evet orda vardı işte 100 e bırakırım dedı sadece cıbınlıgı
Aminn İnşallah canım çok teşekkür ederim....
yok yaptırmadım,doktorum bişi demedi,bende yapmadım.ama salı randevum var,aç gideceğim.belki yapar diye,ya da gitmeden arayıp sorarım.evet plansenta aşağıda onun.salı gideceğim doktora inşallah.bebek hareketli de benim sağ kasığımda 2 gündür hafif bi ağrı var,sabahda kalktım direk lavaboya gittim afedersin idrarım turuncu renkti,doktoru arayıp sordum,idrar tahlili yaptır bakalım dedi.öle işte benden haberler de bunlar.tabi oğlumu göreceğim için çok heyecanlıyımmmm
sanırım normal çıktı değerlerimi söylediler ama doktorun yorumlaması gerekiyor teee şimdi antalya ya göndericez sonuçları benim annem şeker hastası olduğu için bana gerekli görüldünasıl cıktı pekı canım test sonucları ınsallah sımdı ıysındır
sonuçlar testten 3 saat sonra çıkıyor ama ben hemen hastaneyi terk ettimYaa sabahın köründe ac karnına gıdıp de o şekeri şeyi içip mide bulantısı cok normal bende korkmuyor değilim senin gibi olucam dıye . Neyseki atlatmıssın gecmiş olsun peki sonuclar falan ne zaman belli oluyor
Allah yardımcın olsunİyi geceler kızlar. ..
Kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadımbeni unutmamissiniz merak etmişsiniz iyi dilekleriniz icin hepinize çok teşekkür ederim. ... iyiki varsınız. ...
Doktora gittim bugun ve çok memnun kaldım o doktordan. ...
Ama neticede sonuç aynıbu doktor sadece beni ölüm tarafından biraz rahatlattı. ... ben kendimi ölüm için çok korkuttum ama yanlış yaptım sonucta Allah in takdiri...
Doktor plasentanin tam kapattigini soyledi gerçi geçen sefer de söylemiş ama ben tam anlayamamisim....
Kanamanın yaklaşık 1.5 ay sonra başlayabileceğini, kanama aninda hemenn ambulansı aramam gerektiğini ve başkasının beni asla alttan muayene etmemesi gerektiğini anlattı belki hastaneye bile yatirilabilirimm. ...
1.5 ay sonra kanama başlarsa eğer Bebeğimi o zaman bile alabilirler erken doğum tehlikesi de çok varrve ben bunu hiççç istemiyorum yavrum daha küçücük olcakkk dayananamm Rabbim hayırlı zamanda verir inşallah onu bize...
Doktor doğuma kadar abartisiz sürekli yatakta dinlenmemi hatta bir bardak bile kaldirmamami uzunn uzunn anlattı. ... yani sadece özel ihtiyaç dışında hicc kalkamayacagiimm
Dogumun zor geçeceğini dogum anında kanama olacağı için tehlikeli olacağını da tekrar söyledi. ...
Sizlere tekrar teşekkür ederim. ..
Uzun oldu kusura bakmayın. .. dualarinizda bizi de unutmayinn...
Çok teşekkür ederim canım. Aminn inşallah... Allah hepinizden razı olsun. ...iyiki varsınız. ...canım çok geçmiş olsun. senin için dua edicem. sende çok dua et.Allah yardımcın olsun. Sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın inşallah. Allahtan ümidini hiçbi zaman kaybetme.
İyi geceler kızlar. ..
Kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadımbeni unutmamissiniz merak etmişsiniz iyi dilekleriniz icin hepinize çok teşekkür ederim. ... iyiki varsınız. ...
Doktora gittim bugun ve çok memnun kaldım o doktordan. ...
Ama neticede sonuç aynıbu doktor sadece beni ölüm tarafından biraz rahatlattı. ... ben kendimi ölüm için çok korkuttum ama yanlış yaptım sonucta Allah in takdiri...
Doktor plasentanin tam kapattigini soyledi gerçi geçen sefer de söylemiş ama ben tam anlayamamisim....
Kanamanın yaklaşık 1.5 ay sonra başlayabileceğini, kanama aninda hemenn ambulansı aramam gerektiğini ve başkasının beni asla alttan muayene etmemesi gerektiğini anlattı belki hastaneye bile yatirilabilirimm. ...
1.5 ay sonra kanama başlarsa eğer Bebeğimi o zaman bile alabilirler erken doğum tehlikesi de çok varrve ben bunu hiççç istemiyorum yavrum daha küçücük olcakkk dayananamm Rabbim hayırlı zamanda verir inşallah onu bize...
