2014 Aralık Anneleri

İzin vermiyorlar diye birşey yok da gecelikle daha rahat edersin, pijama altı sıkıntı olabilir. Sezarken olacaksan özellikle tuvalete giderken pijamayı indir kaldır zor olur, ben ilk doğumumda 2 tane gecelik 1 sabahlık koymuştum çantama yetti 1 tanesi bile canım..

canım doğumun sezeryan mı oldu normal mi ben de ilk doğumumda takmadım uzun bir süre 9 aylık hamile gibi geziyodum bunda takmak istiyorum ama korkuyorum sezeryan dikişlere zarar verir mi diye

Sezaryendi canım, dediğim gibi 1 hafta sonra duşunu al ve korseni tak dedi doktorum ben de öyle yaptım, 1 haftada dikişlerin toparlanıyor zaten korkma. Hiçbir şey olmuyor. Karın kaslarının toparlanması için korseyle desteklemek lazım.

Kuyruk sokumum benim de geçen hafta 3-4 gün ağrıdı, doktoruma sordum en sonunda, ağırlık merkezinin değiştiğinden ötürü oluyor bi sıkıntı yok dedi kızlar.

selam bacım bende pek girmez oldum bizim kızlarda bu yeni uygulamayı sevmedi kızlarda kk nın bu yeni sürümü soğuttu siteden... tiroidlerde hapımın dozunu düşürdük bu ay bakalım eylüldeki kan sonuçlarna göre hapın değerni değiştircek doktorum... sen nasılsın bacımmm bebiş nasıl herşey yolundadır inşallah
yatağa gelince yeni doğanlarda yok bilmem ne yata olucakmış diyolar bilemedik bakalım ne olacak

yatak önemli haklısın bacım ama şimdi şurayı çözemedim bebeğin ilk 0-2 yaşına dek visko olmayan bir yatak olacakmışmış yani daha sert ve yay oranı olmayan gibi bir şey ama sonrasında bizler gibi ortopedik yatağa geçilyormuşmuş yoksa yanlışmı anladımm....şimdi ilk iki yıla ne edecez bilemiyorum

nasıl korse taktın canım sen işe yaradımı göbek topladı mı kendini

Ben de park yatak aldim canim.icinde ince bi sunger yatak var.ama ustune bisey daha koy dediler.once diktirmeyi dusundum elyaftan.sonra arastirdim sert olmasi gerekiyomus beli icin visco almaya karar verdim.

İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER YAVRUNU ALIRSIN KUCAĞINA HERŞEYİ ALLAHA BIRAK CANIM TABİKİ DR SÖZÜNDEN ÇIKMA RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

Selam kizlar ben geldim. Nasilsiniz herkes iyi mi bebisleriniz nasil. Biz cok iyiyiz sukur. Evde tatile devam ediyoruz. Pazartesi is basi pufff.

CANIM 32+0 OLDUĞUNDA 8 HAFTALIK İZNE AYRILIYOSUN İKŞZ GEBELİKTE 30+0 DA AYRILIYORUZ İZNE

Selam kizlar ben geldim. Nasilsiniz herkes iyi mi bebisleriniz nasil. Biz cok iyiyiz sukur. Evde tatile devam ediyoruz. Pazartesi is basi pufff.
TATİLDEN SONRA ÇALIŞMAK HEKELİ ŞU SICAKLARDA HİÇ ÇEKİLMEZ ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM

Hoşgeldin özledik valla Kimseler uğramıyor zaten Biz mükemmelizz.
Senin bebiş iyi mi?

Hoşgeldin özledik valla Kimseler uğramıyor zaten Biz mükemmelizz.
Senin bebiş iyi mi?
Sagol canim bende cok ozledim valla buralari. Ohh iyi olmaniza cok sevindim. İsim bulmussunuz her halde kardesine irem beril diye yaziyor. Cok guzel.

canım bgn yazacaktım valla swift nerdesinnnnnnnn die aklımdaydın .. nasıl geçti tatilin ..
şimdi şirketin personel grubuyla görüştüm;32+1 de rapor alıyormuşuz çalışabilir die 37+1 de de bırakıyormuşuz hadi bakalımm hayırlısı
biz inşallah haftaya alışverişe çıkıyoruz havuzlu hana size fotoğraflarla dönüş yapcamm inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…