- 8 Kasım 2008
- 943
- 454
- 333
- 37
Canim yil gececegi 2015 olacagi icin 40 gün saha alabiliriz diye biliyorum yani amabzaten rapor almak da zor doktorlar nazlaniyor. Ben ücretsiz izin alacagim rapor ardindan bebek dolunca bidahaki egitim yilina kadar. Haziranda baslarim seminerlerde diye düsündum bakalim yoksa adada cocukla tek basima naparim Allah korusun. Ben balikesir Avsa adasindayim esım Ve evim GönendeEvet malesef yarin goreve basliyoruz. Ben de ogretmenim. Benim de okulum uzakti. Sirf bu dertlerden guzelim okulumdan tayin istedim eve yakin olsun die. Ins rapor bulabilirsin. Peki dogum izni bitince ne yapacaksin yine mi rapor alacaksin. O kadar rapor alma hakkimiz var mi bu arada. Ben de nisanda rapor almayi dusunuyorum tabi bulabilirsem ins.
Canim ben Bandirma özele gidiyorum orada arkadasim bu hafta sezeryanla 1300 e yapti merkezdekiler hakkinda bir fikrim yok ama.Merhaba. Ben de Balıkesir'in ilçesinde ikamet ediyorum. Balıkesir'de hangi doktora gidiyorsunuz acaba? Bir de bahsettiğiniz fiyat hangi hastaneye ait? Ben Sevgi hastanesine telefon açıp sordum ama telefonda fiyat vermiyoruz dediler. Doktoruma da henüz sormadım. Sizin yazınızı görünce merak ettim?
Aslında yavaş yavaş başlamak lazım. Benim annem 7. aydan sonra almaya başlarız diyor. Ama allah korusun bir erken doğum falan olmuş olsa ortada birşey yok. Bunu diyemiyorum tabi anneme.Yavaştan başlamak lazım yoksa sıkışır gibime geliyor. Bende annemi dürtüklemeye başladım :)
çok sağol yazdığın için bir de aventinkiler var ikisi arasında kaldım anam bunlar da dünya para sütüm gelmezse kullanırım diye düşünüyorum alıp almamak arasında kaldım siz ne düşünüyorsunuz[/QU
ben de işe giderken falan sağıp bırakırım diye düşünüyorum, elektriklilerden alıcam büyük ihtimalle.çok sağol yazdığın için bir de aventinkiler var ikisi arasında kaldım anam bunlar da dünya para sütüm gelmezse kullanırım diye düşünüyorum alıp almamak arasında kaldım siz ne düşünüyorsunuz
ben de öğretmenim, ne çok meslektaş varmışEvet malesef yarin goreve basliyoruz. Ben de ogretmenim. Benim de okulum uzakti. Sirf bu dertlerden guzelim okulumdan tayin istedim eve yakin olsun die. Ins rapor bulabilirsin. Peki dogum izni bitince ne yapacaksin yine mi rapor alacaksin. O kadar rapor alma hakkimiz var mi bu arada. Ben de nisanda rapor almayi dusunuyorum tabi bulabilirsem ins.
Canim ben Bandirma özele gidiyorum orada arkadasim bu hafta sezeryanla 1300 e yapti merkezdekiler hakkinda bir fikrim yok ama.
ben de işe giderken falan sağıp bırakırım diye düşünüyorum, elektriklilerden alıcam büyük ihtimalle.
haha bende istifa etmiş bir öğretmenim şu anki işim tercümanlık :) ben sürekli bebekle beraber olucam kısmetse ama ne olur ne olmaz alıyım diyorum sağma makinesi çünkü göğüslerden sütün iyi çekilmesi gerekiyormuş ki devamında vücut süt üretimini sürdürsün.. bilemedim ya ama alınacak listemde ekli.. bu arada yarın biberon steril makinesi bakıcam bir de kulaktan ateş ölçer fiyatları yazarım..ben de öğretmenim, ne çok meslektaş varmış
canım ben unnado dan ve bir kaç arkadaş buradan biberonlarımızı aldık fiyatları oldukça makuldu.. ben emziklerimi de aldım avent hepsi cam biberon bir de swift aldı buradan halen sıkı takipteyim cuski battaniye örtüler de indirimdeydi ben bi tane de ondan aldım aldığım ürünler sağlam geldi ama kargonun gelmesi 2 haftayı buluyor bilgin olsunkızlaaaaarr yine ben unnado die bi site keşfettim çok hoş şeyler var patik bakıorum şuanda paylaşıım dedim ayrıca kasım annelerine alkışşşş maşallah çok güzel şeyler almışlar cidden faydalı oluyor okumak h&m deki superman tulumuna aşık oldumm oğluşuma çook yakışır onu kafama koydum havuzluhandan sora istikamet hm
Alakasız olacak biraz ama Balıkesirin neresindesiniz acaba?
