Insallah alursin canim.zormus calistigin yer.ben de ogretmenim.okul evime cok yakin ben bile istemiyorum gitmek.Kizlar merhaba
Yarin ise basliyoruz normalde ögretmenim seminerler basliyo ama esime evime uzagim o yüzden raporla dogum iznine kadar gecistirmeye calisacagim.insallah rapor alabilirim adada görev yerim 1,5 saat kara arti 2 saat deniz yolculuguyla variliyor.Ve korkuyorum orda durmaya saglik namina bi hizmet yok çünķü. Allah yardimcimiz olsun 32. Haftaya kadar rapor bulabilirim insallah.
Bu arada biz de bebise krfat calipso park yatak aldik hayirlisiyla saglikla kullanmak nasip etsin Rabbim.
[/QUOTE]Ayrıyeten ufak beşikte aldm yatak odama. Yanı yerım musait odasıda buyuk. Sonradan normal yatak olarakta kullanılıyo beşik.
Evet malesef yarin goreve basliyoruz. Ben de ogretmenim. Benim de okulum uzakti. Sirf bu dertlerden guzelim okulumdan tayin istedim eve yakin olsun die. Ins rapor bulabilirsin. Peki dogum izni bitince ne yapacaksin yine mi rapor alacaksin. O kadar rapor alma hakkimiz var mi bu arada. Ben de nisanda rapor almayi dusunuyorum tabi bulabilirsem ins.Kizlar merhaba
Yarin ise basliyoruz normalde ögretmenim seminerler basliyo ama esime evime uzagim o yüzden raporla dogum iznine kadar gecistirmeye calisacagim.insallah rapor alabilirim adada görev yerim 1,5 saat kara arti 2 saat deniz yolculuguyla variliyor.Ve korkuyorum orda durmaya saglik namina bi hizmet yok çünķü. Allah yardimcimiz olsun 32. Haftaya kadar rapor bulabilirim insallah.
Bu arada biz de bebise krfat calipso park yatak aldik hayirlisiyla saglikla kullanmak nasip etsin Rabbim.
Merhaba çok sağol canım İnşallah. .. ben de artık Allah'a teslimim gerçi her zaman olması gereken de bu...akışına bıraktım. ..Günaydın canim.
Yasadiklarini okudum cvp yazamamistim firsat bulmusken yazayim dedim.
Bence ikiniz de cok iyi olacaksiniz. Hic bişeycik olmayacak.
Rabbim yardimcin olacak. Meleklerini gonderecek seni ve bebeğini koruyacak
allah kolaylık versin canımmm...yat yat insanın ağrımayan yeri ağrıyo vala.Offf kızlar yat yat zaman geçmiyor. ..yatmaktan başım ağrıyor artık. ..
Nasıl geçecek geri kalan zamanlar yaaa....
çok sağol yazdığın için bir de aventinkiler var ikisi arasında kaldım anam bunlar da dünya para sütüm gelmezse kullanırım diye düşünüyorum alıp almamak arasında kaldım siz ne düşünüyorsunuzArkadaşım 10 gün kadar önce doğum yaptı, manuel olanla 1 damla zor süt sağabilmiş, acıdan dolayı. Elektrikliyle devam ediyormuş, Lansinoh marka dedi, acıtmadan sağabiliyormuş
cuski İngiliz markası 30 kez ödüllüçoook beğendim, güle güle kullansın bebiş, markası nedir?
Allah sabir versin. 24 saat yatmak gercekten hic kolay bisey degil.[/QUOTE][QUOTEvboylum, post: 36705045, member: 602799"]Offf kızlar yat yat zaman geçmiyor. ..yatmaktan başım ağrıyor artık. ..
Allah razı olsun bacım. ..ama yapacak bir şey yok. ..ne yapalım katlanacazallah kolaylık versin canımmm...yat yat insanın ağrımayan yeri ağrıyo vala.
aynen öleee,sabret annesii sabretAllah razı olsun bacım. ..ama yapacak bir şey yok. ..ne yapalım katlanacaz
Benim gibi sade seviyorsan gerçekten çok iyi. Ben cicili şeyleri pek sevmiyorum da:)Kızlar oda nasıl
Biz sepet yatak alacakmışız. Birkaç tane park yatak bakmıştım ama bu sepet yataklarıda beğendim zaten annemlerin yatak odası baya sıkışık.kızlar park yatak alanlarınız var mı nerden ne kadara aldınız ? yatak konusuna fena halde takıldım ne alacagımın ıcınden cıkamıyorum.
Alakasız olacak biraz ama Balıkesirin neresindesiniz acaba?Benimde hastanemde 1300 sezeryan diye duydum bazi rakamlar cok ucuk gercekten.Ben Balikesirdeyim ama diger sehirlerde nasildir bilemem.Buralarda acibadem gibi hastaneler yok ne yazik ki. Olsaydi da yapabilirmiydim bilemiyorum.
Geçer geçer kendine dikkat et doktorun sözünden çıkma. Bir bakmışsın zamanın gelmiş. Tabi herşey hayırlısıyla :)Offf kızlar yat yat zaman geçmiyor. ..yatmaktan başım ağrıyor artık. ..
Aslında yavaş yavaş başlamak lazım. Benim annem 7. aydan sonra almaya başlarız diyor. Ama allah korusun bir erken doğum falan olmuş olsa ortada birşey yok. Bunu diyemiyorum tabi anneme.kızlar selamlar nasılsınız..uzun bi aradan sonra ilk defa bu haftasonu evde dinlendim kuzenler geldi gitti güzel oldu ..
oda ve kıyafet alışverişini bu ay yapmak istiorum artık heyecanlanıyorum şaka maka ilerledi artık 28.haftadan sonra hersey zorlaşacak diyen tipler var işyerinde gözümü korkuttularrrrr ama Yusuf üzmez annesini inşallahh
Benimde hastanemde 1300 sezeryan diye duydum bazi rakamlar cok ucuk gercekten.Ben Balikesirdeyim ama diger sehirlerde nasildir bilemem.Buralarda acibadem gibi hastaneler yok ne yazik ki. Olsaydi da yapabilirmiydim bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?