Amin. :)bende bebısım 3 yasna gırınce ben hamıle kalayım dıorum o dogudunda abısı 4 olacak ve krese baslayacak benm planlarda bu yonde ama rabbım hayırlı zamanlarda nasıp etsın :)
Ins o da guzel haberlerle gelir. Bugundu muayenesi ama hala ses soluk yok. Umarim guzel haberleri kutluyorlardir.Muayenem vardi bugun. Plasenta previa icin hala biraz yakin ama cekilmeye baslamis. Ignelere gerek yok artik dedi. Korkulcak bisey yok dedi. Ama bebegin basi bacaklarina gore kucuk gorynuyo dedi. Ordan apar topar ayrintiliya gittim bi telas. Allaha sukur hicbi sorun cikmadi. Bugun benden mutlusu yok:)
maşallah size.. bugün duyduğum en güzel haber.. rabbim ne kadar büyük.. inşallah hep böyle güzel haberler duyarız.. darısı selviboylumun başına :)
CANIM bir uzmana gitmek en iyisi ama benim annem bana doğurduğunu söyler dururdu kardeşimi sorumluluk verirdi çaktırmadan bak sen ikinci annesin diye ama ben 4 yaşında anlıyordum senin kızın daha küçük.. yanında kesinlikle agucuk bugucuk sevmeyin bebeği çok kıskanıyorlar neyden alırsanız alın önce kıza öncelik tanıyın daha çok sevin büyüğü.. küçük için de ayy çişli kakalı falan diyin bence böyle böyle halledilir durumTünaydin hanimlar,
Dogumum yaklaştıkça kafama bir takim seyler takiliyor bu konuyla ilgili nerden ve nasil bilgi alabilirim. Simdi benim daha 1 yaş 3aylik bir kizim var kardesi yusuf'um
Doğduğunda 1 yas 7 aylik gibi filsn olacak.
Kizim sevgi konusunda cok kiskanc olduğunu düşünüyorum kardeşi olduğunda
Bu sebepten dolayı ona zarar vermesinden korkuyorum.hemde kızımın incilmesindende korkuyorum yani almak istediğim yardım şu kardeşini kıskanmasını nasıl engelleyebilirim ona nasıl alıştırırım? Ne önere bilirsiniz tecrübe li anneler mutlaka vardir?
öncelikle çok geçmiş olsun ama şu an kendini strese sokma doktorun biraz cinsmiş böyle kütür kütür söylenir mi onlar en ufak riskleri söylüyorlar biz yemek yerken bile boğulma riskini göze alıyoruz da yiyoruz onların ki de öyle bir şey işte.. ben ne doğumlar duydum sen hiiç korkma strese sokma yavrunu..kızlar doktordan geldimm çookk üzgünümm ağlıyorummplasenta previa vardı bende daha önce de yazmıştım sonuçları doktoruma gösterdim doğumun çok riskli olacağını(sezaryen) kanama olurs eğer sonucun ölüm bile olacağını söyledi ağlıyorum çok kötü durumdayım nolur moral verinn
Selam kızlar nicedir yoktum anlamadım Selviboylum ne oldu ya? ağzım açık kaldı mevzuyu da bulamadım sayfalar allak bullak görünüyor bende.
bende bugün şeker testine girdim girmez olaydım bayıldım gözümü bi açtım acildeyim 75gr mı 3 saat aç beklettikten sonra içirdiler bir çırpıda burnumdan gele gele yuttum hepsini sonra 1er saat arayla kan aldılar kusmak istiyorum geri yutturuyor hemşireler sil baştan başlar test diyorlar 2 saat sonra öyle böyle değil nasıl kendime geldim hatırlamıyorum Allah ım bi ben mi böyle oldum acaba?
malesef.doktoru çok üzdü onu.bi gelsede haberleri alsak...canımm sanada geçmiş olsun yaaa...aman allah korusunSelam kızlar nicedir yoktum anlamadım Selviboylum ne oldu ya? ağzım açık kaldı mevzuyu da bulamadım sayfalar allak bullak görünüyor bende.
