- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
ınsallah canım ınsallah normaldır gecmıs olsunsanırım normal çıktı değerlerimi söylediler ama doktorun yorumlaması gerekiyor teee şimdi antalya ya göndericez sonuçları benim annem şeker hastası olduğu için bana gerekli görüldü
Allahım büyük. inşallah düzelirKızlar Merhaba,
dün ayrıntıldan çıktık. çok şükür bebegım iyi ama. bazı sorunlar var. ilki bebege giden kan akışında bazı kısımlarda yavaşlama varmışdiğeride eşiğim aşağıdaymış plasenta previa marginals diye bir teşhis koydu. ilerliyen zamanlarda eşik yukarı çıkabilir . ama çıkmazsa sezeryan olursun dedi. ama netten baktım neler yazıyor neler. moralim çok bozuk ((( sezeryan olmamı takmıyorum kafama. hem anneye hem bebeğe zararı varmış bunun
hiç moralini bozma düzelen arkadaşlarımız var burda boşuna bebeğinide üzme kendinide strese sokma .. rabbim yardımcın olsun arkadaşım..
Ben de marginal'im canım. hatta ilk başlarda partial'a yakındı. şimdi yukarı çekilmeye başlamış. zaten ilk gebeliğin daha da çekilir dedi dr. tam çekilmezse de sezaryan olcaz. sıkma canını. nette genelde totalden bahsediyolar korkutma kendini. 3 çeşidi var bunun total partial ve majinal. En tehlikesizi bizimki Allaha şükür. son haftalarda çekilme olasılığı da çok fazla. dediğim gibi olmadı sezaryan oluruz. sağlıkla kucağımıza alalım da bebişlerimizi.Kızlar Merhaba,
dün ayrıntıldan çıktık. çok şükür bebegım iyi ama. bazı sorunlar var. ilki bebege giden kan akışında bazı kısımlarda yavaşlama varmışdiğeride eşiğim aşağıdaymış plasenta previa marginals diye bir teşhis koydu. ilerliyen zamanlarda eşik yukarı çıkabilir . ama çıkmazsa sezeryan olursun dedi. ama netten baktım neler yazıyor neler. moralim çok bozuk ((( sezeryan olmamı takmıyorum kafama. hem anneye hem bebeğe zararı varmış bunun
Ben de marginal'im canım. hatta ilk başlarda partial'a yakındı. şimdi yukarı çekilmeye başlamış. zaten ilk gebeliğin daha da çekilir dedi dr. tam çekilmezse de sezaryan olcaz. sıkma canını. nette genelde totalden bahsediyolar korkutma kendini. 3 çeşidi var bunun total partial ve majinal. En tehlikesizi bizimki Allaha şükür. son haftalarda çekilme olasılığı da çok fazla. dediğim gibi olmadı sezaryan oluruz. sağlıkla kucağımıza alalım da bebişlerimizi.
yatak olarak 90*190 bebek yatağınıda bedline da beğendim canım bilgin olsun. 300 küsür dedi onada.
Benim plasenta previa olmasaydı da sezaryen di çünkü onceki de sezaryendi...canım dun ne dedı doktor. hem hıcbırımızın normal dogumu garantı deıl kı saglıklı olsunda varsnn sezeryan olsun dert deıl bu.
Allah razı olsun canım. ... çok sağol... aminn inşallah...Rabbim dualarimizi kabul eder. ...bacım ancak okuyabildim ŞU CUMALARIN HÜRMETİNE DUALARIMZIDASIN RABBİM seni feraha kavuştursun sağlıcaklka kucağına almanı nasip eylesin bebişini
Evet canım benim yakışıklı mı yakışıklı bir oğlum ve güzel mi güzel bir kızım daha varr. ..evet canım sen umudunu kaybetme moralin yüksek olsun ki hamileliğinde rahat geçsin tadını çıkar sen. başka çocğun var mıydı canım peki?
Aminn inşallah canım benimm....İyi geceler kızlar. ..
Kusura bakmayın tek tek alıntı yapamadımbeni unutmamissiniz merak etmişsiniz iyi dilekleriniz icin hepinize çok teşekkür ederim. ... iyiki varsınız. ...
Doktora gittim bugun ve çok memnun kaldım o doktordan. ...
Ama neticede sonuç aynıbu doktor sadece beni ölüm tarafından biraz rahatlattı. ... ben kendimi ölüm için çok korkuttum ama yanlış yaptım sonucta Allah in takdiri...
Doktor plasentanin tam kapattigini soyledi gerçi geçen sefer de söylemiş ama ben tam anlayamamisim....
Kanamanın yaklaşık 1.5 ay sonra başlayabileceğini, kanama aninda hemenn ambulansı aramam gerektiğini ve başkasının beni asla alttan muayene etmemesi gerektiğini anlattı belki hastaneye bile yatirilabilirimm. ...
1.5 ay sonra kanama başlarsa eğer Bebeğimi o zaman bile alabilirler erken doğum tehlikesi de çok varrve ben bunu hiççç istemiyorum yavrum daha küçücük olcakkk dayananamm Rabbim hayırlı zamanda verir inşallah onu bize...
Doktor doğuma kadar abartisiz sürekli yatakta dinlenmemi hatta bir bardak bile kaldirmamami uzunn uzunn anlattı. ... yani sadece özel ihtiyaç dışında hicc kalkamayacagiimm
Dogumun zor geçeceğini dogum anında kanama olacağı için tehlikeli olacağını da tekrar söyledi. ...