Doktor doğuma kadar abartisiz sürekli yatakta dinlenmemi hatta bir bardak bile kaldirmamami uzunn uzunn anlattı. ... yani sadece özel ihtiyaç dışında hicc kalkamayacagiimm
Dogumun zor geçeceğini dogum anında kanama olacağı için tehlikeli olacağını da tekrar söyledi. ...
Sizlere tekrar teşekkür ederim. ..
Uzun oldu kusura bakmayın. .. dualarinizda bizi de unutmayinn...
Çok sağol canım benim. Şimdi dualariniza ihtiyacim var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..ben de öyle düşünüyorum ama inşallah bebeğim hayırlı vaktinde doğarAllah yardımcın olsun
zor işimiz.. sen bebeğe kilo aldırmaya bak bence kaşar peyniri falan erken doğarsa kilosu yerinde olsun ki hayata daha güçlü tutunsun diye diyorum.. Rabbim yanında olsun bebeğini sana bağışlasın yapabileceğimiz bir sey olursa haber vermen yeterli
Yok canım benim özel bir durum yok korunuyorduk üstelik. Şöyle anlatayım kızım 4 aylıkken hamilelik şüphesi yaşadım çok ağladım kesin dedim eşime ağzıma kokular geliyordu. Yapamam dedim eşime kızım cok küçük memeye çok düşkün aldıralım eğer öyleyse bile dedim. Eşim de tamam dedi Neyse acile gittik test yapıldı değilmişim havalara uçtum 2 ay geçmeden al sana dedi Rabbim ve ben 4 ay hamile olduğumu anlamadım. Masal gibi yani hayırlısı böyleymiş karın şişliğinden dr a gittik bir oğlumuz olacağını öğrendik araları 14 ay olacak nasipse. 4ay bilmeden emzirdim ama sonra yavaş yavaş kestim kızım son aylar pek kılo almıyordu yemesi iyi olmasına rağmen. O da fedakarlık yaptı yani zaten sütüm azalmıştı son zamanlar. Şimdi 10 aylık oldu artık çok aramadı 2 kez inek sütü 1 kez de biberon maması veriyorum. iyiyiz şükür.İkisinin arasına ne kadar koydunuz? Ben de yakın istiyorum bir dahakini. :) Özel bir beslenme bakım uyguladınız mı kendiniz için? Bir de bir de emziriyor musunuz halen?
Aminn inşallah sağol canım benim Allah razı olsunn....hepinize nasıl teşekkür ederim bilmiyorum iyiki varsınız. ... haklısın canım biz elimizden geleni yaptıktan sonra Allah deyip gerisini bırakacağız. ...canım ya kıyamam Allah sizle beraber olsun inşallah normale girer canım sana düşeni sen yap gerisi Allah'ın takdiri. Zor bir sınavdan geçiyorsun ama inşallah hayırlı bir şekilde atlatırsın canımcımmm.. dualarım senle
Aminn inşallah sağol canım benim Allah razı olsunn....hepinize nasıl teşekkür ederim bilmiyorum iyiki varsınız. ... haklısın canım biz elimizden geleni yaptıktan sonra Allah deyip gerisini bırakacağız. ...
ilki ne kadar? cinsiyetlri ne? çalışıyormuşsun ve kaç yaşındasın? bunlar kilo veriş sürecini çok tekiler. benim çok kilo almamın bir nedeni yürüyüş yapamamak bir diğer nedeni de evin yemek ütü gibi günlük işlerini oğlumun bakıcısı yapıyordu. ben işyerimde oturuyorum evde de çok tempo yoktu o yüzden aldım. 2 hafta oldu oğlum kreşe başladı. kardeş doğmadan kreşe alışsın istedik, artık bakıcı da ona çok şey veremiyordu. bebek kışın doğacak ben bebekle yemek ütüyle boğuşurken oğlum tv başından ayrılmayacaktı. ancak alışır kreşe diyerek verdik işte. tabi bakıcı da gitti. her iş bana kaldı. dün oğlumla 6da eve girdik 11e kadar koltuk görmedi totom. bu tempo ile bundan sonra daha az alırım belki de:)[/QUOTE
Evet çalışıyorum canım ama bakıcımın hiç bir iş yapmasını istemedim. Sadece kızımla ilgilensin istedim ortalık dağını olmuyor eve gitttiğimde sadece. Kızıma da kendi kızı gibi bakıyor. Kadını görünce üzerine atlıyor kızım o bana yetiyor.28 yaşındayım iki çocuk peşpeşe cok zor olucak doğum iznindeyken de bakıcımız devam edicek. Arada temizlik için kadın da alırım diye düşünüyorum ama yine de yetişebilirmiiyim bilmiyorum. Yani kilo en son düşüneceğim şey olur gibime geliyor.
