kullanacaksınız?
Sabun tozuyla yıkayın arkadaşlar ilave durulama yaptırın. Ben bir keresinde kakalar çıkmıyor diye toz makına deterjanıyla ıslattım sonra 3-5kez durulayıp tekrar sabun tozuyla yıkadım ona rağmen kızımın omuzlarında egzama tarzı bişey oldu. Bidaha yapmadım Allahtan cabuk gecti ilk başlarda hassas oluyorlar gerçekten.Hacışakirin bebekler için deterjanı var onu düşünüyorum ben
İlk gebeliğin mi canım. Ben de ilk gebeliğimde ilk 6 ay 10 son 3 ay 10 olmak üzere 20 kilo almıştım. Şimdi ikinci gebeliğim 23.haftadayım 2kilo aldım zaten öncekinden 5 kilo vardı. Birincide çok alıyo herkes niye ben de bilemiyorum.
ben biraz araştırdım hacı şakir in sabun tozunu önerenler çok ama kullanımı zormuş toz toz kalıyormuş çamaşırlar üzerinde, hatta çift durulama falan gerektiriyormuş diyorlar. o yüzden dalinin sıvı bebek deterjanını alacağım büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?