Ohh ne güzel gule gule saglikla giysin inşallah.merhaba kızlarr, 2 gündür oğluma alışveriş yapıyorum,sadece giyim aldım daha ama ne zevkli yaaafırsat bulduğumda foto çekip koyacağım canlarrrr
Canim Merhaba ben kozyataginda Central Hospital de Basak hanima gidiyorum ve cok nemnunum. İlk dogumumu da Basak hanim yaptirmisti normal dogum yaptim ve sezeryan konusu hic acilmamisti bile. Fiyat konusunda ise ilk dogumuda orda yaptigim icin 1550 tl olacak. Tabi bu normal dogum fiyati sezeryan daha farkli[/QUOTE]E="minok, post: 36695274, member: 159252"]KIZLAAR..
Bana ne olur yardım edin çünkü çok üzgünüm!!
Hala hangi dr da hangi hastanede doğum yapacağıma karar veremedim.
İstanbul Anadolu yakasında kimler doktorundan çok memnun ve hangi hastaneler iyi gözüküyor.
Fiyatlar konusunda doğuma en fazla ayırabileceğim rakam 3 bin lira gibi bir şey.
Yani memorial, şifa gibi hastaneleri maalesef tercih edemiyorum.
Bu durumlara uygun, doktorundan da çok memnun kişiler lütfen yardımcı olur musunuz şu bi çare kadıncağıza :,(
Bir de normal doğumcu dr olması lazım. Çünkü çoğu dr normal istiyorsan, normal şartlarda olur diyorlar ama nedense bir bahane bulup sezeryana alıyorlar. Haftaya muayene zamanım geliyor.
Bu arada bebek sürekli aşağıya tekmeler savuruyor. Çok korkuyorum. Size de böyle şeyler oluyor mu? Sanki tam doğum kanalına oturuyormuş da ayaklarını da aşağı doğru vuruyormuş gibi bir his. Kalbim küt küt atıyor
Bu güne kadar hamileliğim o kadar iyi geçti ki ama nedense bu zamanlarda panik atak mı başladı bende nedir, sürekli kalbim çarpıyor, en ufak şeylerde panik yapıyorum
Nolur yardımcı olun, kimse yok çevremde danışabileceğim çünkü şu anda
Günaydın canim....günaydın...
günaydın :)...günaydın...
Doğal olanları varmış. 1 ay önceden başlayın kullanmaya diyolar. bebek emerken de yıkamaya gerek yokmuş doğal olduğu için.günaydın kızlar
uyuzcan hayırlı uğurlu olsun yeni cicileriniz
ya benim aklıma göğüs ucu kremleri takılıyor aramızda kullanan var mı? hani emme döneminde çatlaklar oluşmasın diye
Alllam Alaaaaam ne güzel bu ciciler yaaaaaaEki Görüntüle 1230228
Offff okumak ayri bi dert mesaj yazmak ayri resim eklemekse cok ayri bi dertmis ama sonunda badatdim galiba
evet bende okudum kimisi erken başlayın demiş kimisi sakın erken başlamayın doğumu tetikliyor demiş artık iyice kafam karışır oldu..Doğal olanları varmış. 1 ay önceden başlayın kullanmaya diyolar. bebek emerken de yıkamaya gerek yokmuş doğal olduğu için.
Ben de memnun oldumevet bende okudum kimisi erken başlayın demiş kimisi sakın erken başlamayın doğumu tetikliyor demiş artık iyice kafam karışır oldu..
bu arada biz tanışmadık sanırım.. memnun oldum burada bir taze anne gördüğüme
hastane çıkışına bayıldım oda takımı da süper iyi günlerde kullanıncicilerimizden bi kısmını paylaşayım sizlerle de. Kasım anneleri bu aldıklarını paylaşma işini çok güzel yapmış. orda da paylaştım. sizle de paylaşayım. bakalım beğenecekmisiniz.crest ahşap park yatak üst cibinliği fazla abartı bulduğum için kurmayı düşünmüyorum. 600Tl uyku setimiz kidboo 130tl burda bi arkadaş paylaşmıştı bu anakucağını çok beğendim ben de aldım e bebek'ten. arabamız beneto bt2020. 450tl. ağırlığı konusunda satıcıdan kazık yedik 7 kilo dedi meğer 8miş:) bu da hastane çıkışımız. Donino 100tl. Fiyatları da yazdım ki fikir olsun. Diğer ciciler anneannede henüz biz de görmedik gelince onları da yüklerim inşş.
Teşekkür ederizhastane çıkışına bayıldım oda takımı da süper iyi günlerde kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?