2014 Aralık Anneleri

merhaba kızlarr, 2 gündür oğluma alışveriş yapıyorum,sadece giyim aldım daha ama ne zevkli yaaa fırsat bulduğumda foto çekip koyacağım canlarrrr

Ay kizlar cok korktum ya ben bu guer kadar hic icmedim magnezyum ustelik doktor 12.haftada vermisti.bacaklarima da krap giriyo.karinda sertlik olayindan sonra anladim.iyiki yazdiniz.su an bardak elimde hem yaziyorum hem iciyorum.aptallik ettim yaa

merhaba kızlarr, 2 gündür oğluma alışveriş yapıyorum,sadece giyim aldım daha ama ne zevkli yaaa fırsat bulduğumda foto çekip koyacağım canlarrrr
Ohh ne güzel gule gule saglikla giysin inşallah.
Ben daha hic bisey almadim. Eylul sonu basliycam inşallah

Canim Merhaba ben kozyataginda Central Hospital de Basak hanima gidiyorum ve cok nemnunum. İlk dogumumu da Basak hanim yaptirmisti normal dogum yaptim ve sezeryan konusu hic acilmamisti bile. Fiyat konusunda ise ilk dogumuda orda yaptigim icin 1550 tl olacak. Tabi bu normal dogum fiyati sezeryan daha farkli[/QUOTE]
Ben de bugün centraldaki aslı hanımdan randevu aldım :) başak hanım için çok iyi diyorlar ama çok yoğunmuş. Zaman ayıramaz diye korktum.
Başak hanım birebir ilgileniyor mu, atıyorum acil bir doğum için numarasını falan veryor mu?

...günaydın...
Günaydın canim.
Yasadiklarini okudum cvp yazamamistim firsat bulmusken yazayim dedim.
Bence ikiniz de cok iyi olacaksiniz. Hic bişeycik olmayacak.
Rabbim yardimcin olacak. Meleklerini gonderecek seni ve bebeğini koruyacak

günaydın kızlar
uyuzcan hayırlı uğurlu olsun yeni cicileriniz
ya benim aklıma göğüs ucu kremleri takılıyor aramızda kullanan var mı? hani emme döneminde çatlaklar oluşmasın diye

günaydın kızlar
uyuzcan hayırlı uğurlu olsun yeni cicileriniz
ya benim aklıma göğüs ucu kremleri takılıyor aramızda kullanan var mı? hani emme döneminde çatlaklar oluşmasın diye
Doğal olanları varmış. 1 ay önceden başlayın kullanmaya diyolar. bebek emerken de yıkamaya gerek yokmuş doğal olduğu için.

Doğal olanları varmış. 1 ay önceden başlayın kullanmaya diyolar. bebek emerken de yıkamaya gerek yokmuş doğal olduğu için.
evet bende okudum kimisi erken başlayın demiş kimisi sakın erken başlamayın doğumu tetikliyor demiş artık iyice kafam karışır oldu..
bu arada biz tanışmadık sanırım.. memnun oldum burada bir taze anne gördüğüme

kızlar bu da kızımın bambu örtüsü :)
yazlık ya da kışlık fark etmeden kullanılıyor

Eklentiler

• cuski lucky gecko.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 101
cicilerimizden bi kısmını paylaşayım sizlerle de. Kasım anneleri bu aldıklarını paylaşma işini çok güzel yapmış. orda da paylaştım. sizle de paylaşayım. bakalım beğenecekmisiniz.
crest ahşap park yatak üst cibinliği fazla abartı bulduğum için kurmayı düşünmüyorum. 600Tl
uyku setimiz kidboo 130tl
burda bi arkadaş paylaşmıştı bu anakucağını çok beğendim ben de aldım e bebek'ten.
arabamız beneto bt2020. 450tl. ağırlığı konusunda satıcıdan kazık yedik 7 kilo dedi meğer 8miş:)
bu da hastane çıkışımız. Donino 100tl. Fiyatları da yazdım ki fikir olsun. Diğer ciciler anneannede henüz biz de görmedik gelince onları da yüklerim inşş.

Bu arada hanımlar sol kaburgamda çok ağrı var. normal diyolar ama var mı benim gibi ağrısı olan?

anneler bir sorum daha olacak hepinize
sterilizetor alacak var mı aramızda? n11 de 200kusure düşmüş
3lü ler bir de deneyimli anneler kullanan var mı aramızda?
göğüs pompası elektronik mi olmalı elle manuel mi

hastane çıkışına bayıldım oda takımı da süper iyi günlerde kullanın

Slm guzel annişler. Bir hafta tatılden sonra geldim. Umarm bebişlerde sizlerde iyisinizdir. Oh odalar alınmış kıyafetler almmış. Ben de artk oda ya bakmaya başladm. Uygun fiyatlı oda takımı tavsiyeniz varmı nette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…