bende anlamış değilim, hafifledi sanki az,yine gelecek diye korkuyorum valaa.benimde aynı canım bugün ya nedenki acep
Hala şeker testini yaptirmadim kizlar ya cok kararsizim yaptirsammi yaptirmasammi?
demek ki sorun bizdeymiş.canım normali ayda 2 kg biz bu ay abartmışız.ya ama valla çok yemedim ben hani abur cubur sürekli yesem anlıcam
Kilo konusu cok degisik bisey bende ilk hamileligimde 9 kilo aldim zaten kiloluyum diye dikkat ettim.dogumdan sonra bi baktim benim kilolar duruyo 20 kilo alanlar tig gibiler bundada su ana kadar 2 kilo aldim ama ilki gibi bunlarda gitmeyecek sanirim ben direk kendime mi aliyorum bu kilolari yaaaaynen ya. yok 9 kilo almış yok 10 kilo ile bitirmiş. şimdi baksan bende kilolu. inanmıyorum bile çoğunazayıfsan daha çok alıyosun zaten.
ac karninami gidiliyor canim doktora?ben 22. haftada yaptırdım bende pko olduğu için tekrar yaptırmam gerekiyor şeker çıkma ihtimali pkolarda daha fazlaymıış o yüzden mecburen tekrar yaptıracağım bence yaptır herkes yaptırıyor
ne güzell,güle güle kullansın bebişinizKızlar, İstanbul'da annemin yanındayım :):) eşimle bir süre burada kalacağı. Ne güzel bir şeymiş anne yanında durmak bu günlerde bunu anladım. Bugün bebek için alışveriş yaptık. Tulum, body, pijama falan aldık. Giysileri tamamlandı hemen hemen artık. 2 paket bez aldık. Bundan sonra battaniyesi, alt açması banyo malzemeleri falan alınacak. Bebek çantası alıcam. Bakım malzemeleri, benim için bakım malzemeleri, beşik ve alışveriş bitecek :) ama şunu itiraf edeyim çok aklım karışıyor hangi bodyden kaçar adet almak falan. Kısa kollu mu uzun kollu mu tulum mu ne kullanılır bilemiyorum
ac karninami gidiliyor canim doktora?
canım valla ben 5 kilo almışımson 2-3 haftada hızlı almaya başladım. 60 ile hamile kaldım 65 olmuşum
Yeterince su içmiyor olabilirsin bence. Bu haftalarda enfeksiyon da çok oluyomuş. Bence de bi dr.'unu ara.günaydın kızlarrr,ağrım hala devam ediyo ve bu sabah idrarımı yaptığımda turuncu renge döndüğünü gördüm,iltihap,enfeksiyon bişi mi var da böle oldu yaa...bugün doktoru arayıp sorcam
sen iyisin yine canım ben kendıme şaşırıdm yanii napalım artık bebiş iyi olsundna.bu arada senin dediğin mobilyacıya gıttım cnm begendım gercekten kalıteyı buyuk ıhtımal ordan alıcam
günaydın..... sen hangi hastaneye gidiyorsun canım esk.de detaylı ultrason 180 demiştin bi yazında galiba ümit hastanesi :)canım ben abarttım.annem sürekli bişiler yapıp ypıp yedirdi.sonuç fırçayı yedimm
Günaydın kızlar,
Yola çıktık tatilimiz başladı nihayetİnşallah sıkıntısız geçer. Ayrıca yolcunun duası kabul olurmuş, hepimiz için sağlıkla kuzucuklara kavuşmamız için dua ediyorum :)
aa iyi olmuş canım. benim aldığım mobilyayıda gördünmü. takımın içinde emzirme sandalyeside vardıbenim mobilyada hazırmış aradılar beni erkenden hazırladılar iyi olmuş. ama ben odasını boyatıcam bir kaç haftaya gelsin dicem. sen artık karar versen iyi olur aslında anca olur. 2-3 haftada havalanması gerekiyormuş ya mobilayanın.
seninki hangisiydi kuplari lahve olanmi onda gordum emzirme sandalyesini bnm bgndgm kuplari mavi ydi . bu hafta alcaz artik hralde anca bende badana yapicam odam krem gibi ucuk mavi yapicam :) bebek arabasini aldim gecen sana gostrerdigimi icime sindi bakalim
evet güzeldi o benimkide benziyo senin arabaya zaten. çok asil duruyo onlar. evet kahve olanbizde mavi kulpluyla arasında kaldık. sonra sandalyeyide o renk alınca uysun diye kahve kulpluyu aldık ama ikisi çok benziyodu birbirine zaten.kulplarıda değişir istediğiniz gibi dedi. senin karyolada 90*190 mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?