- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
Çok sağol canım benim. ... aminn inşallah cümlemize de. ... herkese iyi dilekleriniz icin cok çok teşekkür ederim. ...İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDA GİDER YAVRUNU ALIRSIN KUCAĞINA HERŞEYİ ALLAHA BIRAK CANIM TABİKİ DR SÖZÜNDEN ÇIKMA RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Hmm Beril cok guzel isim. İrem e de uyumlu. Ben cok begendim.İrem benim adım :) Beril koymayı düşündüğüm isim.
Benimde hep aklimdaydiniz valla. tatil olupta kotu olur mu hic. Superdi, harikaydi,mukemmeldi keske hic bitmeseydi ama pazartesi basliyorum malesef. Hadi resimleri bekliyoruz o zaman. Bu arada ben de son ana kadar calisip sonra izin kullanmak istiyorum kismetse. Bilgilendirme icin tesekkurler.canım bgn yazacaktım valla swift nerdesinnnnnnnn die aklımdaydın .. nasıl geçti tatilin ..
şimdi şirketin personel grubuyla görüştüm;32+1 de rapor alıyormuşuz çalışabilir die 37+1 de de bırakıyormuşuz hadi bakalımm hayırlısı
biz inşallah haftaya alışverişe çıkıyoruz havuzlu hana size fotoğraflarla dönüş yapcamm inş
İyi ki de ilerlemiyor. 100 sayfa nasil okunur yazmis durmussunuz iyi ki bir tatile gittik yanioff sayfalar hic eskisi gibi ilerlemiyo zamanda gecmiyo nezaman buraya bendedogurdum yazcaz kizlarrrr
Ben şafak saymaya başladımmm.off sayfalar hic eskisi gibi ilerlemiyo zamanda gecmiyo nezaman buraya bendedogurdum yazcaz kizlarrrr
Teşekkür ederiizHmm Beril cok guzel isim. İrem e de uyumlu. Ben cok begendim.
hoşgeldin nasıldı tatil?İyi ki de ilerlemiyor. 100 sayfa nasil okunur yazmis durmussunuz iyi ki bir tatile gittik yani
Ben şafak saymaya başladımmm.
Teşekkür ederiiz
3-4 haftaya geçmiş oluruz inşallahuzun zamandır yoktun swiftcim vallai eskiler girmiyo artik yaa eskiden bi cikardim 15 sayfa okurdum simdi ancak 6 sayfa ilerliyo. ayrica bende safak sayıyorum safak 102 oldu plakalara bi gecseydik hayirlisiyla
cok ıyı anlyorum canım senı benmde kanamam varken her defasında aynı korkuyla sarsılıyordum ama benım doktorun bana soyledıgı ve tevekkulumu arttıran sozunu soyleyeym sanada ^^ kımse sana 9 ay 10 gun hamılelık gecıreceksın yada saglam bır dogum gerceklestıreceksın asla kımse bunun garantısını veremez bız elımzden gelenı yapıp onlemımızı alalım gerısı Allahın takdırı ^^ benm o donem ıcıme su serpmıstı bu sozler sonucta kanaman olmasada suan bu rısk olmasada kımse bıze bı garantı veremez. oyuzden rabbım yardımcın olsun canım.Benim plasenta previa olmasaydı da sezaryen di çünkü onceki de sezaryendi...doktordan memnun kaldım içimi bir nebze de olsa rahatlattı diyebilirim ama netice aynı. ... tek fark ölüm riski falan bahsetmedi doktor diğer doktor beni çok korkuttu 1.5 ay sonra falan kanama baslayabilir ve Bebeğimi belki o zaman bile sezaryenle alabilirler( yani erken dogabilir) sürekli yatak istirahati sürekli dinlenme ve yatmak var....bir bardak bile kaldirmak tehlikeli benim için kanama olursa hemen hastaneye yetişmek için ambulans aramam lazım. .. işte bunları uzun uzun anlattı doktor canım. ...
