2014 Aralık Anneleri

canım ben yatagıda ordan almayı dusunuom ortapedik fln dedi 200 tl dedı sanırım.bende uyku setı ordakınımı aldın dedım de bizde tekstilciyiz onu ayarlıcamda cibbinlikte istiorum ondan sordum :)

bende istiyorum cibinlik çok kullanışlıymış. onu almadım daha. o da ayrı satılıyormuş.

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah güzel haberlerle dönersin.

o zaman yarın hastanede yaptır onlar aynı gün veriyor sonucu canım ya da dayanabilirsen bekle keşke bizimkide yapsaydı iyi olardı
kendi doktoruma salı gününe randevu aldım,artık ya salı hastanede yaptırcam,yada yarın sağlık ocağında yaptırıp,pazatresi sonucu alıp salı doktora getircem,şimdi randevu aldım diye tekrardan gitmek istemiyorum,yok canım dayanılmayacak bi ağrı falan yok allaha şükür.evet her yer yapmıyo,aslında yapmaları gerek

iyi o zaman sık dişini biraaz daha

Doktor değiştiriyoruz.. Yarına araştırma hastanesinden randevu almışlar...
Hayırlısı bakalım.

Muayenem vardi bugun. Plasenta previa icin hala biraz yakin ama cekilmeye baslamis. Ignelere gerek yok artik dedi. Korkulcak bisey yok dedi. Ama bebegin basi bacaklarina gore kucuk gorynuyo dedi. Ordan apar topar ayrintiliya gittim bi telas. Allaha sukur hicbi sorun cikmadi. Bugun benden mutlusu yok:)

ayy canım yaa sevindim çokk umarım her doktora giden böle güzel haberlerle gelirr

plasenta previa vardı onda sonuçları doktoruna göstermiş doğumun çok riskli olacağını(sezaryen) kanama olurs eğer sonucun ölüm bile olacağını söylemiş.bugünde başka bi doktora gidecekti
hımm inşallah hayırla sonuçlanır ve bir sıkıntı olmaz bende çok korkuyorum benim bebişte aşağıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…