2014 Aralık Anneleri

Kızlar Merhaba,

dün ayrıntıldan çıktık. çok şükür bebegım iyi ama. bazı sorunlar var. ilki bebege giden kan akışında bazı kısımlarda yavaşlama varmış diğeride eşiğim aşağıdaymış plasenta previa marginals diye bir teşhis koydu. ilerliyen zamanlarda eşik yukarı çıkabilir . ama çıkmazsa sezeryan olursun dedi. ama netten baktım neler yazıyor neler. moralim çok bozuk ((( sezeryan olmamı takmıyorum kafama. hem anneye hem bebeğe zararı varmış bunun

hiç moralini bozma düzelen arkadaşlarımız var burda boşuna bebeğinide üzme kendinide strese sokma .. rabbim yardımcın olsun arkadaşım..

Allahım büyük. inşallah düzelir

Ben de marginal'im canım. hatta ilk başlarda partial'a yakındı. şimdi yukarı çekilmeye başlamış. zaten ilk gebeliğin daha da çekilir dedi dr. tam çekilmezse de sezaryan olcaz. sıkma canını. nette genelde totalden bahsediyolar korkutma kendini. 3 çeşidi var bunun total partial ve majinal. En tehlikesizi bizimki Allaha şükür. son haftalarda çekilme olasılığı da çok fazla. dediğim gibi olmadı sezaryan oluruz. sağlıkla kucağımıza alalım da bebişlerimizi.

iyiki varsınız. içim ferahlıyor buraya yazınca. kızımı kucağıma alayım onun gözüne bakayım. hep hayalım bu. Allah yardımcımız olsun amin

canım dun ne dedı doktor. hem hıcbırımızın normal dogumu garantı deıl kı saglıklı olsunda varsnn sezeryan olsun dert deıl bu.
Benim plasenta previa olmasaydı da sezaryen di çünkü onceki de sezaryendi... doktordan memnun kaldım içimi bir nebze de olsa rahatlattı diyebilirim ama netice aynı. ... tek fark ölüm riski falan bahsetmedi doktor diğer doktor beni çok korkuttu 1.5 ay sonra falan kanama baslayabilir ve Bebeğimi belki o zaman bile sezaryenle alabilirler( yani erken dogabilir) sürekli yatak istirahati sürekli dinlenme ve yatmak var....bir bardak bile kaldirmak tehlikeli benim için kanama olursa hemen hastaneye yetişmek için ambulans aramam lazım. .. işte bunları uzun uzun anlattı doktor canım. ...

Son düzenleme:
bacım ancak okuyabildim ŞU CUMALARIN HÜRMETİNE DUALARIMZIDASIN RABBİM seni feraha kavuştursun sağlıcaklka kucağına almanı nasip eylesin bebişini
Allah razı olsun canım. ... çok sağol... aminn inşallah...Rabbim dualarimizi kabul eder. ...

evet canım sen umudunu kaybetme moralin yüksek olsun ki hamileliğinde rahat geçsin tadını çıkar sen. başka çocğun var mıydı canım peki?
Evet canım benim yakışıklı mı yakışıklı bir oğlum ve güzel mi güzel bir kızım daha varr. ..

Aminn inşallah canım benimm....

merhaba kızlar,
yaklaşık iki haftadır hiç takip edemedim şimdi geriye dönük hepsini okuyamadım da sayfalar bayaa ilerlemiş. ben de bu süre içinde taşınma telaşıyla uğraştım gerçi allah razı olsun annem eşim ablam bana hiç bi iş yaptırmadılar ama yine de hengamesi yetiyor. bebişim de ben de genel olarak iyiyiz çok şükür sıcaklar biraz fazla rahatsız ediyor sadece normalde hiç terlemeyen bi insanken şimdi durup durup ve birden bire ter boşalıyorum vücudumu anlamakta zorlanıyorum valla :) bebişim inanılmaz hareketli sürekli karnımın içinde debeleniyor artık dışardan gözle görebiliyoruz karnımın hopladığını gece yattığım zaman bi yarım saat tekmelerinden uyuyamıyorum sabahları tekmesiyle uyanıyorum bazen benim gibi bebeği çok hareketli olan var mı aranızda normal bi durum mu acaba yoksa bi sıkıntısı var da o yüzden huzursuzluktan mı çok hareket ediyor meraklanmaya başladım açıkçası. bir şey daha var kızlar size soracağım, ben gün içinde 4 -5 kez kasılmalar yaşıyorum karnım yumurta gibi ortada toplanıyor sanki ve taş gibi sertleşiyor çok hafif bi ağrı hissediyorum ama 15 -20 saniye sonra tekrar eski haline geliyor doktoruma sormadım henüz internette araştırdım Braxton Hick kasılmaları diye bişey varmış ona benziyo yalancı doğum kasılmalarıymış rahimi doğuma hazırlamak için oluyormuş bazı gebelerde, ama sizlerde de bunu yaşayan ve doktorundan bilgi alan varsa paylaşırsanız çok sevinirim erken doğum belirtisi olmasından korkuyorum çünkü.
çok uzun yazdım galiba :) hepinize güzel günler diliyorum allah bebişlerimizi ve bizi korusun :)

canım benimki de çok hareketli maşallah sorun yoktur bence onlar keyiften yapıyorlardır. benimde kasılmalarım oluyor ve dediğin gibi benimde karnım top gibi oluyor o bebeğin duruşundandır diye düşünüyorum.

Ah kıyamam ya negzel hikaye aslında. Güzel kızınıza en güzel arkadaş gelmiş. :) Maşallah ailenize. Sizin korkunuz, bizim hayalimiz. Darısı başımıza diyeyim ne diyeyim.

Bende bi bi buçuk ay önce başladı kuyruk sokumu ağrısı. Gece uyutmadığı bile oldu. Şu an çok daha iyi ama, o genişlemeler bitince azalıyor ağrı herhalde bence korkmana gerek yok. Vücudumuz çok güçlü ve değişkenliğe müsait.

Ben sert yerde oturuyorum. Sık sık ayağa kalkmaya çalışyorum. Simit denedim ama işe yaramadı belki sende yarar.

canım ben bedline nın sıtesıne baktımda bebek yataklarında yok 90*190 tek kişilikte var oda bebeklere tavsıye edılmez diyo

canım anatolıum da mağazası var. oraya gittim ben. evet bebek yatakları yoktu 90*190 ama aradılar bi yeri sordular bu ölçülerde yapabiliyomuyuz bebek yatağını diye yaparız dediler. bebek yatağını yaptıracaktı o ölçülerde yani. ordan alıcam bende büyük ihtimal.

Benim de cok siddetli kuyruk sokumu agrim var uzun zamndir grcmiyo.cok zirlaniyorum.yuruyus bile yapamiyorum

hımm fıyat ne dedıler canımm

masa başında çalışıyorum her yarım saatte bir yürüyorum ama umarım geçer bidahaki kontrolde sorucam doktoruma :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…