2014 Aralık Anneleri

hımmmm bende senden duyuyorum 2 kez durulanacak diye makina zaten yeterince duruluyor gerek yok bence ama tabi bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatsın bizi kızlar

kaka yapınca hemen çitileyin fairy ya da pril ile. bulaşık deterjanı ile lekeli yeri çitile durula. hiç leke kalmaz. benim oğlumun bodyler tulumlar ve pijama altları bu sayede tertemiz duruyor. ikinci de giyer. üstler lekeli ama önlük taktırmadığı için.
ben de sabuntozu kullandım tam 30 aylık olana kadar. sabuntozu ile yıkayıp ütüledim. 2 aydır bizimkilerle beraber deterjanla yıkıyorum. yine ütülüyorum tabi.

Biraz da bünye meselesi işte iki çocukla cabuk verilir canım :) Yani benim bol bol enerjiye ihtiyacım olacak sahsen 3-5 ayda tığ gibi olacağımdan eminim. Çünkü ikiz gibi olacaklar daha kızım çok küçük. Şimdide hamile gibi değilim valla iş güç bitmiyor koşturup duruyorum. İlerisini hiç düşünemiyorum.

aynen ya. yok 9 kilo almış yok 10 kilo ile bitirmiş. şimdi baksan bende kilolu. inanmıyorum bile çoğuna zayıfsan daha çok alıyosun zaten.

ilki ne kadar? cinsiyetlri ne? çalışıyormuşsun ve kaç yaşındasın? bunlar kilo veriş sürecini çok tekiler. benim çok kilo almamın bir nedeni yürüyüş yapamamak bir diğer nedeni de evin yemek ütü gibi günlük işlerini oğlumun bakıcısı yapıyordu. ben işyerimde oturuyorum evde de çok tempo yoktu o yüzden aldım. 2 hafta oldu oğlum kreşe başladı. kardeş doğmadan kreşe alışsın istedik, artık bakıcı da ona çok şey veremiyordu. bebek kışın doğacak ben bebekle yemek ütüyle boğuşurken oğlum tv başından ayrılmayacaktı. ancak alışır kreşe diyerek verdik işte. tabi bakıcı da gitti. her iş bana kaldı. dün oğlumla 6da eve girdik 11e kadar koltuk görmedi totom. bu tempo ile bundan sonra daha az alırım belki de:)

evet onu ben de duydum bir bayan sulandırıp koyuyorum demişti ama o nekadar çözüm olur bilemem dalinde çok kimyasal diye duymuştum şampuanını felan deterjanı nasıldır ki?

kullanan arkadaşım memnunum demişti ama evet kimyasallar yüzünden ben de tedirgindim. sabun tozuna da çok zor eriyor diyorlar da işte mecburen birini alacağız.

sabun tozu kalıntı bırakmıyor mu? çift durulama mı yaptın canım? ya da başka bir yöntemin mi var, paylaşır mısın bizimle :)

aynen ya. yok 9 kilo almış yok 10 kilo ile bitirmiş. şimdi baksan bende kilolu. inanmıyorum bile çoğuna zayıfsan daha çok alıyosun zaten.

aynen öyle benim kilom ilk 4 kontrolde hiç değişmedi, 5. ayda bir gittim 3 kilo birden almışım. şimdi de almaya devam ediyorum. bakalım kaçla bitireceğiz :)

otomatik makinalar için sabuntozu var. kalıntı yapmıyor. 30 derece de yıkadm ben narin programda ve ilave durulama da yapmadım hiç. 2,5 yıl sabuntozu kullandım.

aynen korkuyorum çok bel ağrısından. doktor zaten fıtığı olmayan birinde bile bel ağrısı görüyoruz 28. haftalardan sonra dedi. o yüzden benim kiloma dikkat etmem lazım. valla bu zamanda iştahında varken yememek o kadar zorki. birden acıkıyorum ya şaka gibi

sedefff bende de bel fıtığı var çok zor kalkıyorum uzandığım zaman hele akşamları çok fena oluyorum resmen sürünerek gidiyorum.. gece yatakta bile dönemiyorum bende 10 kg aldım çok sebze meyve yiyorum ama deli gibi kilo aldım beni gören neren kilo aldı diyor.. bi göbeğim çıktı popom zaten vardı kollarım filan zaten zayıf ama bu kilo nereye gitti çözmüş değilim.. belimin ağrısı daha kötüleşirse kilo aldıkça yandım ben

hımmmm bende senden duyuyorum 2 kez durulanacak diye makina zaten yeterince duruluyor gerek yok bence ama tabi bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatsın bizi kızlar
BEBEK PROGRAMINDA YIKIYODUM BEN NORMAL DETERJANLA Bİ DIKINTIDA OLMADI

BENDEDE FITIK BAŞLANGICI VARDI ZATEN YATTIĞIMDA KALAKAMIYORUM DÖNMEK EZİYET OLDU 8 KİLO ALDIM ŞİMDİYE KADAR GÖRÜNTÜM 9 AYLIK GİBİ GÖBEK MAŞALLAHH

İkisinin arasına ne kadar koydunuz? Ben de yakın istiyorum bir dahakini. :) Özel bir beslenme bakım uyguladınız mı kendiniz için? Bir de bir de emziriyor musunuz halen?

Ben hamilelik öncesinden beri dalan toz sabun kullanıyorum. Tamamen bitkisel. Kokusu da güzel. Hacı Şakir gibi parça bırakmıyo kıyafetler üzerinde. 30 derecede bile!

BEN MOBİLYA BEŞİK ALDIM CANIM KIZIMA SALONDADA ANA KUCAĞINDA DURUYODU MUTFAĞA ONLA GÖTÜRÜYODUM RAHAT OLUYODU

İkisinin arasına ne kadar koydunuz? Ben de yakın istiyorum bir dahakini. :) Özel bir beslenme bakım uyguladınız mı kendiniz için? Bir de bir de emziriyor musunuz halen?
KIZIM 3 YAŞINDA CANIM 12 KİLO VERİP KIZIMA HAMİLE KALDIĞIM KİLOMA DÜŞTÜM BESLENMEYE DİKKAT EDİP SPOR YAPARAK ŞİMDİ İKİZLER CANIMI ÇIKARACAK ZATEN ALDIKLARIMI FAZLASIYLA VERİRİM GİBİME GELİYO KIZIMI 2.5 YAŞINA KADAR EMZİRDİM EMZİRRİKEN DAHA ÇABUK VERİLİYO KİLO

maşallah canım sana çok güzel olmuş ben uzun yıllar ara verilmesine karşıyım çok yaş farkı olunca kardeşler zor anlaşıyor gibime geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…