geçmiş olsun canımmm.. ben lisedeykende yaptırmıştım onu,hamilelikde değişik olur tabi,pofffSORMA bende de bir böbrek ağrısı kıvranıyorum doktorumu arıcam birazdan bi şey söylesin gel derse gidicem bugün test SONUÇLARIMI DA öğrenicem.. kimi doktor yaptırmıyo şeker testini dilerim gerek görmezler ben çok perişan oldum dün
sağol canımmm, şimdi iyiyim ağrı geçti,sonuçlları pazartesi alıp göstercem doktora.ayyy geçmiş olsun canımm,olsun sezeryan olsun sağlıkla olsundaaçok geçmiş olsun şimdi nasılsın bende de iki gündür kuyruk sokumu ağrısı başladı iki kez trafik kazası geçirdim ve hamile kalırsam başımın belaya gireceğini biliyodum sanırım normal doğumda yapamıcam
aynennn, iştahım kesildi,olmaz ki böleeevalla ya normalde pc devamlı elımdedır ama bole gırılıpte bakılmıor hıc tadı kalmadı
canımm yaa,canını sıkma diyeceğim ama demekle olmuyo bu işler. doktor sana hazır olman için söylemiş sende mecbur hazır ol ki,ne ekdara erken müdahale o kadar iyi.allahım sorunsuz bi şekilde atlatmanı sağlar inşallahhBenim plasenta previa olmasaydı da sezaryen di çünkü onceki de sezaryendi...doktordan memnun kaldım içimi bir nebze de olsa rahatlattı diyebilirim ama netice aynı. ... tek fark ölüm riski falan bahsetmedi doktor diğer doktor beni çok korkuttu 1.5 ay sonra falan kanama baslayabilir ve Bebeğimi belki o zaman bile sezaryenle alabilirler( yani erken dogabilir) sürekli yatak istirahati sürekli dinlenme ve yatmak var....bir bardak bile kaldirmak tehlikeli benim için kanama olursa hemen hastaneye yetişmek için ambulans aramam lazım. .. işte bunları uzun uzun anlattı doktor canım. ...
aminn inşallah canım...ben de içimi ferah tutmaya çalışıyorum canımı sıkmayacağımm...evet her daim pusuda olmak gerekiyor....:)canımm yaa,canını sıkma diyeceğim ama demekle olmuyo bu işler. doktor sana hazır olman için söylemiş sende mecbur hazır ol ki,ne ekdara erken müdahale o kadar iyi.allahım sorunsuz bi şekilde atlatmanı sağlar inşallahh
aynenn,sen önlemini al,dualrını eksik etme,allahımda inşallahh dualrını karşılıksız bırakmaz.aminn inşallah canım...ben de içimi ferah tutmaya çalışıyorum canımı sıkmayacağımm...evet her daim pusuda olmak gerekiyor....:)
bebekprenspost: 36686606 .!.:canım bgn yazacaktım valla swift nerdesinnnnnnnn die aklımdaydın .. nasıl geçti tatilin ..
şimdi şirketin personel grubuyla görüştüm;32+1 de rapor alıyormuşuz çalışabilir die 37+1 de de bırakıyormuşuz hadi bakalımm hayırlısı
biz inşallah haftaya alışverişe çıkıyoruz havuzlu hana size fotoğraflarla dönüş yapcamm inş
canım bgn yazacaktım valla swift nerdesinnnnnnnn die aklımdaydın .. nasıl geçti tatilin ..