bacım ancak okuyabildim ŞU CUMALARIN HÜRMETİNE DUALARIMZIDASIN RABBİM seni feraha kavuştursun sağlıcaklka kucağına almanı nasip eylesin bebişiniÇok sağol canım benim. Şimdi dualariniza ihtiyacim var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..ben de öyle düşünüyorum ama inşallah bebeğim hayırlı vaktinde doğar
günaydın kızlar acil bişey danışacağım biz sitelerden bebek odasını aldık akşama getircekler şimdi yatağı için adam telefon bekliyor öyle markalı bir yatak değildi 300 dü bir sürü şey alınca 200e indi sözde büyüyebilen karyola yatağı onun için sipariş versem mi onu da getirsinler mi yoksa yatağı nerden daha iyi ve uyguna alsam mı bilemedim ne dersiniz.. yatak da önemli hani ne yaptınız sizler.. bu istikbalin yataşın vs bebek yatağı var mı ki ne dersiniz
kızım 10 aylık daha canım yazmayı unutmusum ilki kız bu erkek olucak. benimkiler ikiz gibi olucak nasıl kalkıcam altından bakalım. Planlı bi gebelik değil zaten 4.ayda öğrendim kabullenmek zor oldu ilk başta dalıp dalıp gidiyordum daha iyiyim alıştım İş yerim yakın Allahtan öğlenleri de gidiyorum. seninkilerin arası kaç yaşilki ne kadar? cinsiyetlri ne? çalışıyormuşsun ve kaç yaşındasın? bunlar kilo veriş sürecini çok tekiler. benim çok kilo almamın bir nedeni yürüyüş yapamamak bir diğer nedeni de evin yemek ütü gibi günlük işlerini oğlumun bakıcısı yapıyordu. ben işyerimde oturuyorum evde de çok tempo yoktu o yüzden aldım. 2 hafta oldu oğlum kreşe başladı. kardeş doğmadan kreşe alışsın istedik, artık bakıcı da ona çok şey veremiyordu. bebek kışın doğacak ben bebekle yemek ütüyle boğuşurken oğlum tv başından ayrılmayacaktı. ancak alışır kreşe diyerek verdik işte. tabi bakıcı da gitti. her iş bana kaldı. dün oğlumla 6da eve girdik 11e kadar koltuk görmedi totom. bu tempo ile bundan sonra daha az alırım belki de:)
Yok canım benim özel bir durum yok korunuyorduk üstelik. Şöyle anlatayım kızım 4 aylıkken hamilelik şüphesi yaşadım çok ağladım kesin dedim eşime ağzıma kokular geliyordu. Yapamam dedim eşime kızım cok küçük memeye çok düşkün aldıralım eğer öyleyse bile dedim. Eşim de tamam dedi Neyse acile gittik test yapıldı değilmişim havalara uçtum 2 ay geçmeden al sana dedi Rabbim ve ben 4 ay hamile olduğumu anlamadım. Masal gibi yani hayırlısı böyleymiş karın şişliğinden dr a gittik bir oğlumuz olacağını öğrendik araları 14 ay olacak nasipse. 4ay bilmeden emzirdim ama sonra yavaş yavaş kestim kızım son aylar pek kılo almıyordu yemesi iyi olmasına rağmen. O da fedakarlık yaptı yani zaten sütüm azalmıştı son zamanlar. Şimdi 10 aylık oldu artık çok aramadı 2 kez inek sütü 1 kez de biberon maması veriyorum. iyiyiz şükür.
günaydın kızlar acil bişey danışacağım biz sitelerden bebek odasını aldık akşama getircekler şimdi yatağı için adam telefon bekliyor öyle markalı bir yatak değildi 300 dü bir sürü şey alınca 200e indi sözde büyüyebilen karyola yatağı onun için sipariş versem mi onu da getirsinler mi yoksa yatağı nerden daha iyi ve uyguna alsam mı bilemedim ne dersiniz.. yatak da önemli hani ne yaptınız sizler.. bu istikbalin yataşın vs bebek yatağı var mı ki ne dersiniz
kızım 10 aylık daha canım yazmayı unutmusum ilki kız bu erkek olucak. benimkiler ikiz gibi olucak nasıl kalkıcam altından bakalım. Planlı bi gebelik değil zaten 4.ayda öğrendim kabullenmek zor oldu ilk başta dalıp dalıp gidiyordum daha iyiyim alıştım İş yerim yakın Allahtan öğlenleri de gidiyorum. seninkilerin arası kaç yaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?