yani yeğenlerimin kıyafetlerini gönderecekler benim kız için yıkayıp ütüleyeyim dedim aklıma geldi neyle ve nasılyıkayacağım diye ayrı yıkamak gerekiyormuş ve 2 kez durulama yapmak gerekiyormuş heralde?
Sabun tozuyla yıkayın arkadaşlar ilave durulama yaptırın. Ben bir keresinde kakalar çıkmıyor diye toz makına deterjanıyla ıslattım sonra 3-5kez durulayıp tekrar sabun tozuyla yıkadım ona rağmen kızımın omuzlarında egzama tarzı bişey oldu. Bidaha yapmadım Allahtan cabuk gecti ilk başlarda hassas oluyorlar gerçekten.
Biraz da bünye meselesi işte iki çocukla cabuk verilir canım :) Yani benim bol bol enerjiye ihtiyacım olacak sahsen 3-5 ayda tığ gibi olacağımdan eminim. Çünkü ikiz gibi olacaklar daha kızım çok küçük. Şimdide hamile gibi değilim valla iş güç bitmiyor koşturup duruyorum. İlerisini hiç düşünemiyorum.yok canım ikinci gebeliğim. ilkinde de pasta börek tatlı ekmek pilav yemeden 14 kilo aldım. ama aldığım kilo değilmiş. doğumdan 10 gün sonra sadece 3 kilo fazlam vardı. ödem bebek kan su ıvır zıvırmış gerisi. ama bu sefer daha hızlı aldım çünkü hiç yürüyüş yapmadım. ilkinde yürürdüm. eylül 15 hava serinlerse inşallah yürümeye başlarım. ankara çok sıcak şu an yürünecek gibi değil..
bu haftalard aoluyor canım ben de başta çok korkmuştum ama burada birçok arkadaş yazınca normalmiş demek ki dedim. doktor da bunlar gebeliğin bu ayından sonra beklediğimiz şeyler dedi. kalsiyum, magnezyumdan zengin beslen veya ilaçların varsa kullanmayı ihmal etme :)
güldürdün beniaynen öyle, kilonu soruyorlar sonra başlıyorlar ben ilk hamileliğimde şu kadar aldım, evlendiğimde ip gibiydim falan :) dün eşime dert yanıyordum çok kilo aldım bundan sonra daha çok alacağım diye, o da herhalde sana daha önce kimse hamileyken kilo alacağını söylememişti, hayal kırıklığına mı uğradın diye dalga geçti benimle
Biraz da bünye meselesi işte iki çocukla cabuk verilir canım :) Yani benim bol bol enerjiye ihtiyacım olacak sahsen 3-5 ayda tığ gibi olacağımdan eminim. Çünkü ikiz gibi olacaklar daha kızım çok küçük. Şimdide hamile gibi değilim valla iş güç bitmiyor koşturup duruyorum. İlerisini hiç düşünemiyorum.
evet onu ben de duydum bir bayan sulandırıp koyuyorum demişti ama o nekadar çözüm olur bilemem dalinde çok kimyasal diye duymuştum şampuanını felan deterjanı nasıldır ki?
kaka yapınca hemen çitileyin fairy ya da pril ile. bulaşık deterjanı ile lekeli yeri çitile durula. hiç leke kalmaz. benim oğlumun bodyler tulumlar ve pijama altları bu sayede tertemiz duruyor. ikinci de giyer. üstler lekeli ama önlük taktırmadığı için.
ben de sabuntozu kullandım tam 30 aylık olana kadar. sabuntozu ile yıkayıp ütüledim. 2 aydır bizimkilerle beraber deterjanla yıkıyorum. yine ütülüyorum tabi.
aynen ya. yok 9 kilo almış yok 10 kilo ile bitirmiş. şimdi baksan bende kilolu. inanmıyorum bile çoğunazayıfsan daha çok alıyosun zaten.
kullanan arkadaşım memnunum demişti ama evet kimyasallar yüzünden ben de tedirgindim. sabun tozuna da çok zor eriyor diyorlar da işte mecburen birini alacağız.
