- 17 Şubat 2012
- 606
- 76
- 323
sağol teyzesi hepsi sağlıkla giysin inşallahhhOhh ne güzel gule gule saglikla giysin inşallah.
Ben daha hic bisey almadim. Eylul sonu basliycam inşallah
teşekkür ederim canımmmgünaydın kızlar
uyuzcan hayırlı uğurlu olsun yeni cicileriniz
ya benim aklıma göğüs ucu kremleri takılıyor aramızda kullanan var mı? hani emme döneminde çatlaklar oluşmasın diye
Sürekli sertlik size sert geliyor olabilir kızlar. Bahsedilen ara ara olur parmaklarınızla bastırsanız karnınız taş gibidir tehlikeli olan bu .Rahim kendini doğuma hazırlıyor bu düzensiz kasılmalarla.magnezyumu ihmal etmeyin. İlk gebeliğimde evden çıkamadım korkudan genelde yattım diyebilirim bunun yüzünden. Dr ve eşim bana inanmadı turp gibisin diyorlardı ben de kasılmanın ne olduğunu bilmiyordum anlatamadım netten cok arasırdım hatta bayramda köye gidecektik oralarda küvez yok Allah korusun doğurursam naparım diye ilacı eczaneden alıp gizlice kullanmayı planlıyordum. En son bi akşam yine başladı sertleşme tuttum eşimi acile nöbetçi dr nst ye bağladı yok bişey dedi tam gidiyorduk dur dedim dr a bi karnıma dokunurmusun dedim evet dedi kasılmaların başlamış bu gece burdasın dedi ve sabaha kadar kasılmaları kontrol edip ilaç başladılar. Adalat ya da nidilat aslında kalp ilacı ama erken doğum için de kullanılıyor. Umarım bunlara gerek kalmaz. İnsan kendi kendinin doktoru bence. Allah herkese sağlıcakla yavrusuna kavuşmayı nasip etsin.
çoook beğendim, güle güle kullansın bebiş, markası nedir?kızlar bu da kızımın bambu örtüsü :)
yazlık ya da kışlık fark etmeden kullanılıyor
Arkadaşım 10 gün kadar önce doğum yaptı, manuel olanla 1 damla zor süt sağabilmiş, acıdan dolayı. Elektrikliyle devam ediyormuş, Lansinoh marka dedi, acıtmadan sağabiliyormuşanneler bir sorum daha olacak hepinize
sterilizetor alacak var mı aramızda? n11 de 200kusure düşmüş
3lü ler bir de deneyimli anneler kullanan var mı aramızda?
göğüs pompası elektronik mi olmalı elle manuel mi
canım arkadasim ebebekten joie marka almis cok memnunmus bebek arabasinida joie litetrax almis supermis bende onlari almayi düşünüyorum.kızlar park yatak alanlarınız var mı nerden ne kadara aldınız ? yatak konusuna fena halde takıldım ne alacagımın ıcınden cıkamıyorum.
Canim ben aldim.prego marka.300tl.sadece ustune visco yatak alicaz.sunger yumusak oldugundan sagliklu degilmiskızlar park yatak alanlarınız var mı nerden ne kadara aldınız ? yatak konusuna fena halde takıldım ne alacagımın ıcınden cıkamıyorum.
Gayet guzel gorunuyo canim.ama boyle oda takimi alanlar cok kullanmadiklarini soyliyolar.Kızlar oda nasıl
Gayet guzel gorunuyo canim.ama boyle oda takimi alanlar cok kullanmadiklarini soyliyolar.[/QUO
Ayrıyeten ufak beşikte aldm yatak odama. Yanı yerım musait odasıda buyuk. Sonradan normal yatak olarakta kullanılıyo beşik.
Ayrıyeten ufak beşikte aldm yatak odama. Yanı yerım musait odasıda buyuk. Sonradan normal yatak olarakta kullanılıyo beşik.[/QUOTE]Gayet guzel gorunuyo canim.ama boyle oda takimi alanlar cok kullanmadiklarini soyliyolar.
canim öncelikle sakin ol inşallah bebeğini saglikla kucagina alirsin dert etme allah iyi insanlarla karsilatirsin seni inşallah. Yardimci olmayi çok isterdim ama ben avrupa yakasindayim medipol hastanesi Günseli hanima gidiyorum. Cok memnunum hastane de cok guzel.Doğum için konuşulan rakamlar çok fazla ya benim hastanemde normal doğum 650 TL sezaryen de 1250 civarinda bana uygun geldi Tabi bunun içine neler dahil tam bilmiyorum.KIZLAAR..
Bana ne olur yardım edin çünkü çok üzgünüm!!
Hala hangi dr da hangi hastanede doğum yapacağıma karar veremedim.
İstanbul Anadolu yakasında kimler doktorundan çok memnun ve hangi hastaneler iyi gözüküyor.
Fiyatlar konusunda doğuma en fazla ayırabileceğim rakam 3 bin lira gibi bir şey.
Yani memorial, şifa gibi hastaneleri maalesef tercih edemiyorum.
Bu durumlara uygun, doktorundan da çok memnun kişiler lütfen yardımcı olur musunuz şu bi çare kadıncağıza :,(
Bir de normal doğumcu dr olması lazım. Çünkü çoğu dr normal istiyorsan, normal şartlarda olur diyorlar ama nedense bir bahane bulup sezeryana alıyorlar. Haftaya muayene zamanım geliyor.
Bu arada bebek sürekli aşağıya tekmeler savuruyor. Çok korkuyorum. Size de böyle şeyler oluyor mu? Sanki tam doğum kanalına oturuyormuş da ayaklarını da aşağı doğru vuruyormuş gibi bir his. Kalbim küt küt atıyor
Bu güne kadar hamileliğim o kadar iyi geçti ki ama nedense bu zamanlarda panik atak mı başladı bende nedir, sürekli kalbim çarpıyor, en ufak şeylerde panik yapıyorum
Nolur yardımcı olun, kimse yok çevremde danışabileceğim çünkü şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?