2014 Aralık Anneleri

Insallah alursin canim.zormus calistigin yer.ben de ogretmenim.okul evime cok yakin ben bile istemiyorum gitmek.

2 yildir bir araya gelemedik gecen yarim donem görevlendirme yaptilar da o arada oldu bebek cok Şükür. Onun karnimda olmasi tek tesellim.Heyet almam lazim aslinda yetmiyo ama 1 yada olmadi 2 hafta gitmem gerekebilir cok uzuluyorum kalacak yerimde yok.Bel agrilarim var. Yolculuga gelemiyorum. Allah herkese yardim etsin calismak zor su dönemde. Sen kacinci haftada cikacaksin cnm iznine keske bnde 37. Haftaya kadar calisabilseydim: (

Benimde hastanemde 1300 sezeryan diye duydum bazi rakamlar cok ucuk gercekten.Ben Balikesirdeyim ama diger sehirlerde nasildir bilemem.Buralarda acibadem gibi hastaneler yok ne yazik ki. Olsaydi da yapabilirmiydim bilemiyorum.

Himm.al o zamn canim.tayinci olmasak ben de yapardim oda aslinda.cok ozeniyodum.ama yapmicam[/QUOTE]
Seninkide zor cnmya. İnşş gonlune gore olur hersey

Evet malesef yarin goreve basliyoruz. Ben de ogretmenim. Benim de okulum uzakti. Sirf bu dertlerden guzelim okulumdan tayin istedim eve yakin olsun die. Ins rapor bulabilirsin. Peki dogum izni bitince ne yapacaksin yine mi rapor alacaksin. O kadar rapor alma hakkimiz var mi bu arada. Ben de nisanda rapor almayi dusunuyorum tabi bulabilirsem ins.

Günaydın canim.
Yasadiklarini okudum cvp yazamamistim firsat bulmusken yazayim dedim.
Bence ikiniz de cok iyi olacaksiniz. Hic bişeycik olmayacak.
Rabbim yardimcin olacak. Meleklerini gonderecek seni ve bebeğini koruyacak
Merhaba çok sağol canım İnşallah. .. ben de artık Allah'a teslimim gerçi her zaman olması gereken de bu...akışına bıraktım. ..

Offf kızlar yat yat zaman geçmiyor. .. yatmaktan başım ağrıyor artık. ..
Nasıl geçecek geri kalan zamanlar yaaa....

[QUOTEvboylum, post: 36705045, member: 602799"]Offf kızlar yat yat zaman geçmiyor. .. yatmaktan başım ağrıyor artık. ..
Nasıl geçecek geri kalan zamanlar yaaa....[/QUOTE]
Allah sabir versin. 24 saat yatmak gercekten hic kolay bisey degil.

Arkadaşım 10 gün kadar önce doğum yaptı, manuel olanla 1 damla zor süt sağabilmiş, acıdan dolayı. Elektrikliyle devam ediyormuş, Lansinoh marka dedi, acıtmadan sağabiliyormuş
çok sağol yazdığın için bir de aventinkiler var ikisi arasında kaldım anam bunlar da dünya para sütüm gelmezse kullanırım diye düşünüyorum alıp almamak arasında kaldım siz ne düşünüyorsunuz

çoook beğendim, güle güle kullansın bebiş, markası nedir?
cuski İngiliz markası 30 kez ödüllü
özelliği pamuktan değil bambudan ve zeytin ağacından yapılıyor örtüleri. tanesi normalde baya uçuk fiyatlarda ama ben internette indirimden aldım cuski bambu muslin falan yaz çıkıyor hemen

[QUOTEvboylum, post: 36705045, member: 602799"]Offf kızlar yat yat zaman geçmiyor. .. yatmaktan başım ağrıyor artık. ..
Allah sabir versin. 24 saat yatmak gercekten hic kolay bisey degil.[/QUOTE]
Allah razı olsun aynenn öyle. ..

kızlar selamlar nasılsınız..uzun bi aradan sonra ilk defa bu haftasonu evde dinlendim kuzenler geldi gitti güzel oldu ..
oda ve kıyafet alışverişini bu ay yapmak istiorum artık heyecanlanıyorum şaka maka ilerledi artık 28.haftadan sonra hersey zorlaşacak diyen tipler var işyerinde gözümü korkuttularrrrr ama Yusuf üzmez annesini inşallahh

Kızlar oda nasıl
Benim gibi sade seviyorsan gerçekten çok iyi. Ben cicili şeyleri pek sevmiyorum da:)
kızlar park yatak alanlarınız var mı nerden ne kadara aldınız ? yatak konusuna fena halde takıldım ne alacagımın ıcınden cıkamıyorum.
Biz sepet yatak alacakmışız. Birkaç tane park yatak bakmıştım ama bu sepet yataklarıda beğendim zaten annemlerin yatak odası baya sıkışık.
Benimde hastanemde 1300 sezeryan diye duydum bazi rakamlar cok ucuk gercekten.Ben Balikesirdeyim ama diger sehirlerde nasildir bilemem.Buralarda acibadem gibi hastaneler yok ne yazik ki. Olsaydi da yapabilirmiydim bilemiyorum.
Alakasız olacak biraz ama Balıkesirin neresindesiniz acaba?
Offf kızlar yat yat zaman geçmiyor. .. yatmaktan başım ağrıyor artık. ..
Geçer geçer kendine dikkat et doktorun sözünden çıkma. Bir bakmışsın zamanın gelmiş. Tabi herşey hayırlısıyla :)

Aslında yavaş yavaş başlamak lazım. Benim annem 7. aydan sonra almaya başlarız diyor. Ama allah korusun bir erken doğum falan olmuş olsa ortada birşey yok. Bunu diyemiyorum tabi anneme.Yavaştan başlamak lazım yoksa sıkışır gibime geliyor. Bende annemi dürtüklemeye başladım :)

mrb arkadaşlar ben de aralıkta bebeğimi bekliyorum. son adet tarihim 8 mart 2014. 25 haftalık oldu bebişim. ikinci hamileliğim. ilk bebeğim 5.5 yaşında ve kız. ikinci bebeğim de kız. kızıma arkadaş geliyor inşallah. ama bu hamileliğim daha zor geçiyor. başlarda bulantılardan 6 kilo verdim. şimdi de ağrılarım çok var. Allahım herkese bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

mrb arkadaşım seninle aynı haftadayız :)

Merhaba. Ben de Balıkesir'in ilçesinde ikamet ediyorum. Balıkesir'de hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Bir de bahsettiğiniz fiyat hangi hastaneye ait? Ben Sevgi hastanesine telefon açıp sordum ama telefonda fiyat vermiyoruz dediler. Doktoruma da henüz sormadım. Sizin yazınızı görünce merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…