sabun tozu kalıntı bırakmıyor mu? çift durulama mı yaptın canım? ya da başka bir yöntemin mi var, paylaşır mısın bizimle :)
aynen öyle benim kilom ilk 4 kontrolde hiç değişmedi, 5. ayda bir gittim 3 kilo birden almışım. şimdi de almaya devam ediyorum. bakalım kaçla bitireceğiz :)
Canım vosvosu yapmak en kolayı ama vosvoslarda önemli olan vosvosu uygun fiyata bulmak ben ulusta bakıcam soluhanda falan . Hatta sende bakabılırsen denk gelirse paylaşırsan sevınırım
otomatik makinalar için sabuntozu var. kalıntı yapmıyor. 30 derece de yıkadm ben narin programda ve ilave durulama da yapmadım hiç. 2,5 yıl sabuntozu kullandım.[/
doğru diyorsun mantıklı bence bende senin dediğin gibi yapayım madem
Emınonunden toptan cok uyguna bulursunuz tabi bdnım ist geçme durumum yok sanırım yoksa Eminönü'nü talan etmek vardıkızlaaaar vosvos çok tatlı yaa bakiim bundan var mı eminönünde en mavisindennnn
BEBEK PROGRAMINDA YIKIYODUM BEN NORMAL DETERJANLA Bİ DIKINTIDA OLMADIhımmmm bende senden duyuyorum 2 kez durulanacak diye makina zaten yeterince duruluyor gerek yok bence ama tabi bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatsın bizi kızlar
BENDEDE FITIK BAŞLANGICI VARDI ZATEN YATTIĞIMDA KALAKAMIYORUM DÖNMEK EZİYET OLDU 8 KİLO ALDIM ŞİMDİYE KADAR GÖRÜNTÜM 9 AYLIK GİBİ GÖBEK MAŞALLAHHaynen korkuyorum çok bel ağrısından. doktor zaten fıtığı olmayan birinde bile bel ağrısı görüyoruz 28. haftalardan sonra dedi. o yüzden benim kiloma dikkat etmem lazım. valla bu zamanda iştahında varken yememek o kadar zorki. birden acıkıyorum ya şaka gibi
sedefff bende de bel fıtığı var çok zor kalkıyorum uzandığım zaman hele akşamları çok fena oluyorum resmen sürünerek gidiyorum.. gece yatakta bile dönemiyorum bende 10 kg aldım çok sebze meyve yiyorum ama deli gibi kilo aldım beni gören neren kilo aldı diyor.. bi göbeğim çıktı popom zaten vardı kollarım filan zaten zayıf ama bu kilo nereye gitti çözmüş değilim.. belimin ağrısı daha kötüleşirse kilo aldıkça yandım ben
Biraz da bünye meselesi işte iki çocukla cabuk verilir canım :) Yani benim bol bol enerjiye ihtiyacım olacak sahsen 3-5 ayda tığ gibi olacağımdan eminim. Çünkü ikiz gibi olacaklar daha kızım çok küçük. Şimdide hamile gibi değilim valla iş güç bitmiyor koşturup duruyorum. İlerisini hiç düşünemiyorum.
ben biraz araştırdım hacı şakir in sabun tozunu önerenler çok ama kullanımı zormuş toz toz kalıyormuş çamaşırlar üzerinde, hatta çift durulama falan gerektiriyormuş diyorlar. o yüzden dalinin sıvı bebek deterjanını alacağım büyük ihtimal
BEN MOBİLYA BEŞİK ALDIM CANIM KIZIMA SALONDADA ANA KUCAĞINDA DURUYODU MUTFAĞA ONLA GÖTÜRÜYODUM RAHAT OLUYODUbende şaşırdım canım aynen .. hasır sepet+büyüyen beşik olabilir evin içinde ana kucağı tarzı şeylerin içinde mi duruyorlar 2.annelerrrrr yardımmmmmmmmmmmmm ..
bazıları park yatak farz her odaya gidiyor dio ama kümbet gibi nasıl evin her noktasına götüreceksin onu anlayamadım ..
KIZIM 3 YAŞINDA CANIM 12 KİLO VERİP KIZIMA HAMİLE KALDIĞIM KİLOMA DÜŞTÜM BESLENMEYE DİKKAT EDİP SPOR YAPARAK ŞİMDİ İKİZLER CANIMI ÇIKARACAK ZATEN ALDIKLARIMI FAZLASIYLA VERİRİM GİBİME GELİYO KIZIMI 2.5 YAŞINA KADAR EMZİRDİM EMZİRRİKEN DAHA ÇABUK VERİLİYO KİLOİkisinin arasına ne kadar koydunuz? Ben de yakın istiyorum bir dahakini. :) Özel bir beslenme bakım uyguladınız mı kendiniz için? Bir de bir de emziriyor musunuz halen?
benimde aynı canım bugün ya nedenki acephadi yaaa,pufff hala korkyorum,ağrı hafif ama devam ediyo.sağol canımm
KIZIM 3 YAŞINDA CANIM 12 KİLO VERİP KIZIMA HAMİLE KALDIĞIM KİLOMA DÜŞTÜM BESLENMEYE DİKKAT EDİP SPOR YAPARAK ŞİMDİ İKİZLER CANIMI ÇIKARACAK ZATEN ALDIKLARIMI FAZLASIYLA VERİRİM GİBİME GELİYO KIZIMI 2.5 YAŞINA KADAR EMZİRDİM EMZİRRİKEN DAHA ÇABUK VERİLİYO KİLO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?