2014 Aralık Anneleri

SORMA bende de bir böbrek ağrısı kıvranıyorum doktorumu arıcam birazdan bi şey söylesin gel derse gidicem bugün test SONUÇLARIMI DA öğrenicem.. kimi doktor yaptırmıyo şeker testini dilerim gerek görmezler ben çok perişan oldum dün

sonuçlar testten 3 saat sonra çıkıyor ama ben hemen hastaneyi terk ettim
bugün kısmetse çıkıcak yazıcam zaten hemen.. sakın 75gr lık yaptırma 50lik yaptıranlarda böyle olmuyormuş 75lik ağır oluyor dediler zaten doktor da dedi

Allah yardımcın olsun
zor işimiz.. sen bebeğe kilo aldırmaya bak bence kaşar peyniri falan erken doğarsa kilosu yerinde olsun ki hayata daha güçlü tutunsun diye diyorum.. Rabbim yanında olsun bebeğini sana bağışlasın yapabileceğimiz bir sey olursa haber vermen yeterli

canım çok geçmiş olsun. senin için dua edicem. sende çok dua et.Allah yardımcın olsun. Sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın inşallah. Allahtan ümidini hiçbi zaman kaybetme.
Çok teşekkür ederim canım. Aminn inşallah... Allah hepinizden razı olsun. ...iyiki varsınız. ...

canım ya kıyamam Allah sizle beraber olsun inşallah normale girer canım sana düşeni sen yap gerisi Allah'ın takdiri. Zor bir sınavdan geçiyorsun ama inşallah hayırlı bir şekilde atlatırsın canımcımmm.. dualarım senle

Çok sağol canım benim. Şimdi dualariniza ihtiyacim var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..ben de öyle düşünüyorum ama inşallah bebeğim hayırlı vaktinde doğar

İkisinin arasına ne kadar koydunuz? Ben de yakın istiyorum bir dahakini. :) Özel bir beslenme bakım uyguladınız mı kendiniz için? Bir de bir de emziriyor musunuz halen?
Yok canım benim özel bir durum yok korunuyorduk üstelik. Şöyle anlatayım kızım 4 aylıkken hamilelik şüphesi yaşadım çok ağladım kesin dedim eşime ağzıma kokular geliyordu. Yapamam dedim eşime kızım cok küçük memeye çok düşkün aldıralım eğer öyleyse bile dedim. Eşim de tamam dedi Neyse acile gittik test yapıldı değilmişim havalara uçtum 2 ay geçmeden al sana dedi Rabbim ve ben 4 ay hamile olduğumu anlamadım. Masal gibi yani hayırlısı böyleymiş karın şişliğinden dr a gittik bir oğlumuz olacağını öğrendik araları 14 ay olacak nasipse. 4ay bilmeden emzirdim ama sonra yavaş yavaş kestim kızım son aylar pek kılo almıyordu yemesi iyi olmasına rağmen. O da fedakarlık yaptı yani zaten sütüm azalmıştı son zamanlar. Şimdi 10 aylık oldu artık çok aramadı 2 kez inek sütü 1 kez de biberon maması veriyorum. iyiyiz şükür.

Aminn inşallah sağol canım benim Allah razı olsunn....hepinize nasıl teşekkür ederim bilmiyorum iyiki varsınız. ... haklısın canım biz elimizden geleni yaptıktan sonra Allah deyip gerisini bırakacağız. ...

İyi geceler kızlar. ..
Kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadım beni unutmamissiniz merak etmişsiniz iyi dilekleriniz icin hepinize çok teşekkür ederim. ... iyiki varsınız. ...
Doktora gittim bugun ve çok memnun kaldım o doktordan. ...
Ama neticede sonuç aynı bu doktor sadece beni ölüm tarafından biraz rahatlattı. ... ben kendimi ölüm için çok korkuttum ama yanlış yaptım sonucta Allah in takdiri...
Doktor plasentanin tam kapattigini soyledi gerçi geçen sefer de söylemiş ama ben tam anlayamamisim....
Kanamanın yaklaşık 1.5 ay sonra başlayabileceğini, kanama aninda hemenn ambulansı aramam gerektiğini ve başkasının beni asla alttan muayene etmemesi gerektiğini anlattı belki hastaneye bile yatirilabilirimm. ...
1.5 ay sonra kanama başlarsa eğer Bebeğimi o zaman bile alabilirler erken doğum tehlikesi de çok varr ve ben bunu hiççç istemiyorum yavrum daha küçücük olcakkk dayananamm Rabbim hayırlı zamanda verir inşallah onu bize...
Doktor doğuma kadar abartisiz sürekli yatakta dinlenmemi hatta bir bardak bile kaldirmamami uzunn uzunn anlattı. ... yani sadece özel ihtiyaç dışında hicc kalkamayacagiimm
Dogumun zor geçeceğini dogum anında kanama olacağı için tehlikeli olacağını da tekrar söyledi. ...
Sizlere tekrar teşekkür ederim. ..
Uzun oldu kusura bakmayın. .. dualarinizda bizi de unutmayinn...

