2014 Aralık Anneleri

inan benmde mantıgıma yatmıor lakin bu sebeble erken dogum yapan kac insanın yazısını okudum benm sonum ole olmaz ins( herseyin hayırlısı artıkk

kendı kendınıze mı yaptınız ben bugunlerde ınternetten evde kasa ıle besık yapımını arastırorum ole bısey mı sennkıde canm yoksa sıparıs mı verdınız

Kendimiz yaptık. Bauhaus'tan masif çam aldık. Orada kestirdik, kenarlarından çaktık. Ayak olarak da trabzan babaları olur ya 4 tane ondan aldık, onları biz kestik. Ama 2 tane de olur.. 4 olursa başka yere de taşınabilir diye 4 yaptık biz. Evebeyn yatağına monte edilebilsin diye de kenarlarına ek parçalar çaktık. Gece beraber uyumaca olacak böylelikle inşallah. Fotoları şunlar:
http://hizliresim.com/jzGn0L
http://hizliresim.com/2vVZL2

Bi örneği de şurada var bak bunlar 2 ayaklı..:
http://www.pinterest.com/pin/121104677450246049/

Büyüyünce de bunu çalışma masası yaparız diyoruz. Ya da antrede ayakkabı gitmek için bi oturak vs olabilir.

canim bende de vardi o sorun ama gündüz bisey yok aksama dogru catlicak gibi sertlesiyorum demistim doktora cok yiyosun aksamlari cok bisi yiyip icme dedi sonra dikkat ettim hakkatende farkinda olmadan azicik kacirsam patliycak gibi oluyorum sonra gecti kendi kendine simdi her geve yatmadan 2 saat önce soda iciyorum iyi geliyo bide kabizlik problemin varsa oda yapar canim kötü seyler getirme aklina.

Çok sağol canım benim. Şimdi dualariniza ihtiyacim var. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..ben de öyle düşünüyorum ama inşallah bebeğim hayırlı vaktinde doğar
Allah yardımcın olsun, inşallah zamanında sağ salim doğar bebişin.. Canını sıkma, moralini yüksek tutmaya çalış

Allah yardımcın olsun, inşallah zamanında sağ salim doğar bebişin.. Canını sıkma, moralini yüksek tutmaya çalış
Aminn inşallah canım cümlemize de. .. yapmaya çalışıyorum ama ne kadarı oluyor orası meçhul

Cok begendım ellerinize saglık .. Cok guzel düşünülmüş

Çok hoş çok süper bir fikir :)

aynı seylerı dusunmusuz ama sız ıcraata da gecmıssınız bende anne yanı ıstıorum hemde kendımız yapalım ıstıorum sımdı netten baktım bauhasta masıf cam ıcın bır pakette on tane bulunmaktadır falan yazıor. sızın kullandıgınız ebatlar ne buarada. ayrca cok guzel olmus. gule gule kullansın bebıs ınsallah

Doktorun gerçekten de çok anlamlı ve doğru konuşmuş. ... bu seferki doktor da o anlamda sözler söyledi bana o yüzden bir nebze de olsa rahatladım. .. çok sağol canım benim. ....
pskolojı cok onemlı canım sen deneyımlı annesın bılırsın. ıcını ferah tut bebeklerımız meleklerımız rabbıme emanetler.

Sasirdim.benim de hep cok sert.kemik var
Sok oldum.bu da mi erken dogum belirtisiymis.benim de oyle sert sanki kemik var icinde.bi de plesanta asagida dedi.ama garip ki doktorum cokkk rahattt.hep bisi olmaz bisi olmaz diyip duruyo.anlamadim bu isi

Kızlar ben bu gebeliğimden önce 25 haftalık ikizlerImi kaybettim şimdiki doktorum bana kasilman olduğunu anlaman için avuç içini karnına koy altında birikme olursa bil ki kasilma var erken doğum yoksa gaz siskinligidir dedi

En güzeli heralde az şey bilmek. Böylece az korku yaşarız. Böyle hergün bişey öğrenmek hem iyi hem de kötü. Bol bol dua etmekten başka elden bişey gelmiyor. İnşallah bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alırız.

canım elimizin altinda internet var insan ister istemez bakiyor. hayırlısıyla zaman gecsin demekten baska bisey yapamiyoruz.

Merhaba Amin canım inşallah sağlıkla dünyaya gelirler.

İyi geceler

merhaba hanımlar, bebiş için alınacaklar listesi paylaşmıştı bir arkadaş ama bulamıyorum..
Elinde olan varsa paylaşabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…