günaydın kızlarrr,ağrım hala devam ediyo ve bu sabah idrarımı yaptığımda turuncu renge döndüğünü gördüm,iltihap,enfeksiyon bişi mi var da böle oldu yaa...bugün doktoru arayıp sorcam
aradımda ameliyatta öğleden sonrayı bekliyorum canım.aynen enfeksiyondan büyük ihtimal öle düşünüyorumm.Yeterince su içmiyor olabilirsin bence. Bu haftalarda enfeksiyon da çok oluyomuş. Bence de bi dr.'unu ara.
sağol canımm,ihmal etme sende danış ben öğleden sonrayı bekliyorum arayacam,ameliyatta doktor..geçmiş olsun canım benimde var ara ara bende enfeksiyondan şüpheleniyorum. doktora gidince idrar kültürü yaptırmalıyım galiba
benım eskı doktorum boyleydı canım cok ıy anlıyorum senı tansıyonum 13 cıktı dıye hastaneyı ayaga kaldırıp dusuruorsun dıyen bır tipti. doktorumu degıstırdım rahat ettım vallahı tedavımde oldum ıcımde ferahladı bızı sakınlestırcek ınsanlara ıhtıyacımız var sonucta hıcbısey yokken dahı senın kendını uzmen bebısımızı olumsuz etkıleyecek. uzme sen kendını emın ol gececek.Evet bilmiyorum doktor beni gercekten cok korkuttu ya da doğruyu söylüyor kafam çok karışık cok üzülüyoruminşallah düzelir yaa
bende mantar vardı krem falan kullanıorum ama aylardır gecmedı son bıkac gundur yanmam var kokuyor bıde ıdarar benmde sanrım tahlıl yaptırmam gerekecek afffff her donem yenı bır seyler cıkor. senın sadece renkse kuzum su ıcmıyorsundur. az az ama butun gune bolerek ıc. rabbım sıfa versın ınsallah.günaydın kızlarrr,ağrım hala devam ediyo ve bu sabah idrarımı yaptığımda turuncu renge döndüğünü gördüm,iltihap,enfeksiyon bişi mi var da böle oldu yaa...bugün doktoru arayıp sorcam
Doktorum da basta hiçbir şey söylemedi ama o gün pat diye her seyi mahvettibenım eskı doktorum boyleydı canım cok ıy anlıyorum senı tansıyonum 13 cıktı dıye hastaneyı ayaga kaldırıp dusuruorsun dıyen bır tipti. doktorumu degıstırdım rahat ettım vallahı tedavımde oldum ıcımde ferahladı bızı sakınlestırcek ınsanlara ıhtıyacımız var sonucta hıcbısey yokken dahı senın kendını uzmen bebısımızı olumsuz etkıleyecek. uzme sen kendını emın ol gececek.
aynen canımm yaaa,allahım sağlıkla kavuştursun da bizi bebişlerimize başka bişi istemiyorum.,hafif sağ boşluğumla kasık ağrımda var gibi.sana da geçmiş olsun canımm ya.bende mantar vardı krem falan kullanıorum ama aylardır gecmedı son bıkac gundur yanmam var kokuyor bıde ıdarar benmde sanrım tahlıl yaptırmam gerekecek afffff her donem yenı bır seyler cıkor. senın sadece renkse kuzum su ıcmıyorsundur. az az ama butun gune bolerek ıc. rabbım sıfa versın ınsallah.
evet canım ikiside güzeldi kuplar değişiyo tabi evet karyolala oyle olculer aynıbitince nasıl olcak cok merak edıyorum senınkı gelsınde koyarsın fotosunu:) sen tekstilinide aldınmı canım
evet canım ikiside güzeldi kuplar değişiyo tabi evet karyolala oyle olculer aynıbitince nasıl olcak cok merak edıyorum senınkı gelsınde koyarsın fotosunu:) sen tekstilinide aldınmı canım
yatak olarak 90*190 bebek yatağınıda bedline da beğendim canım bilgin olsun. 300 küsür dedi onada.
cok saol canım. randevu vaktım ayın 4unde oncesındede ayrıntılıya gıdıcem ıkıncı kez ekstradan aralarda gıtmek ıstemıorum.aynen canımm yaaa,allahım sağlıkla kavuştursun da bizi bebişlerimize başka bişi istemiyorum.,hafif sağ boşluğumla kasık ağrımda var gibi.sana da geçmiş olsun canımm ya.
KIZIM 3 YAŞINDA CANIM 12 KİLO VERİP KIZIMA HAMİLE KALDIĞIM KİLOMA DÜŞTÜM BESLENMEYE DİKKAT EDİP SPOR YAPARAK ŞİMDİ İKİZLER CANIMI ÇIKARACAK ZATEN ALDIKLARIMI FAZLASIYLA VERİRİM GİBİME GELİYO KIZIMI 2.5 YAŞINA KADAR EMZİRDİM EMZİRRİKEN DAHA ÇABUK VERİLİYO KİLO
Allah yar ve yardımcın olsun guzelım. ınsallah yı haberlerle donersın. sen ayrıntılıyı yaptrdın mı canım orda herhangı bısey soledıler mıDoktorum da basta hiçbir şey söylemedi ama o gün pat diye her seyi mahvettibari bana soylemeyeydin be kadınnnn bugünkü doktor inşallah olumlu şeyler söyler bugun gidicem doktora inşallah... dualariniza ihtiyacim var kizlarrr...
bende bebısım 3 yasna gırınce ben hamıle kalayım dıorum o dogudunda abısı 4 olacak ve krese baslayacak benm planlarda bu yonde ama rabbım hayırlı zamanlarda nasıp etsın :)Çok çok kolay gelsin :) Ben 1 sene falan hayal ediyorum aralarında ama "bekara .. boşamak kolay" modundayım şu an sanırım.
Doktorum da basta hiçbir şey söylemedi ama o gün pat diye her seyi mahvettibari bana soylemeyeydin be kadınnnn bugünkü doktor inşallah olumlu şeyler söyler bugun gidicem doktora inşallah... dualariniza ihtiyacim var kizlarrr...
hımm anladım,bende bi dahaki haftaya gidecem doktora ama işte içim rahat edeğil o yüzden arayıp sorayım diyorumm..cok saol canım. randevu vaktım ayın 4unde oncesındede ayrıntılıya gıdıcem ıkıncı kez ekstradan aralarda gıtmek ıstemıorum.
dualrım seninleee,inşallah güzel haberlerle gelirsinnDoktorum da basta hiçbir şey söylemedi ama o gün pat diye her seyi mahvettibari bana soylemeyeydin be kadınnnn bugünkü doktor inşallah olumlu şeyler söyler bugun gidicem doktora inşallah... dualariniza ihtiyacim var kizlarrr...
rabbim yardımcın olsun inşallah güzel haberlerle gelirsinDoktorum da basta hiçbir şey söylemedi ama o gün pat diye her seyi mahvettibari bana soylemeyeydin be kadınnnn bugünkü doktor inşallah olumlu şeyler söyler bugun gidicem doktora inşallah... dualariniza ihtiyacim var kizlarrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?