- 19 Ağustos 2014
- 217
- 90
- 73
- 41
Benim de cok siddetli kuyruk sokumu agrim var uzun zamndir grcmiyo.cok zirlaniyorum.yuruyus bile yapamiyorum
o zaman alırım ben de, eskiden de hep kullanıyorlarmış zaten bir bildikleri varmış demek ki.
bu arada tecrübeli annelere bir şey daha sorayım, hastanede gecelik gerekiyor değil mi? geçenlerde bi pijama takımı beğendim aldım ama mağazadaki kız hastanede pijama giydirmiyorlar, gecelik giydiriyorlar dedi. bir tane de gecelik-sabahlık alırım dedim. yeter herhalde değil mi?
canım doğumun sezeryan mı oldu normal mi ben de ilk doğumumda takmadım uzun bir süre 9 aylık hamile gibi geziyodum bunda takmak istiyorum ama korkuyorum sezeryan dikişlere zarar verir mi diye
selam bacımniye kemik sıkıntısı olsun canım:) pozitif düşün. içinde kalmasın sen yataş bebek yatağı al madem. tiroitler ne oldu senin. ben uzun zaman giremedim siteye. bu arada bizim arkadaşlar nerelerde? bitter, elifçe, kasci, swift, trilaylom babylove.. face mi açıldı oraya mı kaçtı herkesler?
yatak önemli haklısın bacım ama şimdi şurayı çözemedim bebeğin ilk 0-2 yaşına dek visko olmayan bir yatak olacakmışmış yani daha sert ve yay oranı olmayan gibi bir şey ama sonrasında bizler gibi ortopedik yatağa geçilyormuşmuş yoksa yanlışmı anladımm....şimdi ilk iki yıla ne edecez bilemiyorumcanım alman gerekir bence. karyolasındada yatırırsın arada. gündüzleri falan o ayatağınada alışsın. ayırırken zorluk çekmezsin. ben öyle yapıcam. sadece gece biz yatarken yanımdaki beşikte yatacak. bende bu haftasonu almayı düşünüyorum artık yatağı 2 haftaya kadar mobilyam gelecek çünkü. yataşta bir yatağına 300 küsür dedi ama 310 muydu neydi diğerinede 410 falan dedi. ama dediğim gbi ben 90 lık baktım seninki 80 likse daha ucuz oluyo. bence yatak önemli. bana herkes öyle akıl verdi. çocuğun kemikleri tam gelişim aşamasında lastik gibi hep yatakalrında olacaklar.
Sezaryendi canım, dediğim gibi 1 hafta sonra duşunu al ve korseni tak dedi doktorum ben de öyle yaptım, 1 haftada dikişlerin toparlanıyor zaten korkma. Hiçbir şey olmuyor. Karın kaslarının toparlanması için korseyle desteklemek lazım.
Ben de park yatak aldim canim.icinde ince bi sunger yatak var.ama ustune bisey daha koy dediler.once diktirmeyi dusundum elyaftan.sonra arastirdim sert olmasi gerekiyomus beli icin visco almaya karar verdim.yatak önemli haklısın bacım ama şimdi şurayı çözemedim bebeğin ilk 0-2 yaşına dek visko olmayan bir yatak olacakmışmış yani daha sert ve yay oranı olmayan gibi bir şey ama sonrasında bizler gibi ortopedik yatağa geçilyormuşmuş yoksa yanlışmı anladımm....şimdi ilk iki yıla ne edecez bilemiyorum
İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER YAVRUNU ALIRSIN KUCAĞINA HERŞEYİ ALLAHA BIRAK CANIM TABİKİ DR SÖZÜNDEN ÇIKMA RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUNBenim plasenta previa olmasaydı da sezaryen di çünkü onceki de sezaryendi...doktordan memnun kaldım içimi bir nebze de olsa rahatlattı diyebilirim ama netice aynı. ... tek fark ölüm riski falan bahsetmedi doktor diğer doktor beni çok korkuttu 1.5 ay sonra falan kanama baslayabilir ve Bebeğimi belki o zaman bile sezaryenle alabilirler( yani erken dogabilir) sürekli yatak istirahati sürekli dinlenme ve yatmak var....bir bardak bile kaldirmak tehlikeli benim için kanama olursa hemen hastaneye yetişmek için ambulans aramam lazım. .. işte bunları uzun uzun anlattı doktor canım. ...
CANIM 32+0 OLDUĞUNDA 8 HAFTALIK İZNE AYRILIYOSUN İKŞZ GEBELİKTE 30+0 DA AYRILIYORUZ İZNEDoğum izni...?
Bayanlar ben bişey sorcam. Çalışan anne adaylarına. 2. çocuğum olmasına rağmen unutmuşum prosedürü. Şimdi en geç 37. haftaya kadar izne ayrılman gerekiyorya...kafam karışıyor. benim son iş günüm 36+6 da mi olcak yoksa 37+6 da mi...bilen varmı?
TATİLDEN SONRA ÇALIŞMAK HEKELİ ŞU SICAKLARDA HİÇ ÇEKİLMEZ ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIMSelam kizlar ben geldim. Nasilsiniz herkes iyi mi bebisleriniz nasil. Biz cok iyiyiz sukur. Evde tatile devam ediyoruz. Pazartesi is basi pufff.
nasıl korse taktın canım sen işe yaradımı göbek topladı mı kendini
Şort tipi korselerden taktım canım, komple karnımı ve basen bölgemi saran korselerden, tabii ki topladı toplamaz olur mu.. Gözle görülür bir değişiklik oluyor.
Aynen canim ya ev hanimi olmak istiyorum ben diye aglayasim var resmen :)TATİLDEN SONRA ÇALIŞMAK HEKELİ ŞU SICAKLARDA HİÇ ÇEKİLMEZ ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM
Rica ederim canım. 24 haftalığım.çok sağol canım ilkinde yapamadım doğumdan 1 hafta sonra deneyim hemen sen kaç haftalık hamilesin
Hoşgeldin özledik vallaSelam kizlar ben geldim. Nasilsiniz herkes iyi mi bebisleriniz nasil. Biz cok iyiyiz sukur. Evde tatile devam ediyoruz. Pazartesi is basi pufff.
Sagol canim bende cok ozledim valla buralari. Ohh iyi olmaniza cok sevindim. İsim bulmussunuz her halde kardesine irem beril diye yaziyor. Cok guzel.Hoşgeldin özledik vallaKimseler uğramıyor zaten Biz mükemmelizz.
Senin bebiş iyi mi?
İrem benim adım :) Beril koymayı düşündüğüm isim.Sagol canim bende cok ozledim valla buralari. Ohh iyi olmaniza cok sevindim. İsim bulmussunuz her halde kardesine irem beril diye yaziyor. Cok guzel.
Selam kizlar ben geldim. Nasilsiniz herkes iyi mi bebisleriniz nasil. Biz cok iyiyiz sukur. Evde tatile devam ediyoruz. Pazartesi is basi pufff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?