anladım bacım çok sağol bu yataşınkiler kaç tl acil almak mı gerek yoksa bebek doğduktan sonra mı alsak beşikte idare edersek o beşiğin içine de ayrımı alacazz ne edecez ki bilemedimbanada mobilyacım yatak vereyim dedi 200 tl ye ortopedik ama ben almadım canım. bebekler için özel üretim yataklar var. kemikleri çok esnek olduğu için çok yumuşak olmaması lazım. yatağa göre şekil alıyomuş bebeğin vücudu çünkü. ben baktım yataşa 300 küsür dedi bebek yatağını. birde bedline a baktım ordada aynı fiyattı. büyüyebilen yataklardı bunalrda. hatta ben 90*190 baktım. seninki 80*180 bile olabilir. yataşınki güzeldi. birde yatsan tempur diye bir marka var onun yatakları çok güzeldi ama 90*190 yoktu. 80 lik vardı uysaydı eğer ordan alırdım. asla visco yatak almayın. bebeklere özel üretim yarım ortopedik yatak alınması lazım.
ne bilim 200 tl ye içine yatak veryordu adam almadım neydiği belirsiz bir markaydı kemik sıkıntısı duruş bozukluğu olmasın ilerde amannnn ne zormuşşeşim 3 aylıkken kv görümceme gebe kalmış. araları 1 yaştan 3 gün eksik. ikiz gibi büyümüşler şimdi araları çok iyi. arkadaşımın da bu şekilde 13 ay ara ile doğmuş çocukları var. ilk 2 yıl belki yıpratıcı ama sonrasında çok rahat edersin. birbirlerine yeterler. annen kvn falan yakınmı?
canım ben de oğluma sitelerden oda aldım. karyolası büyüyebilen karyola. yatağı da aynı mağazadan aldık. yani öyle yataş Bellona istikbal İşbir vs değil yatağı. 2 yıldır da kullanıyorum. gayet de memnunum sorun yok. ilerde yatağı büyük kullanırken normal tek kişilik yatağını alırım marka bir yerden.
anladım bacım çok sağol bu yataşınkiler kaç tl acil almak mı gerek yoksa bebek doğduktan sonra mı alsak beşikte idare edersek o beşiğin içine de ayrımı alacazz ne edecez ki bilemedim
ne bilim 200 tl ye içine yatak veryordu adam almadım neydiği belirsiz bir markaydı kemik sıkıntısı duruş bozukluğu olmasın ilerde amannnn ne zormuşş
kızlar cumanın hürmetine rüyamı anlatmak istiyorum size.. rabbim hayır etsin rüyamda bebeğimi emziriyordum saçları simsiyah gözleri masmavi bir gülücükler anlatıyor anlatamam.. afedersiniz göğsümden sütler akıyordu.. yavrum çok güzel emiyordu çok mutlu uyandım :):):) hayır olsun inşallah
Yok canım özel değil sınıf öğretmeniydim her gün 100 km uzağa gidip geliyordum tayinim yakına çıkmıyordu sinirlendim artık İstifa ettim iki ay önce memurluğa geçtim işim eve 5 dk ve yorucu değil artık. Meğer oğluşun şansına olmuş işim bilmiyormuşum. Aileler uzakta annem gelir 1ay sonra gider. Kv zaten neye bahane bulsam da küssem gelmesem diye uğrasıyor :) Yarım gün yardımcı almayı bile düşünüyorum bakıcım iki çocuğa da bakarım diyor zaten üst komsum ablam gibi. Ben kızımın akşama kadar yiyeceğini içeceğini hazırlayıp geliyorum. Abla da sen böyle yaparsan ben ikisine bir bakabilirim diyor ama Zaman gösterecek arık bakalım.benimkilerin arası 35 ay olacak. 3 yaş diyelim. özeldemi çalışıyorsun ? ne kadar izin kullanıcan. kızına kim bakıyor? halledersiniz yaa düşündüğün kadar zor değil. küçük zaten uzun süre emip meip uyuyacak o deönemde büyükle bol bol ilgilenirsin. ütü yemek sil süpüre de aileler destek verirse herşey rayına oturur.
36+6 olucak canım 37.hafta bitiyor oluyor zaten ozaman 3 hafta kalmış oluyor zamanında doğarsa daha erken olursa o da sonuna ekleniyor.Doğum izni...?
Bayanlar ben bişey sorcam. Çalışan anne adaylarına. 2. çocuğum olmasına rağmen unutmuşum prosedürü. Şimdi en geç 37. haftaya kadar izne ayrılman gerekiyorya...kafam karışıyor. benim son iş günüm 36+6 da mi olcak yoksa 37+6 da mi...bilen varmı?
Zaten sıradan bir yatak oluyor ilk baştakiler. Kemik sağlığı için visko falan olmaması gerkiyormuşne bilim 200 tl ye içine yatak veryordu adam almadım neydiği belirsiz bir markaydı kemik sıkıntısı duruş bozukluğu olmasın ilerde amannnn ne zormuşş
36+6 olucak canım 37.hafta bitiyor oluyor zaten ozaman 3 hafta kalmış oluyor zamanında doğarsa daha erken olursa o da sonuna ekleniyor.