bende bugün şeker testine girdim girmez olaydım bayıldım gözümü bi açtım acildeyim 75gr mı 3 saat aç beklettikten sonra içirdiler bir çırpıda burnumdan gele gele yuttum hepsini sonra 1er saat arayla kan aldılar kusmak istiyorum geri yutturuyor hemşireler sil baştan başlar test diyorlar 2 saat sonra öyle böyle değil nasıl kendime geldim hatırlamıyorum Allah ım bi ben mi böyle oldum acaba?
ben 75 gr lık yaptırdım mecbur doktorum öyle istedi 50lik te böyle olmuyor dediler diğeri ağır geliyormuş. bence de aç git sabahtan çünkü sabah aç değerin çok önemli ona göre hesaplanıyor.. amaaaan tövbe bi daha ellilikten şaşmam doktorum isterse kessin beni.. asıl sebep se ben tatlı hiç yemiyorum yani kan şekerimi hep düşük seviyede tutuyorum benim bünye bu kadar şekersizliğe alışkınken birden yükleyince mahvldu.. yaptır bence ihmal etmeay geçmiş olsun canım bend ehaftaya gıtçem korkuorum aç gitmeye gerke yok diolar ama 50 gr içiin genede garantiye alıp aç gidiyim diyorum
canım sen yaptırdın mı testini,?malesef.doktoru çok üzdü onu.bi gelsede haberleri alsak...canımm sanada geçmiş olsun yaaa...aman allah korusun
yok yaptırmadım,doktorum bişi demedi,bende yapmadım.ama salı randevum var,aç gideceğim.belki yapar diye,ya da gitmeden arayıp sorarım.evet plansenta aşağıda onun.salı gideceğim doktora inşallah.bebek hareketli de benim sağ kasığımda 2 gündür hafif bi ağrı var,sabahda kalktım direk lavaboya gittim afedersin idrarım turuncu renkti,doktoru arayıp sordum,idrar tahlili yaptır bakalım dedi.öle işte benden haberler de bunlar.tabi oğlumu göreceğim için çok heyecanlıyımmmmcanım sen yaptırdın mı testini,?
sanırım selviboylumda plasenta aşağıda mı ben mi yanlış anladım bilemedim Allah ım şifa versin
sen gittin mi doktora naptın? bebek nasıl? benim böbreğime çöktü bebek nefes aldırmıyor
yonetım ıstıfakimsecikler kalmadı artık ya,önceden yetişemiyordu kimse sayfalara,şimdi gir çık olduğu gibi duruyo
nasıl cıktı pekı canım test sonucları ınsallah sımdı ıysındırSelam kızlar nicedir yoktum anlamadım Selviboylum ne oldu ya? ağzım açık kaldı mevzuyu da bulamadım sayfalar allak bullak görünüyor bende.
Haklısın yaa onceden geçmişi okuycam derken eşim dalga geçerdi aman atlama birini diye :₺ sen napıosn ,? Alışveriş falan ne durumda yapcam dıyordun en son sanırım ben bişi sorcam aslında bu hastane çıkışları hep incecşk gelıyo kış bebişi olacak bızımkıler kıslıklar mı çıkmadı yoksa aynı mı hep bunlarkimsecikler kalmadı artık ya,önceden yetişemiyordu kimse sayfalara,şimdi gir çık olduğu gibi duruyo
Yaa sabahın köründe ac karnına gıdıp de o şekeri şeyi içip mide bulantısı cok normal bende korkmuyor değilim senin gibi olucam dıye . Neyseki atlatmıssın gecmiş olsun peki sonuclar falan ne zaman belli oluyorSelam kızlar nicedir yoktum anlamadım Selviboylum ne oldu ya? ağzım açık kaldı mevzuyu da bulamadım sayfalar allak bullak görünüyor bende.
heheh demii, şimdi gir sabit duruyoo sayfalarHaklısın yaa onceden geçmişi okuycam derken eşim dalga geçerdi aman atlama birini diye :₺ sen napıosn ,? Alışveriş falan ne durumda yapcam dıyordun en son sanırım ben bişi sorcam aslında bu hastane çıkışları hep incecşk gelıyo kış bebişi olacak bızımkıler kıslıklar mı çıkmadı yoksa aynı mı hep bunlar
selammmmSelam kızlaaaar ben de uzun zamandır gelemedim.
çok yoğun çalışıyorum akşam gelir gelmez uyuyorum.
biraz geçmişi okuyup geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?