2014 Aralık Anneleri

günaydın kızlarrr,ağrım hala devam ediyo ve bu sabah idrarımı yaptığımda turuncu renge döndüğünü gördüm,iltihap,enfeksiyon bişi mi var da böle oldu yaa...bugün doktoru arayıp sorcam

geçmiş olsun canım benimde var ara ara bende enfeksiyondan şüpheleniyorum. doktora gidince idrar kültürü yaptırmalıyım galiba

Evet bilmiyorum doktor beni gercekten cok korkuttu ya da doğruyu söylüyor kafam çok karışık cok üzülüyorum inşallah düzelir yaa
benım eskı doktorum boyleydı canım cok ıy anlıyorum senı tansıyonum 13 cıktı dıye hastaneyı ayaga kaldırıp dusuruorsun dıyen bır tipti. doktorumu degıstırdım rahat ettım vallahı tedavımde oldum ıcımde ferahladı bızı sakınlestırcek ınsanlara ıhtıyacımız var sonucta hıcbısey yokken dahı senın kendını uzmen bebısımızı olumsuz etkıleyecek. uzme sen kendını emın ol gececek.

Tünaydin hanimlar,
Dogumum yaklaştıkça kafama bir takim seyler takiliyor bu konuyla ilgili nerden ve nasil bilgi alabilirim. Simdi benim daha 1 yaş 3aylik bir kizim var kardesi yusuf'um
Doğduğunda 1 yas 7 aylik gibi filsn olacak.
Kizim sevgi konusunda cok kiskanc olduğunu düşünüyorum kardeşi olduğunda
Bu sebepten dolayı ona zarar vermesinden korkuyorum.hemde kızımın incilmesindende korkuyorum yani almak istediğim yardım şu kardeşini kıskanmasını nasıl engelleyebilirim ona nasıl alıştırırım? Ne önere bilirsiniz tecrübe li anneler mutlaka vardir?

günaydın kızlarrr,ağrım hala devam ediyo ve bu sabah idrarımı yaptığımda turuncu renge döndüğünü gördüm,iltihap,enfeksiyon bişi mi var da böle oldu yaa...bugün doktoru arayıp sorcam
bende mantar vardı krem falan kullanıorum ama aylardır gecmedı son bıkac gundur yanmam var kokuyor bıde ıdarar benmde sanrım tahlıl yaptırmam gerekecek afffff her donem yenı bır seyler cıkor. senın sadece renkse kuzum su ıcmıyorsundur. az az ama butun gune bolerek ıc. rabbım sıfa versın ınsallah.

Doktorum da basta hiçbir şey söylemedi ama o gün pat diye her seyi mahvetti bari bana soylemeyeydin be kadınnnn bugünkü doktor inşallah olumlu şeyler söyler bugun gidicem doktora inşallah... dualariniza ihtiyacim var kizlarrr...

aynen canımm yaaa,allahım sağlıkla kavuştursun da bizi bebişlerimize başka bişi istemiyorum.,hafif sağ boşluğumla kasık ağrımda var gibi.sana da geçmiş olsun canımm ya.

evet canım ikiside güzeldi kuplar değişiyo tabi evet karyolala oyle olculer aynı bitince nasıl olcak cok merak edıyorum senınkı gelsınde koyarsın fotosunu:) sen tekstilinide aldınmı canım

aldım onuda geçen hafta carrefourda sarev varya ordan aldım indirimdeymiş. bambu organik karyola uyku seti ve nevresimini 300 TL ye aldım. bir tane uyku seti yeter diye düşnüdüm. birde nevresim aldım değiştirmelik şimdilik yeterli olur.

evet canım ikiside güzeldi kuplar değişiyo tabi evet karyolala oyle olculer aynı bitince nasıl olcak cok merak edıyorum senınkı gelsınde koyarsın fotosunu:) sen tekstilinide aldınmı canım

yatak olarak 90*190 bebek yatağınıda bedline da beğendim canım bilgin olsun. 300 küsür dedi onada.

yatak olarak 90*190 bebek yatağınıda bedline da beğendim canım bilgin olsun. 300 küsür dedi onada.

canım ben yatagıda ordan almayı dusunuom ortapedik fln dedi 200 tl dedı sanırım.bende uyku setı ordakınımı aldın dedım de bizde tekstilciyiz onu ayarlıcamda cibbinlikte istiorum ondan sordum :)

aynen canımm yaaa,allahım sağlıkla kavuştursun da bizi bebişlerimize başka bişi istemiyorum.,hafif sağ boşluğumla kasık ağrımda var gibi.sana da geçmiş olsun canımm ya.
cok saol canım. randevu vaktım ayın 4unde oncesındede ayrıntılıya gıdıcem ıkıncı kez ekstradan aralarda gıtmek ıstemıorum.

Çok çok kolay gelsin :) Ben 1 sene falan hayal ediyorum aralarında ama "bekara .. boşamak kolay" modundayım şu an sanırım.

Allah yar ve yardımcın olsun guzelım. ınsallah yı haberlerle donersın. sen ayrıntılıyı yaptrdın mı canım orda herhangı bısey soledıler mı

Çok çok kolay gelsin :) Ben 1 sene falan hayal ediyorum aralarında ama "bekara .. boşamak kolay" modundayım şu an sanırım.
bende bebısım 3 yasna gırınce ben hamıle kalayım dıorum o dogudunda abısı 4 olacak ve krese baslayacak benm planlarda bu yonde ama rabbım hayırlı zamanlarda nasıp etsın :)

canım bende seni merak ediyordum sanırım daha doktora gitmedin inşallah güzel haberlerle gelirsin

dualrım seninleee,inşallah güzel haberlerle gelirsinn

kızlar doktorumu aradım durumu anlattım,idrar tahlili yaptır ona göre bişi derim demiş de acaba sağlık ocağına gidip yaptırsam olr mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…