2014 Aralık Anneleri

anladım bacım çok sağol bu yataşınkiler kaç tl acil almak mı gerek yoksa bebek doğduktan sonra mı alsak beşikte idare edersek o beşiğin içine de ayrımı alacazz ne edecez ki bilemedim

ne bilim 200 tl ye içine yatak veryordu adam almadım neydiği belirsiz bir markaydı kemik sıkıntısı duruş bozukluğu olmasın ilerde amannnn ne zormuşş

anladım bacım çok sağol bu yataşınkiler kaç tl acil almak mı gerek yoksa bebek doğduktan sonra mı alsak beşikte idare edersek o beşiğin içine de ayrımı alacazz ne edecez ki bilemedim

canım alman gerekir bence. karyolasındada yatırırsın arada. gündüzleri falan o ayatağınada alışsın. ayırırken zorluk çekmezsin. ben öyle yapıcam. sadece gece biz yatarken yanımdaki beşikte yatacak. bende bu haftasonu almayı düşünüyorum artık yatağı 2 haftaya kadar mobilyam gelecek çünkü. yataşta bir yatağına 300 küsür dedi ama 310 muydu neydi diğerinede 410 falan dedi. ama dediğim gbi ben 90 lık baktım seninki 80 likse daha ucuz oluyo. bence yatak önemli. bana herkes öyle akıl verdi. çocuğun kemikleri tam gelişim aşamasında lastik gibi hep yatakalrında olacaklar.

ne bilim 200 tl ye içine yatak veryordu adam almadım neydiği belirsiz bir markaydı kemik sıkıntısı duruş bozukluğu olmasın ilerde amannnn ne zormuşş

niye kemik sıkıntısı olsun canım:) pozitif düşün. içinde kalmasın sen yataş bebek yatağı al madem. tiroitler ne oldu senin. ben uzun zaman giremedim siteye. bu arada bizim arkadaşlar nerelerde? bitter, elifçe, kasci, swift, trilaylom babylove.. face mi açıldı oraya mı kaçtı herkesler?

Doğum izni...?

Bayanlar ben bişey sorcam. Çalışan anne adaylarına. 2. çocuğum olmasına rağmen unutmuşum prosedürü. Şimdi en geç 37. haftaya kadar izne ayrılman gerekiyorya...kafam karışıyor. benim son iş günüm 36+6 da mi olcak yoksa 37+6 da mi...bilen varmı?

hayır olsun bende emzirirken görmüştüm yavrumu geçen haftalarda çok güzel bir duyguydu

Yok canım özel değil sınıf öğretmeniydim her gün 100 km uzağa gidip geliyordum tayinim yakına çıkmıyordu sinirlendim artık İstifa ettim iki ay önce memurluğa geçtim işim eve 5 dk ve yorucu değil artık. Meğer oğluşun şansına olmuş işim bilmiyormuşum. Aileler uzakta annem gelir 1ay sonra gider. Kv zaten neye bahane bulsam da küssem gelmesem diye uğrasıyor :) Yarım gün yardımcı almayı bile düşünüyorum bakıcım iki çocuğa da bakarım diyor zaten üst komsum ablam gibi. Ben kızımın akşama kadar yiyeceğini içeceğini hazırlayıp geliyorum. Abla da sen böyle yaparsan ben ikisine bir bakabilirim diyor ama Zaman gösterecek arık bakalım.

36+6 olucak canım 37.hafta bitiyor oluyor zaten ozaman 3 hafta kalmış oluyor zamanında doğarsa daha erken olursa o da sonuna ekleniyor.

çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah en geç şekilde bebeğin gelir de erken doğmaz

Kızlar Merhaba,

dün ayrıntıldan çıktık. çok şükür bebegım iyi ama. bazı sorunlar var. ilki bebege giden kan akışında bazı kısımlarda yavaşlama varmış diğeride eşiğim aşağıdaymış plasenta previa marginals diye bir teşhis koydu. ilerliyen zamanlarda eşik yukarı çıkabilir . ama çıkmazsa sezeryan olursun dedi. ama netten baktım neler yazıyor neler. moralim çok bozuk ((( sezeryan olmamı takmıyorum kafama. hem anneye hem bebeğe zararı varmış bunun

A
peki diyelim beklenen doğum tarihinden bi hafta sonra doğdu...8 hafta doğum sonrası iznım bebeğin doğumuyla mı başlıyor yoksa hesaplanan tarihlemi
Aslında ne zaman doğarsa doğsun doğum iznin 16 hafta oluyor kayıp kazanç olmuyor diye biliyorum. O zaman da bi hafta doğum öncesine aktarılmış oluyor sonrasından .

çok geçmiş olsun şimdi nasılsın bende de iki gündür kuyruk sokumu ağrısı başladı iki kez trafik kazası geçirdim ve hamile kalırsam başımın belaya gireceğini biliyodum sanırım normal doğumda yapamıcam

Bende de vardı canım sonradan cıktı yukarıya zaten ben sezeryan istiyordum. Nette yazılanları hiç okumadım sen de kafana takma hiç düzelir. Genellikle sola yatmaya calıs bebeğe daha iyi kan gidiyor diye biliyorum

Allah korusun olumsuz düşünme bu ara çoğu kişilerde buna benzer sorunlar oluyor Allah yardımcımız olsun

inşallah çıkar yukarı tek istediğim bebeğimi kucağıma saglıklı bi şekilde almak. Allah herkese şifa versin. Bebeklerimiz Allah a emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…