- 29 Mart 2013
- 633
- 348
- 358
İlgin ve Yorumun için tşk ederim.CANIM bir uzmana gitmek en iyisi ama benim annem bana doğurduğunu söyler dururdu kardeşimi sorumluluk verirdi çaktırmadan bak sen ikinci annesin diye ama ben 4 yaşında anlıyordum senin kızın daha küçük.. yanında kesinlikle agucuk bugucuk sevmeyin bebeği çok kıskanıyorlar neyden alırsanız alın önce kıza öncelik tanıyın daha çok sevin büyüğü.. küçük için de ayy çişli kakalı falan diyin bence böyle böyle halledilir durum
Canım herşey allahtan bunu sakın unutma yapacağın ilk şey ona sığınıp ondan meddet ummak Rabbim duyup el uzatır inş.sıkma canını.kızlar doktordan geldimm çookk üzgünümm ağlıyorummplasenta previa vardı bende daha önce de yazmıştım sonuçları doktoruma gösterdim doğumun çok riskli olacağını(sezaryen) kanama olurs eğer sonucun ölüm bile olacağını söyledi ağlıyorum çok kötü durumdayım nolur moral verinn
Çok sağol canım doğru söylüyorsun O nun kapısından başka calacagimiz kapı yok ki...Rabbim inşallah dualarimizi kabul eder. ... Yavrumu hayırlı zamanda sağlıkla benim sagligimla verir inşallah. ..Canım herşey allahtan bunu sakın unutma yapacağın ilk şey ona sığınıp ondan meddet ummak Rabbim duyup el uzatır inş.sıkma canını.
Allahım yar ve yardımcın olsun bacım.Herşey ondan....İyi geceler kızlar. ..
Kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadımbeni unutmamissiniz merak etmişsiniz iyi dilekleriniz icin hepinize çok teşekkür ederim. ... iyiki varsınız. ...
Doktora gittim bugun ve çok memnun kaldım o doktordan. ...
Ama neticede sonuç aynıbu doktor sadece beni ölüm tarafından biraz rahatlattı. ... ben kendimi ölüm için çok korkuttum ama yanlış yaptım sonucta Allah in takdiri...
Doktor plasentanin tam kapattigini soyledi gerçi geçen sefer de söylemiş ama ben tam anlayamamisim....
Kanamanın yaklaşık 1.5 ay sonra başlayabileceğini, kanama aninda hemenn ambulansı aramam gerektiğini ve başkasının beni asla alttan muayene etmemesi gerektiğini anlattı. ...
1.5 ay sonra kanama başlarsa eğer Bebeğimi o zaman bile alabilirlerve ben bunu hiççç istemiyorum yavrum daha küçücük olcakkk dayananamm Rabbim hayırlı zamanda verir inşallah onu bize...
Doktor doğuma kadar abartisiz sürekli yatakta dinlenmemi hatta bir bardak bile kaldirmamami uzunn uzunn anlattı. ... yani sadece özel ihtiyaç dışında hicc kalkamayacagiimm
Dogumun zor geçeceğini dogum anında kanama olacağı için tehlikeli olacağını da tekrar söyledi. ...
Sizlere tekrar teşekkür ederim. ..
Uzun oldu kusura bakmayın. .. dualarinizda bizi de unutmayinn...
Evet zaten once ayrıntılı da plasenta previa var dendi... sezaryen mecbur falan denmişti o zamanAllah yar ve yardımcın olsun guzelım. ınsallah yı haberlerle donersın. sen ayrıntılıyı yaptrdın mı canım orda herhangı bısey soledıler mı
İyi geceler kızlar. ..
Kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadımbeni unutmamissiniz merak etmişsiniz iyi dilekleriniz icin hepinize çok teşekkür ederim. ... iyiki varsınız. ...
Ama neticede sonuç aynıbu doktor sadece beni ölüm tarafından biraz rahatlattı. ... ben kendimi ölüm için çok korkuttum ama yanlış yaptım sonucta Allah in takdiri...
Doktor plasentanin tam kapattigini soyledi gerçi geçen sefer de söylemiş ama ben tam anlayamamisim....
Kanamanın yaklaşık 1.5 ay sonra başlayabileceğini, kanama aninda hemenn ambulansı aramam gerektiğini ve başkasının beni asla alttan muayene etmemesi gerektiğini anlattı belki hastaneye bile yatirilabilirimm. ...
1.5 ay sonra kanama başlarsa eğer Bebeğimi o zaman bile alabilirler erken doğum tehlikesi de çok varrve ben bunu hiççç istemiyorum yavrum daha küçücük olcakkk dayananamm Rabbim hayırlı zamanda verir inşallah onu bize...
Doktor doğuma kadar abartisiz sürekli yatakta dinlenmemi hatta bir bardak bile kaldirmamami uzunn uzunn anlattı. ... yani sadece özel ihtiyaç dışında hicc kalkamayacagiimm
Dogumun zor geçeceğini dogum anında kanama olacağı için tehlikeli olacağını da tekrar söyledi. ...