rabbim şu mübarek günün hürmetine yar ve yardımcın olsun inşallah... doktorun dediğini harfiyen uygula.. inşallah yavrunu sağlıcakla alırsın kucağına..

evet canım sen umudunu kaybetme moralin yüksek olsun ki hamileliğinde rahat geçsin tadını çıkar sen. başka çocğun var mıydı canım peki?

kızlar cumanın hürmetine rüyamı anlatmak istiyorum size.. rabbim hayır etsin rüyamda bebeğimi emziriyordum saçları simsiyah gözleri masmavi bir gülücükler anlatıyor anlatamam.. afedersiniz göğsümden sütler akıyordu.. yavrum çok güzel emiyordu çok mutlu uyandım :):):) hayır olsun inşallah

günaydın kızlar acil bişey danışacağım biz sitelerden bebek odasını aldık akşama getircekler şimdi yatağı için adam telefon bekliyor öyle markalı bir yatak değildi 300 dü bir sürü şey alınca 200e indi sözde büyüyebilen karyola yatağı onun için sipariş versem mi onu da getirsinler mi yoksa yatağı nerden daha iyi ve uyguna alsam mı bilemedim ne dersiniz.. yatak da önemli hani ne yaptınız sizler.. bu istikbalin yataşın vs bebek yatağı var mı ki ne dersiniz

Çok sağol canım benim. Şimdi dualariniza ihtiyacim var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..ben de öyle düşünüyorum ama inşallah bebeğim hayırlı vaktinde doğar
bacım ancak okuyabildim ŞU CUMALARIN HÜRMETİNE DUALARIMZIDASIN RABBİM seni feraha kavuştursun sağlıcaklka kucağına almanı nasip eylesin bebişini

banada mobilyacım yatak vereyim dedi 200 tl ye ortopedik ama ben almadım canım. bebekler için özel üretim yataklar var. kemikleri çok esnek olduğu için çok yumuşak olmaması lazım. yatağa göre şekil alıyomuş bebeğin vücudu çünkü. ben baktım yataşa 300 küsür dedi bebek yatağını. birde bedline a baktım ordada aynı fiyattı. büyüyebilen yataklardı bunalrda. hatta ben 90*190 baktım. seninki 80*180 bile olabilir. yataşınki güzeldi. birde yatsan tempur diye bir marka var onun yatakları çok güzeldi ama 90*190 yoktu. 80 lik vardı uysaydı eğer ordan alırdım. asla visco yatak almayın. bebeklere özel üretim yarım ortopedik yatak alınması lazım.

kızım 10 aylık daha canım yazmayı unutmusum ilki kız bu erkek olucak. benimkiler ikiz gibi olucak nasıl kalkıcam altından bakalım. Planlı bi gebelik değil zaten 4.ayda öğrendim kabullenmek zor oldu ilk başta dalıp dalıp gidiyordum daha iyiyim alıştım İş yerim yakın Allahtan öğlenleri de gidiyorum. seninkilerin arası kaç yaş

eşim 3 aylıkken kv görümceme gebe kalmış. araları 1 yaştan 3 gün eksik. ikiz gibi büyümüşler şimdi araları çok iyi. arkadaşımın da bu şekilde 13 ay ara ile doğmuş çocukları var. ilk 2 yıl belki yıpratıcı ama sonrasında çok rahat edersin. birbirlerine yeterler. annen kvn falan yakınmı?

canım ben de oğluma sitelerden oda aldım. karyolası büyüyebilen karyola. yatağı da aynı mağazadan aldık. yani öyle yataş Bellona istikbal İşbir vs değil yatağı. 2 yıldır da kullanıyorum. gayet de memnunum sorun yok. ilerde yatağı büyük kullanırken normal tek kişilik yatağını alırım marka bir yerden.

benimkilerin arası 35 ay olacak. 3 yaş diyelim. özeldemi çalışıyorsun ? ne kadar izin kullanıcan. kızına kim bakıyor? halledersiniz yaa düşündüğün kadar zor değil. küçük zaten uzun süre emip meip uyuyacak o deönemde büyükle bol bol ilgilenirsin. ütü yemek sil süpüre de aileler destek verirse herşey rayına oturur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…