Sizlere tekrar teşekkür ederim. ..
Uzun oldu kusura bakmayın. .. dualarinizda bizi de unutmayinn...
rabbim şu mübarek günün hürmetine yar ve yardımcın olsun inşallah... doktorun dediğini harfiyen uygula.. inşallah yavrunu sağlıcakla alırsın kucağına..
Evet canım benim yakışıklı mı yakışıklı bir oğlum ve güzel mi güzel bir kızım daha varr. ..
merhaba kızlar,
yaklaşık iki haftadır hiç takip edemedim şimdi geriye dönük hepsini okuyamadım da sayfalar bayaa ilerlemiş. ben de bu süre içinde taşınma telaşıyla uğraştım gerçi allah razı olsun annem eşim ablam bana hiç bi iş yaptırmadılar ama yine de hengamesi yetiyor. bebişim de ben de genel olarak iyiyiz çok şükür sıcaklar biraz fazla rahatsız ediyor sadece normalde hiç terlemeyen bi insanken şimdi durup durup ve birden bire ter boşalıyorum vücudumu anlamakta zorlanıyorum valla :) bebişim inanılmaz hareketli sürekli karnımın içinde debeleniyor artık dışardan gözle görebiliyoruz karnımın hopladığını gece yattığım zaman bi yarım saat tekmelerinden uyuyamıyorum sabahları tekmesiyle uyanıyorum bazen benim gibi bebeği çok hareketli olan var mı aranızda normal bi durum mu acaba yoksa bi sıkıntısı var da o yüzden huzursuzluktan mı çok hareket ediyor meraklanmaya başladım açıkçası. bir şey daha var kızlar size soracağım, ben gün içinde 4 -5 kez kasılmalar yaşıyorum karnım yumurta gibi ortada toplanıyor sanki ve taş gibi sertleşiyor çok hafif bi ağrı hissediyorum ama 15 -20 saniye sonra tekrar eski haline geliyor doktoruma sormadım henüz internette araştırdım Braxton Hick kasılmaları diye bişey varmış ona benziyo yalancı doğum kasılmalarıymış rahimi doğuma hazırlamak için oluyormuş bazı gebelerde, ama sizlerde de bunu yaşayan ve doktorundan bilgi alan varsa paylaşırsanız çok sevinirim erken doğum belirtisi olmasından korkuyorum çünkü.
çok uzun yazdım galiba :) hepinize güzel günler diliyorum allah bebişlerimizi ve bizi korusun :)
Yok canım benim özel bir durum yok korunuyorduk üstelik. Şöyle anlatayım kızım 4 aylıkken hamilelik şüphesi yaşadım çok ağladım kesin dedim eşime ağzıma kokular geliyordu. Yapamam dedim eşime kızım cok küçük memeye çok düşkün aldıralım eğer öyleyse bile dedim. Eşim de tamam dedi Neyse acile gittik test yapıldı değilmişim havalara uçtum 2 ay geçmeden al sana dedi Rabbim ve ben 4 ay hamile olduğumu anlamadım. Masal gibi yani hayırlısı böyleymiş karın şişliğinden dr a gittik bir oğlumuz olacağını öğrendik araları 14 ay olacak nasipse. 4ay bilmeden emzirdim ama sonra yavaş yavaş kestim kızım son aylar pek kılo almıyordu yemesi iyi olmasına rağmen. O da fedakarlık yaptı yani zaten sütüm azalmıştı son zamanlar. Şimdi 10 aylık oldu artık çok aramadı 2 kez inek sütü 1 kez de biberon maması veriyorum. iyiyiz şükür.
çok geçmiş olsun şimdi nasılsın bende de iki gündür kuyruk sokumu ağrısı başladı iki kez trafik kazası geçirdim ve hamile kalırsam başımın belaya gireceğini biliyodum sanırım normal doğumda yapamıcam
canım ben bedline nın sıtesıne baktımda bebek yataklarında yok 90*190 tek kişilikte var oda bebeklere tavsıye edılmez diyo
Benim de cok siddetli kuyruk sokumu agrim var uzun zamndir grcmiyo.cok zirlaniyorum.yuruyus bile yapamiyorumBende bi bi buçuk ay önce başladı kuyruk sokumu ağrısı. Gece uyutmadığı bile oldu. Şu an çok daha iyi ama, o genişlemeler bitince azalıyor ağrı herhalde bence korkmana gerek yok. Vücudumuz çok güçlü ve değişkenliğe müsait.
Ben sert yerde oturuyorum. Sık sık ayağa kalkmaya çalışyorum. Simit denedim ama işe yaramadı belki sende yarar.
canım anatolıum da mağazası var. oraya gittim ben. evet bebek yatakları yoktu 90*190 ama aradılar bi yeri sordular bu ölçülerde yapabiliyomuyuz bebek yatağını diye yaparız dediler. bebek yatağını yaptıracaktı o ölçülerde yani. ordan alıcam bende büyük ihtimal.
Bende bi bi buçuk ay önce başladı kuyruk sokumu ağrısı. Gece uyutmadığı bile oldu. Şu an çok daha iyi ama, o genişlemeler bitince azalıyor ağrı herhalde bence korkmana gerek yok. Vücudumuz çok güçlü ve değişkenliğe müsait.
Ben sert yerde oturuyorum. Sık sık ayağa kalkmaya çalışyorum. Simit denedim ama işe yaramadı belki sende yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?