ben kusurlerı saymıyorum ya hep yuzdeyım :) ayrıntılda bana 1 aralık ıtıbarı ıle normal dogum vaktın dedıler tum kusurlerı sıldımuzun zamandır yoktun swiftcim vallai eskiler girmiyo artik yaa eskiden bi cikardim 15 sayfa okurdum simdi ancak 6 sayfa ilerliyo. ayrica bende safak sayıyorum safak 102 oldu plakalara bi gecseydik hayirlisiyla
kendı kendınıze mı yaptınız ben bugunlerde ınternetten evde kasa ıle besık yapımını arastırorum ole bısey mı sennkıde canm yoksa sıparıs mı verdınızArkadaşlar biz 50 x 80 bir yatak yaptık kendimiz kaç ay gider ki acaba? :S
Hosbulduk canim. Cok guzeldi valla hala bitmis degil son demlerimhoşgeldin nasıldı tatil?
bizler aynıyız böbrek sancıları dışında pazartesi dr a gidicem bir de sizden detaylı kan akışı için ultrason istediler mi? benden inatla istedi dr. bir de bir şeker testi yaptırmışım evlere şenlik rezil oldum bnden bu kadar sen neler yaptın?
evet tatildeydimuzun zamandır yoktun swiftcim vallai eskiler girmiyo artik yaa eskiden bi cikardim 15 sayfa okurdum simdi ancak 6 sayfa ilerliyo. ayrica bende safak sayıyorum safak 102 oldu plakalara bi gecseydik hayirlisiyla
Hadi ya o kadar mi kotuydu tam da normal epiduralsiz doguma karar vermiskene soylenir mi buaz önce yaşadığım gaz sancısından sonra sanırım normal doğum yapamayacağım kanaatine varmış bulunmaktayım. nasıl bir sancıdır o öyle
Hosbulduk canim. Cok guzeldi valla hala bitmis degil son demlerimpazartesi bitiyor tatil. Seninde mi bobregi sikistirdi bebis benim seker testim cok kolay oldu 50 mg olarak yapti zaten. Senin niye evlere senlik oldu. Kustun mu ?
sorma 75gr lık yaptılar dayanmadı beni vücut acilde gözümü açtım kusa kusa heder oldum berbattı bir daha tövbe.. oh bolca dinlenmeye fırsatın olmuştur. bir de şişliklerin ne durumda? ödemin vardı ? bende de yeni başladı ödemler.. ha bi de bizim biberonlar geldi
karnımız sert olunca erken doğum belirtisi mi oluyormuş. ben de yeni duydum. benim de karnım sert sanki.zaten serrt olur önceki karnımız gibi yumuşak olmaz herhalde. magnezyum iyi gelebilir kaslara iyi geldiğinden. inşallah bir sorun olmaz. sen doktorunun tavsiyelerine devam et.kızlar ya birşey sormak istiorum 26 haftalık hamileyim karnım her daim sem sert netten arastrdm erken dogum belirtisi dior doktorumda korkuttu sertligi soleynce rahim agzı kapalı ama tüm onlemleri almakda fayda var dedi magnezyum falan verdi sizin karnınız dokundgnuzda nasıl sert yumusak? biri rahatlatıcı birsey solesn neolur
Doktorun gerçekten de çok anlamlı ve doğru konuşmuş. ... bu seferki doktor da o anlamda sözler söyledi bana o yüzden bir nebze de olsa rahatladım. .. çok sağol canım benim. ....cok ıyı anlyorum canım senı benmde kanamam varken her defasında aynı korkuyla sarsılıyordum ama benım doktorun bana soyledıgı ve tevekkulumu arttıran sozunu soyleyeym sanada ^^ kımse sana 9 ay 10 gun hamılelık gecıreceksın yada saglam bır dogum gerceklestıreceksın asla kımse bunun garantısını veremez bız elımzden gelenı yapıp onlemımızı alalım gerısı Allahın takdırı ^^ benm o donem ıcıme su serpmıstı bu sozler sonucta kanaman olmasada suan bu rısk olmasada kımse bıze bı garantı veremez. oyuzden rabbım yardımcın olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?