Değilim ama taşınmayı düşünüyoruzSiz de Balıkesir'de misiniz?
Canim insallah alirsin.gecen donem mayis ve haziranda kusmaktan gidemefim ben hep serumla yattigim icin raporluydum.allaha sukur kotuyum diye verdi hep doktorlar.37ye kadar calismaya gayret rdicem ama nolur bilmm.seneye 2.donem baslamak istemyorm.heyet raporu slmaya caliscaz insallah alrim ama tek sefer de yetmiyo.olmazsa ucretsiz alcsm mecbur.2 yildir bir araya gelemedik gecen yarim donem görevlendirme yaptilar da o arada oldu bebek cok Şükür. Onun karnimda olmasi tek tesellim.Heyet almam lazim aslinda yetmiyo ama 1 yada olmadi 2 hafta gitmem gerekebilir cok uzuluyorum kalacak yerimde yok.Bel agrilarim var. Yolculuga gelemiyorum. Allah herkese yardim etsin calismak zor su dönemde. Sen kacinci haftada cikacaksin cnm iznine keske bnde 37. Haftaya kadar calisabilseydim: (
BEN HER GİTTİĞİMDE BEBİŞLERE DOPPER İLE KAN AKIŞLARINI KONTROL EDİYOLAR CANIMhoşgeldin nasıldı tatil?
bizler aynıyız böbrek sancıları dışında pazartesi dr a gidicem bir de sizden detaylı kan akışı için ultrason istediler mi? benden inatla istedi dr. bir de bir şeker testi yaptırmışım evlere şenlik rezil oldum bnden bu kadar sen neler yaptın?
kızzzz ikiz mi var yoksam??? bana hiç bakmadılar doppler la ama bugün kısmetse bi bakılacak böbreğim yerinden sökülüyor sankiBEN HER GİTTİĞİMDE BEBİŞLERE DOPPER İLE KAN AKIŞLARINI KONTROL EDİYOLAR CANIM
EVET CANIM İKİZkızzzz ikiz mi var yoksam??? bana hiç bakmadılar doppler la ama bugün kısmetse bi bakılacak böbreğim yerinden sökülüyor sanki
Bu ülkede öğretmen olmak çok zor arkadaşlar. Ben de istifa ettim sınıf öğretmenliğinden. 100 km uzağa gidip gelmek canıma tak etti. Şimdi kit de memurum. Çok rahatladım. Öğretmenlerin kıymeti hiç bilinmiyor bu ülkede.Insallah alursin canim.zormus calistigin yer.ben de ogretmenim.okul evime cok yakin ben bile istemiyorum gitmek.
bende fazlasıyla doğal yaşayanlardanımGünaydın kızlar hepiniz afiyettesinizdir inşallah...Bir tanıdığımız var biraz titiz böyle her şeyi araştırıyor ürünlerin kimyasallıklarını falan değerlendiriyor ben de bebeğim için tavsiyer istedim ondan deterjan için hacışakir granürlü sabununu ve bebek bakımı için de komilinin ürünlerini tavsiye etti şampuanını, sabununu, ıslak mendilini, bebek yağını komiliden aldım en doğalı oymuş bir de hacı şakirin beyaz sabunu bebekte alerji yapmıyormuş banyosunda kullanabilirmişiz sizinle de paylaşmak istedim...ayrıca poposu için kardeşim yeğenlerimde hiç pişik kremi kullanmadı doğal zeytin yağı kullandı hep ve hiç pişik sorunu yaşamadı yağ bebeğin poposuna herhangi kaka,çiş yapışmasını önlüyormuş ben de pişik kremi değil pamukla zeytinyağını sürücem size de tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?