2014 Aralık Anneleri

Canim yil gececegi 2015 olacagi icin 40 gün saha alabiliriz diye biliyorum yani amabzaten rapor almak da zor doktorlar nazlaniyor. Ben ücretsiz izin alacagim rapor ardindan bebek dolunca bidahaki egitim yilina kadar. Haziranda baslarim seminerlerde diye düsündum bakalim yoksa adada cocukla tek basima naparim Allah korusun. Ben balikesir Avsa adasindayim esım Ve evim Gönende(

Canim ben Bandirma özele gidiyorum orada arkadasim bu hafta sezeryanla 1300 e yapti merkezdekiler hakkinda bir fikrim yok ama.

kızlaaaaarr yine ben unnado die bi site keşfettim çok hoş şeyler var patik bakıorum şuanda paylaşıım dedim ayrıca kasım annelerine alkışşşş maşallah çok güzel şeyler almışlar cidden faydalı oluyor okumak h&m deki superman tulumuna aşık oldumm oğluşuma çook yakışır onu kafama koydum havuzluhandan sora istikamet hm

eet canım bende sürekli telefonla taciz ettim babam izinde 15 gündür geziyorlardı yarın dönecekler inş sora da başlasın alışveriş

ben de işe giderken falan sağıp bırakırım diye düşünüyorum, elektriklilerden alıcam büyük ihtimalle.

ben de öğretmenim, ne çok meslektaş varmış

ben de işe giderken falan sağıp bırakırım diye düşünüyorum, elektriklilerden alıcam büyük ihtimalle.
ben de öğretmenim, ne çok meslektaş varmış
haha bende istifa etmiş bir öğretmenim şu anki işim tercümanlık :) ben sürekli bebekle beraber olucam kısmetse ama ne olur ne olmaz alıyım diyorum sağma makinesi çünkü göğüslerden sütün iyi çekilmesi gerekiyormuş ki devamında vücut süt üretimini sürdürsün.. bilemedim ya ama alınacak listemde ekli.. bu arada yarın biberon steril makinesi bakıcam bir de kulaktan ateş ölçer fiyatları yazarım..

canım ben unnado dan ve bir kaç arkadaş buradan biberonlarımızı aldık fiyatları oldukça makuldu.. ben emziklerimi de aldım avent hepsi cam biberon bir de swift aldı buradan halen sıkı takipteyim cuski battaniye örtüler de indirimdeydi ben bi tane de ondan aldım aldığım ürünler sağlam geldi ama kargonun gelmesi 2 haftayı buluyor bilgin olsun

Canim insallah alirsin.gecen donem mayis ve haziranda kusmaktan gidemefim ben hep serumla yattigim icin raporluydum.allaha sukur kotuyum diye verdi hep doktorlar.37ye kadar calismaya gayret rdicem ama nolur bilmm.seneye 2.donem baslamak istemyorm.heyet raporu slmaya caliscaz insallah alrim ama tek sefer de yetmiyo.olmazsa ucretsiz alcsm mecbur.

BEN HER GİTTİĞİMDE BEBİŞLERE DOPPER İLE KAN AKIŞLARINI KONTROL EDİYOLAR CANIM

ŞU ANDA İMRENDİĞİM TEK ŞEY EVDE OLMAK İSTİYORUM PAZARTESİLERDEN NEFRET EDER OLDUM VALLAAAA

Günaydın kızlar hepiniz afiyettesinizdir inşallah...Bir tanıdığımız var biraz titiz böyle her şeyi araştırıyor ürünlerin kimyasallıklarını falan değerlendiriyor ben de bebeğim için tavsiyer istedim ondan deterjan için hacışakir granürlü sabununu ve bebek bakımı için de komilinin ürünlerini tavsiye etti şampuanını, sabununu, ıslak mendilini, bebek yağını komiliden aldım en doğalı oymuş bir de hacı şakirin beyaz sabunu bebekte alerji yapmıyormuş banyosunda kullanabilirmişiz sizinle de paylaşmak istedim...ayrıca poposu için kardeşim yeğenlerimde hiç pişik kremi kullanmadı doğal zeytin yağı kullandı hep ve hiç pişik sorunu yaşamadı yağ bebeğin poposuna herhangi kaka,çiş yapışmasını önlüyormuş ben de pişik kremi değil pamukla zeytinyağını sürücem size de tavsiye ederim...

Insallah alursin canim.zormus calistigin yer.ben de ogretmenim.okul evime cok yakin ben bile istemiyorum gitmek.
Bu ülkede öğretmen olmak çok zor arkadaşlar. Ben de istifa ettim sınıf öğretmenliğinden. 100 km uzağa gidip gelmek canıma tak etti. Şimdi kit de memurum. Çok rahatladım. Öğretmenlerin kıymeti hiç bilinmiyor bu ülkede.

bende fazlasıyla doğal yaşayanlardanım
verdiğin bilgilerle aynı kanıdayım.. ben bebeğimin kıyafetlerini de organik seçmeye çalışıyorum renkli kıyafetler almıyouz sade beyaz ya da boyasız baskısız ürünler seçiyorum yatağı için de aynı durum geçerli.. yalnız şampuan zaten her banyosunda kullanılmamalı haftada 1-2 anca onun içinde ben Alman markalarının doğallığına güveniyorum bübchien diye bi marka var onu tercih edicem.. diğer konularda kesinlikle sizinle hem fikirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…