2014 Aralık Anneleri

kızlar ya kollarında uyusma olan var mı aranızda benm onceden gece hanı uyusurda uanırdım sımdı gunduz vaktıde uyusuk canım parmaklarımın ucundda sankı gece uyuyamyorum bole allah korusun kangren olurmus gıbı uyusması gıttıkcede yukarlara cıkıor gun ıcınde kayboluyor ama ne yapsam nasıl cozsem bılemedım daha doktora gıtmedede 4 gun var

Ohh ne güzel gule gule saglikla giysin inşallah.
Ben daha hic bisey almadim. Eylul sonu basliycam inşallah
sağol teyzesi hepsi sağlıkla giysin inşallahhh bi başlayınca alınıyo zaten canımm.aceleye gerek yokmuş yaa 2 günde anlaadım bunu

günaydın kızlar
uyuzcan hayırlı uğurlu olsun yeni cicileriniz
ya benim aklıma göğüs ucu kremleri takılıyor aramızda kullanan var mı? hani emme döneminde çatlaklar oluşmasın diye
teşekkür ederim canımmm ben doktora danışacağım ne zaman başlayayım kullanmaya diye,ona göre başlayacağım

Ben de bugün centraldaki aslı hanımdan randevu aldım :) başak hanım için çok iyi diyorlar ama çok yoğunmuş. Zaman ayıramaz diye korktum.
Başak hanım birebir ilgileniyor mu, atıyorum acil bir doğum için numarasını falan veryor mu?[/QUOTE]
Basak hanim hazirana kadar dogum iznindeydi 3 ay sureyle asli hanima muayene oldum o da cok iyi ama cok fazla aciklama yapmiyor basak hanim sen sormadan her seyi anlatiyor 20 dakika falan kaliyorum odasinda.numarasini hic isteme geregi duymadim ama acil bir durumda mutlaka ilgilenir.ilk dogumum gece 2.40 da olmustu o saatte gelip dogumumu Basak hanim yaptirdi ben ilgisinden cok memnunum

herkese mutlu pazarlar güzel anneler bu göğüs kremi konusunu bende merak ediyorum ne zamn başlanmalı diye bir de araştırdığınız markalar varsa paylaşırsanız sevinnirim

Cnm valla kafam karıştı.karnım çok sert.tam olarak sertligin nasıl oldugunu anlayamadım.karnım hep sert bebek alta dogru vuruyor.dr gittim nst çekti.bisey cıkmadı. Ultrasonda normal.rahim agzı kapalı dedi,sorun yok dedi.ama ben rahat degilim korkuyorum.inşallah bi sorun olmaz. Bebeklerimiz allaha emanet.

anneler bir sorum daha olacak hepinize
sterilizetor alacak var mı aramızda? n11 de 200kusure düşmüş
3lü ler bir de deneyimli anneler kullanan var mı aramızda?
göğüs pompası elektronik mi olmalı elle manuel mi
Arkadaşım 10 gün kadar önce doğum yaptı, manuel olanla 1 damla zor süt sağabilmiş, acıdan dolayı. Elektrikliyle devam ediyormuş, Lansinoh marka dedi, acıtmadan sağabiliyormuş

kızlar park yatak alanlarınız var mı nerden ne kadara aldınız ? yatak konusuna fena halde takıldım ne alacagımın ıcınden cıkamıyorum.

canim öncelikle sakin ol inşallah bebeğini saglikla kucagina alirsin dert etme allah iyi insanlarla karsilatirsin seni inşallah. Yardimci olmayi çok isterdim ama ben avrupa yakasindayim medipol hastanesi Günseli hanima gidiyorum. Cok memnunum hastane de cok guzel.Doğum için konuşulan rakamlar çok fazla ya benim hastanemde normal doğum 650 TL sezaryen de 1250 civarinda bana uygun geldi Tabi bunun içine neler dahil tam bilmiyorum.

Kizlar merhaba
Yarin ise basliyoruz normalde ögretmenim seminerler basliyo ama esime evime uzagim o yüzden raporla dogum iznine kadar gecistirmeye calisacagim.insallah rapor alabilirim adada görev yerim 1,5 saat kara arti 2 saat deniz yolculuguyla variliyor.Ve korkuyorum orda durmaya saglik namina bi hizmet yok çünķü. Allah yardimcimiz olsun 32. Haftaya kadar rapor bulabilirim insallah.
Bu arada biz de bebise krfat calipso park yatak aldik hayirlisiyla saglikla kullanmak nasip etsin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…