İyi geceler kızlar. ..
Kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadımbeni unutmamissiniz merak etmişsiniz iyi dilekleriniz icin hepinize çok teşekkür ederim. ... iyiki varsınız. ...
Doktora gittim bugun ve çok memnun kaldım o doktordan. ...
Ama neticede sonuç aynıbu doktor sadece beni ölüm tarafından biraz rahatlattı. ... ben kendimi ölüm için çok korkuttum ama yanlış yaptım sonucta Allah in takdiri...
Doktor plasentanin tam kapattigini soyledi gerçi geçen sefer de söylemiş ama ben tam anlayamamisim....
Kanamanın yaklaşık 1.5 ay sonra başlayabileceğini, kanama aninda hemenn ambulansı aramam gerektiğini ve başkasının beni asla alttan muayene etmemesi gerektiğini anlattı belki hastaneye bile yatirilabilirimm. ...
1.5 ay sonra kanama başlarsa eğer Bebeğimi o zaman bile alabilirler erken doğum tehlikesi de çok varrve ben bunu hiççç istemiyorum yavrum daha küçücük olcakkk dayananamm Rabbim hayırlı zamanda verir inşallah onu bize...
Doktor doğuma kadar abartisiz sürekli yatakta dinlenmemi hatta bir bardak bile kaldirmamami uzunn uzunn anlattı. ... yani sadece özel ihtiyaç dışında hicc kalkamayacagiimm
Dogumun zor geçeceğini dogum anında kanama olacağı için tehlikeli olacağını da tekrar söyledi. ...
Sizlere tekrar teşekkür ederim. ..
Uzun oldu kusura bakmayın. .. dualarinizda bizi de unutmayinn...
rabbim şu mübarek günün hürmetine yar ve yardımcın olsun inşallah... doktorun dediğini harfiyen uygula.. inşallah yavrunu sağlıcakla alırsın kucağına..
Aslında ne zaman doğarsa doğsun doğum iznin 16 hafta oluyor kayıp kazanç olmuyor diye biliyorum. O zaman da bi hafta doğum öncesine aktarılmış oluyor sonrasından .peki diyelim beklenen doğum tarihinden bi hafta sonra doğdu...8 hafta doğum sonrası iznım bebeğin doğumuyla mı başlıyor yoksa hesaplanan tarihlemi
günaydın kızlarrr,benim için aydınlık bi gün olmadı malesef,sabahdan bu yana kasıklarımda bi ağrı vardı,yattım uyuyınca geçer sandım ama yok geçmedi,en son duşa gireyim,rahatlatır dedim allahtan hafifledi...korktum ya geçmeyincee
Bende de vardı canım sonradan cıktı yukarıya zaten ben sezeryan istiyordum. Nette yazılanları hiç okumadım sen de kafana takma hiç düzelir. Genellikle sola yatmaya calıs bebeğe daha iyi kan gidiyor diye biliyorumKızlar Merhaba,
dün ayrıntıldan çıktık. çok şükür bebegım iyi ama. bazı sorunlar var. ilki bebege giden kan akışında bazı kısımlarda yavaşlama varmışdiğeride eşiğim aşağıdaymış plasenta previa marginals diye bir teşhis koydu. ilerliyen zamanlarda eşik yukarı çıkabilir . ama çıkmazsa sezeryan olursun dedi. ama netten baktım neler yazıyor neler. moralim çok bozuk ((( sezeryan olmamı takmıyorum kafama. hem anneye hem bebeğe zararı varmış bunun
Kızlar Merhaba,
dün ayrıntıldan çıktık. çok şükür bebegım iyi ama. bazı sorunlar var. ilki bebege giden kan akışında bazı kısımlarda yavaşlama varmışdiğeride eşiğim aşağıdaymış plasenta previa marginals diye bir teşhis koydu. ilerliyen zamanlarda eşik yukarı çıkabilir . ama çıkmazsa sezeryan olursun dedi. ama netten baktım neler yazıyor neler. moralim çok bozuk ((( sezeryan olmamı takmıyorum kafama. hem anneye hem bebeğe zararı varmış bunun
inşallah çıkar yukarı tek istediğim bebeğimi kucağıma saglıklı bi şekilde almak. Allah herkese şifa versin. Bebeklerimiz Allah a emanetBende de vardı canım sonradan cıktı yukarıya zaten ben sezeryan istiyordum. Nette yazılanları hiç okumadım sen de kafana takma hiç düzelir. Genellikle sola yatmaya calıs bebeğe daha iyi kan gidiyor diye biliyorum
Allah korusun olumsuz düşünme bu ara çoğu kişilerde buna benzer sorunlar oluyor Allah yardımcımız olsun
valla ya normalde pc devamlı elımdedır ama bole gırılıpte bakılmıor hıc tadı kalmadıhahhahagreve gidicez ha bu gidişleee
canım dun ne dedı doktor. hem hıcbırımızın normal dogumu garantı deıl kı saglıklı olsunda varsnn sezeryan olsun dert deıl bu.Evet zaten once ayrıntılı da plasenta previa var dendi... sezaryen mecbur falan denmişti o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?