şimdi şirketin personel grubuyla görüştüm;32+1 de rapor alıyormuşuz çalışabilir die 37+1 de de bırakıyormuşuz hadi bakalımm hayırlısı
biz inşallah haftaya alışverişe çıkıyoruz havuzlu hana size fotoğraflarla dönüş yapcamm inş
canım bgn yazacaktım valla swift nerdesinnnnnnnn die aklımdaydın .. nasıl geçti tatilin ..
yaa allah aşkına o elbise nedir yaaaaEki Görüntüle 1230228
Offff okumak ayri bi dert mesaj yazmak ayri resim eklemekse cok ayri bi dertmis ama sonunda badatdim galiba
hehe istah kesen forum :)aynennn, iştahım kesildi,olmaz ki böleee
hahhaahehe istah kesen forum :)
aynı seylerı dusunmusuz ama sız ıcraata da gecmıssınız bende anne yanı ıstıorum hemde kendımız yapalım ıstıorum sımdı netten baktım bauhasta masıf cam ıcın bır pakette on tane bulunmaktadır falan yazıor. sızın kullandıgınız ebatlar ne buarada. ayrca cok guzel olmus. gule gule kullansın bebıs ınsallah
resmini koysanaToplam 3 parca tahta aldik biz ayaklar haric. 2si ayni boydaydi. 80x50. Bunun tekini direkt tabanda kullandik. Otekini de 32x50 den 2 tane cikacak sekilde kestirdik. Diger aldigimiz da 32x50 idi yanlis hatirlamiyorsam. Onu da sirta kullandik. Umarim yanlis bilgi vermemisimdir. Bauhaus'ta kalite kalite bir suru masif ya da sunta var. Daha saglam olmasi icin once ahsap zamki ile yapistirip sonra da cakabilirsiniz kenarlarini, bizim aklimiza sonradan geldi. Ama kimyasal aslinda belki yapistirmamak daha iyidir. Cunku zaten epey saglam. Sonradan dis cephesini de boyayabilirsiniz sevdiginiz renklere ve bebisin ismini yazabilir, resimleyebilirsiniz. Biz oyle yapicaz.sadece agzinin gelecegi yerler boyasi olmali. Ya da tam buna gore koltuk kilifi gibi bi kilif dikilebilir. :)
Kolay gelsin, cok keyifli kendin hazirlamak. :)
Ara ara sertleşirse kasılma oluyor. Ben ilk gebeliğimde yaşadım adalat diye bi ilaç kullandım 36.haftaya kadar. Magnezyumu düzenli için kızlar ihmal etmeyin. Ben sallıyordum bu olay çıkınca çifter çifter içtim korkudan.Sasirdim.benim de hep cok sert.kemik var
Sok oldum.bu da mi erken dogum belirtisiymis.benim de oyle sert sanki kemik var icinde.bi de plesanta asagida dedi.ama garip ki doktorum cokkk rahattt.hep bisi olmaz bisi olmaz diyip duruyo.anlamadim bu isi
Sürekli sertlik size sert geliyor olabilir kızlar. Bahsedilen ara ara olur parmaklarınızla bastırsanız karnınız taş gibidir tehlikeli olan bu .Rahim kendini doğuma hazırlıyor bu düzensiz kasılmalarla.magnezyumu ihmal etmeyin. İlk gebeliğimde evden çıkamadım korkudan genelde yattım diyebilirim bunun yüzünden. Dr ve eşim bana inanmadı turp gibisin diyorlardı ben de kasılmanın ne olduğunu bilmiyordum anlatamadım netten cok arasırdım hatta bayramda köye gidecektik oralarda küvez yok Allah korusun doğurursam naparım diye ilacı eczaneden alıp gizlice kullanmayı planlıyordum. En son bi akşam yine başladı sertleşme tuttum eşimi acile nöbetçi dr nst ye bağladı yok bişey dedi tam gidiyorduk dur dedim dr a bi karnıma dokunurmusun dedim evet dedi kasılmaların başlamış bu gece burdasın dedi ve sabaha kadar kasılmaları kontrol edip ilaç başladılar. Adalat ya da nidilat aslında kalp ilacı ama erken doğum için de kullanılıyor. Umarım bunlara gerek kalmaz. İnsan kendi kendinin doktoru bence. Allah herkese sağlıcakla yavrusuna kavuşmayı nasip etsin.inan benmde mantıgıma yatmıor lakin bu sebeble erken dogum yapan kac insanın yazısını okudum benm sonum ole olmaz ins( herseyin hayırlısı artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?