kızlar doktorumu aradım durumu anlattım,idrar tahlili yaptır ona göre bişi derim demiş de acaba sağlık ocağına gidip yaptırsam olr mu?
arayıp sorayım bi o zaman.sağolasın canımmsağlık ocağında yapılıyorsa yaptır şekerim her sağlık ocağı yapmıyor ama
canım ben yatagıda ordan almayı dusunuom ortapedik fln dedi 200 tl dedı sanırım.bende uyku setı ordakınımı aldın dedım de bizde tekstilciyiz onu ayarlıcamda cibbinlikte istiorum ondan sordum :)
arayıp sorayım bi o zaman.sağolasın canımm
Doktorum da basta hiçbir şey söylemedi ama o gün pat diye her seyi mahvettibari bana soylemeyeydin be kadınnnn bugünkü doktor inşallah olumlu şeyler söyler bugun gidicem doktora inşallah... dualariniza ihtiyacim var kizlarrr...
yapıyo da sabah yapıyolarmış,sabah gel dedi,sonuç içinde ta pazartesiye alacak pofffbizimkinde yapılmıyor yapılsa bende gidecem zaten bundan sonra enfeksiyon riskinden dolayı sık sık idrar tahlili yaptıracağız
yapıyo da sabah yapıyolarmış,sabah gel dedi,sonuç içinde ta pazartesiye alacak pofff
kendi doktoruma salı gününe randevu aldım,artık ya salı hastanede yaptırcam,yada yarın sağlık ocağında yaptırıp,pazatresi sonucu alıp salı doktora getircem,şimdi randevu aldım diye tekrardan gitmek istemiyorum,yok canım dayanılmayacak bi ağrı falan yok allaha şükür.evet her yer yapmıyo,aslında yapmaları gereko zaman yarın hastanede yaptır onlar aynı gün veriyor sonucu canım ya da dayanabilirsen bekle keşke bizimkide yapsaydı iyi olardı
arkadaşımızın sıkıntısı neydi ki?dualrım seninleee,inşallah güzel haberlerle gelirsinn
bende istiyorum cibinlik çok kullanışlıymış. onu almadım daha. o da ayrı satılıyormuş.
kendi doktoruma salı gününe randevu aldım,artık ya salı hastanede yaptırcam,yada yarın sağlık ocağında yaptırıp,pazatresi sonucu alıp salı doktora getircem,şimdi randevu aldım diye tekrardan gitmek istemiyorum,yok canım dayanılmayacak bi ağrı falan yok allaha şükür.evet her yer yapmıyo,aslında yapmaları gerek
plasenta previa vardı onda sonuçları doktoruna göstermiş doğumun çok riskli olacağını(sezaryen) kanama olurs eğer sonucun ölüm bile olacağını söylemiş.bugünde başka bi doktora gidecektiarkadaşımızın sıkıntısı neydi ki?
aynennniyi o zaman sık dişini biraaz daha
ayy canım yaa sevindim çokkMuayenem vardi bugun. Plasenta previa icin hala biraz yakin ama cekilmeye baslamis. Ignelere gerek yok artik dedi. Korkulcak bisey yok dedi. Ama bebegin basi bacaklarina gore kucuk gorynuyo dedi. Ordan apar topar ayrintiliya gittim bi telas. Allaha sukur hicbi sorun cikmadi. Bugun benden mutlusu yok:)
hımm inşallah hayırla sonuçlanır ve bir sıkıntı olmaz bende çok korkuyorum benim bebişte aşağıdaplasenta previa vardı onda sonuçları doktoruna göstermiş doğumun çok riskli olacağını(sezaryen) kanama olurs eğer sonucun ölüm bile olacağını söylemiş.bugünde başka bi doktora gidecekti
allahımm korusun hepsini canımmmhımm inşallah hayırla sonuçlanır ve bir sıkıntı olmaz bende çok korkuyorum benim bebişte aşağıda
Amin insayy canım yaa sevindim çokkumarım her doktora giden böle güzel haberlerle gelirr
evet canım ümit hastanesine gidiyorum.öznur bahsetmişti senden.bi görüşemedik.öznuruda görmüyorumgünaydın..... sen hangi hastaneye gidiyorsun canım esk.de detaylı ultrason 180 demiştin bi yazında galiba ümit hastanesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?