2014 Aralık Anneleri

İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER YAVRUNU ALIRSIN KUCAĞINA HERŞEYİ ALLAHA BIRAK CANIM TABİKİ DR SÖZÜNDEN ÇIKMA RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Çok sağol canım benim. ... aminn inşallah cümlemize de. ... herkese iyi dilekleriniz icin cok çok teşekkür ederim. ...

İrem benim adım :) Beril koymayı düşündüğüm isim.
Hmm Beril cok guzel isim. İrem e de uyumlu. Ben cok begendim.

Benimde hep aklimdaydiniz valla. tatil olupta kotu olur mu hic. Superdi, harikaydi,mukemmeldi keske hic bitmeseydi ama pazartesi basliyorum malesef. Hadi resimleri bekliyoruz o zaman. Bu arada ben de son ana kadar calisip sonra izin kullanmak istiyorum kismetse. Bilgilendirme icin tesekkurler.

İyi ki de ilerlemiyor. 100 sayfa nasil okunur yazmis durmussunuz iyi ki bir tatile gittik yani
hoşgeldin nasıldı tatil?
bizler aynıyız böbrek sancıları dışında pazartesi dr a gidicem bir de sizden detaylı kan akışı için ultrason istediler mi? benden inatla istedi dr. bir de bir şeker testi yaptırmışım evlere şenlik rezil oldum bnden bu kadar sen neler yaptın?

uzun zamandır yoktun swiftcim vallai eskiler girmiyo artik yaa eskiden bi cikardim 15 sayfa okurdum simdi ancak 6 sayfa ilerliyo. ayrica bende safak sayıyorum safak 102 oldu plakalara bi gecseydik hayirlisiyla
3-4 haftaya geçmiş oluruz inşallah

cok ıyı anlyorum canım senı benmde kanamam varken her defasında aynı korkuyla sarsılıyordum ama benım doktorun bana soyledıgı ve tevekkulumu arttıran sozunu soyleyeym sanada ^^ kımse sana 9 ay 10 gun hamılelık gecıreceksın yada saglam bır dogum gerceklestıreceksın asla kımse bunun garantısını veremez bız elımzden gelenı yapıp onlemımızı alalım gerısı Allahın takdırı ^^ benm o donem ıcıme su serpmıstı bu sozler sonucta kanaman olmasada suan bu rısk olmasada kımse bıze bı garantı veremez. oyuzden rabbım yardımcın olsun canım.

uzun zamandır yoktun swiftcim vallai eskiler girmiyo artik yaa eskiden bi cikardim 15 sayfa okurdum simdi ancak 6 sayfa ilerliyo. ayrica bende safak sayıyorum safak 102 oldu plakalara bi gecseydik hayirlisiyla
ben kusurlerı saymıyorum ya hep yuzdeyım :) ayrıntılda bana 1 aralık ıtıbarı ıle normal dogum vaktın dedıler tum kusurlerı sıldım

az önce yaşadığım gaz sancısından sonra sanırım normal doğum yapamayacağım kanaatine varmış bulunmaktayım. nasıl bir sancıdır o öyle

Hosbulduk canim. Cok guzeldi valla hala bitmis degil son demlerim pazartesi bitiyor tatil. Seninde mi bobregi sikistirdi bebis benim seker testim cok kolay oldu 50 mg olarak yapti zaten. Senin niye evlere senlik oldu. Kustun mu ?
evet tatildeydim Yeni duzenden beri oyle valla. Alisacak millet mecbur
az önce yaşadığım gaz sancısından sonra sanırım normal doğum yapamayacağım kanaatine varmış bulunmaktayım. nasıl bir sancıdır o öyle
Hadi ya o kadar mi kotuydu tam da normal epiduralsiz doguma karar vermiskene soylenir mi bu Dun bir yakinim ile gorustum. Normal dogum yapti cok kolay korkutmalarina izin verme dayaniliyor falan dedi. Evde sanci cek oyle git dedi. Tabi kismet herkesin farkli. İcimizde kalmayacak sonucta bir sekilde cikacak

Anneme 3 hafta sonra test yapılacak denmiş ama hatırlamıyor ne testi olduğunu
Şekerden sonra başka ne testi yapılıyor bilen var mıdır acep?

kızlar ya birşey sormak istiorum 26 haftalık hamileyim karnım her daim sem sert netten arastrdm erken dogum belirtisi dior doktorumda korkuttu sertligi soleynce rahim agzı kapalı ama tüm onlemleri almakda fayda var dedi magnezyum falan verdi sizin karnınız dokundgnuzda nasıl sert yumusak? biri rahatlatıcı birsey solesn neolur

mrb arkadaşlar ben de aralıkta bebeğimi bekliyorum. son adet tarihim 8 mart 2014. 25 haftalık oldu bebişim. ikinci hamileliğim. ilk bebeğim 5.5 yaşında ve kız. ikinci bebeğim de kız. kızıma arkadaş geliyor inşallah. ama bu hamileliğim daha zor geçiyor. başlarda bulantılardan 6 kilo verdim. şimdi de ağrılarım çok var. Allahım herkese bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

karnımız sert olunca erken doğum belirtisi mi oluyormuş. ben de yeni duydum. benim de karnım sert sanki.zaten serrt olur önceki karnımız gibi yumuşak olmaz herhalde. magnezyum iyi gelebilir kaslara iyi geldiğinden. inşallah bir sorun olmaz. sen doktorunun tavsiyelerine devam et.

Doktorun gerçekten de çok anlamlı ve doğru konuşmuş. ... bu seferki doktor da o anlamda sözler söyledi bana o yüzden bir nebze de olsa rahatladım. .. çok sağol canım benim. ....

Kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. ...Allah hepinizden razı olsun. .. Şu sıkıntılı durumda bana destek oldunuz çok çok sağolun. ... Allah inşallah beni ve tüm sıkıntıda olanları bu durumdan tez zamanda kurtarır. ... inşallah hayırlisiyla ve sağlıkla buraya doğuma gidiyorum demeyi neseyle gösterir. ...Bizi bebişlerimize sağlıkla hayırlısıyla hayırlı zamanda kavusturur inşallah. ... bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla verir inşallah. .. yatak istiharatindeyim dinleniyorum ama zaman geçmek bilmiyor üstüne bir de şu sıkıntı, korku, üzüntü gelince hiççç olmuyor
Hepinize tekrardan çok çok teşekkür ederim. ... iyiki varsınız. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…