Aminn inşallah canım. ..sağolasın. ...canimm rabbim yardimcin olsun hersey duzelicek inşallah rabbimin izniyle ahmet beyden memnun kalmana sevindim sana guzelce anlatmis korkularin biraz olsa gitmiş bundan sonrasi Allah a bol bol duaya kaldi hayirlisiyla kucagina alacaksın bebeginj inşallah
Canim ben de bi kac gün önce okudum hep dualarim hepimize inanki Rabbim sifani tez versin. Hep iyi düsün,Allah sana o bebegi nasip ettiyse her seyini yazmistir. Sen Allah'a teslim ol. Ben iyi seyler olacagina inaniyorum.Allah yardimcin olsun. Dualarimiz seninle.Saglikla dogacak insallah.İyi geceler kızlar. ..
Kanamanın yaklaşık 1.5 ay sonra başlayabileceğini, kanama aninda hemenn ambulansı aramam gerektiğini ve başkasının beni asla alttan muayene etmemesi gerektiğini anlattı belki hastaneye bile yatirilabilirimm. ...
1.5 ay sonra kanama başlarsa eğer Bebeğimi o zaman bile alabilirler erken doğum tehlikesi de çok varrve ben bunu hiççç istemiyorum yavrum daha küçücük olcakkk dayananamm Rabbim hayırlı zamanda verir inşallah onu bize...
İyi geceler kızlar. ..
Hiç birşey yapmadan yat dinlen. Kendini hiç yorma. Kanaman olsa da sakın korkma. Kanama olması demek düşük yapıyosun demek değil çünkü. Kanamadan sonra da bebeği anne karnında tutabiliyolar. o anda neler yapman gerektiğini çok iyi bil. hemen ambulansı ara. hatta ev adresini dolap üstüne falan yaz. o heyecanla ne diyeceğini unutabilirsin. yalnız kalmamaya çalış. Yanında birileri bulunsun ki seni anında hastaneye yetiştirebilsin. ilk kanamam eşim il dışındayken olmuştu benim kimse yoktu ne yapacağımı bilemedim. bayılıyodum kanı görünce. güçlü ol. Allahın izniyle bebeğini sağlıkla doğacak bi zamana kadar yaşatacaklar. Bol bol dua et, kuran oku. Rabbiyessir velatu assir rabbi temmim bil hayr de. sürekli zikret bunu. Allahım zorlaştırma kolaylaştır. Hayırla sonuçlandır demek. Tüm hamileler söylemeliymiş.İyi geceler kızlar. ..
Aminn inşallah canım. ..sağolasın. ...
canimm rabbim yardimcin olsun hersey duzelicek inşallah rabbimin izniyle ahmet beyden memnun kalmana sevindim sana guzelce anlatmis korkularin biraz olsa gitmiş bundan sonrasi Allah a bol bol duaya kaldi hayirlisiyla kucagina alacaksın bebeginj inşallah
Allah razı olsun canımallahımm korusun hepsini canımmm
Allah razı olsun canım. ...sağolasın. ...canım Allah yardımcınız olsun bebeğininde seninde. bol bol dua et hiç yorma kendini biraz dişini sık az kaldı inşallah
Çok sağol canım. .. doktor da aynı şekilde dedi...eşim de şimdilik eve gelince islerimi yapıyor sagolsun yavrularim da evde yanimda ama dediğin gibi bana birileri lazımHiç birşey yapmadan yat dinlen. Kendini hiç yorma. Kanaman olsa da sakın korkma. Kanama olması demek düşük yapıyosun demek değil çünkü. Kanamadan sonra da bebeği anne karnında tutabiliyolar. o anda neler yapman gerektiğini çok iyi bil. hemen ambulansı ara. hatta ev adresini dolap üstüne falan yaz. o heyecanla ne diyeceğini unutabilirsin. yalnız kalmamaya çalış. Yanında birileri bulunsun ki seni anında hastaneye yetiştirebilsin. ilk kanamam eşim il dışındayken olmuştu benim kimse yoktu ne yapacağımı bilemedim. bayılıyodum kanı görünce. güçlü ol. Allahın izniyle bebeğini sağlıkla doğacak bi zamana kadar yaşatacaklar. Bol bol dua et, kuran oku. Rabbiyessir velatu assir rabbi temmim bil hayr de. sürekli zikret bunu. Allahım zorlaştırma kolaylaştır. Hayırla sonuçlandır demek. Tüm hamileler söylemeliymiş.
Çok teşekkür ederim canım inşallahÇok geçmiş olsun yeni yeni okuyorum. Doktorun dediklerini yap ve yat. Umarım atlatırsın bu durumu.
Aminn İnşallah canım çok teşekkür ederim....Canim ben de bi kac gün önce okudum hep dualarim hepimize inanki Rabbim sifani tez versin. Hep iyi düsün,Allah sana o bebegi nasip ettiyse her seyini yazmistir. Sen Allah'a teslim ol. Ben iyi seyler olacagina inaniyorum.Allah yardimcin olsun. Dualarimiz seninle.Saglikla dogacak insallah.
uzun zamandır girmiyor galiba canım.tansel beye mi gidiyorsun çok duydum adını.bende acıbademe gidiyorum öznurla tesadüfen aynı doktorlarımınz.evet canım ümit hastanesine gidiyorum.öznur bahsetmişti senden.bi görüşemedik.öznuruda görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?